Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Левчишин Віктор: НАВЧАННЯ. 1991. 4. - ВІРШ

logo
Левчишин Віктор: НАВЧАННЯ. 1991. 4. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 1
Немає нікого ;(...
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

НАВЧАННЯ. 1991. 4.

09.11.2013* 19:05
					Блок "КОДЕКС  ЕЗОТЕРИКА"

	Цей текст спочатку йшов як "Максими", потім перетворився на "Кодекс сенситива", а тепер подаю його як "Кодекс езотерика". Перший запис зроблений 28.03.1991, останній - 0 30.10.1991. Всього зафіксовано 550 тверджень. По великому рахунку, як назва "Максими", так і назва "Кодекс езотерика" вельми умовно відражають суть положень, але треба ж було якось назвати цей матеріал. Через багато років, коли до  моїх рук потрапили праці Рериха, я зрозумів, що є певний перегук між моїм і його матеріалами, хоча у нього я і не зустрічав посилку на те, що він отримав цей матеріал від Когось. Я кажу відверто: цей матеріал мені Диктували.
	Нема ніякої фізичної можливості показувати цей матеріал тут у повному обсязі, бо фактично це окрема книга, тому, щоб була зрозуміла суть, подаю частково.

28.03.1991
	1. Треба мати не тільки чисті прагнення, але й чисту реалізацію їх.
	2. Езотерик повинен не лікувати людину, а показати шлях їй, по якому вона сама повинна лікувати себе і, найголовніше, душу лікувати.
	3. Кличуть багатьох - чують мало,
	    Чують багато - відгукуються мало,
	    Відгукуються багато - розуміють мало,
	    Розуміють багато - можуть мало,
	    Можуть багато - хочуть мало,
	    Хоче багато - вміють мало,
	    Вміють багато - достойних мало,
	    достойних багато - витримують мало,
бо спокуси повсякденні - суть життя вашого, а до Бога серед достойних мало хто йде.
	4. Чим більше ти віриш у Бога - тим більше Він іде до тебе, чим більше повертаєшся обличчям до Світлих Сил - тим більше вони повертаються до тебе.
	5. Світлі Сили завжди з тобою. Але коли ти робиш помилки, то вони відступають від тебе у бік. І тоді до тебе кидаються Темні Сили. І шматують тебе. Зрозумієш свої помилки, знайдеш шлях до подолання Темних - Світлі прийдуть до тебе. А інакше - ти просто не витримав Іспит Життя.

01.04.1991
	6. Не треба поспішати записувати все, що Говориться, але зволікати з цим теж не треба - роби все вчасно. Відчуття вчасності тренуй на собі сам.
	7. Ніколи не думай, що те, що Дається тобі, є остання істина, бо всі істини відносні до Істини і їх ніякими коефіцієнтами правдивості не вловиш.
	8. Не треба поспішати робити висновки по цим істинам, бо деякі з них даються тобі як випробування твоє на щирість, людяність, кмітливість тощо. Ти повинен оброблювати будь-яку істину і навіть сперечатися з Нами, щоб знайти дійсно найближчий шлях до її втілення у твою дійсність. Май на увазі: вона може трансформуватися в незвичайне чи невпізнане до першого внеску її до тебе, але це - тільки одяг, бо тіло залишається ним сховане і не змінюється.
	9. Максимальна концентрація на одній справі інколи чи часто шкодить - це залежить від людини. Тому, ідучи Шляхом, треба уважно дивитися не тільки під ноги, а й уперед, назад, по бокам, досліджуючи все навколишнє.
	10. Пам'ятати треба, що різноманітність рішення однієї і тієї ж задачі обумовлює її комплексність в цьому рішенні. Це те, до чого треба завжди мати прагнення. 

29.05.1991
	271. Кожен раз, коли серед людей з'являється спалах прояву сенсетивності, це означає, що відбувається певна мутація Духа планети Земля. Ця мутація відбувається завжди в межах певного ареалу та певного угруповання людей, певного народу тощо. 
	Можна навести приклади:
	- чаклунство в Середньовіччі в Західній Європі;
	- спіритизм в Середній Азії і в Європі серед певного прошарку населення в 19-20 століттях;
	- сучасний спалах зацікавленості до сенсорних проявів та до релігій на теренах Росії і, особливо, України.
	272. Такі мутації не завжди відкарбовуються на рівні свідомості людей, але завжди мають відкарбування в Душі тієї країни/народу, де це відбувається.
	273. Духовна єдність людей не завжди формує доброякісність Душі  країни/народу, бо вона може бути сформовано на базі Зла, скерованого на Добро, яке мають інші люди.
	Іншими словами.
	Якщо єдність душ людей скерована на Добро та має в своїй основі духовні цінності, збереження та збагачення їх, то Душа народу/країни, де живуть такі люди, завжди має знак "+", хоч і не завжди стабільний.
	Якщо єдність душ скерована не на Добро, не кажучи вже про скерованість на Зло, то така Душа країни/народу має знак "0" (бездуховність) чи навіть "-".
	274. В сучасному розвитку Землі є представники - можна сказати: країни, навіть угрупування країн - всіх цих знаків, навіть у великій розмаїтості, бо треба враховувати "+/-" та "-/+".
 	Скажемо: Україна зараз іде від знак "-" через "-/+", потім "+/-"	до знаку "+", проминувши знак "0". Це означає, що Душа країни/народу в своїй основі доброякісна.

21.10.1991
	541. Саме тут* і відбувається руйнування у жінок за рахунок чаклунських дій (5 видів дій).
	Треба сказати, що різні жінки по-різному реагують на ці дії, а також по-різному здатні сприймати на себе ці дії.
	Безумовно, це (чаклунство) умовність, але вона в побуті набула такого однозначного виду, що є рація нею користуватися. Отже,ми приймаємо, що є чаклунські дії, які, як правило, направлені на упорядкування, направлення та кодування певних Астральних сил та проявів. Часто-густо чаклуни, а це теж умовна назва, бо під неї можна практично підвести всіх, хто має справи  Е/І** та І/Е*** обмінами, не відають що творять. Їх дії базуються на так званої інтуїції, на певних спадкових традиціях (спадковість може бути закріплена в межах ареалу, популяції, родини, сім'я) і дуже рідко на свідомих діях із зверненнями до певних Представників Тонких Світів. 	
	Але для жінок-жертв це не має значення. Результат один і той самий: іде руйнування енерго-інформаційної систем.
	Розглянемо чаклунські дії.
	542. 1 вид чаклунських дій: Свідома/цільова дія.
	Це дія, яка базується повністю на свідомому впливу Чорної Енергії за рахунок її перерозподілу в межах всієї Астральної Агрегатності на рівні Домінанти Життя. Вони можуть базуватися на будь-якій Магії, окрім:
	- Фіолетової (НадВищий Розум);
 	- Синьої (Вищий Розум);
	- Золотої (релігії вищого ґатунку);	
	- Срібної (Конклав Святих);
	- Білої (суміш купюр із Золотої та Срібної Магій при направленості на Добро).
	Чаклунські дії цього виду неймовірно небезпечні, бо вони ведуть до перерозподілу Чорної Енергії  таким чином, що поперечні Кармінні хвилі немов стягуються на певну особу. Але, на жаль, ті, хто виконує такі дії, не відають, що вони автоматично тягнуть і відповідну Кару на себе. Адже оперування Чорною Енергією ніколи не проходить без цього.
	Треба підкреслити, що такі дії можуть проходити не тільки через ритуал типу Чорної меси. Вони можуть бути виконані через Червону чи Зелену Магії, через каміння тощо.  Тут найголовніше: мета. Якщо свідомо викликаються Темні Сили, щоб нанести удар, причинити зло комусь, то це і визначає ці дії як Чорні.
	Справа у тому, що ці дії апелюють до найнижчих прошарків Астрального Світу.  І не має значення відстань у фізичному розумінні цього слова, чи кількість та якість цих прошарків, а вона в Астральному плані має приблизно 5-10% від загального обсягу Життя, як правило, приходять завжди Ті, кого кличуть.
	Але для тих, хто приходить, цікавість мають не жертви - вони, жертви, приймають разовий удар тут, у цьому втіленні, а ті, хто кличе. Бо виклик, що звучить, іде через Астральну суть Душі, а це означає, що ця Душа якщо і не має ще відповідного збочення кармінного вектору, то готова його мати, до того ж свідомо.
	Природно, дуже часто ці дії проходять немов по двом площинам - по Астралу та Реалу. В Реалі залишається своєрідний слід: передається естафета чаклунства через своєрідний штамп, що ставиться на генетично-енергетичному рівні. І які втілення не приходять, а приходять, взагалі, певного ґатунку, як правило, але готовність до спілкування з Чорними Силами вже є. Та окрім цього така Душа, ущербна Душа, іде по лінії самостійного втілення і несе на своєму Астральному плані цяточку/знак про спілкування з Чорними Силами.
-----------
* Мова іде про 2-гу чакру, до якої приурочена статева та січова система людини;
** Енерго-інформаційний обмін;
*** Інформаційно-енергетичний обмін			 				

ID:  459516
Рубрика: Проза
дата надходження: 09.11.2013 21:14:32
© дата внесення змiн: 09.11.2013 21:14:32
автор: Левчишин Віктор

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали: Innessanew
Прочитаний усіма відвідувачами (910)
В тому числі авторами сайту (5) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Innessanew, 12.11.2013 - 18:59
Першу частину - хоч у підручниках друкуй!.. Це просто необхідні знання!.. give_rose give_rose give_rose
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
То може так і буде, хто знає? biggrin give_rose give_rose give_rose
 
вчитель, 10.11.2013 - 23:27
Пройшла асоціація зі знаменитим "Рецептом від гріха", який склала в 1920-і роки монахиня Шамординської монастиря. Рукопис зберігся у схимонахині Серафими.
1. Нарий коренів слухняності,
2. Збери квітів душевної чистоти,
3. Нарви листя терпіння,
4. Збери плодів нелицемір'я,
5. Не впивайся вином перелюбства,
6. Все це висуши постом утримання,
7. Вклади в каструлю добрих справ,
8. Додай до води сліз покаяння,
9. Посоли сіллю братолюбства,
10. Додай щедрот милостині,
11. Да поклади порошок смирення
12. І колінопреклоніння,
13. Приймай по три ложки в день страху Божого,
14. Одягайся в одяг праведності
15. І не входь в марнослів'я, а то застудишся і захворієш гріхом знову.
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Красиво. Тільки пункт 13 вельми показовий! У мене є десь Молитва інтелектуала. Вона трохи довша за наведений Вами текст. Спробую її при нагоді просто вставити у свою розповідь. Дякую за увагу. give_rose give_rose give_rose
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: