Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Запис щоденника

logo
Запис щоденника
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

 x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 4
Пошук

Перевірка розміру




 Щоденники Авторів | Щоденник Федик Юрій Михайлович | на сторінку автора Федик Юрій Михайлович
(28.10.2013 )
Федик Юрій Михайлович - А для вас, важливо знати правду?

Всім кому правда понад усе, засобам інформації, уповноваженим державним органам по нагляду за дотриманням законності, Народним Депутатам України, Літературному Суспільству.
Пробачте що турбую, але можливо Вам, буде цікаво з’ясувати правду в одній темній історії, пов’язаній зокрема , з видачею грантів Президента України, молодим поетам.
Наперед поясню, що я участі в тих грантах не приймав, відношення до інших осіб що приймали участь в грантах не маю. На можливе запитання « для чого це мені?» зразу відповідаю що , поезія мені не байдужа , і я не можу бути осторонь коли поезію підмінюють верлібрами сумнівної якості.
Питання яке я хочу підняти пов’язане з протягуванням родичів відомих поетів, їхніми друзями та деколи самими відомими поетами.
Указом Президента України, http://www.president.gov.ua/documents/15946.html , призначено ряд грантів, зокрема Олені Герасим’юк та Ігорю Козаченко. Першим здивуванням була відсутність в офіційному документі інформації, як звати по батькові лауреатів грантів.
Спробував знайти їхні біографії. Не зміг, те що познаходив зовсім не являється поясненням що це за люди, а лише показує якими вони хочуть виглядати.
Спробував знайти вірші. Ігоря Козаченка не зміг. Що стосується Олени Герасим’юк, то її сторінка на серйозному поетичному сайті « Поетичні майстерні» - пуста , віднайшов ряд верлібрів та декілька схожих на римовану поезію, на її сторінці в соціальній мережі « В Контакте» , http://vk.com/garrypublic .
Спроби знайти будь яку інформацію про то хто така, Олена Герасим’юк, приводили лише на сторінки Василя Герасим’юка, поета та голову журі молодіжного поетичного конкурсу « Гранослов».
Спроби знайти інформацію про Ігоря Козаченка, привели мене на сторінку , http://1tv.com.ua/ru/news/2011/11/24/11896 , з якої слідує , що в відомого покійного поета Івана Івановича Козаченка, який був товаришем Василя Герасим’юка, є син Ігор.
Таке постійне згадування Василя Герасим’юка, навело мене на зовсім не приємні роздуми про непрозорість поетичних грантів. Я вирішив спитати , в Олени Герасим’юк, звернувшись через її сторінку на «ФБ», але вона уникнула прямої відповіді. Тоді я задав це запитання відкрито на «ФБ», де в « друзях на «ФБ»», є багато людей які мають пряме відношення до поезії. Довідався «багато цікавого про себе та те що я пробую писати», але відповіді не знайшов
Пошукавши в Інтернеті, знайшов http://images.yandex.ua/yandsearch?text=%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0%20%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BC%27%D1%8E%D0%BA&img_url=http%3A%2F%2Ffs138.www.ex.ua%2Fshow%2F16289244%2F16289244.jpg%3F100&pos=5&rpt=simage , з якої слідує що Олена є модератором та редактором порталу http://1576.ua/ , де на головній сторінці розміщено посилання на відео передач Василя Герасим’юка « Діалог». http://1576.ua/people/6198 .
Я не знайшов шляхів для зв’язку з п. Василем , то можливо Ви знайдете час та бажання , розібратись в цій непрозорій історії, та з’ясуєте наявність чи відсутність , родинних зв’язків між молодими поетами лауреатами та відомими живими та померлими поетами.
Надіюсь на об’єктивність та неупередженість, прагнення правди понад усе, навіть якщо для когось це може видатись копирсанням в чужій білизні. Я надіюсь Лауреати Грантів Президента молодим поетам, їх родичі, літературне суспільство, члени комісії які розглядали твори лауреатів та готували проект Указу Президента, члени НСПУ зокрема та й сам шановний П.Василь Герасим’юк, приймуть участь в цій непростій дискусії.



Додати коментар можна тільки після реєстрації
Зареєструватися може будь-який відвідувач сайта.
Нові твори