ПОДЯКА ВСЕВИШНЬОМУ І СЛУЗІ БОЖОМУ…

                                 ПОДЯКА  ВСЕВИШНЬОМУ  І  СЛУЗІ  БОЖОМУ…

На  правах  довіреної  людини,  Божого  слуги,  єдиного  в  світі  цілителя  і  Спасителя  всього  людства,  я,  Людмила  Василівна  Мойсевич,  щиро  вдячна  Богу  за  знайомство  з  такою  чистою,  доброю,  чуйною,  обдарованою  людиною,  як  Андрій  Йосифович  Рогуля  –  майбутній  президент  України.  

Я  пишаюся  цією  благодатною,  Богом  вибраною  людиною…  

Насправді,  це  надзвичайна  людина.  Його  поезія  розлетілася  по  усьому  світі.    ВІН  пише  правду    і  його  написані  пророчі  слова,  і  все,  що  пише  збуватиметься.

Він  пророкує  не  тільки  світле  майбутнє  Україні,  а  й    усьому  світу.

Він  пише  правду  і  не  так,  як  дехто  з  розумних  вискочок-філологів  і  журналістів,  котрі  вважають  його  шизофреніком,  чи  хворою  людиною,  але  навпаки,  мудрості  його  немає  рівних.
Це  єдина  Велика,  людина  у  світі  –  Месія,  якого  не  було  і    не  буде.
Ще  його  з  народження  Господь  позначив,  поблагословивши  поцілунком  у  голову.  Тому  є  така  мудрість  у  нього.

21  листопада  1999  році  в.  м.  Львові,  після  скоєного  на  нього  автонаїзду  на  очах  дружини  та  двох  маленьких  дітей,  пережив  7  діб  коми,  клінічну  смерть,  параліч  і  вчився  жити  спочатку.      Зло  не  дрімало  і  не  залишало  його  та  хотіло  зробити  з  нього  овоча,  стерши  з  голови  мудрість.    

Всі  бачення  є  його  віщі,  бо  він  розмовляє  із  Всевишнім.

За  вказівкою  Небесного  Отця  він  відкриває  правду  людям  ,  бо  сказано  у  пророцтві  святих:  Що  наступний  президент  буде  Месія  з    народу,  простого  роду,  невисокого  зросту  муж  з  твердим  характером,  який  не  був    при  владі  та  вийде  з  тіні.

               Це  і  є  Андрій  Йосифович  Рогуля.    Це  Президент  від  Бога.

Він  чудова  людина,  яка  не  навидить  обману,  брехні  та  живе  по  Божому,  завжди  з  правдою,  хоч  за  правду  постійно  платить  велику  ціну.  За  те  тонко  розрізняє  улесливість,  фальш  і  неправду…

Він  розказав  мені  все  минуле  моє  життя.    Розказуючи  мені  про  майбутнє,  яке  збувається  стовідсотково,  так  і  бачить  майбутнє  кожної  людини,  тож  обманювати  його  немає  смислу.

А  за  обман  і  зло  Господь  дає  йому  владу  і  право  карати  за  зло  та  нагороджувати  за  добро.

До  травми  Господь  наділив  його  ласкою  жити  своїм  земним  життям  та  після  важкої  травми  Пресвята  Богородиця  й  ангели-охоронці  беруть  його  під  свою  опіку.    З  часом  він  почав  розуміти,  що  має  особливий  дар  і  розмовляє  з    невідомою    персоною  та  поступово  йому  відкриваються  очі  і  він  бачить,  і  розуміє,  що  це  розмова  з  Самим  Всевишнім  для  Якого  він  є  прийомним  сином.

Завдяки  його  молитві  у  мене  тріснула  пухлина  у  вусі,  тим  більше  напередодні,  Андрій  розповів  мені  про  поведінку  та  здивування  мого  лікаря;  саме  так  все  і  було  –  це  був  шок.  

Його  намоленими  візитками  з  вірою  у  Бога  зціляються  люди.

У  книзі  “Святий  вогонь”  перший  вірш  це  видіння  Андрія  за  підказкою  Творця.  Він  побачив  свою  інавгурацію  у  Верховній  Раді  України,  як  надзвичайним  видінням  омивання  Святим  Вогнем  і  прийняття  Божих  ласк  і  благодаті.

Господь  готує    його  і  це    буде  небачене  чудо  світу.  Він  отримає  право  на  все  від  свого  Отця.    Святий  Ілля  нагородить  його  вогняною  короною.
З  тих  пір  на  всій  землі  запанують  закони  Божі.  Слуга  миру  поєднає  всі  народи  в  одну  віру  –  Єдину  Святу  Соборну  Апостольську  Церкву  і  побудує  могутню  державу-фортецю.

Якщо  зараз  Андрій  Рогуля  має  такі  ласки  неба,  то,  що  отримає  пізніше…?!

Адже  він  побачив  своє  дворазове  замовлення  на  вбивство.

У  першому  видінні  йому  було  сказано,  що  відданий  наказ  про  його  вбивство  і  він  побачив  свого  виконавця.

А  другий  раз  Господь  попереджає  його,  що  має  готуватися  пастка  для  його  вбивства  з  представленням  для  всього  світу,  як  про  нещасний  випадок…

Одне  замовлення  мені  підтвердили  мешканці  з  Рогатки  по  вул.  Зустрічній  у  м.  Львові  де  він  виріс.  Саме  тоді,  як  він  побачив  –  видіння,  що  його  розшукували  підозрілі  три  особі,  щоб  виконати  брудний  задум,  та  Бог  рятує  його.
Все  одно,  Бог  його  збереже  і  він  досягне  свого  трону,  а  замовникам  і  виконавцям  треба  задуматися  ,  що  їх  чекає…      Це  буде  кара  Божа  і  прокляття  всіх  їхніх  поколінь,  і  вічні  муки  пекла.

Божа  благодать  є  на  ньому.  Він  –  перша  людина  після  Сина  Творця  Неба  і  Землі-Христа,  благословенням  Божим  вибране  Дитя  і  прийомний  Син.  

Прохання  до  всіх:    хто  прочитав  мою  Подяку  Всевишньому  і  Слузі  Божому,  продовжувати  прославляти  Бога  і  його  слугу.

11.11.2017  р.                
       

           Довірена  людина                                                                                                                                Мойсевич                                                                              Рогулі  Андрія  Йосифовича                                                                                          Людмила  Василівна

адреса: https://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=759949
Рубрика: Лірика кохання
дата надходження 11.11.2017
автор: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович