Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Тріумф: 2. Лист незнайомця. - ВІРШ

logo
Тріумф: 2. Лист незнайомця. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 2
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

2. Лист незнайомця.

 
2. Чи існує Бог, як довести, що Він існує, адже ми його не бачимо, і не чуємо, і не відчуваємо? Ми що, його видумали для себе, для заспокоєння своєї душі?

2. Існує Один Бог, Господь, Істинний, Той, що створив тебе і все, що навкруг тебе існує: видиме і невидиме. Послання Римлянам 1:18 «Бо гнів Божий з’являється з неба на всяку безбожність і неправду людей, що правду гамують неправдою, тому що те, що треба знати про Бога, явне для них, бо їм Бог об’явив, бо Його невидиме від створення світу, Його вічна *** і Божество, думанням про твори стає видимим. Так що нема їм виправдання». Його твориво є доказом існування Всесильного, Мудрого, люблячого, необмеженого в силі і мудрості, точності, незбагненній людині творчості Вічного Господа Бога.
Господь Бог є Дух, і людина Його не бачить.  Єв. від Івана 4:24 «Бог є Дух»; 2 Коринтян 3:17 «Господь же, - то Дух» Дух, як повітря – невидимий, але видимі Його діла, твориво.
З тими, хто вірить Господу Богу Одному і Істинному, і вірні Йому одному, Він спілкується. Ми його чуємо, відчуваємо, але не бачимо, бо Він Дух. Він говорить до нас різними способами. Банальний приклад: коли мені потрібно конче вставати, а я солодко сплю, то я чую: Галя, а частіше один короткий телефонний дзвінок, а одного разу подумала: ще чуть-чуть, і почула вже голос: Чуєш дзвінок? Засоромлена підхопилась і побігла виконувати свій обов’язок,  але це побут. Мені не потрібно доводити, що Господь існує, бо Він у мені – так написано. І Коринтян 6:17 «А хто з Господом злучується, стає одним духом із Ним»; І Коринтян 3:16 «Чи не знаєте ви, що ви – Божий храм, і Дух Божий у вас пробуває. Як хто нівечить Божого храма, того знівечить Бог, бо храм Божий святий, а храм той, то ви!»;
 «14. До чужого ярма не впрягайтесь з невірними; бо що спільного між праведністю та беззаконням, або яка спільність у світла з темрявою?
15. Яка згода в Христа з белійяаром? Або яка частка вірного з невірним?
16. Або яка згода поміж Божим храмом та ідолами? Бо ви храм Бога Живого, як Бог прорік: Поселюсь серед них і ходитиму, і буду їм Богом, а вони будуть народом Моїм!
17. Вийдіть тому з-поміж них та й відлучіться, каже Господь, і не торкайтесь нечистого, і Я вас прийму,
18. і буду Я вам за Отця, а ви за синів і дочок Мені будете, говорить Господь Вседержитель!
(2 до Коринтян 6:14-18)
 Господь у тих, хто вірить Йому, слідує Слову Його, чинить волю Його. Господній храм, то серце вірної Йому людини, а не хмари чи споруди у яких люди здійснюють свої власні  обряди, звичаї серед своїх ідолів. Господь оселяється в людському серці, коли людина почула Євангелію Ісуса Христа, не тлумачення, повірила в чисте Слово Боже, покаялась у гріхах своїх, і підтвердила віру свою хрищенням у Ім’я Ісуса Христа для прощення гріхів і лиш тоді одержує дар – Духа Святого – Дії Апостолів 2:38-40. 21.; ІІ Коринтян 5:5 «А Той, Хто на це саме й створив нас, то Бог, то й дав нам завдаток Духа». 	 «Того образ, хрищення не тілесної нечистости позбуття, але обітниця Богові доброго сумління, спасає тепер і нас воскресенням Ісуса Христа,
22. що, зійшовши на небо, пробуває по Божій правиці, а Йому підкорилися Анголи, влади та сили.
(1 Петра 3:21,22)
Така людина заходить із Господом у заповіт і Отець наш Небесний переставляє цю людину із царства  тьми у царство Сина свого Ісуса.
Він відповідає на запитання, на молитви, прохання, дає настанови і доручення до виконання, допомагає в скрутних ситуаціях, коли не знаєш про що просити, то веде у молитві Духом Святим, бо ми не знаємо, яка небезпека чекає і що, і про що потрібно просити допомоги і захисту. Прочитайте хоча б ці два мої свідчення:
 http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=634877
Невероятное, но очевидное.
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=633523
Сила молитви.
Одного разу прийшла перелякана подруга Ліда, бліда, як стіна, ми її обступили і запитували: чому вона в такому стані? Вона відповіла, що коли хотіла зробити крок, вже й ногу підняла, але якийсь дуже гучний вимогливий голос покликав її: «Ліда!» Коли вона зупинилась, то під самим носом пролетіла на червоне світло величезна вантажівка- фура, а Ліда, як би була зробила той єдиний крок, то була б нею не вбита, а розчавлена.      Частину свідчень я записала, а тепер бачу, що потрібно писати, щоб не забути часом.
 Він бажає бути у кожній людині, але не всі Його хочуть. Від Господа хочуть усього, а Самого Господа не хочуть, бо вони вірять байкам, яких навчились від не Господніх слуг. А живе і діяльне лиш Слово Боже – чисте Слово Біблії, бо в ньому Господь. Євреїв 4:12-13 «Боже Слово живе і діяльне, гостріше від усякого меча обосічного, – проходить воно аж до поділу душі і духа, суглобів і мозків, і спосібне судити думки та наміри серця. І немає створіння, щоб сховалось перед Ним, але все наге та відкрите перед очима Його, - Йому дамо звіт!» Воно і в тобі, бо ти десь чув хоч одно Слово Боже, а Слово – то Дух. Єв. від Івана 6:63 «Слова, що їх Я говорив вам, то Дух і Життя». Воно знає всі твої думки, Господній дух Життя у кожній людині. Коли Дух Життя виходить, тоді Господь залишає людину, і тіло падає бездиханне. Той самий Божий Дух Життя і в Божих дітях, і в атеїстах – безбожниках, і в ідолянах.  Еклізіяст 12:7 «І вернеться порох (тіло людини) у землю, як був, а дух вернеться знову до Бога, що дав був його!»
Світські люди, які не пізнали Бога Істинного, не знають, що то значить душа, дух. Левит 17:14 «І сказав Господь Бог Ізраїлевим синам: Крови кожного тіла ви не будете їсти, бо  душа кожного тіла – кров його вона. Усі, що їдять її будуть понищені!» Дух Життя у крові людини. Коли людина вмерла, кажуть вірно: Дух віддав. Тобто Дух Життя вийшов із живої істоти, і повернувся назад до Бога. Коли патанатоми роблять розтини трупів, то вони не знаходять крові, бо у крові життя, яке є Дух Життя від Господа Бога. Поки Він у людині, доти людина жива і мудра, і ще відкриває свого рота проти Даятеля Життя. Доти, поки пульсує кров – Дух Життя наповнює силою і життям кожну клітину людини. Вийшов Божий Дух Життя і кінець, ніхто ні добрий, ні мудрий, ні сильний, ні можновладний, ні найбагатший не може Його повернути, ні купити.  Отож, якщо хтось не знає і не вірить Богу, то це не значить, що його нема. Невже така мудра була амеба, що подбала про те, щоб у природі відбувався кругообіг речовин, щоб забезпечити все людство і все живе повітрям, повноцінною їжею і водою, та ще й зробити для неї енергетичний запас?
Тепер, як бачите, душу заспокоювати не треба і себе також, щоб придумувати бога. Господь Бог був вічно, є тепер і буде вічно. Не було тебе і твоїх родичів, а Він був завжди. Без Нього нема життя ніякого: ні вищих, ні нижчих організмів. Римлянам 11:36 «Бо все з Нього, через Нього, для Нього! Йому слава навіки!» Нас Він створив для Себе, щоб радіти нами, дітьми Своїми, – так написано. 
Пр. 11:5 «Як не відаєш ти яка путь вітру, як кості зростають в утробі вагітної, так не відаєш ти чину Бога, що робить усе».
Еклізіяст 7:29 «Праведною вчинив Бог людину, та вигадок усяких шукають вони!»...

Галина Яхневич.

ID:  721382
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 03.03.2017 14:47:35
© дата внесення змiн: 03.03.2017 14:47:35
автор: Тріумф

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (569)
В тому числі авторами сайту (7) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: