Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Тріумф: 6 Лист незнайомця. - ВІРШ

logo
Тріумф: 6 Лист незнайомця. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 1
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

6 Лист незнайомця.

6. Чому Бог допустив, щоб людина грішила?

Деколи люди звинувачують Господа: чому Бог допустив, щоб людина грішила? А що таке гріх? Гріх, то є беззаконня, а беззаконня – є непослушність, непокора волі Божій, Його повелінню. Повеління Боже – це закон життя для кожного, хто живе на землі. Невже Господь має ходити людям по-п’ятах і хапати, чимдуж, за вухо кожного, чи бити кулаком в голову, щоб боявся не послухати Його??? І таким чином не допустити гріх???
Цей факт гріхопадіння повинен бути усім людям наукою, а не приводом до нарікань чи кривих посмішок. Вихід надзвичайно простий: Не відступай ні вліво, ні вправо від повелінь Господніх, щоб тобі було добре – так радить Господь Бог. Чому Господь посадив це дерево? То Господу лише відомо. Одне лиш певно, що все, що Він робить, то на добро. Написано, що Бог нікого не спокушає злом, і Сам злом не спокушується.

У Раю Він заборонив Адаму їсти плід із дерева пізнання добра і зла, щоб їм не вмерти. Якби люди були послухали голос Отця, а не диявола, то дерево зла усохло б назавжди, і не сіяло б свого насіння, автор зла не мав би над людством влади, тому й не було б йому місця на землі між людьми. Не було б горя і сліз, хворіб і воєн, образи і розлучень, не було б усього того, від чого людина страждає. 

Господь Бог дав людині волю вибору, щоб кожен вибрав те і того, кого він хоче мати в своєму житті: з ким спілкуватися, кого любити, чиїм духом наповнюватись і чиї діла чинити. Через свій непослух, первородний гріх, людина стала рабом гріха. Щоб звільнити її з цього сатанинського полону, Господь Сам, у Сині Своєму, пішов на хрест і викупив усе людство. 
Людина створена для волі, щастя і  радості. Хочеш того ти чи ні, але ти не вільний. Є справжній Господар – Господь Ісус і є злодій – сатана, бо він обманом заволодів людиною. Так написано, то так і є, що князь цього світу – сатана. Та не назавжди. До часу, який йому відпущено.
 За гріхи людей заплачено святою Божою кров'ю. Викуплені всі. Зараз може вийти із полону диявольського кожен, хто прикликає Ім’я Ісуса Христа, вірить Його Євангелії, підтверджує свою віру хрещенням в Ім’я Господа Ісуса Христа, і йде Божою дорогою Євангелії. Тепер іде остання вість: Вийди і відділись від байок і неправди, від усього, що не Бог і, що не по Євангелії. Назад до Бога, назад до Слова! В Заповіт із Господом - 2 Коринтян 6:16-18 «17 Вийдіть тому з-поміж них та й відлучіться, каже Господь, і не торкайтесь нечистого, і Я вас прийму, і буду Я вам за Отця, а ви за синів і дочок Мені будете, говорить Господь Вседержитель!»  
Якщо ти хочеш повернутись назад до Бога і жити по правді, в любові, радості. То «Покайся і прийди такий, який ти є і Я тебе спасу!» Господь нічого не робить під примусом. Вибирай Господа і Вічність. Якщо не покаєшся і не прийдеш, то  залишаєшся з сатаною в озері вогняному. Гріху – непослушності  приходить кінець. Господь попередив усіх: «Земля і всі діла, що на ній згорять!» (2 Петра 3:9-10) Господь у вічності, а людина в часі, але створена вона для вічності. У вічність гріх, тобто беззаконня, нечистота, непослушання Господу не можуть увійти. Так і силою нікого Господь не спасає, не зцілює і не примушує іти в вічність. «7 Він умалив Самого Себе, прийнявши вигляд раба, ставши подібним до людини; і подобою ставши, як людина,
8. Він упокорив Себе, бувши слухняний аж до смерти, і то смерти хресної…
9. Тому й Бог повищив Його, та дав Йому Ім'я, що вище над кожне ім'я…"
(До Филимон 2:7-9)
	Вибери сам, щоб тобі було добре і всім, хто буде 
поруч з тобою, тобто, по добрій волі вибери Закон Любові. 
Господь дав Біблію – Слово волі Своєї. Людина пізнала все і знає вже, що таке зло, то може вибрати тепер свідомо те, що їй до вподоби. Вона свідомо може вибрати Господа Бога і добро, і вічність, і любов чи залишитись з дияволом у злі, беззаконні, ненависті, у хворобах, бідах, непослуху і богозневазі, щоб згоріти у вогні. Кому вірить, з тим і буде. Господь попереджує, що згорять разом із своїми богами, що не Бог. Він Милуючий, люблячий і справедливий і дуже терпеливий, але непримиренний до гріха. У Всесвіті місця гріху і грішникам нема. Сам бачиш, який навкруг світ. Не вийдеш із блуду і розпусти світу, значить понад усе любиш свій гріх, яким грішиш. Місце гріху і грішнику в озері вогняному. Коли Господь таким чином вирішив відбирати Собі Своє твориво, то хто Йому може заборонити? Хто мудріший є від Господа і мудрості може навчити Його?
 Всесвіт створений Господом Богом Творцем в гармонії на любові, вірності, справедливості, послушності, і довірі Творцю. А є люди, що сміються і до Господа Бога Всевишнього ставлять запитання «що?» Кожен вибирає сам, з ким і де він буде проводити вічність. Отож, не зробіть рокової помилки, а зробіть вірний вибір. Ісус - дорога, Правда і Життя.

Галина Яхневич.

ID:  722965
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 11.03.2017 23:08:49
© дата внесення змiн: 26.12.2019 12:52:47
автор: Тріумф

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (557)
В тому числі авторами сайту (8) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Ivan Kushnir-Adeline, 15.03.2017 - 19:16
... в тому то і сила релігії, що " коритись і не ставити запитаннь", це отупляє людину, це не життя! А хто таки й Бог? Чому при спомині Бога виникає людиноподібний праведний образ...? Чому саме ЛЮДИНИ? Свої сповіді і до і перед Богом кожний робить в собі, і ніяк не хизується перед другими... ТЕМА...ПУСТА!...
 
Тріумф відповів на коментар Ivan Kushnir-Adeline, 16.03.2017 - 14:50
Дякую шановний пане, Кушнір, за візит і коментар. Ні, шановний, тема не пуста, а тема життя і смерті. Ми люди, і не все ми знаємо і розуміємо. Сума всього того, що ми бачили, чули, у що ми повірили, складає наші знання з усіх сфер життя. Але не все ми бачимо і чуємо чи відчуваємо, а воно є. Воно не перестане існувати і впливати на вас, якщо ви про нього не знаєте, і не вірите в його існування. Хтось це створив, запустив, узгодив по всіх параметрах взаємодії всього існуючого, створеного Тим же Творцем.

Релігія – не Бог. Це людський філософський витвір. Господа Бога одного і істинного, Вічного, Того, Хто все і у всьому, що все Ним стоїть, живе і дихає, функціонує, розвивається, ви не знаєте, ні правди Його, ні волі Його.
Щоб опублікувати свій твір в Інтернеті, потрібно виконати ряд точних команд, інакше самодіяльність, – непослух цим правилам, приведе до розчарування. Раз ви публікуєте свої твори, то ви послушні вимогам програм комп’ютера.
Яке б питання ви не поставили до Господа, Він дасть вам відповідь. Але потрібно вірити, що Він є, і шукаючим Його дає і нагороджує. Навіть ви, людина, не бажаєте розмовляти з людиною, яка неввічливо ставиться до вас. Але, не дивлячись на людське хамство, Він дає дихання і життя, відновлює клітини, але коли чаша терпіння Божого переповниться, то Божий дух Життя виходить, і повертається до Господа, який дав його, а мудрагель падає трупом.
Чому у вас виникає людський образ? А тому, що ви думаєте і вірите так, як ‘одна баба чи дід сказала’. Ви ніколи не брали в руки з благоговінням Біблію, Слово Боже, бо не вірите, що воно таким являється, і з повагою не просили у Господа Бога одного і істинного мудрості і розуміння, і ніколи не дякували Йому, що дивно створений, за життя і здоров’я, за їжу і воду, мир і радість….- усе Боже і від Бога.

Ви називаєте це послання хизуванням, а я – ні! Господь не залишить ні однієї душі, яка б не почула Його Євангелію. Саме таким способом, через цей твір і це послання, Господь говорив до ва
 
Ivan Kushnir-Adeline відповів на коментар Тріумф, 17.03.2017 - 08:53
...Біблію знаю краще Вас і багатьох тих хто нав'зує своє трактування іншим. До Бога кожний звертається мовчки, а не влаштовує тут спекталь перед другими. Вірте, але не нав'язуйтесь..., тема пуста! фАНАТИЗМ, ПОСИПАННЯ МІЗКІВ ПОПЕЛОМ СТРАХУ І ПОКОРИ-ЦЕ ВСЕ ДЛЯ МАНІПУЛЮВАННЯ ЛЮДИНОЮ ВЛАДНИМИ..., ЦЕ АРХАЇЗМ. ДЛЯ МЕНЕ РЕЛІГІЯ ПЕРШ ЗА ВСЕ ТЕОЛОГІЧНЕ ТРАКТУВАННЯ, ОДИН І МЕТОДІВ ПІЗНАННЯ ЛЮДИНОЮ СВІТУ І МІСЦЯ СВОГО В НЬОМУ. ТЕМА ЗАКРИТА!
 
Тріумф відповів на коментар Ivan Kushnir-Adeline, 16.03.2017 - 14:52
Саме таким способом, через цей твір і це послання, Господь говорив до вашого серця, яке у вас болить, а ви не знаєте чому. Так Господь створив людину, що в кожному серці місце є для Бога. Ви закрили двері, відкрийте, поки є ще трішки часу. ‘Сьогодні ‘– наше, а ‘завтра’ – може і не бути. І на суді, який гряде, ви вже не скажете, що ви не чули, чи вас обманула тітка Василина чи дядько Пилип.

Дай, Боже, йому спам’ятання і покаяння, щоб був спасенний для вічності.
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: