Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Тома: Американка в 96 років продовжує викладати йогу … - ВІРШ

logo
Тома: Американка в 96 років продовжує викладати йогу … - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 2
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Американка в 96 років продовжує викладати йогу …

Тома :: Американка в 96 років продовжує викладати йогу …
Американка в 96 лет продолжает преподавать йогу 
96-летняя старушка Тао Порчон-Линч, которая является самым старым преподавателем йоги в мире, не только не бросает работу, выглядит гораздо моложе своих лет, но и ведет активный образ жизни. 
Самый пожилой преподаватель йоги в мире 96-летняя Тао Порчон-Линч , жительница Нью-Йорка, которая три года назад попала в Книгу рекордов Гиннеса, как самый старый инструктор йоги на планете, продолжает преподавать, воодушевляя не только своих учеников, но и остальных людей, которым посчастливилось о ней узнать. 
Женщина отмечает, что просыпаясь утром она мечтает о прекрасных вещах, которые могут с ней произойти и говорит себе, что это будет лучший день в ее жизни. В свои 96 лет она не только не бросила преподавать йогу, но еще несколько раз в неделю занимается бальными танцами dailymail.co.uk Йогой 
Тао Порчон-Линч родилась в 1918 году в семье французов, живших в Индии. Йогой она занимается более 70 лет, а преподает йогу - более 45. Тао излучает позитив, ходит с улыбкой на лице и считает, что никогда не поздно изменить свою жизнь. Она отмечает, что если думать о негативном, негатив начинает просачиваться в твою жизнь, поэтому очень важно, чтобы мысли были положительными. “Наслаждайтесь жизнью, откройте, насколько она прекрасна. Так много вещей, которые нужно сделать и так мало времени на это“, - сказала Тао Порчон-Линч. Источник:http://ivona.bigmir.net/health/fitness/405842-Amerikanka-v-96-let-prodolzhaet-prepodavat--jogu
© Ivona.bigmir.net
Перевела на украинский язык    5.10.19       11.01

Американка в 96 років продовжує викладати йогу 
 96-річна бабуся Тао Порчон-Лінч, яка є найстарішим викладачем йоги в світі, не тільки не кидає роботу, виглядає набагато молодше за свої роки, але і веде активний спосіб життя. 
Найстаріший викладач йоги в світі 96-річна Тао Порчон-Лінч AP мешканка Нью-Йорка, яка три роки тому потрапила в Книгу рекордів Гіннеса, як найстаріший інструктор йоги на планеті, продовжує викладати, надихаючи не тільки своїх учнів, а й інших людей, яким пощастило про неї дізнатися.
Жінка зазначає, що прокидаючись вранці вона мріє про прекрасні речі, які можуть з нею статися і каже собі, що це буде найкращий день у її житті. У свої 96 років вона не тільки не кинула викладати йогу, але ще кілька разів в тиждень займається бальними танцями. 
Тао Порчон-Лінч народилася в 1918 році в сім'ї французів, що жили в Індії. Йогою вона займається більше 70 років, а викладає йогу - більше 45. Тао випромінює позитив, ходить з посмішкою на обличчі і вважає, що ніколи не пізно змінити своє життя. Вона зазначає, що якщо думати про негативне, негатив починає просочуватися в твоє життя, тому дуже важливо, щоб думки були позитивними. Насолоджуйтесь життям, відкрийте, наскільки вона прекрасна. Так багато речей, які потрібно зробити і так мало часу на це ", - сказала Тао Порчон-Лінч. Джерело: http://ivona.bigmir.net/health/fitness/405842-Amerikanka-v-96-let-prodolzhaet-prepodavat--jogu
© Ivona.bigmir.net
Переклала на українську  мову     5.10.19       11.01



Возраст - это просто цифра: 99-летняя учительница йоги дала мудрый совет поклонникам 
29.05.2018 | 11:08 | Joinfo.ua 
В Сети было опубликовано необычное видео. На нем самый старый учитель йоги рассказала свою историю и поделилась секретом, как прожить счастливую жизнь и ни о чем не жалеть. 
    В Инстаграм на странице одного журнала было опубликовано видео. В комментарии к нему написано: "Эта 99- летняя инструктор йоги говорит, что возраст - это всего лишь цифра и ничего более". На видео Тао Порчон-Линч – именно так зовут самого старого учителя йоги – рассказала о том, что случилось в ее жизни, и как она сумела с этим справиться. А еще дала свой совет счастливой жизни – пишет Joinfo.ua.
Улыбайтесь миру
 "Мне 99 лет. Я самый старый учитель йоги. Мне было 19 лет, когда я начала преподавать йогу" - начинает свой рассказ Тао Порчон-Линч. И продолжает историю: "Где-то около 25 лет назад я получила серьезные повреждения при падении. Мне говорили: "ты не можешь делать это, ты не можешь делать то". А я ответила: "Я в это не верю". Может замененный тазобедренный сустав и не такой хороший, как родной, но я не собираюсь сдаваться".
Публикация от People Magazine (@people) 27 Май 2018 в 1:54 PDT
"Мне скоро будет 100 лет, и в 100 лет я также собираюсь преподавать йогу" – продолжила свой рассказ Тао Порчон-Линч. И дала свой совет тем, кто готов ее услышать: "Никогда не сдавайтесь, если вы во что-либо верите. Вера помогает людям в жизни. Просто знайте, нет ничего невозможного. Улыбайтесь миру, и мир будет улыбаться вам в ответ".
Тао Порчон-Линч - всемирно признанный старейший учитель йоги. Это зафиксировано в Книге рекордов Гиннесса. Сейчас Тао проживает в Нью-йорке и пять раз в неделю проводит занятия.
 Женщина выросла в Индии в семье своего дяди. Именно он привел девочку в мир йоги, и эта практика стала бессменным спутником жизни Тао. В конце 30-х годов прошлого века молодая Тао подалась в Лондон, где выступала в кабаре. А затем поехала покорять Голливуд. Ее поездка увенчалась успехом и с ней подписала контракт одна из крупнейших продюсерских фирм "Metro-Goldwin-Mayer". Тао снялась в таких фильмах, как "Театр на плаву" и "Последний раз, когда я видел Париж".
 В конце 1970-х Тао Порчон-Линч основала в Ассоциацию Инструкторов йоги, а спустя три года и Институт йоги. Йога – ее призвание, ее хобби и образ жизни. Но в 2005 году Тао увлеклась бальными танцами и даже выигрывала соревнования вместе с партнером, который на 70 лет моложе ее.
Перевела на украинский язык    5.10.19       11.10

Вік - це просто цифра: 99-річна вчителька йоги дала мудру пораду шанувальникам
29.05.2018 | 11:08 | Joinfo.ua
У Мережі було опубліковано незвичайне відео. На ньому найстаріший учитель йоги розповіла свою історію і поділилася секретом, як прожити щасливе життя і ні про що не шкодувати.
    У Інстаграм на сторінці одного журналу було опубліковано відео. У коментарі до нього написано: "Ця 99 річна інструктор йоги каже, що вік - це всього лише цифра і нічого більше". На відео Тао Порчон-Лінч - саме так звуть найстарішого вчителя йоги - розповіла про те, що трапилося в її житті, і як вона зуміла з цим впоратися. А ще дала свою пораду щасливого життя - пише Joinfo.ua.
посміхайтеся світу
"Мені 99 років. Я найстаріший учитель йоги. Мені було 19 років, коли я почала викладати йогу" - починає свою розповідь Тао Порчон-Лінч. І продовжує історію: "Десь близько 25 років тому я отримала серйозні пошкодження при падінні. Мені говорили:" ти не можеш робити це, ти не можеш робити те ". А я відповіла:" Я в це не вірю ". Може замінений тазостегновий суглоб і не такий хороший, як рідний, але я не збираюся здаватися ".
Публікація від People Magazine (@people) 27 Май 2018 у 1:54 PDT
"Мені скоро буде 100 років, і в 100 років я також збираюся викладати йогу" - продовжила свою розповідь Тао Порчон-Лінч. І дала свій рада тим, хто готовий її почути: "Ніколи не здавайтеся, якщо ви в щось вірите. Віра допомагає людям в житті. Просто знайте, немає нічого неможливого. Посміхайтеся світу, і світ буде посміхатися вам у відповідь".
Тао Порчон-Лінч - всесвітньо визнаний найстаріший учитель йоги. Це зафіксовано в Книзі рекордів Гіннесса. Зараз Тао проживає в Нью-йорку і п'ять разів на тиждень проводить заняття.
Жінка виросла в Індії в сім'ї свого дядька. Саме він привів дівчинку в світ йоги, і ця практика стала беззмінним супутником життя Тао. В кінці 30-х років минулого століття молода Тао подалася до Лондона, де виступала в кабаре. А потім поїхала підкорювати Голлівуд. Її поїздка увінчалася успіхом і з нею підписала контракт одна з найбільших продюсерських фірм "Metro-Goldwin-Mayer". Тао знялася в таких фільмах, як "Театр на плаву" і "Останній раз, коли я бачив Париж".
В кінці 1970-х Тао Порчон-Лінч заснувала в Асоціацію Інструкторів йоги, а через три роки і Інститут йоги. Йога - її покликання, її хобі та спосіб життя. Але в 2005 році Тао захопилася бальними танцями і навіть вигравала змагання разом з партнером, який на 70 років молодший за неї.
Переклала українську  мову  5.10.19 11.10







ID:  850448
Рубрика: Проза
дата надходження: 05.10.2019 11:59:21
© дата внесення змiн: 05.10.2019 11:59:21
автор: Тома

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (117)
В тому числі авторами сайту (2) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Катерина Собова, 05.10.2019 - 14:48
12 12 12Якщо від природи не закладений генетичний код довголіття - ніяка йога не допоможе! Але ця розповідь, Томочко, дасть змогу всім повірити у свої сили!
 
Тома відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
give_rose Щиро дякую, згодна!
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: