Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Ярослав К.: Відкрите звернення до засновника сайту Є. Юхниці та до авторів. - ВІРШ

logo
Ярослав К.: Відкрите звернення до засновника сайту Є. Юхниці та до авторів. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 12
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Відкрите звернення до засновника сайту Є. Юхниці та до авторів.

Шановний пане Євгене. Ви створили чудовий поетичний сайт,  якому по зручності та довершеності рівних особисто я не зустрічав. Завдяки Клубу Поезії багато хто відкрив у собі здібності творити або має можливість просто доторкнутися до мистецтва. А інколи спілкування на сайті призводить і до утворення міцних дружніх зв'язків, що особливо важливо для нашої держави у часи розбрату. Нажаль, буває, що і зворотній бік медалі дається взнаки, а саме - виникають непорозуміння і сварки на політичному підґрунті, трапляється і відверте зневажання нашої батьківщини як країни. Звичайно, в таких випадках неможливо залишатися осторонь, і реакція адміністрації сайту має бути відповідною. Але інколи під одну гребінку із відвертими провокаторами потрапляють і гідні автори, які не мають із ними нічого спільного. Нажаль, так сталося із Євгеном Познанським, чия сторінка нещодавно була заблокована. Він є автором двох книжок, в Клубі поезії майже два роки, його вірші завжди позитивні,  повчальні та корисні навіть для діточок. В них не може бути чогось антиукраїнського, оскільки автор намагається не торкатися політичних тем. Такі автори приваблюють читачів на Ваш сайт, підвищують його конкурентність, а живі, цікаві твори є його прикрасою. Сподіваюся на Ваше розуміння, пане Євгене, та на Ваше особисте  втручання в цю ситуацію з метою розблокування сторінки Є. Познанського.
З повагою, Ярослав К.


Сторінка Євгена Познанського знаходиться за адресою: http://www.poetryclub.com.ua/author.php?id=25653


Шановні автори, звертаюся до вас за підтримкою. Із творчістю Євгена Познанського знайомі багато хто з вас, прошу долучитися до цього листа.
Дякую усім небайдужим.

ID:  752693
Рубрика: Поезія, Вірші, що не увійшли до рубрики
дата надходження: 28.09.2017 16:06:31
© дата внесення змiн: 28.09.2017 16:06:31
автор: Ярослав К.

Мені подобається 17 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали: Евгений Познанский, Ганна Верес
Прочитаний усіма відвідувачами (1426)
В тому числі авторами сайту (78) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..
Сторінки (2):    назад [ 1 ] [ 2 ] вперед




КОМЕНТАРІ

A.Kar-Te, 29.11.2017 - 18:44
Ну а я, как всегда, везде опоздала girl_sigh
Но очень рада, что Познанский разблокирован.
Как говориться - "один за всех и все за одного" victory 16 16 16 16 16 friends
 
Ярослав К. відповів на коментар A.Kar-Te, 29.11.2017 - 18:46
smile Спасибо, Олечка, за поддержку. А мне почему-то кажется, что Вы всегда рядом. Даже если без новых стихов. 16
 
A.Kar-Te відповів на коментар Ярослав К., 29.11.2017 - 18:53
Стараюсь не потеряться в суете biggrin Хоть на минутку, но заскакиваю в клуб каждый день.
16 22 22 31
 
Ганна Верес, 24.10.2017 - 22:27
Ціную Вас, Ярославе, не тільки, як поета, а й як борця за справедливість. Тому не можу не взяти цю сторінку в обране. 12 12 12 16 give_rose
 
Ярослав К. відповів на коментар Ганна Верес, 25.10.2017 - 09:04
smile Дякую за підтримку, Ганно 16 .
 
Елена Марс, 01.10.2017 - 19:58
Ярослав, я постоянно следила за событиями, волновалась вместе со всеми, кто поддержал Евгения и я очень рада, что это недоразумение осталось в прошлом, что Евгений снова в клубе, поэтому поздравляю вас, поздравляю Евгения и всех остальных с этой маленькой победой! Очень приятно, что справедливость восторжествовала.
Ну и конечно же вам, Ярослав, отдельное человеческое Спасибо, за то, что взялись помочь другу, что не промолчали.
 
Ярослав К. відповів на коментар Елена Марс, 02.10.2017 - 00:31
16 Леночка, большое спасибо Вам за оказанную поддержку, за идею, оказывается, в жизни заразительными бывают не только дурные примеры, но и хорошие, как Ваш smile . Очень Вам благодарен за подсказки и непосредственное участие в этом деле, за эмоции, верю, что Господь видел и слышал сердца всех сопереживающих и принял как молитвы. Пускай Он воздаст Вам за Вашу доброту, Вы настоящий друг angel 45 .
 
16 16 16 16 16 16 16
19 39
Дорогой, глубоко уважаемый Ярослав, Родные мои! я уже тут!
Ото всего сердца благодарю всех!
А этот текст беру в избранное. Такое запоминается на всю жизнь. Спасибо вам ещё раз и низкий поклон.
 
Ярослав К. відповів на коментар Евгений Познанский, 02.10.2017 - 00:19
smile Добро пожаловать, Евгений, обратно в семью. Слава Богу, всё улеглось, и я очень рад Вашему возвращению. Надеюсь, такое больше не повторится, без Ваших стихов, наполненых мудростью и оптимизмом и любовью к Богу, к людям и даже животным, сайт бы существенно обеднел.
Желаю Вам, мой дорогой Евгений,
Чтоб в череде из взлётов и падений,
На жизненной извилистой дороге
Вы помнили всегда, мой друг, о Боге.
Лишь Он - источник "муз" и вдохновений,
И наших поэтических "свершений",
Он - Цель и Путь всех наших устремлений...
Храни Вас Бог, наш дорогой Евгений!
19 angel
 
Владимир Зозуля, 01.10.2017 - 17:01
к сожалению, не знаком с Евгением, но сам недавно оказался в такой же ситуации. тут, Ярослав, нужно просить администрацию сайта не о снисхождении к отдельно взятому члену клуба, а о выполнении договорных обязательств между клубом и автором, они ведь обоюдны, насколько я понимаю, разве нет?
если автор нарушил правила, которые он принял на себя став членом клуба, это одно, за это нужно наказывать, но если не нарушал, то, извините, какое право имеет администрация лишать человека членства в клубе? ЗА ЧТО? за то, что его взгляды на события жизни нашей скорбной не совпадают со взглядами администрации, или за то, что кому то он показался неблагонадежным, неправильно любящим свою родину, не так как это предписано каноном?
гоните человека, блокируете страницу, будьте любезны публично объяснить за что и написать какие правила клуба он нарушил, а иначе это произвол. на кой черт все эти наши майданы и революции, если человека мы, как не уважали, так и не уважаем?
ув. администрация, давайте учиться быть толерантными в отношениях друг с другом, давайте учиться терпимости и уважению друг к другу, а главное, уважению к праву, кстати, охраняемому конституцией, глядишь тогда и стрелять друг в друга не придется.
с ув. Владимир Зозуля.
 
Ярослав К. відповів на коментар Владимир Зозуля, 01.10.2017 - 23:58
"Благонадёжность, правильная любовь к родине"- слишком расплывчатые и относительные понятия, чтобы о них спорить, да этого и не стоило бы делать, уже доспорились, что имеем войну. Так же и с трактовкой правил могут быть разные их интерпретации. Но очевидно, что претензии администрации к автору, подозреваемому в их нарушении, должны быть предъявлены ему непосредственно в качестве предупреждения, а блокировать лишь в крайнем случае, разве что на третий раз, разумеется, в случае наличия обоснованных обвинений и игнорирования их нарушителем.
Судя по всему, Владимир, это обращение было прочитано основателем сайта до появления Вашего отзыва, слава Богу, администрация услышала наши голоса, но я надеюсь, что Е. Юхница сюда ещё заглянет. В любом случае, я благодарен Вам за поддержку и рад Вашему возвращению так же, как и рад разблокированию страницы Евгения. Надеюсь, что с моими друзьями, да и не только с моими, такого больше не случится.
 
Ірин Ка, 30.09.2017 - 17:16
Сподіваюсь що це прикре непорозуміння. Євген цікавий автор.
 
Ярослав К. відповів на коментар Ірин Ка, 30.09.2017 - 18:10
Чим більше нас, тим більше надії. Дякую за підтримку, Ірино.
 
Ганна Верес, 29.09.2017 - 19:32
Євген Познанський - не лише віруюча, талановита, але й дуже культурна толерантна людина. Я ціную його і як автора багатьох прекрасних творів. Цікаво, хто прийняв таке ганебне рішення про блокування його сторінки? Допоки житимем у темряві, колеги? Де ж та правда, до якої всі ми так прагнемо і оспівуємо? Єднаймося, друзі!
 
Ярослав К. відповів на коментар Ганна Верес, 29.09.2017 - 20:59
Дякую за підтримку, Ганно. Правда у Бога, на Нього й надія, але й самі робимо, що можемо. Дійсно, спільна добра справа об'єднує.
 
Елена Марс, 29.09.2017 - 19:18
Ярослав, пригласите Евгения, основателя сайта, на свою страничку, как это сделала я... Уверена, что всё образуется.
 
Ярослав К. відповів на коментар Елена Марс, 29.09.2017 - 20:54
Я тоже в это верю, спасибо, Лена.
 
Підтримую! Як же так? Людина з Богом в серці, мухи не обідить, а тут виключили. Верніть Євгена! Не робіть помилок, за яких буде колись соромно!
 
Ярослав К. відповів на коментар Анатолій Волинський, 29.09.2017 - 16:34
Дякую, Анатолію,за Ваш голос на підтримку Євгена, не здаємося.
 
Сіроманка, 29.09.2017 - 09:27
17 31 16 ...З подивом довідалася про цю прикру новину - Євгеній Познанський не належить до авторів "політики та ідеології", це чудовий автор високохудожніх поетичних творів - у його доробку переклади світової класики, вірші для дітей, чудова інтимна лірика, вірші східної тематики та форми - ніколи ніяких провокативних гасел чи образ, навпаки дуже шляхетно і ввічливо flo23 Просто дивно, як же можна так образити митця??? 17 17 17
 
Ярослав К. відповів на коментар Сіроманка, 29.09.2017 - 10:16
Дякую, Ірино, за такий щирий та теплий відгук. Нажаль, здається, це звернення поки не потрапило на очі засновникові сайту, але не втрачаймо надії та не опускаємо руки.
 
Також підтримую! Євген чудова людина і твори в нього цікаві.
 
Ярослав К. відповів на коментар Володимир Верста, 29.09.2017 - 10:11
Дякую за підтримку, друже.
 
Любов Вакуленко, 28.09.2017 - 22:17
Підтримую всім серцем і надіюся, що це дійсно прикра помилка. 17
 
Ярослав К. відповів на коментар Любов Вакуленко, 28.09.2017 - 22:52
Дякую Вам, Любо.
 
OlgaSydoruk, 28.09.2017 - 20:27
12 hi
 
Ярослав К. відповів на коментар OlgaSydoruk, 28.09.2017 - 20:52
Дякую, Ольго.
 
Леонід Луговий, 28.09.2017 - 19:34
Підтримую.
 
Ярослав К. відповів на коментар Леонід Луговий, 28.09.2017 - 20:51
Дякую, ця підтримка дуже необхідна.
 
Михайло Гончар, 28.09.2017 - 18:45
Це для мене новина(неприємна).Не зрозуміло. За що? Не мовчіть.Яка причина?
 

Сторінки (2):    назад [ 1 ] [ 2 ] вперед
ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: