Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Тріумф: Життя людини, наче мить. - ВІРШ

logo
Тріумф: Життя людини, наче мить. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 1
Немає нікого ;(...
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Життя людини, наче мить.

Тріумф :: Життя людини, наче мить.
Дано життя людині - лише мить, щоб зважила, куди і з ким у вічність полетить. 

     Господь Бог – Творець неба і землі, і всього, що існує – 
Один-Єдиний. Нажаль, існує Його і наш ревний ворог, сатана, який є автором різного роду зла і великої кількості «богів», божків - ідолів. Господь,  Бог вічний, Якого ніхто не родив, не врозумляв, не виправляв, ні допомагав Йому, в займи не давав ні розуму, ні грошей, ні сили, ні мудрості, ні величі  сказав Адаму, що не їж із дерева пізнання добра і зла, бо коли з’їсиш, то помреш! А що сказав перший філософ у Всесвіті, сатана? – «Не помреш». Він додав лише часточку «не», і його вчення – філософія  запанувала у світі. Адам – перша людина, повірив йому, і тим самим дав  право панувати над ним і над його потомством, тому людство вірить сатані, який править у світі до часу повернення Ісуса Христа, і, який потрошки, то тут, то там спотворює істину Божу, вловлюючи людей у свої тенета. Люди роблять те, що велить їм їх князь, зневажають Господа своїм невір’ям.  Господь у першій заповіді сказав, що Я, Господь Бог твій, і хай не буде у тебе інших богів перед лицем Моїм! Арістотель зі своїми учнями, а пізніше і  Тертуліан у ІІІ ст. сказали, що ні, не один, а три в одному. У 2-й заповіді Господь каже, що не роби зображення і не поклоняйся їм, не служи їм, бо Я Господь Бог твій, заздрісний, що карає провину батьків на синах на третіх і на четвертих поколіннях тих, що ненавидять Мене, і що чинить милість тисячам поколінь тих, хто любить Мене, і хто виконує Мої заповіді. 
Сатана каже, що роби, малюй, цілуй ці малюнки, фрески, мозаїки, проси мертвих про допомогу, і вони тобі допоможуть. Господь каже, що будеш проклятий до четвертого покоління, і винищений за такі діла. І ось тепер, коли увесь світ у такій скруті, а слуги диявола кричать всюди і в пресі і на сайтах, що вони не хочуть єврейського Бога, не розуміючи елементарного, що своїм безголовим базіканням накликають біду на країну, на всю землю, ображаючи Владику Всесвіту.  Люди  привикли,  за інерцією, вірити тим байкам, які проповідуються різними засобами, і, часто, не мають нічого спільного із  Всемогутнім Господом Богом, а являються оманою диявольською. Багато засліплених людей не жадають пізнати Всевишнього Бога, щоб постав за поневолених, обдурених, обграбованих,а танцюють під диявольську дудку, нехтуючи Божою милістю.  В 3-й заповіді Господь велить, щоб ім’я Його не вимовляти на марне, бо буде покараний кожний, хто це робить, за зневагу, а люди філософствують, як заманеться, на свій розсуд, своїм невір’ям  і симпатією, або відкритим поклонінням тому, хто не бог, зневажають Творця, збираючи гнів Господній на день гніву. 
 
Кожне слово Боже, то – наказ Господній, – зневажені. Першим зневажив князь світу цього, сатана, а тепер зневажають ті, хто йому служить, не покоряючись Господу. І послання Івана 5:10 «..Хто не вірує Богові, той вчинив Його неправдомовцем». Богові по-мирському, по-своєму, вірити неможливо, бо марною є така віра. Не віриш 2-3 словам, то до Господа не додзвонишся. Коли ми помилково наберемо одну цифру, то не додзвонимось до того, до кого хочемо, і не одержимо ні відповіді, ні допомоги, а лише розчарування.  Прийшов  кінець цьому всесвітньому безбожжю, тому всі сили зла ополчились так проти Бога Одного і Істинного, і проти дітей Божих. Підсувають легковірам ще й духів предків, різні братства, філософський камінь, різного роду магію, ведуть до загибелі. Засліплене людство вірить усьому не Божому, але не вірить Тому, Хто є все і у всьому, Ким створений увесь світ і все у світі, годує, напуває і, по великій милості, дає мудрості, сили і пробуджує вранці, щоб дати ще одну можливість покаятись, прийти до Господа і бути спасенним для вічності. 
  
      Дух життя людині дає Господь. Коли Він Свого Духа забирає, то трупи, що залишились, – гниють, перетворюються у порох земний. Яких же духів вчать  кликати? Ми всі, європейці походимо від Патріарха Яфета. Симіти – від Сіма, жовта і чорна раса від – Хама, синів Ноєвих. Кого, люди, кличете на гнів Божий?  
Наші предки годувалися халдейськими вигадками, магією і різними видуманими дияволом таїнствами. Починають відроджувати волхвування, займатися магією, слухати медіумів, а не Господа. Не знають бідолахи, що за це смерть, бо таким чином людина кличе сатанинських духів і демонів. Книга Левит 20:6 «А душа, що звертається до померлих духів та до чарівників, щоб блудити за ними, – то Я зверну Своє лице проти тієї душі, -– і винищу того з-посеред народу його».  
     Багато-хто поняття ‘’віра’’ тлумачить по-своєму, по-людському, бачить її у звичаях, обрядах перекручених служителями. Господь Ісус дає уточнення про віру в Єв. від Івана 7:38 «Хто вірує в Мене так, як говорить Писання, то ріки живої води потечуть із утроби його». Коли людина вірить кожному слову Божому, вона наповнена Богом, мислить і чинить, як навчає Господь, бо лише Він знає, що найкраще для неї. Лиш тоді в серці її панує мир, радість, любов до кожного ближнього і бажання чинити добро. Про якесь зло, навіть,  не народжуються помисли – це віра Божа - довіра Богу – кожному Його Слову. Написано в Єв. від Івнв 4:24 «Бог є Дух». Людина стає храмом Духа Святого (І Коринтянам 3:16). Господь Бог жадає всього тебе і не збирається тебе ділити із сатаною, тому Він каже: «Поселюсь в них і ходитиму, буду їм Богом, а вони будуть народом Моїм! Вийдіть тому з-поміж них і відлучіться – каже Господь -  і не доторкайся нечистого, – і Я вас прийму, і буду вам за Отця, а ви за синів і дочок Мені будете, – говорить Господь Вседержитель» (2 Коринтянам 6:15-18) Для Господа всяке, навіть, найменше відхилення від Слова Божого – всяке тлумачення є нечистим. Частка ‘’не’’ вічне життя в радості зробило мукою в пеклі. Без повної, абсолютної віри Богу, нема надії, що в тебе все в порядку з Господом Богом, і ти – дитина  Божа, і підеш на небеса – у вічність.  Коли не йдеш слід-у-слід за Господом по слову Його, Біблії, то дорога лише в озеро вогняне. А що ж говорить ворог людський? Він вчить, що всі підряд ідуть на небеса, що нас наші померлі дорогі бачать, допомагають нам, всі ідуть в Рай, бо всі діти Божі. Так, все, що на небі і на землі являється Божою власністю. Але вічність  і діти Божі не мають нічого спільного з чистилищем і страстями, звичаями і обрядами, віруваннями, легендами.  
	Віра не залежить від кількості прочитаних сторінок Біблії. Поки не повіриш: вірю кожному Слову  Божому, доти віри Богу нема. Нехай ти прочитав якусь кількість сторінок, і якусь частину істини ти прийняв, і заспокоївся, що все гаразд, цього достатньо. Чи ти віриш прочитаному, більше чи менше, не має значення, бо та решта місця у серці заповнена мирським, людським, николаїтським – диявольським. От тому натворили і різних богів, релігій, ікон, звичаїв, обрядів, «святих» і поклоняються їм, блудячи і заводячи в блуд і інших. Цим самим вони проти Христа, бо не вірять тому, що каже Христос в Євангелії Ісуса Христа, не підкоряються Христу, – антихристи. Бог же велить: «Вийди і відділись від нечистого!», бо все, що не по Слову Божому, не по Біблії, для Господа Бога є нечисте, воно проти Христа, воно від антихриста. 
Кожному дав Господь право вибирати самому, з ким йому проводити вічність: з Господом в Раю, Царстві Божому, чи з сатаною в озері огняному.
	Господь всім серцем прагне, щоб усі люди спаслись і прийшли до пізнання правди (І Тимофія 2:5). Господь Бог – Один і Істинний. Він любить вас і кличе: Вийди із всякої неправди, навіть, не торкайся, не дивись в бік неправди, щоб вона не проковтнула тебе, а прийди до Господа такий, який ти є, і, по Своїй великій любові і милості Він тебе врятує від дня страшного суду, який гряде на всю землю. Написано: Земля і всі діла на ній згорять. Спішить заховатись під Господнім крилом, залишивши усі небилиці. Запитайте себе: "Чию Євангелію (Добру, спасаючу вість) я  прийняв - повірив їй? Чиїм ім'ям христився? Кому присягав у вірності, з ким зайшов у заповіт через хрищення? Що я обіцяв Господу?" Не скажеш, бо тебе взяли немовлям охрестили язичницьким обрядом і ти не Господній. Тому Господь кличе: Покайтесь і прийдіть до Мене! Хто хоче мати частку з Господом Богом, Вседержителем, Отцем Небесним повинен вірити кожному Його слову, і ввійти з Ним у заповіт, через хрищення  так, як велить Господь у Слові Своєму, в Біблії. Дії Апостолів 2:37-39 "Як почули оце (Євангелію Ісуса Христа), вони серцем розжалобились, та й сказали Петрові: "Що ж маємо ми робити, мужі-браття?" А Петро до них каже: "Покайтеся, і нехай же охриститься кожен із вас у Ім'я Ісуса Христа на відпущення ваших гріхів, -- і Дара Духа Святого ви приймете! Бо для вас ця обітниця і для ваших дітей, і для всіх, що далеко знаходяться, кого б тільки покликав Господь, Бог наш"  Господь сказав, що у Ного ніколи нічого не змінюється, і як Він говорить у Слові Своєму, так чинить. Мені дуже жаль тих хлопчиків, що поклали свою голову за Батьківщину, не ввійшовши з Господом у заповіт, бо в чиє ім'я охристився, тому ти й належиш. Вічність лише у Господа Ісуса Христа, коли ти віриш, як написано в Його Євангелії.
	Не вір нікому, і мені не вір. Візьми чисте Слово Боже, не толкування, а Євангелію Ісуса Христа, бо лише Він Спаситель, і перевір своє: ‘‘вірую’’, щоб спастись. Вір не релігії, а Господу Богу одному і Істинному, бо скільки релігій, стільки "вірую". Покайся і прийди до Господа, бо ‘’завтра’’ може і не бути.   

Галина Яхневич.

ID:  690805
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 25.09.2016 23:09:15
© дата внесення змiн: 25.10.2016 00:47:30
автор: Тріумф

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (735)
В тому числі авторами сайту (18) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: