Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Мирослав Вересюк: Чи потрібно захищати сайт від українофобів? - ВІРШ

logo
Мирослав Вересюк: Чи потрібно захищати сайт від українофобів? - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 1
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Чи потрібно захищати сайт від українофобів?

         Останні події в Україні викликали сплеск громадянської, патріотичної поезії. Разом з тим цілий ряд авторів, яких і раніше не помічали в любові до України. викладають на сайті відверто ворожі, українофобські твори, пропагують насилля, ненависть до України та всього українського, відкрито пропагують фашистську ідеологію та сепаратизм. 
          Учасниками сайту стають автори інших держав, які не мають нічого спільного з Україною і не мають в своїй творчості жодного вірша написаного українською. Зрозуміло, що їх творчість і зусилля спрямовані виключно на боротьбу проти України.
          Розумію,що така ситуація є неприпустимою і хотів би почути думку учасників сайту з цього приводу. Дивує мовчання і відсутність не те що відповідної реакції від керівництва Сайту, а навіть відсутність їхньої позиції з цього приводу. Хоч ще пів року тому така позиція була, але вона була направлена якраз проти тих, хто боровся проти злочинного режиму. 





24.07.2014 р. Я прийняв рішення не відповідати на коментарі. Нехай це буде просто виклад Ваших думок і Вашої позиції

15.11.2016 р.   За два з лишнім роки, що пройшли після останнього допису ситуація тільки погіршилася. Кількість  українофобів тільки зросла, а адміністрація сайту вдає, що такого явища не існує. Мабуть,що це не просто відсутність громадянської позиції, а наявність іншої, антиукраїнської позиції.

ID:  504495
Рубрика: Анонс
дата надходження: 11.06.2014 09:24:13
© дата внесення змiн: 15.11.2016 16:50:00
автор: Мирослав Вересюк

Мені подобається 2 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (2108)
В тому числі авторами сайту (72) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..
Сторінки (2):    назад [ 1 ] [ 2 ] вперед




КОМЕНТАРІ

БИЧ, 15.11.2016 - 15:48
"Хохлів З(!) Хохляндії вбивав". Так буде вірніше. Бо не донбасівців вбивали, а зайд з України.
Мирослав Вересюк відповів на коментар БИЧ, 15.11.2016 - 16:34
Ось така паскудь, зашифрована і потаємна живе серед нас і люто ненавидить все українське. А ми такі телерантні чекаємо, що воно прозріє. Тільки в моєму ЧС такої нечисті набереться вже з десяток. Порівняйте цей список із своїм і Ви переконаєтесь, що це не особиста неприязнь,а що ми маємо справу з пятою колоною, яка активно протидіє розвитку України. Та складається враження, шо і адміністрація сайту робить недолугий вигляд,що не бачить цієї проблеми і сприяє тим самим активізації антиукраїнських сил. А можливо це не враження, а справжня позиція?????
Ось такий коментар до моєї останньої публікації та моя відповідьна нього. Щось неправильне відбувається в Україні і на цьому сайті зокрема. Тому мовчати,це злочин! ДОМОВЧИМОСЯ!!!!
 
єва гелена лєх, 29.01.2015 - 22:59
Надо уважать свою страну, иметь достоинство, а всем остальным - чемодан...ну,далі всі знають!
 
Димарик, 29.12.2014 - 22:45
Я з Вами! Геть ворогів!!!
 
Для українофобів сайт повинен бути зачинений!!!! Однозначно! Тим хто розколює Україну, не місце на цих сторінках! Тільки й того, що своїми творами сіють непримиреність і ненависть до України і до всього українського! Я теж російськомовна громадянка бо народилася в СРСР де хотіли стерти країну Україну з лиця Землі, асимілювати всіх мешканців і нав`язати все російське але стараюся вивчити українську мову і писати на ній. І мені це вдається!!! Тому геть сепаратистів з сайту! За цим повинен слідкувати МОДЕРАТОР сайту і блокувати!!! СЛАВА УКРАЇНІ!
 
Я в одно время была активной участницей одного российского поэтического сайта. Там было много поэтов из разных стран: Украина, Казахстан, Финляндия, Израиль, Канада, США, и т.д. Но подавляющее большинство-россияне. До последних событий мне там было достаточно комфортно, так как всю жизнь я разговаривала на русском языке, да и поэтических произведений на украинском вообще не имела.Но...всё в миг переменилось, когда начали выставляться откровенные памфлеты против Украины. Я не смогла там больше находиться, хоть администрация и просила меня(и других) остаться..Я ушла....Долго искала сайт, где мою Родину не будут хаять.Кажется этот сайт-здесь.Поэтому, я против украинофобов категорически!Им хватает своих российских сайтов. А здесь, я считаю, не важно на каком языке произведение, но..Никакого неуважения к Украине! Иначе какой смысл вообще здесь что-то писать и обсуждать...Украинских поэтических сайтов и так мало в сети..Не загаживайте и этот "неповагою до нашої Батьківщини".
 
Ю. Калашник, 24.07.2014 - 06:27
Однозначно так! Ніколи не була прихильницею цензури і обмежень. Але умовах інформаційної і реальної війни, що зараз іде проти нас, це - абсолютно виправдана міра самозахисту. Імхо.
 
Вєтка Миловець, 20.07.2014 - 19:50
З огляду на останні події в Україні, на сайті не тільки не повинно бути українофобів, а ще й, якщо такі будуть виявлені, ці потвори повинні відповідати по закону там де треба за кожне слово.
 
Олівець, 18.07.2014 - 17:03
Не знаю в який саме спосіб, але однозначно ТАК! 12 Сайт гарний і нічого забруднювати його українофобам. Інша річ, що хтось має стати цензором-наглядачем, адже нині, як я розумію, твори тут не модеруються...
 
MiShura, 16.07.2014 - 17:03
Мою сторінку на російському сайті теж закрили. Але я не вважаю, що ми маємо мавпувати істеричні дії зомбаків. Наша правда вища за брехні шовіністів різних національностей, а ті, хто думають інакше, не гідні звання людини. То чи маємо ми піклуватися про душевне здоров"я недолюдків? Собака бреше, а караван іде своєю дорогою.
 
Ірина Кохан, 10.07.2014 - 15:22
Як би там не було,пане Мирославе,та в нас демократія(саме за неї стільки люду полягло),і що писати,читати,якою мовою-то все вже особиста справа поета. А якщо нав'язувати,сперечатися,вказувати кому про що писати -це вже репресивний двигун....
З повагою give_rose
 
Мирослав Вересюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Пані Ірино! Пані Ірино! Демократія це не вседозволеність! На жаль українофоби та шовіністи користуються цим як ширмою. І йде мова не про те якою мовою, чи про що писати! Але що я доводжу! Ви чудово зрозуміли про що йдеться....
 
laura1 відповів на коментар Ірина Кохан, 26.12.2017 - 15:20
Повністю з Вам згодна. Цей коментар - це маніпуляція. Я теж зверталась до пана Юхниці з проханням відреагувати на "Свет Луны", але реакції - ноль. Він заходить до на сторінки поетів, які пишуть патріотичні вірші про Україну і коментарях виливає весь бруд. Зайдіть на його сторінку "коментарі до віршів" і почитайте. Таке читати неможливо.
 
Отмашка, 08.07.2014 - 22:29
Ррррреволюція,Вы втягиваете нас в полемику разноплановой направленности и хотите чтобы на ваши письма отвечали, но при этом не ответили на вопрос: отправляли ли комментарий "ГОВОРЯТ ДЕТИ ДОНБАССА" на страничку Путину, или кому либо из членов Рос.госдумы, я вижу в этом действительное приложении ваших сил на урегулирование ситуации мирным путем. Вы же писали комментарий не для нагнетания эмоций читателей сайта?,они у всех и так достаточно напряжены, как мне кажется. Не примите как укор: не уходят от ответа, если хотят наладить диалог. С уважением
 
Мирослав Вересюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
12
 
Лепесток, 08.07.2014 - 12:46
Люди, на етом сайте есть место для поезии, картин, фотографий а не для политики. Любите свой народ как вы можете, любите природу, любите тех людей, которые рядом. А сайтов, где через мат выясняют кто прав - достаточно.
 
Мирослав Вересюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Поети завжди були голосом народу. І сьогодні, коли йде війна, не писати про це неможливо! Але питання в іншому - Чи можна дозволяти на цьому сайті викладати відверто українофобську поезію? Це неприпустимо в мирний час, а тепер і поготів.
 
Отмашка, 08.07.2014 - 00:36
Ррррреволюція, вы комментарий "ГОВОРЯТ ДЕТИ ДОНБАССА" на страничку Путину, или кому либо из членов Рос.госдумы или тому же Януковичу,Азарову отсылали, как зачинщикам кровавого спектакля, и на совести которых столько загубленных людских душ и ради чего, ради прибыли от планируемой ими добычи тех ископаемых которые этим же людям, коренному населению принадлежат и принадлежали. Мне кажется ваш комментарий помог бы ускорить изгнание доброжелателей -вторженцев пришедших с тер.России, которые манипулируя сознанием людей спровоцировали кровавую бойню и помог бы поскорее вернуть мир добрым людям чтобы они сами смогли воспользоваться дарами природы своей земли на благо своих же детей. И шанс Украине дан свыше, и задача жителей Украины отстоять свой шанс на восстановление справедливости и процветание ее населения посредством усердного труда в мире. С уважением
 
Мирослав Вересюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
12 Без коментарів!
 
Лепесток, 07.07.2014 - 12:27
У мене є строки про те, що вірші не люблять обману. Ніяка фальш не вильється в строчку від душі. І хто, як не творчі особистості легко відрізнять фальш, а якщо людина так думає, вона має право сказати свою думку. Головне щоб ви не змінили своїй любові до Батьківщини.
 
Мирослав Вересюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Погоджуюсь! "Головне щоб ви не змінили своїй любові до Батьківщини."
 
Отмашка, 05.07.2014 - 01:48
Мирослав,поддерживаю ваше негодование и я за то чтобы сайт очищался от украинофобии, но не от так званых украинофобив и доступ на сайт им перекрывать не стоит, так-как считаю, что их ненависть, истеричность и категоричность в отношении Украины и украинцев это- всего лишь плоды многолетнего зомбирования и кодирования нечеловеческой пропаганды в условиях нищенского существования, а это, как болезнь от которой наступит освобождение в свой час. Душа находится долго в ненависти не может. Ей, как глоток воды или воздуха необходимы: приятие, любовь и понимание. Почему так званые украиноненавистники таковы?- от страха, страха и еще раз страха. А первая защита: это что в их понимании? - конечно же нападение, и страх услышать правду, боязнь признаться в собственном заблуждениях (многие воспринимают признание своих ошибок, как слабость, не ведая, что в приятии и исправлении собственных ошибок заключена каласальная сила духа человека). Им кажется, что чем агрессивнее они пропагандируют свои взгляды,тем они будут быстрее услышаны и привлекут на свою строну больше публики(не понимают, что заблуждение их заключается в том что, их высказывания вызывают отторжение от них же самих ибо способна душа каждого распознать ложь). Наша задача не отторгнуть людей, а дать им понять: что каждый как человек и, как творческая личность имеет право на свои взгляды здесь на сайте( пусть даже они сформированы под воздействием негативного окружения). Наша задача: оставаться самими собой. Правда всегда на стороне истины. Нам дается возможность их обучать спокойно слышать, и воспринимать мысли и позицию других людей, то есть давать знание-опыт нормального человеческого диалога, а там, где знание прочь идет страх. Мы живем на Украине, а наша земля наградила нас терпимостью, терпением, здравомыслием, добротой и высочайшей степенью справедливости. Всему свой срок: кому одуматься, а кому и прочь от нас уйти. Правда всегда на стороне истины. С уважением
 
Мирослав Вересюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую за такий розлогий коментар! З Вашою позицією можна погодитись, але... Переконати можна тих, хто хоче побачити і почути та це сприймає. Але ця категорія про інше навіть слухати не хоче! Вони осліплені в своїй ненависті до України. Тому давати їм для користування ресурс, на якому вони сіють зло і ненависть, обпльовують українців та Україну є не просто неприпустимо, але і злочинно. Добро дійсно повинно бути з кулаками і захищати себе.
 
Gocman, 02.07.2014 - 00:02
Это статья и есть демократическая свобода слова?
Ну тогда поддерживая мешканцев майдана так в правилах и напишите. Сайт только для щирых украинцев. Москалям, жидам и прочим чужим вход запрещен. И даже гостям. Я думаю , что ясно выразил Вашу точку зрения , которая ярко высвечивается в вашей статье. Я такое уже где то встречал " Только для белых" fright

А это для вездесующей пани Макиевской
https://www.youtube.com/watch?v=09Ei2CjtVD8
 
Мирослав Вересюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ви якраз виразно відкрили свою точку бачення. І це точка зору українофоба!
 
Мирослав Вересюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Чудовий вірш і браво поетесі! Щиро, проникливо і правдиво!
 
На цьому сайті видно хто сепаратисти, а хто патріоти своєї Батьківщини!!!!Які готові боротися за свободу, незалежність свого рідного краю, а хто ненавидить все українське. Хто є хто.Сіють українофобство, роздмухують вогонь війни. І нехай вони їдуть в росію, ми таких тут не тримаємо. Продажні їх душі.
 
Мирослав Вересюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Все вірно! І якби вони дозволили собі щось подібне в расєї , то давно би отримали по заслузі!
 
Надія Позняк, 24.06.2014 - 00:29
Згодна з Вами. Коли доходить до образ ( "нацики" і т.п.), то це не поезія, а ворожа пропаганда.
 
Мирослав Вересюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
"На злодії шапка горить" Якраз фашисти-рашисти і найголосніше репетують і вішають ці ярлики всім іншим.
 

Сторінки (2):    назад [ 1 ] [ 2 ] вперед
ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: