Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Запис щоденника

logo
Запис щоденника
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

 x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 1
Немає нікого ;(...
Пошук

Перевірка розміру




 Щоденники Авторів | Щоденник Inhvar | на сторінку автора Inhvar
(10.05.2016 )
Inhvar - Незбагненні Шляхи

______________________¶¶¶¶
____________________¶¶¶¶¶¶¶____________¶¶¶¶¶¶¶
__________________¶¶¶¶¶¶¶¶¶_________¶¶¶_____¶¶¶¶
_________________¶¶¶¶¶¶¶0¶¶_______¶¶_________¶¶¶¶¶
_________________¶¶¶¶¶¶¶¶¶_______¶____________¶111¶
_________________¶¶¶¶¶¶¶_¶¶¶____¶_______¶_____¶111¶
__________________¶¶¶¶¶____¶¶__¶________¶¶____¶¶11¶¶
______¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶____________¶__________¶____¶¶11¶¶
__¶¶¶¶¶¶____¶¶¶¶¶¶¶___________¶__________¶____¶111¶
¶¶¶_______¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶________¶_______________¶¶11¶¶
_¶¶______¶¶¶¶¶¶¶¶¶_¶¶¶¶______¶______________¶¶11¶¶
__¶¶____¶¶¶¶¶¶¶¶______¶¶¶____¶_____________¶¶111¶¶
___¶¶__¶¶¶¶¶¶¶¶_________¶¶¶__¶____________¶¶111¶¶
____¶¶_¶¶¶¶¶¶¶____________¶__¶___________¶¶111¶¶
_____¶¶¶¶¶¶¶¶______________¶__¶________¶¶¶111¶¶
____¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶______________¶__¶_____¶¶¶111¶¶
___¶¶___¶¶¶¶¶¶______________¶¶_¶¶¶¶111111¶¶¶
_________¶¶¶¶¶______________¶¶¶11¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_________¶¶¶¶¶¶_________¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_________¶¶¶_¶¶________¶¶11111¶¶
__________¶¶_¶¶¶______¶¶1¶¶¶1¶¶
__________¶¶__¶¶_____¶¶1¶¶¶1¶¶
__________¶¶__¶¶____¶¶1¶¶¶1¶¶
__________¶¶__¶¶___¶¶1¶¶¶1¶¶
__________¶¶__¶¶__¶¶1¶¶¶1¶¶
__________¶¶__¶¶_¶¶1¶¶¶1¶¶
__________¶¶_¶¶_¶¶1¶¶¶1¶¶
__________¶¶_¶¶¶¶1¶¶¶1¶¶
_________¶¶_¶¶__¶¶111¶¶
_________¶¶_¶¶___¶¶¶¶
________¶¶_¶¶
________¶¶__¶¶¶¶¶¶
_________¶¶_____¶¶¶
__________¶¶¶
Геніяльниј детектив

_ _ Палкиј привіт любим друзям! Пишу з натхнення та знічев’я, коли маю поживу для розуму. Спасибіг за притаманне вам почуття товариськості, близької дружби. Для мене великиј гонор бачити вас тут, слово гонору! Яка удача, що я знову вас лицезрію. Яке блаженство наново бачити вас. Тішу себе насолодою слухати ще раз ясноосвєнцьоного панства! Ви ощастили мене своєю присутністю, хај навіть бува, що мовчазною. Ви не уявляєте як я радиј, що ви тут… серед живих і неушкоджених, позаяк наразі в цеј важкиј для Руси час точиться віјна з Московією! Візьміть до відома, поки не наб’ємо писка, поки не вмиються кров’ю московити не зупиняться. Але життя трива, бережіть себе, ј хај Пан Біг сприя вам у цьому! Зрештою, вијде на наше.
_ _ Хоч мені вельми прикро бути наполегливим у ці хвилини, та на сон бере, бо маю їдну нагальну справу. Відтак як мені полуда з очеј спала, я просто не хо’ пошиватися в дурні. Дружбове, хто належе до екстреміськотерористичних організаціј: фашистів з ленінської комуністичної партії або нацистів з капутинського проекту так званого «русскава міра» (москальського миру), прошу приділити мені єдну хвильку перед тим як я піду для вас в небуття. Атмосфера вашої компанії з гаслом «діли ј пануј», у якому криється злість, вплива на мене гнітюче. Я у незгоді з вами. Ваша москальська громада здебільшого асоціюється з матюками та горілкою з огірком, і є невіддільною частиною відсталого 3-о світу. Коли відверто вилляти свою думку, то спілкування з вашим плем’ям кацапів, від якого всі відцуралися, важко назвати приємним. Як звуть, так і обзиваються, ви зі своєю лютою ворожнечою до цивілізованого світу варті најрізкіших критичних висловлювань. Як на вас, чесність — пустиј звук. А ваші плани вкотре не збігаються з моїми. Ви без клею в голові, позбавлені пристојності та здорового глузду, вставити би вам клепку. Ви перегнули палицю, як навмисне, торочите вигадки, та видаєте бажане за діјсне. Висновується, ви зїхали з глузду, проте не минеться так це вам. Маєте погані нахили, ваші думки рухаються в неслушному керунку. Скидається на те, що ви думаєте не головою, а нижньою частиною тіла. J це в вас непогано виходе. J взагалі, ваші цінності викликають жалощі до вас. Мені вас шкода, тому що як не велике те зло, яке ви намагалися заподіяти мені, ј зло, вчинене вами насправді, я не мо’ ненавидіти вас так сильно, як я вас зневажаю і жалію. Здіјснене вами до останнього дня даватиме вам поживу для роздумів, — а яких, то віда ваше сумління, якому не довіку ж спати. Беріть собі на розум мої слова, позаяк вони наштовхують на роздуми.
_ _ Добре, аби нам’яти чуприну вам; всипати, щоб пам’ятали до нових віників; і показати вам яка всі ви купа дешевого посліду, всі ці друзі в гарну погоду. Лиха година принесла вас; куди наше не јшло, довелося випити ківш лиха через вас; але тепер збираються хмари саме над вами. Звісно, ви дуже «люб’язні», але будете просто чарівні, якщо підете геть! То, чи не могли би ви позбавити мене тих нестерпних мук, що завдає мені ваша присутність? Зробіть ласку, звільніть мене від вашого товариства, та викресліть мене зі своїх друзів. Уклінно прошу, дајте мені спокіј з цим; забирајтеся, поки не пізно; тікајте, аби не бути битими, зацитьканими; бо тут вам і каюк! Візьміть собі на замітку ј зрозуміјте нарешті, все скінчено, нема рації перетинатися з вами! Мене ви більше не обходите від світання до смеркання. І прошу надалі не виявляти підвищену цікавість однаково як до моїх справ так і до мене особисто. Прощавајте!



Додати коментар можна тільки після реєстрації
Зареєструватися може будь-який відвідувач сайта.
Нові твори