Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Тріумф: В проломі молюся Тобі! - ВІРШ

logo
Тріумф: В проломі молюся Тобі! - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 8
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

В проломі молюся Тобі!

Тріумф :: В проломі молюся Тобі!
В ПРОЛОМІ МОЛЮСЯ ТОБІ…

Хвала і честь Тобі , мій Боже, – 
Хвала на небі, на землі!
Завжди Живий і все Ти можеш,
Належить все - лише Тобі.

Спасибі, Господи Ісусе, 
За мир Твій, щедрість благодаті,
Що всіх Ти нас прощати можеш!
Чим можу я Тобі воздати?

 Любов Ти! Бог Один і Вічний,
 Всесильний Ти, Людинолюб –
 Прощаєш, милуєш всіх грішних. 
 Прости наш український люд!

Зціли серця усім, Ісусе,
І нашу землю, всіх дітей!
До Тебе, Господи, молюся!
За всіх осліплених людей,

 За неньку нашу – Україну
В проломі  молюся Тобі!
За неї, матінку єдину,
Сивіють голови в журбі.

Господь, врятуй же Україну
Від пут жорстоких сатани!
Розквітнуть хай її руїни,
Воскреснуть всі її сини!

Зціли всі рани Батьківщини,
Цілитель наш, – Господь Ісус!
Тебе, Спасителю Єдиний,
Шукаю, кличу і молюсь!

Помилуй, Боже, Україну,
Прости її, благослови!
Зігрій в обіймах, як дитину,
Обмий від ніг до голови.

Благослови її на вході
На виході - благослови,
На полі, в лузі,  на заводі,
Сьогодні, завтра - назавжди!

Дай мудрості усім, любові,
Братерства, щастя і добра,
Дай хліба, радості у домі, 
Нехай радіє  дітвора!

Тебе прошу. О! Мій Спаситель
Прости, помилуй, стережи.
У Ймення Боже, Викупитель,
Нам Україну збережи.
́
НЕ ЗАГИНЕ УКРАЇНА!

Не загине Україна
І не буде на колінах:
Зацвіте, заколоситься
На полях її пшениця,
Бо Господь її опора!
Аж від півночі до моря
І від заходу й до сходу –
Буде радість у народу!

ID:  557790
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 06.02.2015 21:49:05
© дата внесення змiн: 11.02.2016 20:04:29
автор: Тріумф

Мені подобається 1 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (688)
В тому числі авторами сайту (10) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Леся Утриско, 18.11.2015 - 00:06
16 16 16 give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую за високу оцінку і такі багаті подарунки. Дуже-дуже вас розумію, бо і я не вдома і дуже сумую за Батьківщиною, відчуваю її всім моїм єство, не лише серцем. 16 give_rose
 
Тріумф, 19.02.2015 - 18:44
Святого ви приймете! Бо для вас ця обітниця і для ваших дітей, і для всіх, що далеко знаходяться, кого б тільки покликав Господь Бог наш" Отаака правда і сила хрещення. Тільки тоді, коли людина чує Євангелію Ісуса Христа, вірить кожному слову, не через одне, кається в гріхах своїх і йде змити їх у хрещенні кров'ю Ісуса Христа в Ім'я Ісуса Христа, одержує печать Духа Святого, що вона вже належить Господу. Коли не зійде з Божої правди на байки, то для неї смерть,як сказав Апостол Павло, - набуток. Послідовники Христа є ті, що тримають Його вчення і не домішують людською мудрістю. Дякую за терпеливість. Хай вас рясно благословить Господь. Просіть розуміння і Він дасть, але все просіть в Ім'я Ісуса Христа. Колосянам 3:17 "Все, що тільки робите словом чи ділом, - усе робіть в Ім'я Господа Ісуса, дякуючи через Нього Богові й Отцеві".
 
Анно Доміні, 19.02.2015 - 17:04
А-а, так той Перун тільки ж добу і простояв (принаймні, так в новинах пишуть)... А взагалі, мені здається, в таких речах дуже сильний політично-націоналістичний підтекст, більше, ніж власне релігійний: багато отаких рідновірів не визнають Ісуса через те, що Він "мав нещастя" народитися серед євреїв, і оці люди краще поклонятимуться будь-кому, аби лиш не "жидівському богові". Хоча, якби до усвідомлення буття Єдиного Творця прийшли не євреї, а будь-яка інша релігія чи нація - Ісус міг прийти - напевне прийшов би - саме через її сповідників; та і злочини, які Йому приписують - священні війни, здирництво попів, насильницьке хрещення Русі тощо - це ж не Він чинив, а ті недосконалі істоти, що називали себе християнами, одначе вчиняли протилежно до Ісусоваго вчення. Запевне, Йому через усі ці жахіття, вчинені Його йменням, серце болить багато більше, ніж нам. Одначе обмеженість людська плутає Його з тими, хто вважає себе Його послідовниками...
Скільки ще йти нам до мудрості...
23
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дуже багато треба йти, головне не звернути з дороги істини. Анно, люба ''священні війни'' не мають відношення абсолютно ніякого до Господа Бога - Спасителя, Бога одного і Істинного і Вічного Бога. "Священні війни" проводила католицька церква, яка сконструювала собі свого бога - Трійцю і іменем її здійснювала всі злочини. Бог Один і Вічний. Написано в посланні до Коринтян, в Євангелії від Івана 4:24 "Бог є Дух, і ті, що Йому поклоняються, повинні в дусі та правді поклонятися" Правда - лиш у Слові. У Славі -Ісаї 43:11-13 "Я,Я Господь, і крім Мене нема Спасителя!І Я здавна Той Самий, і ніхто не врятує з Моєї руки, - якщо Я те вчиню, то хто перемінить?" Господь Бог Вічний.В 2083 році Господь покликав Авраама і сказав вийти із Ура халдейського в невідомо куди від своєї родини. І лише після того, як помер його батько, почав являтись Аврааму і сказав, що від нього буде потомство, яке буде служити Господу. Господь створив новий народ, бо лиш одине Авраамове серце могло послухати голосу Господнього без інтерпретації, бо всі решта, як тепер кажуть, махрові язичники, що поклонялись всім стихіям світу.Ісаї43:21 "Цей народ Я Собі вформував,- він буде звіщати про славу Мою". Саме тому їх ненавиділи, що тільки вони поклоняються Богу Всевишньому, і Він їм допомагає без жодної втрати перемагати у всіх війнах. Господь допомагав, але карав за невірність - виховував, як добрий тато. За здирство священників дуже сердився Господь і карав. Але ж теперішні - служать Тертуліановому богові. Комплектування якого закінчилось в 386 році на Ефессьому соборі: Духа Святого визнали як третю особу. Трійця - сформувалась. Автор - людина. А про себе Господь каже, що Він - Дух! Бог духів і всякого тіла(Числв 16:22.)Хрещення ж на Русі - це знову ж витвір людської вигадки, релігії. У Господа так нема. Так, як повинно бути, Він дав у Слові Своєму. Дії Апостолів 2:№8-39 "Петро до них каже: "Покайтеся, і нехай же охриститься кожен із вас у Ім'я Ісуса Христа на відпущення ваших гріхів, - і дара Духа Святог
 
Тріумф, 19.02.2015 - 14:48
Ми можемо виправити ситуацію: Щиро покаятись, залишити ідолопоклонство і з повинною прийти до Господа Бога. Хай вас Господь благословить рясно.
 
Анно Доміні, 19.02.2015 - 10:58
А про яку колоду ви говорите? Це ота тьотя - монумент Незалежності?
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Книга Пророка Захарія 13:2 «І станеться в день той, говорить Господь Саваот, повигублюю ймення бовванів з землі, і не будуть вони більше згадуватись, бо й пророка і духа нечистого вигублю Я із землі!»
Ісаї 41: 24 «Та ви менш від нічого, і менший ваш чин від марноти, – гидота, хто вас вибирає!» Я хотіла подивитись відкриття пам'ятника - стовпа богу Перуну, і коли побачила всі урочистості і прочитала матер'яли сайту, то заплакала. Чому? Я напочатку вам відповіла чому. Люди роблять страшний гріх в очах Господа - Владики Всесвіту. За гріх - смерть! Це закон Владики! Може, хтось і подивиться вороже на те, що я пишу, але не можна інакше. Якщо знаєш сказати правду і мовчиш, щоб не викликати на себе гнів осліплених людей, то викличиш тим самим гнів Господній.У своїй гордості хворій люди не хочуть зрозуміти, що вони все, що мають, і все життя, і таланти,і все для радості, і натхнення створене Господом - Богом Одним і Істинним для щасливого життя. Як і в Едені, так і тепер диявол підсовує людям ідолів, і релігійні конфесіональні вчення, які дуже далекі від вчення Христа, Євангелії, щоб гнівили Господа, і щоб пропали разом і з ним в Гієні. Люди будують пантеони, ставлять колоду Перуну, цілують її, поклоняються їй.І, що дуже страшне: показують танки, що йдуть у бій з іменем кумира Перуна. Це страшно. Написано в Біблії, в Слові Господньому: Хай тебе твій бог захистить. В наш час, слава Богу, Слово Його поки-що не заборонене, як було колись.Не можна сліпо вірити, що одна баба сказала, а вірити Тому, чиє все, що існує і, навіть той дух і повітря, яким дихаємо, та водичка, яку п'ємо. Дуже жалую і плачу разом із своїм народом. Перша заповідь: Хай не буде у тебе інших богів при Мені!
Не роби собі різьби (стовпа різьбленого, кумира-рос.)й усякої подоби з того, що на небі вгорі, і що на землі долі, і що вводі, під землею.Не вклоняйся їм і не служи їм, бо Я - Господь, Бог твій, Бог заздрісний, що карає вину батьків на синах, на третіх і на четвертих поколіннях.
 
щира молитва.приєднуюся!!!
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Людина дивиться на обличчя, а Господь бачить серце. Лукавого і двоєдушного Він не слухає і не відповідає. Марно молитись нещиро. Важливо молитись щиро і разом. Господь сказав: "Якщо двоє чи троє погодяться просити щось в Отця Мого Небесного в ім'я Моє, то буде їм" Отож, молімось разом щиро за нашу неньку Україну, за мир у кожному серці, і хай Господь благословить всіх нас і ворогів наших, бо так повелів Господь. Написано, що Він сам збере розпечене вугілля на голову їх, коли ми станемо послушні і не будемо більше освячувати колоду на площі у столиці, викликаючи гнів Божий.
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: