Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Тріумф: Я тобі серце моє віддаю. - ВІРШ

logo
Тріумф: Я тобі серце моє віддаю. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 1
Немає нікого ;(...
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Я тобі серце моє віддаю.

Тріумф :: Я тобі серце моє віддаю.
Я Тобі серце моє віддаю.

Господи сили й любові,
Низько вклоняюсь Тобі –
До мене приходиш в Слові
В радості і у журбі.

Господи, Ти є Цар Слави,
Милості і чистоти –
Ти поруч враз, без забави,
Щоб смуток мій понести.

Ти – мудрості Бог і слави,
Здіймаєш мене з колін.
Ти вірний завжди і правий
Для всіх людських поколінь.

Господи правди, Спаситель,
Чуєш молитву мою.
Я Тобі, мій Викупитель,
Серце моє віддаю.

ID:  594334
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 17.07.2015 21:59:34
© дата внесення змiн: 20.07.2015 01:41:25
автор: Тріумф

Мені подобається 1 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (753)
В тому числі авторами сайту (11) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Кроссинговер, 21.07.2015 - 01:29
Не варто ховатись за людьми,а краще скоріться Богу, котрий кличе до спасіння через покаяння. Ви лише констатуєте, що каялись, а фактично зараз відмовляєтесь від покаяння і ховаєтесь за думкою сторонніх людей.
Через Вас може призивати лише той дух, в якому Ви перебуваєте, і Ваші посилання на Бога ще неє доказом Його присутності.
Багато хто зараз маніпулюють Його іменем аби звести з шляху істинного довірливі душі: і сектанти, і лжепророки, і лжебрати.
А вірне серце пізнається по плодам. Тож які плоди зараз Ви пред'являєте в собі? - Наклепи, безпідставність, формалізм, впертість, неприйняття критики, агресивність, спекуляція Словом.
А наявністю однодумців не прикривайтесь: інтернет - така велика прірва, що кожній ідеї знайдуться співучасники. А краще знайдіть схвалення від Бога.
А коли я неправдою до Вас причепився, то порахуйте самі вказані мною склади у строчках і порівняйте ритм, тоді інкримінуйте мені неправду.
А коли я правду сказав, то чому відповідаєте злістю та звинуваченнями. Я не казав нічого надприроднього або незрозумілого. Вам навіть школяр- третьокласник скаже, що вірші Ваші недопрацьовано і читаються важко.
А якщо люди Вам лестять та вихваляють кривобокі віршики, то Ви їм недякуйте, а краще спитайте: нащо вони Вам пишуть неправду та стверджують Вас у звичці халтурити.
Бог є Істина, а Ви Істину не любите і відкидаєте її, уперто противлячись.
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Не хочу перечитись із вами, але коли людина говорить щось, то повинна знати про що вона говорить. Наводжу часточку ваших доброзичливих порад: Вірно, але це зовсім не означає,що до співу і своєї майстерності треба ставитись зневажливо та не докладати зусиль до якості свого творива. Я вірші не пишу, бо, хоч і вмію так як Ви це робити, та не бажаю дратувати недолугістю читачів, а часу на шліфування творів не маю. Тому пишу прозою. І намагаюся робити це добре, без фальшу.Я би радив Вам більше приділити уваги власному духовному стану, аніж дратувати мирян безпідставними докорами та непевними закликами. За Вашими призивами не відчувається щирості та глибини спілкування з Богом. Треба поглиблювати власні стосунки з Ним: Хочеться щільно затулити вуха або побити горе-музику. Якщо в нього серце співає, хай докладе розуму та старанності і приведе свою скрипку в належний стан! У тому людина явить свою любов, коли старанно попрацює над собою та відточить свою вправність А вірне серце пізнається по плодам. Тож які плоди зараз Ви пред'являєте в собі? - Наклепи, безпідставність, формалізм, впертість, неприйняття критики, агресивність, спекуляція Словом[/b- це лиш часточка ваших коментарів> Як вам лиш не соромно так поганити свій рот!Чи у вас взагалі нема людяності, совісті і сорому? Після першого коментару, я подякувала вам і відшукапа той злополучний склад, забрала його, але не відрапортувала вам. Вам, мабуть, нема де вилити свою жовч, щоб не утворювались камені, то ви втішились, що знайшли лишній склад. Заспокойтесь. Мені здається, що я здогадуюсь хто ви, хоч ви зайшли під новим псевдонімом. Не хвилюйтесь, Господь Ісус - Праведний Суддя і розсудить всіх по правді, шановний ПВ....
 
Кроссинговер, 20.07.2015 - 23:03
Ви так впевнені в своїй майстерності, величності і неперевершеності,

Це - наклеп з Вашої сторони, бо жодним словом я не давав приводу мене в цьому звинувачувати. Єдина причина такої агресії - це небажання визнати критику на свою адресу та сумирно виправити очевидні помилки!
Щойно Ви порадили мені не хвилюватись за одну Вас, конкретну особу, в той же час демонструючи начебто свою турботу про абстрактних мирян, заради яких щойно відмовились наступити на свої гордощі та визнати власні недоліки.

Але на тому Ви не зупинились, і пішли виголошувати ще більш безпідставні припущення про якийсь конспірологічний клір, та приписувати бажання Вашої дискредитації.
Ці наклепи не роблять Вам честі, бо гірше дискредитувати Вас ніж Ви самі це робити своїм нехлюйством годі й намагатись. До того ж, якийсь там псевдонім не дуже комусь хочеться дискредитувати.
Гірко бачити, як Євангеліє Боже дискредитується ось таким недбалим відношенням до Слова та до людей.
І то якраз є спекуляція Ьожим Словом з Вашої сторони, бо своєю впертістю зараз змальовуєте Бога таким же недбалим та незугарним, як Ваше відношення до Слова!

То ж перед тим, як призивати когось до покаяння -покайтесь перше самі у власних гріхах, котрі очевидні, бо єдине, куди Ви зможете привести душі - до такої ж безвідповідальності, в якій пихато величаєтесь самі! І то є шлях, котрий справді веде до пекла та геєєни вогняної.
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дуже вам дякую за турботу. Якщо мова йде про агресивність, то агресивний ви. Як умію, так пишу і нікому до того діла нема. Хто хоче прийти на мою сторінку, тому буду рада. А чого ви причепились до мене своєю всесторонньою обізнаністю і знанням усього не знаю.
Призивати до покаяння я не зупинюсь, бо спасіння людини це - найголовніше, що може лиш бути. Життя може зупинитись в будь-яку мить і людина повинна привести себе в правильне положення перед Господом Богом. Нічого страшного, якщо ми не станемо професійними поетами, головне, щоб усі стали дітьми Божими. Покаятись - значить попросити пробачення у Господа за все, що робили не так, проти Його волі і повернутись назад до Господа Бога.
Я кличу до спасіння, спасіння в Господі Ісусі. До Ного й кличу. А веду не я, Господь кличе через мене, Він і веде. Якщо я десь зробила помилку і написала те, що не відповідає Біблії і ви бачите, то можете, як вихована людина сказати, як усі підказують один одному без цих образ і трагедії. Тексти ваших коментарів і моїх відповідеї люди бачать і читають, і зрозуміють. І, мабуть, не одна людина задумається: кому це вигідно, щоб люди не каялися - не повертались до Господа Бога, а йшли з князем світу цього в погибіль? give_rose
 
Кроссинговер, 20.07.2015 - 15:20
Написано також , що людина співає і серцем і розумом.

Вірно, але це зовсім не означає,що до співу і своєї майстерності треба ставитись зневажливо та не докладати зусиль до якості свого творива. Я вірші не пишу, бо, хоч і вмію так як Ви це робити, та не бажаю дратувати недолугістю читачів, а часу на шліфування творів не маю. Тому пишу прозою. І намагаюся робити це добре, без фальшу. Бо любов до Бога зобов'язує, а не розбещує. Зобов'язує робити свою справу так само добре, як то демонструє нам Творець у 1 розділі Буття.
Я би радив Вам більше приділити уваги власному духовному стану, аніж дратувати мирян безпідставними докорами та непевними закликами. За Вашими призивами не відчувається щирості та глибини спілкування з Богом. Треба поглиблювати власні стосунки з Ним: Заглиблюйся в себе та у вчення; займайся цим постійно, бо, чинячи так, спасаєш і себе, і слухаючих тебе. 1Тим.4:16
Чи чули Ви колись гру ненасироєної скрипки або гітари? Музикант полінувався налагодити інструмент і дратує слухачів. А Святий Дух ще чутливіший від кожного з нас, і Він також дратується: І не дратуйте Святого Духа, котрим ви запечатані в день викупу. Еф.4:30
А перед цим віршем Павло радить відповідально ставитись до своїх слів:Ніяке гниле слово хай не виходить з вуст ваших, але гарне для збудування на вірі, аби воно доставляло благодать слухачам.
Яку благодать доставляє слухачам розлагоджена гітара? Ніякої. Хочеться щільно затулити вуха або побити горе-музику. Якщо в нього серце співає, хай докладе розуму та старанності і приведе свою скрипку в належний стан! У тому людина явить свою любов, коли старанно попрацює над собою та відточить свою вправність.Якщо я говорю мовами людськими та янгольськими, а любові не маю, тоді я - мідь дзенькаюча та кимвал теленькаючий. 1Кор.13:1
Цебто - мідні та ударні інструменти, що видають дратівливий звук. Дехто намагається любов звести до чогось такого примітивного. Мовляв: коли я кажу людям про Бога та про
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ви так впевнені в своїй майстерності, величності і неперевершеності, що всіх хочете прирівняти до себе і за всіх росписатись. За мене не турбуйтесь. Краще скажіть: як бути мирянам? Лишатись мирянами, слухаючи музику вашої налагодженої скрипки? А може повернутись до Господа Бога Одного і Істинного, до Істини Слова Божого і стати дітьми Божими, щоб бути прийнятими в Царство Боже? Заклики до спасіння, до Господа і правди Його, щоб не потрапити в вогонь вічний не є мої. Буквально всі вони грунтуються на Слові Божому. Ви спекулюєте цитатами, щоб оплювати мене перед людьми, але мабуть вам це вигідно. Очевидно, ви відноситесь до кліру і ви не зацікавлені, щоб миряни стали братами і дітьми Божмми, бо тоді вони перестануть слухати вашу дуже добре настроєну скрипку, що приспала людей і веде в погибіль. Трошки тут, прошки там - ніхто й не помітить і не зрозуміє, бо не читає Слова Божого, коли опам'ятається, тоді, буде пізно. Господь Ісус радив, щоб не сумувати, бо Його не приймали, то не будуть приймати і посланців Його. Ваші побої мені не болять, а тішать. Єв. від Матвія 5:11-12 "Блаженні ви, як ганьбити та гнати вас будуть, і будуть облудно на вас наговорювати всяке слово лихе ради Мене.Радійте та веселіться, - нагорода бо ваша велика на небесах! Бо так гнали й пророків, що були перед вами." give_rose
 
Кроссинговер, 19.07.2015 - 22:52
Тут у першому стовпчику - 1-3 рядки невідповідність у кількості складів,
а у всіх стовпчиках - страшенний збій в ритмі.
"Та все, що робите, робіть від душі, як для Господа, а не для людей".Кол.3:23
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Щиро дякую за пораду. Написано також , що людина співає і серцем і розумом. give_rose
 
Як завжди, Тріумфе, в тебе чудові вірші. Але скажи, кому віддають своє серце, коли закохуються, коханому чи Господу? 16 16
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Я закохана в Ісуса і Йому віддаю моє серце. Господь дав людині це прекрасне почуття любити і бути любимим. Він радіє коли ти любиш чисто, безкорисно, радієш в любові і люблять тебе. Це Його дар. "Любіть один одного, як Я полюбив вас" 16 give_rose
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: