Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: Відкритий Лист Президенту України Офіс Президента України ЗЕЛЕНСЬКОМУ В. О. - ВІРШ

logo
РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: Відкритий Лист Президенту України  Офіс Президента України ЗЕЛЕНСЬКОМУ В. О. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 2
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Відкритий Лист Президенту України Офіс Президента України ЗЕЛЕНСЬКОМУ В. О.

                                               Відкритий Лист Президенту України
                                               Офіс Президента України
                                               В. Зеленському 
                                               01220, м. Київ, вул. Банкова, 11, АП УКРАЇНИ 
                                         
                                               Карпінська Л. В. 
                                               Справа КП № 12018140320000214 від 23.04.2018 р.
                                               82092 Львівська область, Старосамбірський р-н,
                                               c. Стрілки вул. Т. Шевченка, 65. т. м. 067/769-47-51   
 
                    ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ

                ШАНОВНИЙ ВОЛОДИМИРЕ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ,

                                     ПРОШУ:

        Особисто взяти під особистий контроль справу кримінального провадження №12018140320000214 від 23.04.2018 р. про побиття мене, Карпінську Людмилу Василівну, за якою Старосамбірський відділ поліції ГУ НП у Львівській області проводить досудове розслідування…      

       23.04.2018 р. в 8:30 до мене із погрозами зателефонував Тимчак Роман, нач. Управління Державного казначейства у Старосамбірському районі ГУ ДКСУ У Львівській області  та сказав: ти за все заплатиш і я тебе знищу… 

       А в 9:30 на робочому місці підло ззаду на мене малу жіночку накинулась  висока, великих габаритів дружина Тимчака Романа, Тимчак Люба і з нелюдською жорстокістю головою била мене об стіну і лежачу, побиту копала ногами  та виривала жмутами волосся з голови. 

       Висловлялася нецензурною лайкою та погрозами в адресу Андрія Йосифовича Рогулі в якого я – довіреною людиною.

        Це поведінка не “людини” і не “вчительки”. Така підла, зла й цинічна “людина” не повинна працювати в Українській школі та в Богом вибраній країні, а її родина не має права обіймати державні посади і представляти інтереси народу, обираючись депутатами в будь-якій місцевості.

       Зразу і до сьогоднішнього дня в мою сторону ідуть погрози і до моїх дітей і телефонні дзвінки до родини в Київ і по всій Україні, щоб вони мене втихомирили, а то мене знайдуть з мішком на голові у канаві чи в лісі. 
       А “директор школи” ЦИБ ЯРОСЛАВ там, де я працюю, вже вдруге через своїх вірних підлеглих організовує побиття мене.      
   
       Перше побиття за те, що я говорю правду, про “директора” Циба, який разом з “кухнею”, “лікарем” та “бухгалтерією” розкрадають школу-інтернат в с. Стрілки Старосамбірського району і дітей з батьками, які вносять кошти до школи за їду, а вони масло беруть собі, а дітям спред.

       А друге за те, що я домоглася через Київ собі та своєму колективу зарплату, яку постійно затримували, а два великі діячі – Циб спільно з Тимчаком Романом, зловживаючи службовим становищем, клали у казначейство на відсотки, а люди може і їсти не мали за що купити, а вони жирували.

       Особиста шістка Циба Ярослава – (завгосп) Буцяк Микола, постійно переслідував мене, погрожував і залякував. Тепер новий завгосп і нова шістка Циба  – Канюк Роман робить те саме, що попередній завгосп…

       Я зверталась особисто і неодноразово, до голови держадміністрації Старосамбірського району, Бонка О. Е., щодо злочинних дій і зловживання владою “директора” Циба Ярослава.  Усно та письмово, я просила, щоб зупинив грабунок школи-інтернату і державних коштів і звільнив диявола, який знущається над колективом і дітьми, а голова відповів: ”я вас прошу: – Не звертайтесь більше нікуди”, я сам Циба поставлю на місце або звільню  і я йому вірила, але …

       Тепер – це помста Циба Ярослава і Тимчака Романа (за якими кримінальний кодекс України плаче) тому, що залучили усі свої знайомства в районі, бо навіть швидка допомога і медицина району  не надала допомоги і не завезли мене побиту на обстеження. Свідком якого є працівник поліції, Цицик Василь, який усе це свавілля бачив і чув.   
      Претензії до швидкої допомоги, яка приїхала через годину після мого повторного дзвінка, до медпрацівників і головних лікарів, які не надали мені допомоги і не відкрили на моє прохання лікарняного….   

     Такі – “лікарі”, як в Старосамбірському районі, які не надають невідкладну допомогу побитій людині, яка потребує госпіталізації і огляду лікарів. 

       А в лікарні в с. Стрілки ніхто не відкрив мені лікарняного, але коли приходить Тимчак Люба, їй з радістю відкривають лікарняне.   
                                  У  Стрілках, що – приватна лікарня…?  

       Чому я звертаюся до гол. лікаря селища Стрілки про мед допомогу, а вона відповідає, Людочко, вибач, я не хочу мати справу з Тимчаками, я їх… і так в районі ніхто не надав першої допомоги, де нелюд Тимчак Люба напала на мене підло, промовляючи слова, що я тебе вб’ю, бо вона “жінка” начальника районного казначейства …?  
       НАГОЛОШУЮ, що згадані лікарі не мають права працювати в Богом вибраній країні та ганьбити медицину. Вони мають негайно бути звільненні і притягнуті до відповідальності.        

                                      ДЕ КЛЯТВА ГІППОКРАТА…?  

       Кримінального провадження справи №12018140320000214 від 23.04.2018 р. про побиття мене, Карпінську Людмилу Василівну, де Старосамбірський відділ поліції ГУ НП у Львівській області проводить  
досудове розслідування, де розслідування за ст.125 ККУ, а не за ст. 122 ККУ…?       Де статті Кримінального кодексу України…? 

       Стаття 28  ( Це вже другий напад на мене.  Перший напад був Ганною Шостак, за вказівкою “директора” школи-інтернату Циба Ярослава)  Вчинення злочину групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією. Стаття 129. Погроза вбивством.  Стаття 135. Залишення в небезпеці.
       Стаття 136. Ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані. Стаття 139. Ненадання допомоги хворому медичним працівником.   Стаття 194. Умисне знищення або пошкодження майна. 
Стаття 364. Зловживання владою або службовим становищем.   Стаття 364-1.  Зловживання повноважень службовою особою…   Стаття 365. Перевищення влади або службових повноважень.                Стаття 365-1. Перевищення повноважень службовою особою…       Стаття 366. Службове підроблення.Стаття367.Службова недбалість.Стаття 368. Одержання хабара.

       Я не наводжу жодних статей Конституції України, ЦКУ, ГК України, КУ про АП… і Закону України: “Про охорону здоров’я населення”, “Про освіту”, “Про охорону праці”, “Про відпустку”, “Про запобігання корупції”, “Про державну службу”,  “Про казначейську службу”, “Про заробітну плату”, “Про колективні договори і угоди”. “Про індексацію заробітної праці”. “Про статус гірських населених пунктів в Україні”.
       Згідно зі ст. 5 Закону України “Про статус гірських населених пунктів  в Україні“ статус особи, яка проживає і працює (навчається) на території такого населеного пункту, надається громадянам, що постійно проживають, постійно працюють або навчаються на денних відділеннях навчальних закладів у цьому населеному пункті. Цей факт повинен підтверджуватися посвідченням встановленого зразка, який видається виконавчим органом відповідної місцевої ради. Правила видачі такого посвідчення врегульовані положенням про порядок видачі посвідчення громадянина, який проживає, працює (навчається) на території гірського населеного пункту. 

       Чому від підняття 2017 р. мінімальної зарплати я і техпрацівники школи-інтернату в Старосамбірському районі с. Стрілки не отримують надбавку 25 відсотків від заробітної плати, соціальну пільгу життєво необхідну для жителів депресивного високогір’я…? 

       Як начальник казначейства Старосамбірського району, Тимчак Роман за перші два роки свого призначення побудував собі двоповерховий будинок, машини і т. д… на яку зарплату… ? 
       І Циб Ярослав за два роки купляє квартиру і машини, на яку зарплату…?

       Чому організатор злочинної організації “директор” школи-інтернату Циб Ярослав і виконавець злочину “бібліотекар-вчитель” Люба Тимчак – досі на роботі на свої посадах…???

       Чому “ директор” школи-інтернату Ярослав Циб досі не сидить в тюрмі, а обкрадає школу-інтернат (за помиї ховає кошти у свою кишеню), державу і святе, що в країні – це дітей… ???

       Чому я, Карпінська Людмила Василівна, другий рік доводжу владі району особисто, письмово і усно про нехтування Цибом Коституції України, Законів України, Кримінальним кодексом України, тощо…, а реакції…???   
Чому Люба Тимчак і Циб Ярослав поводяться нахабно і брешуть всім відкрито, я нічого не робила, вона така прийшла…???

Чому такі людці, як Я. Циб і Л.Тимчак ганьблять Україну і освіту…???

       ГАНЬБА І СТИД ТАКИМ ПЕДАГОГАМ – їм не місце в освіті…!!!

Чому немає влади в Старосамбірському районі, Львівської області, а населення боїться Тимчаків…???
            Чому в районі бояться  родини Люби і Романа Тимчаків…???

                      ДЕ ВЛАДА РАЙОНУ, ЧИ МОЖЛИВО – ВИГОДА…?

                                     ПОВТОРНО ПРОШУ:

           Прислухатися до прохання у  відкритому листі  та рекомендаціях.  Рекомендувати голові казначейства України звільнити з посади  Тимчака Романа, “нач”. Управління Державного казначейства у Старосамбірському районі ГУ ДКСУ У Львівській області та відкрити кримінальне провадження…            Стаття 364. Зловживання владою або службовим становищем.    
 Стаття 365. Перевищення влади або службових повноважень.                         Cтаття 367.  Службова недбалість.  
   
       Звільнити “директор школи-інтернату” Циба Ярослава  з відкриттям кримінального провадження там, де Людмила Василівна працює, який уже вдруге через своїх вірних підлеглих організовує  побиття Мойсевич Л. В. на робочому місці…

Стаття 129. Погроза вбивство.
Стаття 191. Привласнення, розтрата майна або заволодіння… 
Стаття 255. Створення злочинної організації.
Стаття 256. Сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності… 
Стаття 364. Зловживання владою або службовим становищем.
Стаття 364-1 Зловживання повноваженнями службовою особою…
Стаття 365.   Перевищення влади або службових повноважень. 
Стаття 365-1.  Перевищення повноважень службовою особою…  
Стаття 366.   Службове підроблення.  
Стаття 367.    Службова недбалість.    

       13 листопада 2019 року слідчим СВ Старосамбірського ВП Самбірського відділу поліції ГУ НП у Львівській області, ст. лейтенанта поліції Павліш М. В.  В ЧЕТВЕРТИЙ РАЗ винесено постанову про закриття кримінального провадження № 12018140320000214 від 23.04.2018 року (внесеного  в ЄРДР заст. нач. Старосамбірського відділу поліції ГУ НП у Львівській області нач. cлідчого відділення  Голубець В. В. за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 125 КК України) у зв’язку з недостатністю доказів в діях гр. Тимчак Л.М. кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України.    
              ( 14 червня 2018 року слідчим СВ Старосамбірського ВП Самбірського відділу поліції ГУ НП у Львівській області, ст. лейтенантом поліції Павліш М. В. УПЕРШЕ винесено постанову про закриття кримінального провадження 
№ 12018140320000214 від 23.04.2018 року/

       26 грудня 2018 року слідчим СВ Старосамбірського ВП Самбірського відділу поліції ГУ НП у Львівській області, ст. лейтенанта поліції Павліш М. В. ВДРУГЕ винесено постанову про закриття кримінального провадження 
№ 12018140320000214 від 23.04.2018 року).     

       30 березня 2019 року слідчим СВ Старосамбірського ВП Самбірського відділу поліції ГУ НП у Львівській області, ст. лейтенанта поліції Павліш М. В. В ТРЕТІЙ РАЗ винесено постанову про закриття кримінального провадження 
№ 12018140320000214 від 23.04.2018 року).     

      21 листопада 2019 року я отримала з Головного управління НП і Львівській області Самбірського відділу поліції Старосамбірського відділення поліції В ЧЕТВЕРТИЙ РАЗ цинічну та брехливо до того написану дурними або хворими людьми постанову про закриття кримінального провадження від 21 листопада 2019 р. таку саму постанову, як від 30 березня 2019 р. і ця постанова є копія постанови від 30 березня 2019 р, але з одним додатком, що “велика” слідча Павліш М. В. написала, що – це дрібне хуліганство за ст.   ст. 173 КУпАП  ( Кодекс України про адміністративні правопорушення) та допитала, як свідка чоловіка Тимчак Л. М.,  Тимчак Р. І. в другій постанові.  А до третьої постанови “слідча” дописала подружку Тимчак Л. М., Бойко М. В. вчителя з трудового навчання, а Думяк М. В по її словам ніхто не допитував так, як і Дубравську М. М. 

        – Цинічна, підла, нагла горе слідча  Павліш М. В., якій не місце в поліції на підставі сфабрикованих і фальсифікованих матеріалів постановляє постановою, що нібито вона в четвертий раз ( ТАК, ЯК ПОПЕРЕДНІ ЇЇ ТРИ ПОСТАНОВИ СКАСОВАНІ СУДОМ) недосипаючи місяці проводила для встановлення справедливості “кропітку велику слідчу роботу” так, як вона у своєму районі “знана, велика, чесна й справедлива – слідча” досудового розслідування…  

         З даною постановою я не згідна та вважаю, що вона є брехливою, написана підлою “людиною” та й далі СФАЛЬСИФІКОВАНОЮ та СФАБРИКОВАНОЮ, передчасною та незаконною, а тому вона підлягає скасуванню з огляду на таке:

– ЦЕ АБСУРД І ДУРДОМ – “ЧЕСНОЇ ПОЛІЦІЇ”, НАПИСАНИЙ НЕЛЮДОМ В ПОЛІЦЕЙСКІЙ ФОРМІ…
Як може слідчий ГУ НП у Львівській області Самбірський ВП Старосамбірського ВП, але й хоча із дозволу свого керівництва писати такий сміх і робити непрощенний гріх…???   Як може соромити усю поліцію…???

Де дивиться керівництво ГУ НП у Львівській області…???

ДЕ ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ…???       ДЕ КОМАНДА ЗЕ УКРАЇНИ…???

ДЕ КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ…???

ДЕ ГЕНЕРАЛЬНА ПРОКУРАТУРА УКРАЇНИ…???  ДЕ МНІСТЕРСТВО МВС…???

ДЕ ОНОВЛЕНА ПОЛІЦІЯ З ОНОВЛЕНИМ КЕРІВНИЦТВОМ…???

       Більше року справа кримінального провадження № 12018140320000214 находилася у слідчої Павліш М. В. і нічого не зроблено.    

                                                  НІ, ЗРОБЛЕНО:     

       Написали в четвертій постанові, що дійшли висновку, що – це дрібне хуліганство за ст. 173 КУпАП ( Кодекс України про адміністративні правопорушення).
       Хоча відповідно до ст.173 КУпАП до дрібного хуліганства відносять нецензурну лайку в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян. іншими словами, дрібним хуліганством визнаються дії, що не мають ознак кримінально караного хуліганства. 
                Опис суттєвих аспектів
     Нецензурна лайка – "це одна з грубих форм неповаги до громадської моральності, непристойні висловлювання, один із найогидніших різновидів словесної брутальності". 
Нецензурна лайка незалежно від того у зв'язку з якими обставинами особа висловлює своє роздратування у формі нецензурної лайки, вона скоює проступок, за який підлягає відповідальності в адміністративному порядку.
       Словесне хуліганство не загрожує життю та здоров’ю, а завдає, як правильно визнала “славна поліція” моральну шкоду, ображає людську гідність…   

       Образливе чіпляння до громадян.  
В Тимчак Люба в нападі на мене робила свавілля, бо знала, що чоловік нач. казначейств, брат депутат, директор такий нелюд, як і всі її друзі, які її прикривають та величають, тощо … 
       Чіпляння - це докучлива поведінка, пов'язана з діями щодо ображання, які зневажають честь і гідність людини та утискають чию-небудь волю, причому у грубій розв'язній манері.                                                                                                         Це може бути: хапання за одяг, насильницьке утримання за руки, демонстративний зрив головного убору, навмисне загороджування виходу або проходу, вимога дати цигарку або пускання в обличчя диму від неї, утримання дівчини з непристойною пропозицією та інші подібні дії.  Для всіх подібних випадків характерним є ігнорування волі та бажання оточуючих, прагнення нав'язати свою волю, а точніше - свавілля.
 інші подібні дії.
До поняття "інші подібні дії" слід віднести такі прояви дрібного хуліганства, як:
1.насильницьке вторгнення в громадські місця всупереч забороні певних осіб, покликаних слідкувати за порядком;
2.безпідставне порушення спокою громадян телефонними дзвінками, лихослів'я по телефону;
3.співання нецензурних пісень, розповідання вульгарних анекдотів групам людей;
4	вигуки, свист під час демонстрації кінофільмів;
5.гвалт, крики з хуліганських мотивів біля вікон громадян у нічний час;
6.публічне справляння природних потреб у невідведених для цього місцях;
7.поява у громадському місці в оголеному вигляді;
8.самовільне без потреби зупинення комунального транспорту;
9.нанесення непристойних малюнків на тротуари, стіни, паркани, двері чи вчинення написів нецензурного змісту, тощо…
ТАКЕ МОЖЕ НАПИСАТИ ПОЛОВА-НЕДЮДИ.
       Коли б’ють головою об стіну, копають ногами, погрожують вбивство і після цього  нелюди поліцейській формі називають дрібне хуліганство за ст. ст. 173 КУпАП, а полова у прокурорській формі це визнає та підтримує…  
ТОДІ ЗАПИТАННЯ ДО СУДУ,  ДО КОМАНДИ ЗЕ, ЧИ УКРАЇНІ ПОТРІБНІ ТАКІ ТВАРІ У ЛЮДСЬКІЙ ПОДОБІ З ТАКИМИ СИЛОВИМИ СТРУКТУРАМИ…???ЧОМУ ПОЛІЦІЯ НЕ ДОЛУЧИЛИ ПОДАНИЙ МІЙ 
ЦІВІЛЬНИЙ ПОЗОВ У КРИМИІНАЛЬНІЙ СПРАВІ…???
       ЧЕТВЕРТИЙ РАЗ ПАВЛІШ М. В. З СТАРОСАМБІРСЬКОЮ “ПРОКУРАТУРУЮ” (три рази листом Мене повідомляє горе прокурор – заступник керівника Самбірської місцевої прокуратури А. Затварький, що підстав для скасування даного рішення на даний час немає, хоча прокурори двічі в суді скасовують постанову слідчої Павліш М. В. про закриття кримінального провадження…  ) СКАСОВУЄ НАВЕДЕНЕ ВИЩЕ КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ № 12018140320000214 ВІД 23.04.2018 року…         

       А “чесна і справедлива” Cамбірська місцева прокуратура Львівської області в особі “прокурорів” Затварського Андрія Васильовича, Дицького Михайла Івановича та Якиміва Василя Ігоровича, ( де до сьогоднішнього дня я не отримала постанову прокуратури про скасування постанови слідчою СВ від 26 грудня 2018 р.) двократно дає добро поліції на закриття сфабрикованої та сфальсифікованої справи і двократно на суді по моїй скарзі своєю постановою  свої схвалені та обмірковані постанови скасовує…     

       Хоча перша постанова слідчої про закриття кримінального провадження № 12018140320000214 від. 14.06.2018 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.125 КК України, але після мого звернення зі скаргою до суду була скасована (в цей день коли відбувся суд)  прокурором Самбірської місцевої прокуратури Якимів Василем Ігоровичем в судовому засіданні  Старосамбірського районного суду  02 жовтня 2018 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.125 КК України так, як постанова слідчим Старосамбірського ВП Самбірського відділу поліції у Львівській області ст. лейтенантом Павліш М. В винесена незаконно та підлягає скасуванню, оскільки слідчим при проведенні досудового розслідування не в повному обсязі проведено всі необхідні слідчі дії для встановлення наявності чи відсутності ознак складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України.           
       Я не одноразову зверталася у прокуратуру Старосамбірського відділення Самбірської місцевої прокуратури Львівської області та у прокуратуру Львівської області – особисто і письмово, але обласна прокуратура все переадресовувалося у наведену вище місцеву прокуратуру…                                     А там такі горе прокурори, як Затварський А. В., Дицький М. І. та Якимів В. І.        
5	березня 2019 року біля 11:45 Я приїхала в Старий Самбір у відділ Старосамбірської прокуратури Самбірської місцевої прокуратури Львівської області до прокурора Дицького М.І. за постановою прокурора  про скасування постанови слідчого про закриття кримінального провадження від 14.02.2019 року на постанову слідчого СВ Старосамбірського ВП Самбірського відділу поліції ГУ НП у Львівській області про закриття кримінального провадження № 12018140320000214 від 23.04.2018 року.       
6	
7	       15 лютого 2019 року у відкритому судовому засіданні у залі суду в місті Самборі Львівської області розглянувши мою повторну скаргу на другу постанову слідчого СВ Старосамбірського ВП Самбірського відділу поліції ГУ НП у Львівській області про закриття кримінального провадження № 12018140320000214 від 23.04.2018 року, де був присутній горе прокурор Дицький М.І. з копією постанови від 14лютого 2019 року про скасування наведеної вище постанови слідчої Павліш М. В, яку прокурор Дицький М. І. відмовився мені дати на суді, а сказав, що відправить поштою, але ні поштою, ні іншим способом 15 лютого 2019 року і в подальшому він не збирався відправляти.             
 А 5 березня 2019 року, коли я приїхала особисто, він мені не дав постанову, а сказав, що не дасть і не відправить поштою до того часу доки йде слідство…     
   ТОДІ ВИХОДИТЬ З ЙОГО СЛІВ , ЩО ГОРЕ ПРОКУРОР МАЄ СВОЇ ЗАКОНИ…  
       Хоча слідство, як і не проводилося, так і не проводиться, все є так, як і було в 2018 р.                                                                                                                                    Коли Я попросила Дицького М. І. надати мені копію постанови, то почула відповідь, Ні!                                                                                                                                  Та правда його світлість, “чесний-законник прокурор” відмовивши мені дати прочитати, але все ж таки після моїх вимагань, “прокурор” позволив собі прочитати мені постанову. 
       Якою Я була приголомшена, а особливо одним із пунктів,а саме: “зобов’язати директора школи Циба Я. І. провести службове розслідування у школі…”       
                        – ЦЕ, ЩО ЗНУЩАННЯ, ЧИ ЩО, ЯК ЗРОЗУМІТИ…???
       Організатора злочинного угрупування Циба Я. І, прокуратура зобов’язує провести службове розслідування, на ним організований злочинний злочин…       Організатор нелюд, який організовує побиття, прикриває свою улюблену бібліотекарку, який розкрадає державу, школу-інтернат, батьків, і дітей, який на кожному кроці мстить мені, підсилає своїх шісток завгоспів – це Буцяка Миколу Миколайовича та Канюка Романа Михайловича, щоб провокували мене і погрожували мені за мою правду…
– ЦЕ АБСУРД…          
НЕВЖЕ САМБІРСЬКА МІСЦЕВА ПРОКУРАТУРА ТА ЇЇ “ПРОКУРОРИ” Й “ПРОКУРОР” ДИЦЬКИЙ М. І. ДУМАЄ, ЩО ВСІ ЛЮДИ – ІДІОТИ, А ВОНА, ВОНИ ТА ВІН – НАД ВЕРХОВЕНСТВОМ ПРАВА…???
НЕВЖЕ ВЛАДА ТА ПРОКУРАТУРА УКРАЇНИ ЗЛОВИЛА БОГА ЗА НОГИ…???
Де Закони України, Конституція України, Закони України “Про прокуратуру”…???
ЧОМУ…???      ЧОМУ…???   ЧОМУ…???
       Чому не були допитані, як свідки техпрацівники школи-інтернату, які сиділи в цей час на прохідні –це Дубравська Марія і Пинько Леся, а також Дум’як Марія з якою я прийшла на роботу…???                                                                   Чому “директор” ліцею-школи-інтернату Циб Ярослав дає брехливі свідчиння, що не бачив синців…???                                                                                                         Чому Циб Я сказав в присутності поліції, щоб я довела, що мене Тимчак Люба побила… ???         Чому цей же “директор” Я. Циб говорить, що мене за мої правдиві коментарі потрібно вбити…??? 
        Чому не взято повторного і справедливого пояснення  вчителя трудового навчання школи-ліцею-інтернату Марію Бойко, яка боїться давати правдиві свідчення на свою подружку Тимчак Л. М, а слідча пише фальсифікує і фабрикує справу на користь  Л. Тимчак …???      
       Чому Марія Бойко не дає правдиві свідчення про те, коли вона піднялася до гори і бачила, як Тимчак Люба мене душила за горло…  Марія Бойко усе бачила, а прикриває подружку…???
       Чому не була допитана Тетяна Левченко і не взяли з неї свідчення, як з колишнього директора школи-інтернату, де також на робочому місці Люба Тимчак взяла Т. Левченко за груди і погрожувала їй, а теперішній “директор“ розкрадає все нажите майно Т. Левченко…???   
         Чому не було проведено службове розслідування обіцяне  заст. нач. Старосамбірського відділу поліції ГУ НП у Львівській області нач. cлідчого відділення  Голубець Василем,  (який тепер говорить, а я вже там не працюю, але взнаю у слідчої, чому …, поцікавлюсь …)  бо люди чудово бачили, яка я прийшла на роботу і, як я виглядала після візиту цієї скаженої Тимчак Л…???         
                                                                 
      Чому слідча не долучила до справи кримінального провадження 
№ 12018140320000214 від 23.04.2018 р. жмут волосся вирваний Л. Тимчак  у Людмили Мойсевич і не призначила експертизу з питання, які ставляться перед експертом відповідно до ст. ст. 242, 243 КПК України….???     
                                                                                             А САМЕ:
ДЕКТИЛОСКОПІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ТА ЕКСПЕРТИЗУ ВОЛОССЯ
Для вирішення дактилоскопічної експертизи та експертизи волосся мають бути поставлені такі питання:
1.	Чи є наданий об’єкт волоссям?
2.	Людині чи тварині вона належить?
3.	З якої частини тіла воно походить?
4.	Якими ділянками долонної поверхні залишено сліди?
5.	Якою рукою і яким пальцями залишено сліди?
6.	У результаті якої дії (торкання, захоплення, тощо…) залишено сліди рук?  
7.	Який спосіб видалення волосся ( випало, вирвано, розірвано)? 
8.	Чи відображалися в слідах особливості рук особи, яка залишила сліди (відсутність пальців, наявність шрамів, тощо), і які саме?
9.	Який приблизно зріст особи, котра залишила слід рук на місці події?
10.	У якій послідовності утворені сліди рук, виявлених на місці події?
11.	Чи є на Ньому механічні пошкодження?
12.	Яка його статева та індивідуальна приналежність?                                                                                   Чому слідством невідкрите кримінальне провадження по наведених мною посадовим особам зі статями КК України та не були допитані…?
       Так, що з порушенням вимог КПК України я отримала постанову про закриття кримінального провадження  № 12018140320000214  від 26 грудня 2018 року, бо матеріали справи сфальсифіковані.

       Так, ознайомившись з її змістом вважаю, що  дії слідчого, є неправомірними та порушують мої законні права та інтереси щодо досудового розслідування слідчою та проведення нею слідчих (розшукових) дій, висновки якими обґрунтовану оскаржувану постанову є помилковими та безпідставними.  Зокрема, слідчий не врахував усі наявні та встановлені факти справи, не з’ясував усю повноту доказів, не причинно-наслідковий зв’язок між діянням та наслідком.

       ПОСТАНОВИ  ПРО ЗАКРИТТЯ СПРАВИ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ 
№  12018140320000214  – ЦИНІЧНО ФАЛЬСИФІКОВАНА ТА СФАБРИКОВАНА ТАК, ЯК І МАТЕРІАЛИ СПРАВИ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ  №  12018140320000214 ВІД 23.04.2018 РОКУ – ФАСИЛЬФІКОВАНІ ТА СФАБРИКОВАНІ.  

       По-перше, повторююсь, що матеріали справи кримінального провадження № 12018140320000214 від 23.04.2018 р. є фальсифіковані та сфабриковані. 
       Ні колишнім, а ні новим нач. Старосамбірського відділу поліції ГУ НП у Львівській області нач. cлідчого відділення не проведено службове розслідування в школі-ліцей-інтернат по даній справі, на якому Голубець наполягав спочатку  і запевняв мене у проведенні неупередженому службовому розслідуванні, а вийшло все навпаки, Я. Циб возив постійно кудись документи і все вирішувалося тишком.  
       Все було не так, як нач. слідсва Голубець В. В і нач. Старосамбірського відділу поліції Чекас Р.О.  мене запевняли: слідство буде проведено з дотримання усіх законів, а вийшло, що проводилось слідство упереджено і тому фальсифікована і сфабрикована  справа кримінального провадження № № 12018140320000214 від 23.04.2018 року. 

ДЕ ЇХНЯ ЗАКОННІСТЬ І СПРАВЕДЛИВІСТЬ…???

ЧОМУ ТАКІ ЛЮДИ ХОДЯТЬ ПО БОЖІЙ ЗЕМЛІ…???

ЇХ І ПОДІБНИХ НА НИХ МІСЦЕ – В ТЮРМІ, БО В СКОРОМУ МАЙБУТНЬОМУ ЇХ МІСЦЕ У ВІЧНІЙ ВОГНЯНІЙ ГЕЄНІ…!!!

       Слідча Павліш М. В разом з колишнім  нач. слідства Голубець В. В сфальсифікували справу і сфабрикували тому, що жодних слідчих дій не проводилось, службового розслідування в школі не  було, зборів трудового колективу по двом випадкам мого побиття не було, в першому і другому жорстокому скоєному злочину, замовником і організатором злочинного угрупування –  Циб Ярослав, “директор” школи-інтернату, де я працюю.                                           Так, це не тільки був напад, щоб мене жорстоко побити, але і вбити тому, що Тимчак Люба ножем мені погрожувала і кричала, я тебе вб’ю.        
       Мої відкриті листи звернення до влади повинні бути в справі  кримінального провадження № 12018140320000214 від 23.04.2018 року. 
       Справа про побиття мене, Тимчак Любою Михайлівною – БІБЛІОТЕКАРЕМ СЕЛА Стрілки школи інтернату, насправді сфабрикована і підло й підступно закрита. У слідства невистачило совісті, щоб глянути мені в вічі і сказати правду, що ще 14 червня 2018 р. закрита справа та мене боялися повідомити..  
       Свідчення не збігаються. Мені відомо, що 23 квітня Тимчак Л. зайшла на прохідну, де знаходилися Пинько Леся і Дубравська Марія Миколаївна, яким Л. Тимчак наказала не підніматися на верх на моє робоче місце та, щоб на горі не сталося нікому нічого не казати, що і для чого вона піднялася на верх. 
Це доводить, що насправді за наказом Циба Ярослава директора школи-інтернату, вона підготовилася і жорстоко мене побила.       
       А також вчитель трудового навчання Марія Бойко невипадково піднялася на верх, а нехай Марія Бойко правду розкаже:    і дасть всі свідчення правдиві, хто її покликав, щоб вона забрала цю дику тварину Тимчак.  Мені відомо, що немало коштів кинуто, щоб закрити справу.   А чи не бояться Бога ті,  що все знали, бачили і чули, рано чи пізно вони також стануть перед Богом і відповідять за прикритий злочин.    
       Я потерпіла через невиплату зарплати, а зарплату одержали всі…                               Та Дубравська, як і всі інші бояться директора школи-ліцею-інтернату тому, що він усіх залякує скороченням і тому люди мовчать.       
НАГОЛОШУЮ, ЩО “ДИРЕКТОР” СТРІЛКІВСЬКОЇ ШКОЛИ-ЛІЦЕЮ-ІНТЕРНАТУ ЗА ТЕ, ЩО ЦИНІІЧНО РОЗКРАДАЄ ДЕРЖАВУ, ШКОЛУ-ІНТЕРНАТ І ОБМАНЮЄ УЧНІВ З БАТЬКАМИ – ЙОГО МІСЦЕ В ТЮРМІ, БО ДАЛІ ВІН Й ЙОГО РІД БУДЕ ЗНИЩЕНИЙ…    
       Чому не притягнули до відповідальності мед працівників Старосамбірського району і лікарів з швидкої допомоги, які не надали мені мед допомоги і приїхали через більш, як годину після мого другого виклику – це все описано мною у звернення  до Президента і знаходиться у даній справі кримінального провадження…?                                                                                                                    Мені в районі у більшості державних інстанції були зроблені перешкоди Тимчаками та рідним братом Л. Тимчак, Гагалович Михайлом, який є депутатом Старосамбірщини, що суд мед експертизу мені робили на третій день після жорстокого побиття з замахом на вбивство.                                                 
НІ ТИМЧАКИ, НІ ГАГАЛОВИЧІ, НІ БУДЬ-ХТО ІНШИЙ В УКРАЇНІ НЕМАЄ ПРАВА ПРИЙМАТИ УЧАСТЬ У ФАЛЬСИКУВАННІ ТА ФАБРИКУВАННІ МАТЕРІАЛІВ БУДЬ-ЯКОЇ СПРАВИ  В ДОСУДОВОМУ ТА СУДОВОМУ СЛІДСТВІ  БУДЬ-ЯКОГО ПРОВАДЖЕННЯ.     

ВСЯ ПОЛОВА СКОРО БУДЕ ВІДДІЛЕНА ВІД ЗЕРНА.

МІСЦЕ НЕЛЮДІВ У ВІЧНІЙ ВОГНЯНІЙ ГЕЄНІ…

ШАНОВНИЙ ВОЛОДИМИРЕ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ,

                                 СЕРДЕЧНО ПРОШУ: 

зобов’язати владу ретельно провести перевірку усіх наведених статей та Законів України і перевірити усіх людей в досудовому слідстві кримінального провадження справи №12018140320000214 від 23.04.2018 р. про побиття мене, хто описаний у відкритому листі. 

         ОСОБИСТО взяти Богом вибрану Україну і наведену вище справу і дії влади під свій контроль. Зобов’язати провести  розслідування усіх наведених Статей та Законів України і перевірити всіх людей, хто описаний у відкритому листі…             
ВСІ ВИННІ ПОВИННІ БУТИ ПОКАРАНІ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.

25 11. 2019 р.

З повагою до Вас                                            Карпінська Л. В.          

ID:  855800
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 24.11.2019 22:50:54
© дата внесення змiн: 25.11.2019 19:12:21
автор: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (457)
В тому числі авторами сайту (3) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: