Веселка, драбини і в кошику зорі

Вчіть  всіх  любити.  Навіть  якщо  ніхто  не  слухає.  Навіть  якщо  сміються    над  Вами.  Навіть  якщо  посилають  не  до  Бога.  А  Ви  вчіть.  Несіть  любов  у  цей  світ.  Бо  якщо  не  ми-то  хто?  Сійте      маленькі  зернини.  Хоч  в  зиму,  хоч  в  камінь.  Може,  сонце  прогріє  і  вони  зійдуть?  Може,  пташка  камінь  стокілограмовий  посуне  і  зернятко    проросте?  Може-просто  вірити  в  любов?  

Бути  сильним-легко.  Якщо  душа  черства  і  мала.  А  ми  не  завжди  сильні.  Ми  відчуваємо  біль  і  страх,  сумнів,  розчарування,  головний  біль.  Просім  допомоги  в  Бога  і  людей.  Через  людей  Бог  прийде  і  обніме  тебе.  І  захистить.  І  порадить.  І  допоможе.  Він  не  може  залишити  тебе  без  своєї  допомоги.  

Не  тримайте  образ,  гніву,  ненависті.  Вони  зруйнують  душу.  Пройде  час-і  тіло.Ми  лікуємо  тіло  і  забуваємо  про  душу.  Коли  будинок  падає-ми  не  фарбуємо  стіни.  Ми  шукаємо  каміння,  щоб  перебудувати.  

Не  шукайте  і  не  просіть  для  ворогів  бумерангів  і  драбин.  Так,  є  драбини  і  вгору,  і  вниз.  Попросіть  веселку  після  дощу.  Невже  це  не  краще  рішення?  

Інколи  ті,  що  ходять  кожного  разу  в  церкву-менше  чують  Господа.  Вивчення  всіх  букв  і  правил  не  зробить  з  тебе  вчителя  чи  поета.  Бог  любить  всіх  людей.  Чи  він  католик,  чи  православний.  Бог  дивиться  на  вчинки.  Коли  не  впускають  Бога  в  церкву-впустіть  його  в  свою  душу.Йому  теж  було  холодно  в  хліві.

Земля  настільки  маленька,  що  думку  можна  передати  далеко  як  філіжанку  кави.  Робити  треба  це  з  великою  вірою  і  щирістю.  Бо  пролити  можна  і  подаючи  на  стіл.

Не  ускладнюйте  життя.  Це  зроблять  обставини,  вік  і  ще  багато  факторів.  Давайте  просто  жити.  Скоро  закінчиться  весна.  То  ж  швиденько  сіймо  добро,  щастя,  посмішки,  вдячність.  І  виполюйте  бур'яни.Щоб  все  було  гарно  у  наших  садах-душах!          

адреса: https://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=668361
Рубрика: Лірика кохання
дата надходження 25.05.2016
автор: Відочка Вансель