Ваш твір - чудовий і влучний. Однак в подібних випадках неодмінно потрібно враховувати факт "фізичного виживання..."
було якось... у 1970 "не дуже політ-коректний" Валерій Курінський написав дисертацію «Сучасне західне оперне мистецтво», якого згідно з постановами самої демократичної у галактиці партії на той час "зовсім не було"... І до 2015 року, коли спочив,- геніальний мислитель, перекладач (десь під сотню мов), філософ, автор тисяч сонетів багатьма мовами, автор нової Науки - Постпсихології, автор методики Автодидактики був настільки методично замовчуваний, що до цього часу не відомий на широкий загал...