Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: GoldKing: АРЗ-57 Перунове Кресало-вогниво чоммовчать Легенди - ВІРШ

logo
GoldKing: АРЗ-57 Перунове Кресало-вогниво чоммовчать Легенди - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 15
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

АРЗ-57 Перунове Кресало-вогниво чоммовчать Легенди

Юрий Сафроненко
АРЗ-57 "Перунове Кресало-вогниво, або про що мовчать Легенди!"
http://stihi.ru/2021/02/08/6907

Се перша в свiтi наша пригодницька книга Острiв реальних Скарбiв вручну, написана нами онлайн наживо!

...Се й є ота Сiль Мольфарiв, оте Перунове Кресало-вогниво, за яке мовчать Легенди та Сповiдання.
Отакi таємницi вiдкрилися менi сьогоднi вночи. Я, судорожно пригадуючи, про що була мова, прокинувся з оцiєю останньою думкою з усiєї великої Сповiдi, яка вже намагалась геть зникнути назавжди, як й усе Сповiдання, яке я вже загубив у
ледь помiтнiй лунi сна, а точнiше захоплюючого дружнього дiалогу з сеньоритою Вiчнiстю... Шалено намагаюся пригадати усю Сповiдь, але марно! Жодної ниточки, жодного натяку. Памятаю тiльки, що це важлива заключна процедура якогось дуже важливого звичаю-обряду, вiд якого я був у такому захватi, що навiть забув своєчасно прокинутися. Та так й поринув знову у дрьому, нiчого не пригадавши. Добре, хоч се встиг за кiнчик хвоста ухопити. Тiльки у останню мить, коли вiдчув, як усковзає приголомшиве та таке цiкаве Сповiдання в темряву вiчностi, оговтався та схопив мобiлу скорiш зателехвонувати буковами з астралу, який й далi намагався мене заколисати своiми заспокiйливими трелями та серенадами домiнiканських цикад. Ладно. Вранцi пориюся, пригадаю, маючи хоча б одину оцю заключну думку.

Так. Спокiйно. Може хоч предтеча пiдкаже. Чим я увечерi займався? Ага. Карта пiрацького Острова скарбiв Хiспаньола. Перерив усi артефактнi морськi карти тутешнього Карибського пiратського околотку 1500-1800 рокiв. Ага. База та штабквартира главаря пiратiв Моргана та i взагалi усiх флiбустьерiв усiх пiратських часiв та народiв - Джентельменiв Вдачи - се острiв Тортуга. Да це ж отут - рукою подати! На другому окраєчку мого острова. Бiля Куби. На рiзних картах мiй Остров Скарбiв числиться по-рiзному - то Хiспаньола, то Еспаньола, то Iспаньола, то Санта Домiнго, як й нинiшня столиця...
Одвiчна вiйна за ВестIндiю мiж Iспанiєю, Англiєю та Францiєю... Кам'янi рифи та береги числених тутешнiх островiв, так рясно посипанi уламками кораблiв, корветiв, легiонiв та шхун, политi карколомними пригодами та червоними вiд пролитої кровi та вiд гарматно-пiстольного вогню запеклими шаленими змаганнями й битвами за право жити та користуватись багацтвами та скарбами iнших...

Але ж який жеж тут звязок мiж Нашими Мольфарами, СловянськоАрiйським Перуном та тубiльцями Вест Iндii й Бермудами? - здивовано штурмує здраву логiку настирний допитливий глузд.
- А от така! - глузує та єхидно показує дiвчачого язика, як ота симпатична, але безпардонна циганка- танцiвщиця з переглянутого намеднi старовинного фiльму "Пiрати Тортуги".
Просто тут, як у шаленому мiксерi перемiшаний вiнiгрет усiх нацiй та народiв, окрiм отiєї однiєї, якої зовсiм геть тутечки нема, хоча її iменем названа уся здешня тутешня каструля - Вест Iндiя! Парадокс, АднАкА!...

Саме цiкаве, що тут, на Карiбах зара бiгає бiльше нащадкiв бiлих рабiв, анiж чорних! Да-да! Бiлих!

- Хм. А як жеж се так - бiлих? Хiба тут не перевалочна база чорних негритянських рабовласних потокiв та зворотнього жовтого, точнiше золотого Гольфстрiму назад у Ой-ропу?
- Да так! Але, як нинi з'ясовуєцця, Iрландське рабство у тi темнi часи зашкалювало так, що неритянське вiдпочивало тихенько в сторонцi, нервово розпалюючи недопалок гаванської чорної отрути з яскравими привабливими наклейками "ОтруїсяМноюЖваво" /й тобi нiчого не буде! Анi багацтва, анi здоров'я, анi врештi-решт життя!/...

 М-да. Кажеш зв'язок між Вест Індією та Перуном... Та тутечки, на Домінікані, на кого не поглянь,або африканська чорнонегритянська "мав-почка", або метиси - нащадки перемішуванної генетики отих iрландских білих рабів, а точніше захоплених силою бідненьких ірландських дівчаток, які продавалися жменями ціною за десяток дешевше ніж один негритянський йолоп, та все тих самих негрiффф. Це прискорбний історичний факт, й нічого тут вже не вдiєш! Ірландці, як вже доведено, як і більшість європейських Націй мають слов'янські корені...

Ой. Ме знов вранішній атлантичний домініканський бріз заніс не у тому напрямку... Про поневолення ірландців та масову торгівлю ірландськіми білими рабами на Карiбах я вже писав отутечки -https://m.facebook.com
/story/graphql_permalink/?
graphql_id=UzpfSTEwMDAyNTk1NzAzNzU
zMTpWSzo0NTgxMTkzMzgxOTUxODI4
, так що не буду повторюватись.
А от карта Острову Скарбів, се вже цікавіша історія, хоча ноги у неї ростуть з тих часів...

І чого це тебе понесло по дитячих штормових пригодах, як оте жабеня по кочках? - фізика-електронщика, який повинен займатися холодним ядерним синтезом, або там вільною оновлюваною енергетикою? - єхидно скорчить мику дитяча підсвідомість.
- Та от. Гуляючи по такому цікавому острову, тут кожна пальма шепоче: - Подивись під ноги! А не тільки в небесах вируй-літай! Тут скільки скарбів - перечепитися можна, а ти про бризи та мусони вантажиш народ та двоногих ротозеїв своїми казочками...
Але скарби скарбами, а мене, як бiоенергетика-дослiдника дуже цiкавлять енергетики старовинних артефактiв... Це ж подорож у минуле! Така собi машина часу!
 
Хм. Отакої! У дитинстві всі мріяли скарбами та пiратами, але розуміли, що це так далеко, як до Марса навколiшки! А тут - прямо під ногами! Аж дивно якось... Та нiяковiло... То чому ж й ні? Тобто, чому ж й ТАК! /завжди тре стверджувати!/
Так це ж яка фантастична можливість знову пірнути вже у реальну казку! Прям СЬОГОДНI! Замiсть тупого лоХ-давуна!
І НИНI, тоб-то тепер кожен має можливість знов, але вже реально подорожувати казковим дитячіми пригодами, але вже по моїх реальних сьогоденних строчках!
То чого ж розсусолювати! В бій! На абордаж!

Розкриваємо вицвітшу, затерту до дір, пошарпану старовинну мапу Домінікани 1500-х років /викладенi у ме на сторiнцi/, швиденько зливаємо гальмівну рідину з своїх пильних запавутинених засмiчених усiляким непотребом чердаків, беремо у руки піратський кривий ніж-шаблю /порийтеся на кухні у шухляді -  там безумовно знайдете хоч і тупий, але залізний! - загострювати не треба, він нам знадобиться не вбивати, а репу чухати.../,  та починаємо шевелити звилинами у напрямку вдачі!
Пропоную прибити над дверима не підкову щастя, а гасло - "Щоб Підкова принесла щастя, треба  її прибивати не над дверима, а до копита свого вороного коня, й жваво цілеспрямовано скакати-скакати-скакати у напрямку Удачі!"
 
Починаємо розмірковувати! От уявіть собі реально /за допомогою мною описаних моїх Принципів та Правил Візуалізації, Мотивації та Концентрації Волі та Уваги/, що ви ватажок піратів, капітан своєї піратської шхуни "Смерть халепі!", ні краще "Вітрила Фортуни"!
Сьогодні у вас видався вдачний день! Абордаж торгiвельного судна відбувся на "Ура!", а трофей перевершив усі сподівання! Проте, назавтра запланований новий похід за скарбами! Так вимага ненажерлива команда!
Але невідомо, що ж оце на вас чекає завтра - чи знов карколомний трофей, чи то пеньковий галстук-краватка на брамстеньзі... Буде, безумовно, шкода, якщо ваш сьогоднішній Трофей зануриться на дно такого дивного Карибського моря разом з вами... Але не будемо про сумне!

От поміркуйте самі! Куди ж його приховати, щоб він вас спокiйно очикував й не відволікав від завтрашнього Абордажу!
Зрозуміло! Десь на острові! Бо, як на диво, загальновідомо - тверда земля більш надійніша, ані ж мокра морська вода!

Зрозуміло, що для того, щоб ваш скарб не будоражив погляди інших нахаб та злиднiв, скарби треба ховати подалі та надійно! Се головне правило записано першим пунктом у інструкції по приховування скарбів! Правда це записано на старовинній піратські мові, але ми й без перекладача можемо це второпати по кривавих розчерках скарбошукачів, які, як навіжені зомбi вдень та вночі полюють за скарбами! Ваш скарб входить до їхнього списку пунктом №1...

Так. Відкриваєте мапу, починаєте чухати репу своїм піратским кривим ножем /от де вже нарешті корисна золота властивість тупізни кухонного ножа!/ -  де ж його приховати?
Пертися на середину якогось острова за 100 км пішки та ще й сундуком золота /це вам не Простоквашино!/ якось недоречно - усi тубільці засміють! - Вночі з сундуком золота на горбу?  і куди це ти направляється, болєзний? Невже скарб заховувати? Може тобі допомогти?

Ні. Такий варіант не цікавий! Тре взяти пару хлопаків з команди на допомогу, а потім повідомити команді, що вони десь загубилися...  Нехай краще охороняють скарб!... А то мало чи що - шатаються тут усякі, а потім скарби пропадають...

І тут до вас доходить! Так усі скарби заховані біля берегу, не більш ніж за 1 км від моря! Тоб-то пiвлюльки висмокченого табаку "клоп'ячасмерть", або 3 польоту стрiли.
Тобто потенційною зоною скарбів є берегова лінія!!! Й дуже дуже рідкісним випадком буде місцезнаходження скарбів посередині острова, якщо остров дуже великий.
Мій остров Espaniola 400  км в ширину і 1000 км в довжину.
Перший пункт з'ясували!
Далі.
Пертися на інший бік острова, щоб не второпали - Де ж ти його заховав, технічно неможливо - трамвай на інший бік острова не ходить по ночам! Та й залізних рейок в джунглях днем з вогнем не знайдеш! А вночи - тим паче!
Тому скарби ховають завжди там, де ходять кораблі! Та де пофортило скарб вполювати! Це як правило. Espaniola не виключення!
На мапі Острова скарбів ми бачимо два головних фарватера - між Кубою та Espaniol-ою - це західна частина острову, але вона належить Гаїті, це інша країна... Та східна частина Острова скарбів! Пролив Мона. Це мені подобається - я тут живу!
Якщо навіть у дитини спитати - за 300 років піратсько-флібустьєрских пригод невже жодний капітан не приховав свой Трофей на цій частині острова? Безумовно так! Приховав! І не один!
... далібуде...

Ну от і пригадав. Наступної ночі.
Сама головна функція живих живонародженних ЧолоВічів, це енергетичне сканування. Це й є оте такзване третє око, яке не є безпосередньо оком, але має гіпотетичний орган енергетичного зору проміж брови, а також руки, як засіб енергетичного сканування.

Це самі головні комунікативні органи чоловічів. Проте уся чоловіча цивілізація / віднині я використовиватиму термін Чоло-Віче, яке є аналогом слово "чоловек" в Речи Русов, але обидва ці слова спотворені результаті явища Чаромутія, яке описав Плато;н Акімович Лукаше;вич - руський етнограф-лінгвіст, автор маргінальных теорій. Місце народження: 1809 р., Березань, Украіна. Помер 1887 р. Освіта: Рішельєвський ліцей.

Процес спотворення нашої мови триває уже не одну сотню років! Тому не дивно, ще скільки багато слів мають протирічиві значення, та оце явище розрізнення цивілізації за допомогою багатоманітності мов, що є штучним умисним явищем з метою розгалуження усіх членів нашого загальноземного суспільства!
Речесмешение, или "чаромутие", превратившее единый Праязык во множество языков, и один народ - во множество непонимающих друг друга народов.
С таких вот слов начинается работа "Чаромутие...": "Прежде нежели объясню Свету, что есть чаромутие, я должен заметить, хотя мимоходом и опущая многое, что наш язык Славянский есть язык первобытного мира, древности незапамятной; что богатство его равняется богатству языковчаромутных, всех вместе взятых; что Бог сохранил его неприкосновенно или пощадил его от чаромутия на память всемуроду человеческому; что мы многие тысячелетия прожили не чужим, а своим умом и разумом...... По прошествии столетий из семи языков Славянских образуются четыре, потом два и наконец по соединении всех, один общий. Не взирая на сильные нападки против Первобытного языка, которые ещё долго будут продолжаться, он восторжествует по причине весьма естественной: для всех народов он есть первородный, первоначальный и вместе языквечный, бессмертный, не умирающий.Он доказывает, что род человеческий издревле был то выше нынешнего, то унижался, то опять
принимал "образ и подобие" Миротворца." (Платон Лукашевич)

http://stihi.ru/2020/04/11/7855 - Как злой Колдун заколдовал и зачаромутил принцессу. Изследование - как у Нас похитили телепатическое общение....

https://ok.ru/profile/571565267984/statuses/153004428102416

Ось така фігня, малятки, любі хопчики й дівчатки!
=GrafBorisfen=07.02.2021= Юрій Андрійович Сафроненко - Рус-Господар Української Народної Республіки Велика Київська Русь! - РГ УНР ВКР. Живий Живонароджений Син Слов'янського Роду Арійського НаРоду Великої Білої Раси = /Країна прозрівших Русів Нашої найгарнішої у Всесвіті планети Мідгард/

http://ok.ru/video/2899283085840

http://stihi.ru/2020/12/04/4369 - Манiфест Руса Господаря УНР ВКР

Мои Статьи на 01.08.2020
Техника безопасности с НЛО! Особоважно! ЧитатьВсем - http://stihi.ru/2020/05/22/104
Принципы Воплощения Мечты "GrafBorisfen"-a - http://stihi.ru/2020/02/15/6934
Двуполярный мир Визуализации Мысли! - http://stihi.ru/2020/02/02/7124
Торсионика Сингулярных Систем! - http://stihi.ru/2020/02/02/7582
Пионерия - пик развития Культуры Руси! - http://stihi.ru/2020/05/20/5733
Как не стать жертвой, зомби или биороботом! Руны-Энергогенераторы - http://stihi.ru/2019/05/30/5264
Что такое Словяно Арийские Руны и Орнамент - http://stihi.ru/2020/02/18/6274
План Действий выхода из маразма - http://stihi.ru/2020/05/13/380
Лекция КЛППЗ-№1 "Начало диалога с полицейским" - http://stihi.ru/2020/05/13/2269
Лекция КЛППЗ-№2 "Мой дом - моя крепость!" - http://stihi.ru/2020/05/19/730
Почему "Моя-хата-скраю" - это жоUа!? - http://stihi.ru/2020/05/05/4889
Словянская буковязь или как из войска слепить толпу - http://stihi.ru/2019/02/17/334
Сэл Рейчел - Основатели об истории Земли. Ченнелинг Основателей. Перевод: Lyubov /Скачал =GrafBorisfen=05.06.2020 grafborisfen@mail.ru
/ В полном объёме - http://stihi.ru/2020/06/05/7758
Более-менее достоверная Эпопея планеты Земля - http://stihi.ru/2020/04/05/4778
Словянская буковязь или как из войска слепить толпу - http://stihi.ru/2019/02/17/334

Арийские Родовые Знания. Курс лекций АРЗ. Вступление - http://stihi.ru/2020/03/19/985
АРЗ-1 Краткий экскурс в глубь тысячелетий - http://stihi.ru/2020/03/22/2667
АРЗ-3 Экранировка Торсионных Полей и Клетка Фарадея - http://stihi.ru/2020/03/31/11022
Вечерняя сказка №5 взрослымдетям Атлантида возвращается - http://stihi.ru/2020/03/28/7833
Вечерня сказка №6 взрослодеткам "Что такое дорога в Ад" - http://stihi.ru/2020/04/03/7405
АРЗ-7 Как стать Магом Своего Сознания! - http://stihi.ru/2020/04/07/7656
АРЗ-8. С РаСветом вас, Прозревшие! - http://stihi.ru/2020/04/13/7815
АРЗ-9 Воплощение Чаяний - http://stihi.ru/2020/05/21/6855
Арз-11 Да вы, батенька - рептилоит! или как? - http://stihi.ru/2020/06/04/8489
АРЗ-12 «Как АКТИВИРОВАТЬ 12 спиралей ДНК!» - http://stihi.ru/2020/06/09/1361
АРЗ-13 «Спаси-бо всем, кто крестится безбожно!» /в смысле - постоянно!/http://stihi.ru/2020/06/11/6761
АРЗ-14 «ДемоКрат-ия - спасательный круг рабов Бетонные Сапоги» http://stihi.ru/2020/06/13/6535
АРЗ-15 «ОБРАЗОВА-Я-НИЕ - ОСНОВА Нашей Жизни!» - http://stihi.ru/2020/06/15/6660
АРЗ-16 «Просто я работаю ВОЛШЕБНИКОМ!» - http://stihi.ru/2020/06/16/3386
АРЗ-17 «Как ПОБЕДИТЬ БОЯЗНЬ и СТРАХ!» - http://stihi.ru/2020/06/22/5434
АРЗ-18 «Бездрожжевой хлеб.» - http://stihi.ru/2020/06/25/3107
АРЗ-19 «Никогда не употребляйте - Пацан!» - http://stihi.ru/2020/07/01/4118
АРЗ-20 «Краткая летопись Вознесения Плеяд!» - http://stihi.ru/2020/07/02/5466
АРЗ-21 «ПластилиноТерапия Детского Сознания!» - http://stihi.ru/2020/07/06/6026
АРЗ-22 «Спасайте МАГНИТОФОНЫ и ГРАМПЛАСТИНКИ, пока они не исчезли!» - http://stihi.ru/2020/07/08/5513
АРЗ-23 «МИНЗДРАВ РФ-ии стал ТОРГОВОЙ БИРЖЕЙ ВАШИХ ОРГАНОВ!» - http://stihi.ru/2020/07/16/5108
АРЗ-24 - «Дак шо ж такое К-Р-Е-С?» - http://stihi.ru/2020/07/19/7217
АРЗ-25 «Принципы выживания Цивилизации!» - http://stihi.ru/2020/07/20/8367
АРЗ-26 «ПОЛИЦАЙ - гончий ПАЛАЧ!» - http://stihi.ru/2020/07/21/7402
АРЗ-27 «Коллективная пси-генерация - КЛЮЧ к БУДУЩЕМУ!» - http://stihi.ru/2020/07/22/6090
АРЗ-28 «Демоны - разумные сообщества астрального Уровня» - http://stihi.ru/2020/07/26/6725
АРЗ-29 «Вступление к НОВЫМ УЧЕБНЫМ ПРОГРАММАМ ОбразоваЯния НОВЫХ Русов!»
АРЗ-30 «Ужасно РЕАЛЬНАЯ Сказка ВСЕЛЕННОЙ»
АРЗ-31 «Музыкальная рифма Славянскими Золотыми Саженями. Говоров» - http://stihi.ru/2020/07/31/6016
АРЗ-32 «КАК ЗАЩИТИТЬСЯ ОТ ИНФОАТАК и ИНФОРМАЦИОННОЙ ПРОВОКАЦИИ!» - http://stihi.ru/2020/08/02/7689
АРЗ-33 «Архонты и АДРЕНОХРОМ - это вам не гАливуТ!» - http://stihi.ru/2020/08/11/618
АРЗ-34 «Старая сказка о Нибиру и Энергия Эмоционального Мира» - http://stihi.ru/2020/08/15/8992
АРЗ-35 «Как изготовить свой Обережный Амулет.»
АРЗ-36 «Как бред и негатив БОТОВ превратить в ПОЗИТИВ!» - http://stihi.ru/2020/08/25/4132
АРЗ-37 КУ-ранты - часы предков. - http://stihi.ru/2020/08/28/3947
АРЗ-38 Зачем в квартире Жерновцы??? - http://stihi.ru/2020/09/23/4920
АРЗ-39 Самый главный секрет Человечества - Долголетие!
http://stihi.ru/2020/10/10/5623
АРЗ-40 Водка - дезинфектор Человечества! - http://stihi.ru/2020/10/28/4926
АРЗ-41 Фiктивнiсть приватноi корпорацii Украiна - http://stihi.ru/2020/11/02/583
АРЗ-42 Вставайте до рассвета с петухами! - http://stihi.ru/2020/11/22/5016
АРЗ-43 Эгрегор Зла в конвульсии от Просветлённых - http://stihi.ru/2020/12/02/5309
АРЗ-44 "Так громадяни якоi краiни ми - СРСР чи УРСР?" - http://stihi.ru/2020/12/02/8964
АРЗ-45 Дремучесть это дом Желаний, а дирижёр - Зло. - http://stihi.ru/2020/12/06/8502
АРЗ-46 "Почему бабушки и дедушки должны водить хороводы со своими внуками!" - http://stihi.ru/2020/12/18/795
АРЗ-47 Семейный Родовой Кристалл - http://stihi.ru/2020/12/18/4872
АРЗ-48 "Метод Квантовой Волновой Интерполяции Генетики имени Петра Гаряева!" - http://stihi.ru/2020/12/23/7140
АРЗ-49 Найголовнiший секрет архонтiв - Адренохром - http://stihi.ru/2020/12/26/6245
АРЗ-50 "Красота спасёт мир? Как бы не так..." - http://stihi.ru/2020/12/29/6811
АРЗ-51 Так Кому ж належать Нацбагатства?? - http://stihi.ru/2021/01/28/6758
АРЗ-52 Торсионная Голографическая Телепатия - http://stihi.ru/2021/01/21/3355
АРЗ-53 Як легко ошукати украiнцiв! Про соборнiсть - http://stihi.ru/2021/01/22/9345
АРЗ-54 Чом не працюють Руни, кошик та вiночок - http://stihi.ru/2021/01/24/6403
АРЗ-55 А-ля-Лекарь, Здоровья пекарь! - http://stihi.ru/2021/01/31/7633
АРЗ-56 Сонячний Реактор Позитивноi Енергii Емоцiй - http://stihi.ru/2021/02/06/6573
АРЗ-57 Перунове Кресало-вогниво чоммовчать Легенди - http://stihi.ru/2021/02/08/6907
АРЗ-58 Щодо липових суддiв! - http://stihi.ru/2021/02/08/10454
АРЗ-59 Навiщо трете око, якщо чердак не працюе! - http://stihi.ru/2021/02/11/4050

Как злой Колдун заколдовал и зачаромутил принцессу. Изследование - как у Нас похитили телепатическое общение.... - http://stihi.ru/2020/04/11/7855

Как убрать ядовитое химическое действие лекарств - метод торсионного дублирования лекарств. - https://m.youtube.com/watch?v=htjvYZZxRsA

ID:  948689
ТИП: Проза
СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Оповідний
ВИД ТВОРУ: Дума (билини)
ТЕМАТИКА: Безсюжетна лірика
дата надходження: 24.05.2022 23:51:25
© дата внесення змiн: 24.05.2022 23:51:25
автор: GoldKing

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (185)
В тому числі авторами сайту (2) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: