Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: GoldKing: СОС!!! - ПОВАЛА КОНСТИТУЦІЙНОГО УСТРІЮ УКРАЇНИ!!! – СОС!!! - ВІРШ

logo
GoldKing: СОС!!! - ПОВАЛА КОНСТИТУЦІЙНОГО УСТРІЮ УКРАЇНИ!!! – СОС!!! - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 9
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

СОС!!! - ПОВАЛА КОНСТИТУЦІЙНОГО УСТРІЮ УКРАЇНИ!!! – СОС!!!

GoldKing :: СОС!!! - ПОВАЛА КОНСТИТУЦІЙНОГО УСТРІЮ УКРАЇНИ!!! – СОС!!!
СОС!!! - ПОВАЛА КОНСТИТУЦІЙНОГО УСТРІЮ УКРАЇНИ!!! – СОС!!!

Якщо ваші друзі переконують вас в необхідності переговорів з ВОРОГАМИ, значить, ЗРАДНИКИ вже про все домовилися. (Аль Капоне)

От ви усi такi простi, як шмат совкового мила 72%, й наївнi, як ота ворона з новорiчного мульта!
За бiдою та горем вiйни нiхто навiть не помiтив, як зелена жаба кловунськоi єхидностi, ТИХЕСЕНЬКО замiнила звичайнi "констутицiйнi" органи влади МIСЬКРАДИ на ВIЙСЬКОВI АДМIНIСТРАЦIЇ!!! Й це при тому, що воно ДОНИНI НЕ ПРОГОЛОСИЛО в Украiнi ВIЙНУ!

Бiльшiсть невiгласiв здиблять здивовано свою темну стрiху вумняцькими бровима: - А яка *** рiзниця!!! 

Пояснюю популЬярнА для невежд! - /я к бАлгарам уезжайу! В буддапешт/ - на самому святому - от ви усі живете у СВОЇХ квартирах СПОКІЙНО, бо у вас є бумяшки, де напісяно, шо оце житло начеб-то ваше... ага! як би не так! 
Достатньо одного однісенького указу "преЦидента", що приватна власність АННУЛЮЄЦЦЯ! Й ФСЕ! ТЮТЮ! й ваша квартирка ВЖЕ НЕ ВАША! а вашим житлом стає куточок на третій полці концтаборної камери "№327564-в" /"в" означає - ворогнароду!, як у старі "добрі" часи/…

Тут ота бiльшiсть невiгласiв ще більше здиблять здивовано свою ще темнішу від обурення стрiху вумняцькими бровима: - Та ТИ!... Та ТИ!... сволачЪ! /бо я ж посягнув на їхнє саме святе!/...
- Да ТАКОГО НЕ МОЖЕ СТАЦЦЯ!!! 
- ага! А ОТІ «внутрішньопереміщенні» у 1930-х – 1950-х ТАКОЖ такого не уявляли! А отим гадам зі ЗБРОЄЮ БУЛО НАЧХАТЬ!...
От ТОЧНО ТАК ЖЕЖ 	нинішнім поліцаям буде *** на ваші бумажки! Їм буде наказ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ!...
=======
Цитую: Всю ніч ворог випробовував нас сиренами. На щастя, без «прильотів» та обстрілів. Зараз в області спокійно. Доброго ранку! – звернувся до громадян начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко. 22.05.2022  https://nikopol.nikopolnews.net/sicheslavska/vsju-nich-vorog-viprobovuvav-sirenami-situaciya-na-dnipropetrovshhini-22-travnya-zranku/ 
====================

Саме головне, чо ви недопетрали – ваша улюблена «камституцЬя» - ТЮТЮ! – ЇЇ ВЖЕ НЕМА!!!
Пафторюю слонячими буковами: - ПІД ЧАС ПРАВЛІННЯ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ  стаття про ВЕРХОВЕНСТВО ВЛАДИ НАРОДУ НЕ ДІЄ!!!! ВЗАГАЛІ! 

- Чому? – знову здиблять здивовано свою темну стрiху вумняцькими бровима ФСІ начебтоукраїнці. /начебто – тому, що ТУПІ й НЕ БАЧУТЬ ХАЛЕПИ!/
- Да ТОМУ, шо ВЛАДА НАРОДУ реалізуєцця ВИКЛЮЧНО ЧЕРЕЗ РАДИ!!!! – а точніше - еародних ПРЕДСТАВНИКІВ у міськрадах, сільрадах, райрадах, й АНІУЯКОМУ ВИПАДКУ НЕ ЧЕРЕЗ ВIЙСЬКОВI АДМIНIСТРАЦIЇ!!! їх у "камституцЬї" НЕМА!

Тоб-то ми з вами маємо нині вопіющій факт тихого ПОВАЛЕННЯ КОНСТИТУЦІЙНОГО УСТРОЮ УКРАЇНИ зеленою потворою!
ВIЙСЬКОВI АДМIНIСТРАЦІЇ – НЕ Є ПРЕДСИАВНИЦЬКИМ ОРГАНОМ НАРОДУ УКРАЇНИ!!!! ВIЙСЬКОВI АДМIНIСТРАЦІЇ - ВЗАГАЛІ ЮРИДИЧНО НІДЕ НЕ ФІГУРУЮТЬ!!! 

Зелений обрізок члена коломойцьмана - СТАВЛЕНИК ПУТЛЄРА-КАТА, як се вам не прикро чути...

От хоч тепер ви, недотьопи, ВТОРОПАЛИ, НАВІЩО СТВОРИЛИ ВІЙНУ???
1. – ЗВІЛЬНИТИ ПРОДАНУ УКРАЇНСЬКУ ЗЕМЛЮ від людей.
2. – тихесенько під шумок гарматної кононади ПОВАЛИТИ КОНСТИТУЦІЙНИЙ УСТРІЙ УКРАЇНИ!
3. – створити концтабір ВІЙСЬКОВОЇ ХУНТИ з керуванням ВIЙСЬКОВОЮ АДМIНIСТРАЦІЄЮ для тих, хто виживе.

Запам'ятайте! ВІЙСЬКОВІ АДМІНІСТРАЦІЇ створювали ОКУПАНТИ НА ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ!
Тобто зелений гадьониш ВЖЕ СТВОРИВ ПУТЛЄРСЬКУ АДМІНІСТРАЦІЮ ХУНТИ ОКУПАНТІВ!
жуйте далі соплі, планктон тупий!

Отака ху… фігня, малятки!
ОДИН ЗРЯЧИЙ на усю Україну, правозахисник =GrafBorisfen= 21.05.2022

...КАК ТОЛЬКО умер Ленин (1924), оказалось, что второй человек в партии, товарищ Троцкий - предатель.
Каменев, Зиновьев, Бухарин и Сталин свергли Троцкого и изгнали из СССР (1927). Но через пару лет оказалось, что Каменев, Зиновьев и Бухарин тоже враги и вредители. Тогда доблестный товарищ Генрих Ягода их арестовал (1936).
Чуть позже Ягоду как вражеского агента арестовал Ежов (1937). Но через пару лет оказалось, что и Ежов не товарищ, а обычный предатель и вражеский агент. И Ежова арестовал Берия (1938).
После смерти Сталина (1953), все поняли, что и Берия тоже предатель. Тогда Жуков арестовал Берию (1953).
Но вскоре Хрущев узнал, что Жуков враг и заговорщик. И сослал Жукова на Урал.
А чуть позже вскрылось что и Сталин–то был врагом, вредителем и предателем (1956). А вместе с ним и большая часть политбюро. Тогда Сталина вынесли из мавзолея, а Политбюро и примкнувшего к ним Шепилова разогнали честные партийцы во главе с Хрущевым (1957).
Прошло несколько лет и выяснилось, что Хрущев был волюнтаристом, проходимцем, авантюристом и врагом.
Тогда Брежнев отправил Хрущева на пенсию (1964). После смерти Брежнева, выяснилось, что и он был вредителем и причиной застоя (1964-82).
Потом было еще двое, которых никто и запомнить-то не успел (1982-85). Но тут пришел к власти молодой, энергичный Горбачев. И оказалось, что вся партия была партией вредителей и врагов, но он–то сейчас все исправит.
Тут–то СССР и развалился (1991). А Горбачев оказался врагом и предателем.
Вы ознакомились с кратким курсом истории КПСС.
/капець цитати/

29.06.2022
https://www.youtube.com/watch?v=HLGuYIuzdnQ

Тема Коломойцмана не розкрита!

=Alex Q=  4 недели назад
Хорошая подборка фактов.. Я давно пристально следил за ракетной программой, особенно ОТРК Грiм/Сапсан. Это баллистические ракеты типа их искандеров, с радиусом до 500 км. То, чем мы могли бы бить вглубь их территории, и чего у нас сейчас нет от слова совсем. Его создание тысячу раз переносилось, тормозилось - вобщем московская кротовня работала на этом направлении крайне активно. Все же удалось создать все компоненты, а на базе павлоградского химзавода построить производственные линии в 2017-18. Определенно за 4 года можно было бы создать значительное количество этих ракет, но уже летом 19 все останавливается, а линии консервируют!!!!  А "Нептуны", уже прошедшие испытания, в 2020 просто не включили в гособоронзаказ!!! только журналистский скандал заставил в последний момент включит в заказ один дивизион, и только благодаря этому крейсер москва сейчас кормит рыб, а не обстреливает наши города!

=Alex Lagunovskiy= 4 недели назад
Гром первого поколения испытывали на полигонах, заявленная дальность была 800км. Первые испытания прошёл, а потом его тихо засунули в чулан.

=serg freeman= 3 недели назад
За отказ от финансирования ракетной программы гром-2 проголосовали 279 депутатов


=Sеrgii K= 3 недели назад експерди... Грім -по факту, не належить" Україні

=Віктор Богачук= 3 недели назад @Sеrgii K  Шановний. Проінфурмуйте нас, будь ласка, кому належить "Грім"... Дякую.

=Sеrgii K= 3 недели назад @Віктор Богачук  "грім" розроблявся  на замовлення Саудівської Аравії.  Тому й права(частина прав) належать їм. Може не 100%, але левова частина "прав" - то точно. Тому й "виробництво/використання, тощо" нами, без дозволу СА,  не можливе.

=Sеrgii K= 3 недели назад @Віктор Богачук  не переймайтеся. Радий поділитися, що знаю  😉.  Прототипи ще при союзі. А грім, у 2013- 2016 роках, які і вся РКТ  на кб південне.. Працювали 2 "команди" під керівництвом різних ГК. Тому іноді й затягувалось бо між ГК були "тьорки"  через "бюджет" 

30.06.2022 Вчера в 00:53   фб свободная украина
=Валентин Сабатовский= Славна Україна
=Андрій Семиножин=
Шановний пан Рєзніков /так званий міністр оборони Уркаїни/, по факту - Ви ніфіга не справляєтеся з роботою Міністра оборони. Ми, воїни, дуже невдоволені, що крім піару і "вічних переговорів з союзниками", які нічого не дають останній час, Ви не виконуєте своїх обов'язків та обіцянок.
1) Те що не всі солдати забезпечені рюкзаками, підшоломниками, наколінниками та налокотниками це одне, але зараз ВСЯ АРМІЯ ВОЮЄ В ЗИМОВИХ БЄРЦАХ!!! Смієтеся там з русні, що ті в зимовій формі воюють, так нам ЛІТНЮ ФОРМУ НЕ ВИДАВАЛИ !!! В ЗИМОВИХ БЄРЦАХ ПРИ +35 !!!! Сидимо в кросовках своїх, різнокольорових, шортах спортивних, бо в бєрцах можна зжаритися. Не камуфляж, нас видно далеко. АУУУУ !!!! Коли буде літня форма ! Чи хоча б КРОСОВКИ ЧИ БЕРЦІ ЛІТНІ!!!! Де закупівлі ?
2) Їжа. Хто, бл@ть, закупає у Вас там їжу ? Якого, вибачте, хріна, Ваші дегенерати закупають сосиски і різну скоропортящуюся дрянь! Чи картоплю? Де сухпаї, передані союзниками, не сухпаї, то хоч батончиків енергетичних закупіть (волонтерчики, дякуємо Вам, наші любі, але Ви також це розумійте). Буває в боях, не підвозять нам їжу тижнями, то від тих сосисок, які портяться за 2 дні на такій спеці можна вмерти від отруєння. Але їмо, що поробиш. А картоплю в бою як смажити ? Під градами ? Ви там або дегенерати, або тупі крадуни усі. Забезпечте нормальною їжею, яку можна їсти, яка не портиться і не потребує приготування, я з окопу в магазин сходити не можу ! Міг би, сходив би !
3) Ми прекрасно знаємо, про "блатбатальйони". 70 тисяч тилових рил солдатського і сержантського складу сидить в Києві, 40 тисяч в Одесі (це не рахуючи офіцерів, яких там просто греблю гати). Чому ми, з передка, не проходимо ротацію ! Тут у мене хлопці сидять в окопах, які БЕЗ РОТАЦІЇ 3-4 МІСЯЦІ ! Людина вже морально зламалася, не помитися, не відпочити, психіка ні к чорту ! 4 МІСЯЦІ НА ПЕРЕДКУ ! А коли відходять чи здаються, то зрадниками відразу стають.  Тим часом в тилу сидять "блатні", які постійно кричать "хуйло нападьот на кієв, *** висадіт дєсант в адєсє".  То давайте ми в ротації посидимо в Києві чи в Одесі, ми, як хлопці з бойовим досвідом їх набагато легше відкинемо, ніж ті тиловики, які ту війну не бачили, вирішили пересидіти в тилу, а потім тихцем і ветерана отримати, як все закінчиться. А Воєнкоми ? Що за клоунада ? Де набір резерву, заміни нам ? Крім як бухати і відмазувати від призову нічого не вміють. Нехай або комплектують нам підміну, або самі їдуть підміняють нас, коли не взмозі забезпечити людей на ротацію !
4) Затримки зарплатні, ненарахування бойових. Керівникам підрозділів, яких кидають на нуль не погоджують підписання наказів на вихід на 0 для нарахування бойових, щоб не "переплачувати". Суддям Конституційного  Суду, що жодного разу не зібралися в цьому році 800 тисяч зарплатня в місяць це не переплата ? Поліції в далекому тилу за те, що "стоять на блокпостах періодично" від 45 платять, це не переплачують ? Прокурорам, ДБРівцям і НАБУїнам, які отримують від 40 тисяч (мінімум прокурора, ДБРівці і НАБУіни по 70 і не підходь) і до нескінченності, плюс В ПЕРІОД ВІЙНИ різні допомоги на оздоровлення, відпускні, матеріальні допомоги від 100 тис. і більше гривень в місяць в воюючій країні це не переплата ?  ЧОМУ НЕ ПЕРЕГЛЯНУТО БЮДЖЕТ і не урізані зп цим лежебокам на користь ЗСУ?!!! Ми ж повинні свої гроші вибивати силоміць, та і те платять з затримками. Чекаєте поки хтось загине, щоб менше платить ? ну 5 днів це 2000 загиблих, економія наліцо. Сором !
5) Оцей металолом союзників. Навіщо нам ці напіврозвалені бронетранспортери? Які в далекому тилу в кущах ховаємо, бо повільні і видні за двадцять кіломентів ? сенс їх просити ? Де артилерія? де міномети ? на 1 постріл нашої артилерії маємо 20 пострілів арти русні. Навіщо ті танки зараз, влітку, ними наступати, це робити з себе суперціль, яку ПТУРсом з кожного куща бити будуть, або кожна арта буде діставати. ТАНКИ І БЕТЕРИ нам потрібні будуть з жовтня, навіщо їх сюди везти? Щоб їх ракетами бомбили, поки вони в тилу стоять? НАМ ПОТІБНІ ГАУБИЦІ, САУ, РСЗВ, ЗЕНІТКИ, МІНОМЕТИ!! ПВО, ЛІТАКИ, ВЕРТОЛЕТИ! ДРОНИ!! Для пересування набагато кращі ДЖИПИ, ПІКАПИ, БРОНЬОВАНІ АВТОМОБІЛІ. Часи бтрів, бмп і танків давно позаду. Вони легка ціль. І в обороні, яку ми ведемо, вони не корисні.
6) Ви багато говорите про Кримський міст, як би Ви хотіли б його зруйнувати, але недострелюємо. Питань немає, ми з Вами солідарні. Але, чому на даний час не зруйнований НОВОКАХОВСЬКИЙ МІСТ ? ХЕРСОНСЬКІ МОСТИ ? Русня постійно перекидає техніку на криворізький і миколаївський напрямок через них. Чи Ви хочете їх зберегти ? Так коли Ви будете наступати, то однозначно русня їх знищить ! То знищіть їх самі, зараз, поки є можливість. Відріжте русню від тилів. Це дасть змогу набагато легше їх розбити на Лівобережжі. Але ні, русня легко перекидає резерви під Кривий Ріг і Херсон, а тим часом Херсонці живуть в аду під окупацією. а хлопці не можуть розвинути наступ, бо постійно русня підвозить підмогу через них. Де такі тактичні рішення ? Чи Зеленський не дозволяє ? То поясніть ! Відбудуємо ! Всеодно при відвоюванні ці мости.

02.07.2022 Експериментальним Нептуном потопили флагман Москва, єдиною Богданою звільнили острів Зміїний. Ех, якби не асфальт на нашому шляху.

=====

Почнемо з офіційних повідомлень! https://www.dw.com/ru/v-hersone-ubit-predstavitel-okkupacionnoj-administracii/a-62245246 
1. Херсонска ОВА - ОККУПАЦІЙНА! ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Сайт Дойче Велле: «В оккупированном Херсоне в результате подрыва автомобиля погиб начальник управления семьи, молодежи и спорта пророссийской администрации Херсонской области Дмитрий Савлученко. "Информацию о взрыве подтверждаем. Сейчас группа выехала на место, разбираются", - сообщили в пятницу, 24 июня, в ОККУПАЦИОННОЙ "ВОЕННО-ГРАЖДАНСКОЙ АДМИНИСТРАЦИИ" (ВГА) Херсона. Позднее представители ВГА уточнили, что при взрыве погиб начальник управления молодежи и спорта Дмитрий Савлученко.»

В Херсоне 24.06.2022 взорвали автомобиль коллаборанта Дмитрия Савлученко, он погиб на месте. Об этом сообщил советник главы Херсонской военной администрации Сергей Хлань. https://ru.slovoidilo.ua/2022/06/24/novost/politika/xersone-podorvali-avtomobil-kollaborantom-on-pogib-meste 
Замглавы пророссийской Военно-гражданской администрации Херсонской области Кирилл Стремоусов сообщил, «машину Савлученко подорвали, когда он в нее сел. Это был мой сотрудник, в моем подчинении.» https://www.gazeta.ru/social/2022/06/24/15032708.shtml 

03 марта 2022 года «Подразделения российских оккупационных войск заняли здание Херсонской областной государственной администрации. В то же время областной оперативный штаб во главе с председателем Херсонской областной военной администрации продолжает работу. Как передает Укринформ, об этом в Телеграме сообщает глава Херсонской ОВА Геннадий Лагута.» Знову  ГОЛОВА ОКУПАЦІЙНОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ Херсона НА РОСІЙСЬКОМУ ДІАЛЕКТІ! А шоп йому потім ЦИТУВАТИ «руськаму міру» ЗРУЧНО БУЛО. Та не перекладати!...
https://ukrrudprom.com/news/Rossiyskie_okkupanti_zanyali_zdanie_Hersonskoy_OGA_no_voennaya_a.html 
Ви СОБІ УЯВЛЯЄТЕ МАРАЗМ???? У ПРИМІЩЕННІ ОКУПОВАНОГО ПУТЛЄРОМ ОБЛАСНОГО ЦЕНТРА ПРАЦЮЮТЬ ОДНОЧАСНО!!!! Пофторюю слонячими буковами - О-Д-Н-О-Ч-А-С-Н-О - Окупантська путлєрська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ та Херсонська ОБЛАСТНА /читай - ОККУПАЦІЙНА!/ ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ, яку ОРГАНІЗУВАВ зелений огризок кловуна зеленський!

Й ТУТ ЖЕЖ!
Офіційнийсайт - Херсонская областная государственная администрация. Дмитрий Бутрий Фото:  Президент Украины Владимир Зеленский уволил Геннадия Лагуту с должности главы Херсонской ОБЛАСТНОЙ /читай - ОККУПАЦИОННОЙ!/ ВОЕННОЙ АДМИНИСТРАЦИИ в соответствии с поданным им заявлением. Исполнять обязанности главы Херсонской ОВА вместо Лагуты будет его заместитель Дмитрий Бутрий. https://hromadske.ua/ru/posts/zelenskij-uvolil-glavu-hersonskoj-ova-gennadiya-lagutu-ego-obyazannosti-teper-budet-vypolnyat-zamestitel  Бутрий уже был и. о. главы этой же облгосадминистрации в апреле-июне 2019 года. Он работает на разных должностях в Херсонской ОГА с 2016 года… - тобто тут відкрито йдецця про заміну ОГА на ОВА!
 Ви УСІ ТЕЛЕПНІ ЧИ ДЕ???? ЯК, я поффторюю - ЯК зелений обрізок члена коломойцьмана може ПРИЗНАЧАТИ «главу Херсонской областной военной администрации», ЯКА ОКУПОВАНА ПУТЛЕРОМ????

2. Київська ОВА - ОККУПАЦІЙНА! ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Зеленский провел военные кадровые перестановки. Назначил нового главу Киевской ОВА. Новым главой Киевской областной военной администрации назначен Александр Павлюк, сообщил президент Владимир Зеленский. "Чтобы дополнительно усилить оборону столицы и области, назначил руководителем Киевской областной военной администрации Александра Павлюка, героя Украины, генерал-лейтенанта, командующего Операцией объединенных сил", – заявил Зеленский.Новым командующим ООС стал генерал-майор Эдуард Москалев - "профессиональный патриотический человек", по словам президента. 15.03.2022 Бывший глава областной военной администрации Алексей Кулеба будет помогать военному руководству, добавил Зеленский. https://news.liga.net/politics/news/zelenskiy-provel-voennye-kadrovye-perestanovki-naznachil-novogo-glavu-kievskoy-ova 

Глава Киевской областной военной администрации Алексей Кулеба просит людей соблюдать ограничения комендантского часа на территории Киевской области - вводится комендантский час с 23:00 26 июня до 5:00 03 июля. Исключение представляет собой наличие специального пропуска установленного образца, добавили в ОВА. https://rubryka.com/ru/2022/06/25/na-kyyivshhyni-zaprovadzhuyut-komendantsku-godynu-na-tyzhden-ova/ 

Глава Киевской областной военной администрации Алексей Кулеба призвал жителей области сохранять спокойствие и заверил, что ситуация с безопасностью под контролем. Источник: обращение главы Киевской ОВА Кулебы. Прямая речь Кулебы: "Ситуация в Киевской области относительно спокойная. Все силы обороны находятся на своих местах. Усиливается работа по оборонным мерам в Киевской области. Пожалуйста, сохраняйте спокойствие! Доверяйте исключительно официальным источникам информации.
Если вы услышали сигнал воздушной тревоги, немедленно направляйтесь в бомбоубежище или ближайшее укрытие".
Детали: Он добавил, что Киевская ОВА работает на своем месте. Кулеба попросил жителей области соблюдать комендантский час и вовремя возвращаться домой. https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/06/22/7354084/ 

3. Харківська ОВА - ОККУПАЦІЙНА! ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Глава Харьковской ОВА и народные депутаты Украины посетили Лозовскую громаду 19 апреля 2022  ОФИЦИАЛЬНЫЙ ВЕБ-САЙТ ХАРЬКОВСКАЯ ОБЛАСТНАЯ ВОЕННАЯ АДМИНИСТРАЦИЯ. 23 февраля 2022  19:47 Председатель областной военной администрации Синегубов Олег Васильевич
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjOr8Xu_Pn4AhVWtYQIHaBpCGUQFnoECBIQAQ&url=https%3A%2F%2Fkharkivoda.gov.ua%2Fru%2Fnews%2F115364&usg=AOvVaw1_30gQmQKf03YsXizFi5TJ 

4. Луганська ОВА - ОККУПАЦІЙНА! ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Зеленский после визита в Лисичанск создал там военную администрацию /НА ОКУПОВАНІЙ ПУТЛЄРОМ ТЕРИТОРІЇ!!!/: кто ее возглавил. Президент Владимир Зеленский решил образовать Лисичанскую городскую военную администрацию Северодонецкого района Луганской области. Об этом говорится в указе главы государства №406 от 11 июня. 11 июня 19:59 https://delo.ua/ru/politics/zelenskii-posle-vizita-v-lisicansk-sozdal-tam-voennuyu-administraciyu-kto-ee-vozglavil-399487/ 

ДЕ ПРОПИСАНО у Конституції України у повноваженнях цього зеленого обрізка члена коломойцьмана - преЦидента «создание военной администрации»????

Доречи: тут жеж  - «В Ивано-Франковске суд признал женщину виновной в пропаганде и общественном использовании символики коммунистического тоталитарного режима. Жительницу Ивано-Франковска приговорили к 5 годам заключения.Об этом сообщила пресс-служба Ивано-Франковской областной прокуратуры.В суде прокурор доказал, что обвиняемая на протяжении 2019-2022 годов в соцсети «Вконтакте» систематически распространяла и публично использовала материалы с изображением символики коммунистического тоталитарного режима.» Тобто терор хунти набирає оберти!
Й тут жеж:  - «Петиция на сайте представительства президента о замене памятника Екатерине II на скульптуру Билли Херрингтона в Одессе / где актер Билли Херрингтон будет сидеть за барной стойкой с бутылкой пива. / набрала необходимое количество голосов. Теперь ее должен рассмотреть президент. 

5. Запоріжська ОВА - ОККУПАЦІЙНА! ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
 «Самоликвидировались: российские войска ударили по своим позициям - Запорожская ОВА» "УКРАИНСКАЯ ПРАВДА" 8 июля 2022 HTTPS://WWW.PRAVDA.COM.UA/RUS/NEWS/2022/07/8/7356975/ 
Источник: Запорожская областная военная администрация. Кроме того, военная администрация подтвердила уничтожение боеприпасов противника в Запорожской области. Читайте нас в Telegram. Подписывайтесь на наш канал "УП. Стрічка"
Додатково: «9 мая. УНН. Оккупационные войска рф сообщили, что 9 мая проведут в Мелитополе акцию “Бессмертный полк”. Об этом в Telegram пишет Запорожская областная военная администрация, передает УНН.» - РАПОРТУЄ ПУТЛЄРУ через масмедіа ГОЛОВА ОКУПАЦІЙНОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ Запоріжжя НА РОСІЙСЬКОМУ ДІАЛЕКТІ! А шоп йому потім ЦИТУВАТИ «руськаму міру» ЗРУЧНО БУЛО. Та не перекладати!...

На Запорожье враг активизировал разведку, активно обустраивает оборонительные конструкции. 22:44, 21.05.22  Об этом сообщается в Telegram-канале Запорожской областной военной администрации, информируя о ситуации по состоянию на 87-е сутки российского вторжения. https://www.unian.net/war/zaporozhskaya-ova-vrag-aktiviziroval-razvedku-fiksiruyut-peremeshchenie-kolonn-voennoy-tehniki-novosti-vtorzheniya-rossii-na-ukrainu-11836299.html Також інформує ПУТЛЄРА НА РОСІЙСЬКОМУ ДІАЛЕКТІ, шоп йому потім ЦИТУВАТИ «руськаму міру» ЗРУЧНО БУЛО, ЩО «Также в ОВА информируют, что враг осуществлял обстрелы гражданской инфраструктуры !... Сейчас прорваться в Запорожье удалось лишь части машин", - сообщает областная военная администрация.»

6. Черкасська ОВА - ОККУПАЦІЙНА! ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Черкасская ОВА не имеет никакого отношения к коммерческой реализации бронежилетов, о которых говорилось в заявлении Службы безопасности Украины. Об этом сообщил председатель областной военной администрации Игорь Табурец в Телеграме, передает Укринформ.
По данным следствия, дельцы пытались незаконно продать более 1 тыс. бронежилетов на общую сумму более 12 млн грн. Эти средства защиты были изготовлены в Украине одной из общественных организаций, и через Черкасскую военную администрацию должны были быть переданы на нужды обороны. https://www.ukrinform.ru/rubric-regions/3487163-cerkasskaa-ova-otkrestilas-ot-shemy-s-broneziletami-o-kotoroj-zaavila-sbu.html

7. Одеська ОВА - ОККУПАЦІЙНА! ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Для Одессы и Николаева выросла угроза ракетных ударов с моря, - военная администрация. 09 июня 2022 За последние сутки выросла угроза массированных ударов из акватории Черного моря для Николаева и Одессы. Об этом в эфире национального телемарафона заявил спикер Одесской областной военно-гражданской администрации Сергей Братчук. Братчук также РАСКРИТИКОВАЛ //підкреслюю - НЕ ОСУДИВ ТА НЕ ПРИЗВАВ ПРИТЯГНУТИ ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ - тоб-то говорить як путлерський ставленик та вже РАПОРТУЄ ПУТЛЄРУ!/ / предложение политического руководства России о разминировании берегов возле Одессы для "гуманитарной миссии" и вывоза украинского зерна из портов. По словам спикера ОВА, в случае проведения подобной операции российские корабли с боевым десантом сразу же зайдут в акваторию областного центра.
https://focus.ua/voennye-novosti/518430-dlya-odessy-i-nikolaeva-vyrosla-ugroza-raketnyh-udarov-s-morya-voennaya-administraciya 
Й ВИ ТІЛЬКИ ФТОРОПАЙТЕ - «предложение политического руководства России о разминировании берегов возле Одессы» и РАПОРТУЕТ ПУТЛЄРУ О ГОТОВНОСТИ «российских кораблей с боевым десантом ПРИНЯТЬ в акваторию областного центра»
Я хренєю! ЧЕРЕЗ масмедіа ГОЛОВИ ОКУПАЦІЙНИХ ВІЙСЬКОВИХ АДМІНІСТРАЦІЙ РАПОРТУЮТЬ ПУТЛЄРУ НА РОСІЙСЬКОМУ ДІАЛЕКТІ! А шоп йому потім ЦИТУВАТИ «руськаму міру» ЗРУЧНО БУЛО. Та не перекладати!...

«Дерзкий мошенник действует в Одесской области, представляясь начальником региональной военной администрации Максимом Марченко. Как сообщили в ОВА, он звонит представителям бизнеса и в угрожающей форме требует оказывать поддержку Вооруженным силам Украины.» https://dumskaya.net/news/odesskaya-voennaya-administratciya-preduprezhdae-161407/ 
Але! На «офіційному сайті» одеської  обласної державної адміністрації https://oda.od.gov.ua  «12.07.2022 Прес-служба Глава МЗС Греції Нікос Дендіас з робочим візитом прибув до Одеси та зустрівся з Начальником Одеської обласної військової адміністрації Максимом Марченком, провів зустріч з представниками грецьких товариств Одеси…»

«Распоряжением Начальника Одесской областной военной администрации Максима Марченко уволена с занимаемой должности заместитель начальника Одесской ОВА Светлана Фабрикант, – говорится в сообщении ОВА.» https://usionline.com/zamglavy-odesskoj-voennoj-administracii-uvolilas-s-dolzhnosti/ 

Тобто ОВА - путлєрські ОККУПАЦІЙНІ ВІЙСЬКОВІ АДМІНІСТРАЦІЇ під керівництвом зеленського ПРИСТУПИЛИ ДО ВИКОНАННЯ ВЛАДНИХ ПОВНОВАЖЕНЬ!

8. Донецька ОВА - ОККУПАЦІЙНА! ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Оккупанты контролируют уже 55% территории Донецкой области, - глава ОВА інформує ПУТЛЄРА НА РОСІЙСЬКОМУ ДІАЛЕКТІ, шоп йому потім ЦИТУВАТИ «руськаму міру» ЗРУЧНО БУЛО. https://freeradio.com.ua/ru/okkupanty-kontrolyruiut-uzhe-55-terrytoryy-donbassa-hlava-ova/ РАПОРТУЄ «глава Донецкой областной военной администрации Павел Кириленко» заявил в комментарии Радио Свобода. Напомним, глава Донецкой ОГА Павел Кириленко ранее заявлял, что до полномасштабного наступления России под контролем Украины было две трети территории Донецкой области.

9. Вінницька ОВА - ОККУПАЦІЙНА! ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Глава Винницкой  ОВА Сергей Борзов 6 мая 2022 отметил, что размещение подбитой российской техники в центре города произошло без ведома руководства Винницкой областной военной администрации. https://vn.depo.ua/rus/vn/u-privezeniy-v-tsentr-vinnitsi-rozbitiy-rashistskiy-tekhnitsi-diti-znayshli-boyoviy-pistolet-viklikali-politsiyu-202205061438381 

10. Полтавська ОВА - ОККУПАЦІЙНА! ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
В Полтаве пройдут военные учения, заявил 18 мая глава областной /читай ОКУПАЦІЙНОЇ!/ военной администрации Полтавы Дмитрий Лунин.
https://rossaprimavera.ru/news/bb0ea453 «информационное агенство красная весна»

11. Дніпропетровська ОВА - ОККУПАЦІЙНА! ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
В Днепропетровской области взорвался резервуар с топливом в Новомосковском районе. Об этом утром 19 июня сообщил глава Днепропетровской областной военной администрации Валентин Резниченко. https://ru.krymr.com/a/news-ukraina-novomoskovskiy-rayon-dnepropetrovskoy-oblasti-vzorvalsya-rezervuar-s-toplivom/31904897.html 
Об обстреле нескольких районов Днепропетровской области в субботу сообщил председатель областного совета Николай Лукашук.

Тобто у масмедіа ОФІЦІЙНО ФІГУРУЮТЬ ПАРАЛЕЛЬНО ДВІ ВЛАДИ!!! ВІЙСЬКАВА путлєрська ОККУПАЦІЙНА ХУНТА й ради!

12. Івано-Франківська ОВА - ОККУПАЦІЙНА! ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Открит новый военный госпиталь. Об этом сообщила глава Ивано-Франковской областной военной администрации Светлана Онищук, передает пресс-служба ОВА. https://kp.ua/economics/a650065-ova-v-ivano-frankovskoj-oblasti-planiruetsja-otkryt-voennyj-hospital 
Разуйте глядєлки ПУТЛЄРСЬКАЯ КОМСОМОЛЬСЬКА ПРАВДА В УКРАИНЕ!!!! АТПАД! Всраццаиобмазацца!

13. Закарпацька ОВА - ОККУПАЦІЙНА! ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
31 марта 2022 года в Ужгороде состоялась встреча главы Закарпатской областной военной администрации Виктора Микиты и его команды с местным IT-сообществом и представителями IT-компаний. https://dev.ua/ru/news/u-zakarpatti-stvoryly-bezpechnyi-it-klaster 

14. Житомирська ОВА - ОККУПАЦІЙНА! ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Повтор говновбросу з Одеси! – «Мошенники продолжают пользоваться доверием жителей Житомирской области, "собирая деньги для армии". Фальшивые письма получают представители бизнеса. Подписаны они якобы руководством областной военной администрации. Об этом сообщил заместитель начальника Житомирской областной военной администрации по вопросам взаимодействия с правоохранительными органами Александр Федько.» https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiky-bglPr4AhVrQzABHXTaCj84KBAWegQIDhAB&url=https%3A%2F%2Ftsn.ua%2Fru%2Fukrayina%2Fv-zhitomirskoy-oblasti-moshenniki-prisylayut-pisma-predpriyatiyam-yakoby-ot-imeni-ova-sobirayut-na-armiyu-2103346.html&usg=AOvVaw1ApVQT8_cL_Fvr75bGdfPt 

15. Сумська ОВА - ОККУПАЦІЙНА! ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
В Тростянце Сумской области продолжаются уличные бои. В городе вспыхнул масштабный пожар. Глава Сумской областной военной администрации Дмитрий Живицкий заявил, что ситуация в населенном пункте очень сложная. https://nokta.md/glava-sumskoj-zayavil-chto-v-trostyantse-idut-ulichnye-boi-rasstrelivajut-grazhdanskih-na-ulitse/ 

Підведемо результат аналізу офіційних повідомлень!

1. ЗЕЛЕНИЙ ОБРІЗОК ЧЛЕНА КОЛОМОЙЦЬМАНА, який НІКОЛИ НЕ БУВ У АРМІЇ, є УХИЛЕНЦЕМ від призову у ЗСУ, не знає ашовонотаке зброя, взнав з газет, що є солдати та генерали, ПРИЗНАЧАЄ ГОЛІВ ВІЙСЬКОВИХ АДМІНІСТРАЦІЙ!

2. ЗЕЛЕНИЙ ОБРІЗОК ЧЛЕНА КОЛОМОЙЦЬМАНА, який НІКОЛИ НЕ БУВ У АРМІЇ, не знає ашовонотаке зброя, взнав з газет, що є солдати та генерали, фігурує як ГОВНОКОМАНДУВАЧ УКРАЇНИ У ВІЙНІ, яку ДОНИНІ НЕ ВИЗНАВ ЮРИДИЧНО!
Отой "військовий стан" це така червона ганчірка, якою воно відволікає увагу плєсєні та планктона! Призначив КУПУ ГОВНОКОМАНДУВАЧІВ АЖ 5!, хоча за Конституцією НЕМАЄ НІЯКИХ ПОВНОВАЖЕНЬ!
3. ЗЕЛЕНИЙ ОБРІЗОК ЧЛЕНА КОЛОМОЙЦЬМАНА, який НІКОЛИ НЕ БУВ У АРМІЇ, не знає ашовонотаке зброя, взнав з газет, що є солдати та генерали, є ПРАВОЮ РУКОЮ ОКУПАНТА ПУТЛЄРА - ПУТЛЄР є фізичним окупантом, а оте зелене жидівське лайно - організатором керівного апарату окупаціцної путлєрської ХУНТИ з внутрішніх "кадрів"!

Воно - РАЗМІНУВАЛО Чангар для швидкої окупації У ЛІЧЕНІ ГОДИНИ півдня України, воно прибрало генерала Марченка, який ПОЛАМАВ ПУТЛЄРСЬКО-ЗЕЛЕНСЬКО-КОЛОМОЙЦЬНІВСЬКИЙ план зливу півдня України ТИМ, що РОЗДАВ УСЮ ЗБРОЮ у місті Миколаїв ЦИВІЛЬНИМ, та вірно організував оборону Миколаєва!

Оте гидотне зелене кловуньське лайно, яке привселюдно ПОЗБАВИЛО ЦНОТИ ПІАНІНО, та грало його обрізаним жидівським членом по клавішах, якими грали Бетховен, Бах, Вівальді та інші видатні музиканти...

Воно, оте *** та злодій зеленої кловунської конструкції - ДОНИНІ ТРИМАЄ У БУЦИГАРНІ більше 8200 Правсеків, Торнадівців, Атовців,  й інших патріотів, ЯКІ РВУЦЦЯ ЗАХИЩАТИ УКРАЇНУ!

Воно ДОНИНІ НЕ ЗНИЩИЛО кримський міст, дамби та залізничні мости Чонгару, Донеччини та Луганщини, по яких ЩОСЕКУНДНО ПРУТЬ КІЛОМЕТРОВІ ПОТЯГИ З СМЕРТЮ НА УКРАЇНУ!

Й врешті-решт ВОНО ВІДВЕРТО БРЕХАЛО НАПЕРЕДОДНІ ВІЙНИ про "неможливість вторгнення окупантів", чим ЗАБЕЗПЕЧИЛО ОКУПАНТАМ ЗАХОПЛЕННЯ ТЕРИТОРІЇ та масову загибель Українців й захоплення бранців "для торгівлі" полоненими...

Воно ОРГАНІЗУВАЛО ЗРАДУ ТА МАРАЗМ ВЛАДИ та Генштабу ЗСУ! Звільнило генерала Марченка та багатьох інших бойових офіцерів ПІД ЧАС ВІЙНИ!

ГОДУЄ усіх тільки обіцянками й нічого реального для добробуту та миру у Україні не зробило!

зелений покидьок - ГОЛОВНИЙ ВОРОГ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ! Й ніякого розслідування не заслуговує - повинен негайно привселюдно страчений для показового прикладу усім зрадникам за поміч окупантам та роботу на путлєра з коломойцьманом - керівником світового хабаду...

Якшо ви не тупа плєсєнь, то самі бачите ОЧЕВИДНИЙ ФАКТ: - 8 років тягнулось підписання закону про продаж Української землі, й ці 8 років тягнулося АТО, й ЯК ТІЛЬКИ ЗЕЛЕНЕ ЗЛО УКРАЇНИ ПІДПИСАЛО ЗАКОН ПРО ПРОДАЖ УКРАЇНСЬКОЇ ЗЕМЛІ, ЗРАЗУ Ж ДЕНЬ В ДЕНЬ ПРИЙШОВ ПОКУПЕЦЬ, який почав ЗВІЛЬНЯТИ ПРОДАНУ ЗЕМЛЮ ВІД ПЛАНКТОНУ!
Хіба вам се не зрозуміло?
шкода! Тоді - вам хана!
Козак =GrafBorisfen=
а мені дуже прикро, що я народився серед такого тупєйнава планктону...

===
Зеленсько-Путлєрський військовий план встановлення ОКУПАЦІЙНОЇ ВІЙСЬКОВОЇ ХУНТИ на Україні. /під керівництвом замовника - Омериканськага Жхабаду/
Попередні етапи попередніх виконавців жж-керівників - УСІХ преЦидентів "вільної" Уркаїни наводити не буду - я їх описав у своїх статтях. 

почну з 2014.
1. Перший етап. Організувати військові дії довгочасного тривання 2014 -2022.
- поки йшло "підписання" закону про продаж української землі. - мета - відвести увагу українців смертями від подій деструкції влади та інфраструктури України. Додатково - фізичне знищеня та геноцид молоді та репродуктивної частини народу України.
2. Другий етап. Війна з 24.02.2022 - почтком якої стало пів-зеленого свистка - Підписання закону про продаж української землі заздалегідь введеним виконавцем хабаду - зеленим лукавим карліком, завдання якого - організація влади майбутньої хунти на Україні створення окупаційних військових адміністрацій ХУНТИ - ОВА / які для відводу уваги планктону назвати обласними військовими адміністраціями/, а фізичним виконавцем організації електронного концтабору військової окупаційної хунти на Україні є путлєр з бульбашем лукавошенком.
Зелене кловунське лайно є безпосереднім зеленим обрізком члена коломойцьмана /керівника Омериканського Жхабаду/ й повинен ЗАЗДАЛЕГІДЬ побудувати шляхи швидкої ОКУПАЦІЇ України, та модернізувати аеродром Чорнобаївки, щоб він міг приймати військові літаки ква-цапських орків путлєра для окупації території України з півдня.
Зеленим лайном для цього були перенаправлені так звані "державні кошти" /державного бюджету в Україні вже давним-давно немає, а усі кошти поступають безпосередньо напряму з Омериканського Ж-хабаду/ на реконструкцію траси Миколаїв Київ, інших автодоріг, модернізацію аеродрому біля Херсону / цього аеродром був непридатний для прийому ОКУПАНТСЬКИХ військових великих літаків з бронетехнікою, тому взлітно-посадочну смугу там терміново розширили та продовжили!/ розміновання 3-х залізничних мостів та 4-х дамб на Чонгарі /по яких були швидко-миттєво перекинуті війська окупантів для захоплення у триденний термін УСЬОГО півдня України! 13% усієї території/, зеленою потворою була спроба відвести Українські збройні сили у АТО з Донбасу у 2021 до початку активної війни /але хлопці не відійшли, попри усяких "пропозицій" зеленки "припинити вогонь"!/.
Цьому військовому плану Омериканського Ж-хабаду також завадив генерал Марченко, який раздав зброю всім цивільним і вірно організував оборону Миколаєва й ПОВНІСТЮ ПОЛАМАВ ПЛАНИ  ЗЕ-ПУ , бо за ці два-три дні орки повинні були захопити Миколаїв та Одесу і піти трасою Миколаїв-Одеса-Київ й швиденько розрізати Україну пополам. Путлєр у цьому військовому плані програє усі терміни.
А зелена наволоч діє за наміченим планом й вже на сьогодні 18.07.2022 створив 15 обласних путлєровських окупаційних військових адміністрацій:
Київську, Харківську, Житомирську, Дніпропетровську, Івано-Франківську, Закарпатську, Одеську, Луганську, Донецьку, Запорізьку, Черкаську, Вінницьку, Полтавську, Сумську, й на відверто окупованій території Херсонську! ЯК, я вас питаю ЯК воно може утворити владу НА ОКУПОВАНІЙ ТЕРИТОРІЇ??? просто воно ВІДВЕРТО НАД ВАМИ ТЕЛЕПНЯМИ ХИЗУЄ ТА СМІЄЦЦЯ, а ви цього не помічаєте, бо ЗАКЛОПОТАНІ!

УСІ ці ЦЕНТРИ окупаційної військової путлеровскої хунти ВЖЕ ним організовані й ВИКОНУЮТЬ ВЛАДНІ ПОВНОВАЖЕННЯ й РАПОРТУЮТЬ КАТУ-ПУТЛЄРУ на окупантському ква-цапському діалекті через масмедіа /ткніть своїм невіруючим п'ятаком у інтернет й впевніться самі!/ дивись вище за текстом, або  https://www.chitalnya.ru/work/3322138/

3. Третій етап. Встановлення прямого керування Омериканського Ж-хабаду на Україні.
Для цього в Омериканському парламенті заздалегідь просунутий український виконавець з приємною зовнішністю і з патріотичними гаслами, для цього найкраще підходить жіноча стать!
Взнали? Отож. Ви КААААНЕШНАЖ вірите оцій очевидній а-ля-шпектаклі, як ота проста гава з новорічного дитячого мульта "аятакайанаивнаяидаверчивайа!"
Спираючись на Правду про тотальну корупцію і зраду в Україні, ВОНО повинно проголосити та просунути у парламенті США основні засади КЕРУВАННЯ Українською ХУНТОЮ З ОМЕРИКИ - начеб-то впливом на корумповану та атрафіровану владу ВзРУ. /се шоп планктону було не зрозуміло, куди ділася ота РОЗРОБЛЕНА США у 1996 році Конституція України - 96, й чому тепер отут керують омериканці/
Для цього вже ЗАЗДАЛЕГІДЬ ще у 2015 році тюремним "півнем"-стукачем ялинковичем згідно наміченого плану на Уркаїні замість міліції була введена ОМЕРИКАНСЬКА поліція! Усі відділення якої ЗАРЕЄСТРОВАНІ у США!
/я, як правозахисник, про се вже кричу декілька років!/
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=944898

Нинішня окупаційна військова ХУНТА на Уркаїні - УНІКАЛЬНА! Вона ВЖЕ ОРГАНІЗОВАНА та ПРАЦЮЄ ПОВНИМ ХОДОМ! не дивлячись на те, що планктон ПРО ЦЕ НЕ ЗНАЄ та й НЕ ХОЧЕ ЗНАТИ - вони заклопотані!

Такого у історії Людства ЩЕ НЕ БУЛО!
У цілій доволі великій країні шляхом багатосторічної селекції та геноциду ВИВЕДЕНИЙ НОВИЙ ВИД ЛЮДСЬКОГО ПЛАНКТОНУ, якому сцуть у очи й кажуть, що це божа роса, а він у оце ВІРИТЬ, й НАВІТЬ НЕ НАМАГАЄЦЦЯ ПЕРЕВІРИТИ! 
Так от ви УСІ ДО НЬОГО ВІДНОСИТЕСЯ!
Довести? А лехко!

ЖОДЕН з вас НЕ ПЕРЕВІРИВ ЖОДНЕ повідомлення інтернету й масмедіа! Вас можна легко ліквідувати руками ВАШИХ СУСІДІВ! достатньо дати у інтернет повідомлення, що ви ізнасілували свою 5-річну дитину - й вас НЕМА! Сусіди знищать! Згідно простого повідомлення у інтернеті! Клас! Дистанційне керування самоліквідацією! Вам дадуть у ЗМІ повідомлення, що ви з'їли власну мати та батька, й ВИ ЗНИЩИТЕ САМІ СЕБЕ шляхов відрубання власної головєшки власними руками! й потім може й подумаєте: - Ой, а що це я роблю.... - дистанцінокерована самоорганізація називаєцця!

Вам зараз лукаво СЦУТЬ у ваші тупі очи, шо якась там українка в парламенті США РОЗСЛІДУВАЛА злочинну діяльність правої руки зеленого обрізка члена коломойцьмана й призиває парламент США НАВЕСТИ "ПОРЯДОК" у владі Уркаїни, а ви усі розпустили слюни собі за пазуху та по грудях й аплодуєте їй стоячки, аж кончаєте!... й жоден не запитав - ХТО ЗАМОВНИК цієї а-ля-шпектаклі для ідіотів, яка "випадково" співпала у часі з планом ж-хабаду по встановленню електронного концтабору на Україні та на усій землі...

Мені так прикро, що я живу серед кончєних тупих ідіотів!
Сама страшна ганьба на землі - коли ідіот думає, шо він хитрий!...

Тому:
ЯК будуть розвиватися події далі на Україні - залежить тільки ВИКЛЮЧНО ВІД ВАС - УКРАЇНЦІ!
ТІЛЬКИ МИ З ВАМИ МОЖЕМО ПОЛАМАТИ ПЛАНИ ЗЕЛЕНОГО ЛАЙНА, путлєра, коломойцьмана та іншої жж - які мріють швидше ЗЛИТИ НАРОД ТА ТЕРИТОРІЮ УКРАЇНИ!

Козак =GrafBorisfen= 18.07.2022

Доречи.
Ця мапа пояснює, чому саме бурятів Москва зробила "обличчям" агресії проти України, чому саме цей відносно невеликий сибірський етнос (загалом трохи більше 1 млн. осіб, хоча офіційно навіть ця цифра свідомо занижується Москою чи не вдвічі) кремль намагається максимально утилізувати в нашій державі, отже саме підрозділам, укомплектованим бурятами доручена "почесна місія" головних катів, гвалтівників і мародерів українців, що має для них відповідні наслідки, виражені у сотнях додаткових загиблих (після Бучі, бурятів в полон практично не беруть). Насправді усе просто і ясно, як Божий день:
- Бурятія має зовнішній кордон з етнічно (існує навіть поняття монголо-буряти) і релігійно (буддизм) близькою Монголією;
- на етнічних землях бурятів розташоване озеро Байкал - найбільший резервуар прісної питної води у світі. Москва вже зараз заробляє на Байкалі сотні мільйонів доларів, дозволивши побудувати китайцям низку заводів на озері, зокрема з розливу бутильованої води, яку вивозять до Китаю. У планах - побудова грандіозного трубопроводу, по якому питна байкальська вода потече через територію Монголії в Китай;
- Бурятія - це великі площі тайожного лісу, який нещадно вирубується і по корупційним схемам вивозиться у Китай. Практично весь прибуток іде у московські кишені. Аналогічна ситуація з корисними копалинами, на які багатий цей регіон. Бурятії майже нічого не залишається (крім відкатів корумпованим чиновникам, значна частка яких призначається тією ж Москвою) - регіон один з найдепресивніших в РФ, значна частина населення живе за межею бідності;
- попри століття геноциду і асиміляції  бурятам частково вдалося зберегти власну культуру, мову і самобутність. У Бурятії наявний національний рух за незалежність і власну державність. Значна частка населення Бурятії ще й досі професійно займається мисливством, що обумовлює значну кількість офіційно зареестрованих "стволів" на руках у населення (неофіційно - у кілька разів більше). Це теж є чинником, який непокоїть метрополію;
- столиця Бурятії, місто Улан-Уде, з населенням у майже півмільйона, з огляду на переважно бурятський етнічний склад та наявність критичної інфраструктури, закладів освіти тощо, цілком потягне на столицю незалежної держави.
Таким чиним, утилізуючи і підставляючи під праведний гнів українців бурятів, кремль лише застосовує традиційну технологію "розділяй і володарюй". Українці мають це усвідомлювати і відповідати на цей виклик асиметрично: з одного боку, усі винні у військових злочинах і актах геноциду проти українців мають бути притягнуті до відповідальності, з іншого - Україна має виступити "спонсором", у першу чергу інтелектуальним, боротьби бурятської та інших колоній московської імперії за незалежність. 
https://www.facebook.com/UkrInfProstir/?__cft__[0>=AZUcJp_AacMutozQK28iK_RtMqPmBUXKzKoqgpOhejC9wiMJBV8nzphXoYgBx8SthT5jsCXMAj3TQj8Vb0HNh8NsVgQ0RiYwJ5gA0V8c6bWhzvfUc2YGYNeLOwQL-4v7zRUHA7a_iz1IBS9Vl1IJdfFdbnvoUd45n2PHYKpDMV0Oop55zOJUorOroOWnDaifKjjndHN1AD77rnTgvldzPJxk&__tn__=-UC%2CP-y-R


26.07.2022
paднuкa Хepcoнcькoї ОВА Сepгiя Хлaня якuй зaявuв, щo yкpaїнcькi вiйcькa зaхoпuлu нeвuзнaчeнi нaceлeнi пyнктu в Хepcoнcькiй oблacтi.

https://voxukraine.org/ru/obnovlyaetsya-hronyky-osvobozhdenyya-2-4-marta/
02:14
В ночь на 10 марта российская вражеская авиация бомбила окрестности Сум и село Битица – глава Сумской ОГА/ОВА Дмитрий Живицкий. Кроме того, российская авиация снова бомбила жилые кварталы в Ахтырке.
уничтожили колонну российской техники в селе Московский Бобрик Сумской области.

09.03.2022
Глава Запорожской ОВА Александр Старух заявил, что в Бердянске журналистов под дулами автоматов заставляют транслировать по радио российскую пропаганду.
18:07
Глава Верховной Рады Руслан Стефанчук призвал иностранных политиков и парламентариев закрыть небо над Украиной.
14:16
Эвакуация населения из Бучи, Гостомеля, Ирпеня и Ворзеля продолжается. По состоянию на 12:30 первые колонны с эвакуированными уже уехали, об этом сообщил глава Киевской ОГА Алексей Кулеба.
03:20
На временно захваченных территориях Сумщины россияне устраивают «тотальный террор и ад». Об этом рассказал глава Сумской областной военной администрации Дмитрий Живицкий.

ID:  948319
ТИП: Поезія
СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний
ВИД ТВОРУ: Вірш
ТЕМАТИКА: Філософська лірика
дата надходження: 21.05.2022 05:40:41
© дата внесення змiн: 08.08.2022 06:48:57
автор: GoldKing

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (346)
В тому числі авторами сайту (15) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: