Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: GoldKing: АРЗ-41 «Фіктивність приватної корпорації УРкаїна. » - ВІРШ

logo
GoldKing: АРЗ-41 «Фіктивність приватної корпорації УРкаїна. » - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 5
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

АРЗ-41 «Фіктивність приватної корпорації УРкаїна. »

GoldKing :: АРЗ-41 «Фіктивність приватної корпорації УРкаїна. »
 
АРЗ-41 «Фіктивність приватної корпорації УРкаїна.»
/Юрий Сафроненко/ Козак=GrafBorisfen=

С индексом ТДР /Только Для Русов/
...продолжение. Вступление Арийских Родовых Знаний - http://www.stihi.ru/2020/03/19/985

група на ФейсБуці "УРСР існує та не зникала!" https://m.facebook.com/groups/2447917838848859/

та група Народне Віче Української Республіки Рад
https://m.facebook.com/groups/987649038100850/
(правда у другій групі я загубив засновницькі права адміна, коли мене ФБ забанив мій попередній нік =GrafBorisfen= й я був вимушений змінити свій нік...)

Шановні друзі. Я хочу переформатувати методику вашого мислення та цілеспрямованість ваших дій, задля однієї головної мети  - досягти того результату, якого всі прагнуть - вільного та незалежного життя нас - Українських РЕСПУБЛіКАНЦіВ на теренах нашої вільної Батьківщини.
Для цього треба дуже ретельно второпати основні життєвоважливі Принципи - прозорість мислення, колегіальність, послідовність, незалежність та повагу до думки інших. Безумовно, кожен має свій власний досвід. Тому треба не протистояти, а об'єднувати цей досвід у одну спільну Силу.
Нині такі часи, коли всі наче прокидаються від мороку - починають бачити те, чого не помічали донині. Це і є ясномислення. Ми починаємо бачити брехню та фарс політики та економіки, які мають за мету колонізацію всього населення нашої Земної Кулі - їх свідомості та безпосередньо фізичної сили та плоті. Якщо правильно та споріднено діяти, то можна уникнути рабської долі та геноциду, який спрямований в першу чергу на представників Білої Раси -  Українських РЕСПУБЛіКАНЦіВ в тому рахунку. А для того, щоб правильно діяти, треба вірно все розуміти і знати. Тому, спочатку розберемося з основними базісними поняттями.

Питання - хто ми такі, яка у Нас-Українських РЕСПУБЛіКАНЦіВ політична формація-устрій та ДЕ ж-таки ми живемо, бентежить усіх Українців. Тому, щоб розібратися, ні, краще сказати - ВТОРОПАТИ, з цим важливим питанням, треба ретельно передивитись основні документи та пригадати, про що ми голосували на ВсеУкраїнському народному Референдумі у 1991 році, та одностайно проголосували та затвердили свою ЗАГАЛЬНОНАРОДНУ СПіЛЬНУ ВОЛЮ!
====
Доречи, ще один серйозний вербальний капкан-пастка, який закладений у документ Декларація про державний суверенітет України 1990 року. Це дуже серйозне поняття "Український народ".
Хоча я дуже прозоро бачу всі рифи нинішнього юридичного та політичного словоблудства, але оцей фейк я побачив тільки нині!
У ДпДСУ начеб-то є означення Українського народу, проте се НЕВИЗНАЧЕНЕ та НЕКОНКРЕТНЕ означення:
"Громадяни Республіки всіх національностей становлять народ України."
Як ви бачите "Український народ" та "народ України" це ЗОВСІМ РІЗНІ юридичні терміни та юридичні суб'єкти.
Проте всі люди ЧОМУСЬ міркують, шо це одне й те саме!
Дуже часто можна почути, що український народ складається з багатьох національностей, що в корні безглуздо!
За своїм означенням, Українець - це представник певної ВИКЛЮЧНО Української національності! Тому спільнота Українців АПРIОРI за означенням НЕ МОЖЕ БУТИ БАГАТОНАЦIОНАЛЬНОЮ! Прошу це второпати та запам'ятати! 16.04.2021
=====

ДЕКЛАРАЦІЯ ПРО ДЕРЖАВНИЙ СУВЕРЕНІТЕТ УКРАЇНИ (Відомості Верховної Ради УРСР (ВВР), 1990, N 31, ст.429)
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/55-12
Верховна Рада Української Радянської Соціалістичної Республіки (Верховна Рада УРСР) Дата прийняття та підписання - 16.07.1990і
Підпис: Прийнята Верховною Радою Української РСР, м. Київ, 16 липня 1990 року, № 55-XII

Декларація - це Міжнародний документ, Постанова - це документ для використання в межах країни. Якщо ми подивимось на Постанову про державний суверенітет України, https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1427-12 та Акт, де 24 серпня 1991 р проголошено незалежність України та створення самостійної Української держави - УКРАЇНИ, то побачимо, що він підписаний головним комуністом УРСР, головою Верховної Ради Української Радянської Соціалістичної РЕСПУБЛІКИ Кравчуком особисто і підпис ми бачимо. Але на сайті Верховної Ради сьогодні в кінці міжнародного документа "Декларація про державний суверенітет України" замість підпису конкретної особи - голови Верховної Ради УРСР Кравчука, ми бачимо невизначені слова "Верховна Рада УРСР". - це є злочин службового підроблення на державному рівні!

Далі.
На державному головному сайті України йде безприцидентна підстава-шахрайство - підміна понять!
Спочатку подивимось - у Декларації про державний суверенітет України чорним по білому написано ТЕ, ЗА ЩО МИ ПРОГОЛОСУВАЛИ:
"Повновладдя народу України реалізується на основі Конституції РЕСПУБЛІКИ /підкреслюю - РЕСПУБЛІКИ!/ як безпосередньо, так і через народних депутатів, обраних до Верховної і місцевих Рад Української РСР. /підкреслюю - Української РСР! - це те саме, що й РЕСПУБЛІКИ!/
Від імені всього народу може виступати виключно Верховна Рада Української РСР. /підкреслюю - Української РСР!/ Жодна політична партія, громадська організація, інше угруповання чи окрема особа /підкреслюю - ЖОДНА ОСОБА ОДНООСОБОВО!!!! чи то преЦедент, чи то монарх, чи то цар!/
 НЕ МОЖУТЬ /підкреслюю - НЕ МОЖУТЬ!/ виступати від імені всього народу України."
Повторно повторюю та НАГОЛОШУЮ - "Верховна Рада Української РСР"!!!

А що ж ми бачимо /що б покорчило руки тим сволотам, які написали ганьбу з підміною РЕСПУБЛІКИ на Україну!/ - в УСіХ без виключення наступних законодавчих актах та документах ШАХРАI- ПОЛіТИКИ НАВМИСНО ВИКРАДАЮТЬ ГОЛОВНЕ ОЗНАЧЕННЯ НАШОї ДЕРЖАВИ - РЕСПУБЛІКА, й пишуть "Верховна Рада України" - а це Верховна Рада ЗОВСіМ іншої країни!!!

Й у Законі про правонаступництво /хоч він й нелегітимний та незаконний, але про це інша окрема стаття!/
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1543-12
ЧіТКО РОЗМЕЖОВУЕЦЦЯ РіЗНИЦЯ!!!
Ст.1. З моменту  проголошення незалежності України найвищим органом державної влади України є Верховна Рада України в депутатському складі Верховної Ради Української РСР./кінець халепи!/

Й надалі, якщо ми ретельно порівняемо текст Декларації та ВСі наступні закони України, то ЯСНО та ОЧЕВИДНО побачимо, що АНі про НіЯКУ РЕСПУБЛІКУ НіДЕ НЕ ЙДЕТЬСЯ!!! Ганьба! У нас ВИКРАЛИ РЕСПУБЛІКУ!!! А ви не знали та навіть й не міркували, чому така ганьба! От вам й дуля проміж очи!

А тепер вам усім зрозуміло, чом в порушення Всенародної Волі та ДпДСУ1990 за Народ виступає якась ЗЕлена істота-сволота з менталитетом шута-кловуна Й НіЧОГО НЕ БОїТЬСЯ - ніякої відповідальності, бо У НАС НЕ УКРАїНСЬКА РЕСПУБЛІКА, А УКРАїНА! А це ЗОВСіМ іНША ЮРИДИЧНА СУБСТАНЦіЯ!

Й те,що ЗАБОРОНЕНО Декларацією та Волею Народу - "заборона представництва однією особою" в Україні НЕ ДіЕ, бо це НЕ УКРАїНСЬКА РЕСПУБЛІКА, а інша краiна УКРАїНА!!!
Отака халепа, малятки - любі хлопчики й дівчатки!

Й тепер можете ПОРіВНЯТИ -
у Декларації - "Підстави набуття і втрати громадянства Української РСР /підкреслюю - Української РСР!/ визначаються Законом Української РСР про громадянство."/підкреслюю - Української РСР!/
А в дійсності - /тепер вам усім зрозуміло, що уся нинішня Україна - марево!/ - всюди пишуть ПРОСТО - Україна!

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2235-14
ЗАКОН УКРАЇНИ "Про громадянство України."/підкреслюю - це закон України, а не Української РСР, як наголошено у ДпДСУ!/
18.01.2001 - Прийняття Верховною Радою України;/підкреслюю - України, а не Української РСР, як наголошено у ДпДСУ!/ Закон № 2235-III
 01.03.2001 - Набрання чинності Стан: Чинний, Верховна Рада України,/підкреслюю - України, а не Української РСР, як наголошено у ДпДСУ!/ ґрунтуючись на Декларації про державний суверенітет України від 16 липня 1990 року та схваленому Всеукраїнським референдумом 1 грудня 1991 року Акті проголошення незалежності України від 24 серпня 1991 року, якими було відновлено незалежну національну державність України...

Ви ТIЛЬКИ ВДУМАЙТЕСЯ у цю ОФIЦIЙНУ МАЯЧНЮ! - В-і-Д-Н-О-В-Л-Е-Н-О незалежну державність!!!
А ХТО ДЕ Й КОЛИ у нас відібрав нашу незалежність???? у Радянському Союзі. Чи колись в інший час? Назовіть, будьласка, час та місце відбирання у УРСР /підкреслюю - у УРСР!/ незалежноi державності!!! Тут ви стаєте свідком документального засвічення політичного психологічного прийому, який називаеться НАГНIТАННЯ СТРАХУ МАРЕВОМ!
===
Ст. 1. "громадянство України /підкреслюю - України, а не Української РСР!/ - правовий зв’язок між фізичною особою і Україною,/підкреслюю - України, а не Української РСР!/, що знаходить свій вияв у їх взаємних правах та обов’язках;"

тоб-то, ПРАВА ТА ОБОВЯЗКИ /не людей, а фізичних осіб/ - ГОЛОВНА ПРИЧИНА СТВОРЕННЯ ЦЬОГО ЗАКОНУ!
ЗВЕРНIТЬ УВАГУ! "СПИРАЮЧИСЬ на Декларацію суверенітету" /де СКРIЗЬ ТА ВСЮДИ /Українська Радянська Соціалістична РЕСПУБЛІКА, а не Украiна!/ шахраї-словоблуди тихенько з'їхали з поняття РЕСПУБЛІКА, й почали застосовувати ТIЛЬКИ частину повної назви нашої країни "Українська Радянська Соціалістична Республіка". Це те саме, що замість Союз Радянських Соціалістичних Республік застосовувати тільки "союз", хоча всім відомо, що союз буває не тільки республік, а також - союз шахраїв, які об'єднавшись, утворили Верховну зРаду України, замість Верховної Ради Української Радянської Соціалістичної Республіки, яка ЗАЯВЛЕНА у Декларації про державний суверенітет України.

Та ж сама Ст. 1. "іноземець - особа, яка не перебуває в громадянстві України /підкреслюю - України, а не Української РСР!/ і є громадянином (підданим) іншої держави або держав;"

"проживання на території України /підкреслюю - України, а не Української РСР!/ на законних підставах - проживання в Україні /підкреслюю - України, а не Української РСР!/ іноземця чи особи без громадянства, які мають у паспорті громадянина к-о-л-и-ш-н-ь-о-г-о СРСР зразка 1974 року відмітку про постійну чи тимчасову прописку на території України,/підкреслюю - України, а не Української РСР!/, або зареєстрували на території України /підкреслюю - України, а не Української РСР!/ свій національний паспорт, або мають посвідку на постійне чи тимчасове проживання на території України..."/підкреслюю - України, а не Української РСР!/
{Абзац десятий статті 1 із змінами, внесеними згідно із Законом № 2743-VIII від 06.06.2019}
"безперервне проживання на території України -/підкреслюю - України, а не Української РСР!/ - проживання в Україні /підкреслюю - України, а не Української РСР!/ особ, якщо її разовий виїзд за кордон у приватних справах не перевищував 90 днів, а в сумі за рік - 180 днів. Не є порушенням вимоги про безперервне проживання виїзд особи за кордон у службове відрядження, на навчання, у відпустку, на лікування за рекомендацією відповідного медичного закладу або зміна особою місця проживання на території України;/підкреслюю - України, а не Української РСР!/"

"декларація про відмову від іноземного громадянства - документ, у якому іноземець, який узяв зобов’язання припинити іноземне громадянство і в якого існують незалежні від нього причини неотримання документа про припинення іноземного громадянства (підданства) або іноземних громадянств (підданств), засвідчує свою відмову від громадянства (підданства) іншої держави або громадянств (підданств) інших держав;"
{Абзац шістнадцятий статті 1 в редакції Закону № 2663-IV від 16.06.2005}"

Тобто закон акцептує таке поняття, як декларація або відмова від громадянства іншої держави, Але у законі про Громадянство Украiни жодного слова немає про офіційну відмову від громадянства іншої країни - УРСР!

До того ж у законі про громадянство України застосоване юридично неправдивий термін "к-о-л-и-ш-н-і-й Радянський Союз". В дійсності він й донині існує і ніколи не був колишнім.
Цим терміном політичні шахраї умисно ошукали народ України, створивши ілюзію уявного начеб-то розпаду Радянського Союзу /про шо зара бубнять трубадури Хабаду за кожним кутом для усіх баранів та лохів!/, розпаду якого в дійсності ніколи не було. Самі уявіть, як це може найбільша країна світу сама по собі простотак зникнути? Це просто був державний заколот та принародне шахрайство-жонглювання неправдивими термінами й підміна понять та термінів!

Ст. 3. " Громадянами України/підкреслюю - України, а не Української РСР!/ є: 1) усі громадяни к-о-л-и-ш-н-ь-о-г-о СРСР, які на момент проголошення незалежності України (24 серпня 1991 року) /знов брехня - незалежність БУЛА ПРОГОЛОШЕНА у 1918 році!/ постійно проживали на території України;/підкреслюю - України, а не Української РСР!/ - /знов-таки - КОЛИШНЬОГО - відверта брехня!/
2) особи, незалежно від раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, мовних чи інших ознак, які на момент набрання чинності Законом України "Про громадянство України" (13 листопада 1991 року) проживали в Україні /підкреслюю - України, а не Української РСР!/ і не були громадянами інших держав;"

Останні слова цього речення протирічать самі собі - такого юридичного поняття, як країна Україна до 24 серпня 1991 року не існувало АПРIОРI! На цей момент часу існувала РЕСПУБЛIКА - країна - УРСР!!!
Тобто у цьому законі офіційно БАГАТОРАЗОВО заявлена завідома брехня, й до того ж додаткова брехня, що, начеб-то, на території нової держави Україна з 24.08.91 по 13.11.91 р. проживали громадяни без громадянства іншої країни, хоча в дійсності усі громадяни мали громадянство УРСР, згідно діючого донині законодавства Радянського Союзу та УРСР, яке ніхто ще не скасовував й поняття "колишній СРСР" НЕ іСНУє!

Зауважу. Якщо дуже-дуже ретельно та уважно передивитися ДпДСУ1990, то можна побачити, що юридичне поняття Україна зустрічається у цьому документі  23 рази /й те - ЗАВЖДИ ЯК ОЗНАЧЕННЯ, а не як самостійне поняття країни!/, а юридичне поняття Українська Радянська Соціалістична РЕСПУБЛІКА, або Українська РСР, або просто РЕСПУБЛІКА /що одне й те саме/ - зустрічається 77 разів. Саме головне, що Україна та РЕСПУБЛІКА /будь яка/ - це різні юридичні поняття та різні за статусом та суспільним строєм країни! Те ж саме, як у документах СРСР ви ніде не зустрінете просто слово "союз", що не тотожне та не те саме, що СРСР!

Законодавство нинішньої приватної корпорації Україна /підкреслюю - України, а не Української РСР!/, офіційно зареєстрованої у американському міжнародному реєстрі приватних фірм ЮПIК та Бі-ту-Бі, акцептує таке юридичне поняття, як громадянин колишнього СРСР й, відповідно, країну СРСР, але ігнорує це громадянство й БЕЗПіДСТАВНО НЕПРАВОМіРНО СКАСОВУє ГРОМАДЯНСТВО ЧУЖОI КРАIНИ - УРСР!

====
Як зазначено в реєстрі upic.de Україна   /підкреслюю - Україна, а не Українська РСР!/ це імя Компанії «Україна». КУ зазначає :Президент (компанії) України складає присягу на вірність (компанії) Україні, зобовязуючись усіма своїми силами боронити суверинітет і незалежність (компанії) України, додержуватися Конституції (компанії) України, підносити авторитет (компанії) України у світі. Президент (компанії) України обирається громадянами (компанії) України, Президентом (компанії) України може бути обраний громадянин (компанії) України /пiдкреслюю - України, а не Української РСР!/.

це D-U-N-S® Number 947142167 компанія «Україна» /підкреслюю - Україна, а не Українська РСР!/ и его (SIC) 9999

це D-U-N-S® Number 681186681 Верховной Рады (компанії) Украины /підкреслюю - України, а не Української РСР!/ и его (SIC) 8712,

це D-U-N-S® Number364602911 Адміністрація Президента (компанії) України /підкреслюю - України, а не Української РСР!/, Первинна Профорганізація. и его (SIC) 8631

це D-U-N-S® Number 552642506 Кабінет Міністров (компанії) України,/підкреслюю - України, а не Української РСР!/ И его (SIC) 9199
Кабинет министров (компанії) Украины (действует от имени (компанії) Украины) в лице министра финансов (компанії) Украины (субъект) CIK 0001472775 это D-U-N-S® Number 363635263
Генеральна прокуратура (компанії) України,/підкреслюю - України, а не Української РСР!/ И его (SIC) 9211

це D-U-N-S® Number 363635149 Верховний суд (компанії) України /підкреслюю - України, а не Української РСР!/ И его (SIC) 9211

це D-U-N-S® Number363635265
Служба безпеки (компанії) України и его (SIC) 9221 это D-U-N-S® Number520980720
Національна поліція (компанії) України и его (SIC) 9999

та інші юридичні особи.Єдиним органом законодавчої влади в (компанії) Україні є парламент Верховна Рада (компанії) України,/підкреслюю - України, а не Української РСР!/. Народним депутатом (компанії) України може бути обрано громадянина (компанії) України. Народним депутатом (компанії) України може бути обрано громадянина (компанії) України. Депутати (компанії) України складають перед Верховною Радою (компанії) України присягу на вірність (компанії) Україні. Повноваження Верховної Ради наділені Конституцією (компанії) України. Конституція прийнята ЗУ Про прийняття Конституції (компанії) України та введення її в дію», Закон (компанії) України «Про прийняття Конституції (компанії) України та введення її в дію» прийнятий Верховною Радою (компанії) України,/підкреслюю - України, а не Української РСР!/ безпосередньо.
Для юридических лиц: они превращаются из бывших владельцев в преждевременных (до времени «Х») охранников имущества и материальных и других ценностей, принудительно, мошенническим способом, изъятого у них имущества.13. в 16.12.2009 г. Приказ № 481 Госкомстата Украины определяет, что юридические лица не являются статистическими единицами.
Единственный Государственный Реестр (ЄДР) и Единый Государственный Реестр предприятий и организаций (ЄДРПО) уже не имеют в конце буквы «У» — Украины, то есть эти реестры уже не являются украинскими, не принадлежат Украине, кто-то держит их за пределами Украины.Чтобы увидеть всю картину надо сложить ее из отдельных «пазлов» в одно целое. Попробуем это сделать.
Конституция Украины утверждает положение, согласно с которым в Украине рабства нет. Выходит рабства нет, а рабы есть. Кто-то держит на территории Украины своих рабов, потому, что учитывает их в реестрах, которые не являются Украинскими, не принадлежат Украине. Юридические лица не являются статистическими единицами государства, а статотчётность сдают — кому? В соответствии с упомянутым выше Хозяйственным кодексом Украины (в..52 п.3) все органы государственной власти (в т.ч. правоохранительные) и местного самоуправления не имеют права заниматься некоммерческой деятельность, то есть какой деятельностью они занимаются? Ответ — коммерческой! Чтобы заниматься коммерческой деятельностью надо зарегистрироваться, как юридическое лицо, которые не являются статистическими единицами государства и учитываются не в украинских реестрах.
Интересная выходит картина? Начиная с сельских советов в Верховную Раду ненародных депутатов, милиции, прокуратуры, суды, Кабинет Министров, налоговые администрации, Национальны банк Украины (г.Киев) — все являются юридическими лицами, которые не являются статистическими единицами государства Украина!

Про DUNs номери - https://youtu.be/pi0rFN47zSk
===
PDF версія К-УРСР1978
https://legalns.com/download/books/cons/ukraine.pdf
Ст. 1. Конституції УРСР від 20 березня 1978 року - "Украина есть суверенное и независимое, демократическое, социальное, правовое государство."
Але, якщо ми подивимося на офіційний сайт приватної корпорації Україна, то побачимо ганьбу та привселюдну ганебну нахабну та зухвалу підробку офіційних документів. 1-ша та інші статті Конституції УРСР від 1978 року кастровані та знівечені:
Ст.1.  Українська Радянська Соціалістична Республіка є загальнонародна держава, яка виражає волю й інтереси робітників селян та інтелігенції, трудящих республіки всіх національностей...
Це умисно зроблено, щоб ініціювати а-ля-шпектакля проголошення незалежності ЗАВЖДИ незалежної країни УРСР!

Самим злодіським та підступним документом УРСР є Постанова
Верховної Ради Української РСР "Про проголошення незалежності України"  https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1427-12  де ОСТАТОЧНО ЗНИЩЕНО ГОЛОВНЕ НАДБАННЯ УКРАIНСЬКОГО НАРОДУ - "РЕСПУБЛІКА" -
у першій частині Постанови означення "республіка" вже написано з маленькоi букови /чим нівелюється цей термін/:
"З моменту проголошення незалежності чинними на території України є тільки її Конституція, закони, постанови Уряду та інші акти законодавства республіки."

А у другій вже частині цієі ж Постанови зухвало протягнута за вуха НОВА IНША ДЕРЖАВА - НЕ РЕСПУБЛІКА, а УКРАїНА:
"Віднині на території України мають чинність виключно Конституція і закони України."
Тут неозброєним навіть неюридичним оком помітно У ОДНОМУ ДОКУМЕНТі ДВА ОДНАКОВИХ РЕЧЕННЯ з різними словами, що робить документ тофтологічним та протирічивим, що нівелює його й робить апріорі нікчемним!, бо Україна - це НЕ Українська РСР! Й один з головних доказів - наявність у цих РіЗНИХ КРАIН різних Конституцій та урядів.

До того ж у Вікіпедії юридичне поняття документу ПОСТАНОВА:
"Постанова (Regulation)
1. Заключна частина протоколу засідання зборів, правління, президії та ін.;
2. Правовий акт /документ/, що приймається вищими й деякими центральними органами колегіального управління для розв'язання найважливіших і принципових завдань, що стоять перед даними органами, і встановлення стабільних норм, правил поведінки. Постанови видають Кабінети міністрів республік на основі законів у порядку їх виконання. У деяких випадках особливо важливі постанови приймають Верховна Рада, профкоми та ін. Текст постанови, як правило, складається з двох частин — констатуючої та ухвалюючої. Перша містить вступ, оцінку стану і, при необхідності, підстави для видання або посилання на правовий акт вищестоящого органу. В частині ухвалення наводиться перелік запропонованих заходів, визначаються виконавець (виконавці) та термін виконання.
Постанови, разом із рішеннями і директивами, є правовими інструментами ЄС. Різниця між ними полягає в тому, що директиви набувають сили лише через імплементацію в національне законодавство, в той час, як постанови й рішення — інструменти прямої дії. Вони набувають сили закону в Європейському Союзі з моменту видання." /кінець халепи!!!/

З означення ПОСТАНОВИ ВР УРСР ми бачимо, що вона надається ТіЛЬКИ ВИКЛЮЧНО для народу України /підкреслюю - України, а не Української РЕСПУБЛІКИ!/, бо для того, щоб вона надавалась для виконання усім країнам світу, для цього треба, щоб ця Постанова була прийнята та затверджена складом ООН. Питання: - А Н-А-В-і-Щ-О народу України "Постанова про незалежність України", якщо народ про це проголосував, та знає й це його особиста власна Воля народу! Це, що - власну волю народу сам же народ зобов'язувати виконувати якоюсь там іще Постановою????
Це те саме, що винести Верховною Радою України Постанову про те, що українці зобов'язані бути українцями! Ганьба, малятки!!! Вони усіх тримають за дурників...

Й до того ж, мало того, що вони винесли завідомо нікчемну /цей юридичний термін означає юридично заздалегідь недійсну/ Постанову "прямої дії" для обов'язкового виконання народом, так вони ще й вигадали ще більш безглуздий документ "Акт про незалежність України"!!! Тут взагалі мозок випадає у тотальний ступор!!! А це ще, трясця, що воно таке???
У Вікіпедії юридичне поняття документу
"Акт (от лат. actus «действие») — это официальный документ, который констатирует произошедшее действие или факт хозяйственной жизни.
Протокол, фиксирующий определенный факт. Например, акт ревизии, акт о недостаче товара, акт о передаче материальных ценностей;
Действия учреждений, организаций, должностных лиц, граждан, на основании которых обычно судят о соблюдении и нарушении правовых норм." /кінець халепи!!!/
Тобто Акт - це не тільки дія, а й
юридичний ДОКУМЕНТ.
Це означає що Верховна Рада Української Радянської Соціалістичної Республіки дослідила юридичний фактор "незалежність", та, щоб він нікуди не зник, створила Акт, який засвідчив, що на момент проголошення незалежності УРСР, вона дійсно стала незалежна! Процесуальна нікчемність цього документу аналогічна Акту про те, що вдень сяє сонце, або, що вода мокра, чи то на морі є хвилі!!!
Тоб-то письмовий Акт-документ складається документально для того, щоб довести невіруючим певний юридичний або фізичний факт!
А так, як Акт було написано тільки на українській мові, це означає, що він
 документально повинен був довести виключно тільки українцям, що ми дійсно незалежні, хоча це і так було відомо, бо ми ВЖЕ 73 роки прожили у НЕЗАЛЕЖНіЙ РЕСПУБЛіЦі та до того ж ВИКЛЮЧНО незалежною своєю Волею було проголошено це на референдумі бе це - є Воля народу! Безглуздість, словоблудство  та паперомарання політиків-мракобесів зашкалює аж за "Марусін поясок" /окраєць гранчака/!
Й ще одне - контрольний шльоп пустим пильним лантухом по сліпих очах телепнів - ВТОРОПАЙТЕ ОСТАННє РЕЧЕННЯ Акту!!! Його немає у ЖОДНОМУ іншому Акті на Землі /ЗА ОЗНАЧЕННЯМ/!!! ЦЕ НЕ АКТ А ДУРИЛКА КАРТОННА ДЛЯ ЛОХіВ!!! Акти НіДЕ та НіКОЛИ НЕ С-Х-В-А-Л-Ю-Ю-Т-Ь! За означенням! Iх ТіЛЬКИ ПіДПИСУЮТЬ-!-!-!-! Ха-ха-ха, телепні!
Повторно підкреслюю вже сказане! -  Останнє речення фіктивного документу під назвою "Акт незалежності" - "цей документ набуває чинності з моменту його схвалення"!!! Ганьба! -  юридичний документ "Акт" НІХТО та НІКОЛИ НЕ СХВАЛЮЮТЬ, а тільки підписують! За означенням!!! У світі юридичної практики ніде більше немає такого липового Акту, який хтось би схвалював!!! НЕМАЄ!
А тому 24 серпня в дійсності - свято НОВОї ю-дичної процедури - фейкового С-Х-В-А-Л-Е-Н-Н-Я /підкреслюю - СХВАЛЕННЯ АКТУ!/ Липового Акту-ідола, якому усі повинні дупу цілувати 24 серпня! та до того ж папірцю, зістряпаним нелегітимним ЗБіГОВИСЬКОМ G-дівських сіоністських ЗЛОДііВ!

PS. Уточнення! У бюлетені слово "акт"  УСі розуміють, ЯК ПАПіРЕЦЬ, а в дійсності - тут вважаеться АКТ ЦЕ ДіЯ! ПРОЦЕДУРА!
Це стає зрозумілим тільки після поглибленого вивчення юридичного поняття документу Акт! Проте всім загальновідомо, що слово "акт" має ще одне основне значення - ЦЕ ДІЯ, або процедура! Тому у головному питанні референдуму словосполучення "Акт проголошення незалежності" розуміється там вважається, як юридична процедура або дія проголошення незалежності, й ані у якому разі - не документу під назвою "Акт", бо підтверджувати, або схвалювати референдумом фіктивний документ "Акт Незалежності вже багато років незалежної до цього країни" безглуздо! Це стає зрозумілим, грунтуючись на вищеназвані аргументи та документальні підтвердження загальновизнаних значень юридичних термінів.
МИ ГОЛОСУВАЛИ НЕ ЗА АКТ ПАПіРЕЦЬ, А ЗА ДіЮ!! Яка називається НЕЗАЛЕЖНіСТЬ!!! проте розмежовувати документ та дію можуть тільки правоосвічені особи! От якраз на цьому шахраi й обдурили увесь Народ!
Й підтвердженням цього лоходрому з фіктивним папірцем є те, що ми святкуємо День Незалежності не у той день, коли була начеб-то проголошена Декларація про Незалежність, тобто 16 липня, а у день створення фейкового липового папірця "Акт", коли більше нічого взагалі історичного не відбувалася! Повторюю та наголошую - ніяких історичних дій 24 серпня НЕ ВІДБУВАЛОСЬ! В-З-А-Г-А-Л-І-!!!!  це пуста нікчемна дата!
А для самих гальманутих - усім загальновідомий історичний доказ - АКТ ЗЛУКИ УНР та ЗУНР! Це була історична ДІЯ, а не папірець! Й ми святкуємо День Злуки УНР та ЗУНР, як День Соборності України!, а не день створення фіктивного липового папірця!

Іншими словами у Постанові про референдум чорним по білому написано головне питання референдуму - "чи визнаєте ви Акт проголошення незалежності України"

Застосування інших, невластивих для даного юридичного документу процедур створення робить цей документ юридично нікчемним! Це записано імперативно! та однозначно! в  усіх законах юриспруденції!!!
Тому подивимось означення слова АКТ.
Воно має два значення -  документ та дія!
У юридичному означенні документу Акт є тільки одне -  документ який засвідчує якийсь факт - належності або недостачі. Наприклад акт недостачі товару, акт наявності недоліків, та інші.
Але кожен юридичний документ має головні процедури створення, притаманні лише йому! Так-от для документу Акт притаманна лише одна !імперативно! процедура створення - ПіДПИСАННЯ цього документу особами які цей акт створили чи написали!! Інших процедур юридичного оформлення Акту в світі не існує! повторюю! Підтвердження, схвалення, засвідчення, або інших юридичних процедур для документу Акт не предусмотрено та не застосовується, і ніколи, повторюю  -  НIКОЛИ!!! в світі не застосовувалося!!! Лише один одінісєнький прецедент у юриспруденції існує, що робить цей Акт фіктивним та нікчемним, ДЕ схвалення Акту-документу неможливо  за означенням - це липовий Акт про незалежність Украiни, який треба було СХВАЛЮВАТИ НАРОДОМ - процедурою, не предусмотреною для документу Акт!
Це те саме, що створити Акт, що сонце світить, й взяти та цей Акт схвалити громадою! Це можливо тільки в дурдомі! Тобто Акт-документ про незалежність - це лоходром для дурнів та телепнів!
З цього випливає що у Постанові про референдум йдеться про "акт-дію проголошення  Незалежності", що цілком доречно! А тому референдум стосувався не папірця Акту, а ДII проголошення незалежності країни, яка ВЖЕ БАГАТО РОКIВ за фактом та юридично станом на 1991 рік вже 73 роки БУЛА незалежна та суверенна, відповідно Четвертого Універсалу Центральної Ради Української Народної Республіки від 1918 року!

Тоб-то, якщо ви "порАскінете мАсгамі", як казав великий Думкар ХХ ст. Штирлиць, купка злодіїв-шахраїв умисно протягнули іНШУ -подібну та альтернативну НАЗВУ країни, щоб ЗАМіНИТИ УСЕ ЗАКОНОДАВСТВО, бо, якби назва нашої країни залишилась такою, як заявлено у ДпДСУ1990 - "УРСР", то УСЕ ЗАКОНОДАВСТВО у країні ЗАЛИШИЛОСЬ би НАРОДНЕ й ТАКОЖ - залишилась би ДОНИНі ДіЮЧА Конституцiя УРСР 1978 року, яку може змінити ВИКЛЮЧНО ВЕРХОВНА РАДА Української РСР! /підкреслюю - НЕ України, а Української РСР!/
А у ТИХ УРСР-ровських НАШИХ НАРОДНИХ Законах - УСЕ - НАШЕ! НАРОДНЕ та РЕСПУБЛІКАНСЬКЕ!
Та й самі ВТОРОПАЙТЕ - НАВІЩО НОВА Конституція 1996 року, коли ІСНУВАЛА Конституція УРСР 1978 року???
А це зрозуміло кожному нормальному - щоб організувати новий концтабор з назвою "простоукраїна"!

Й саме головне - це те, що НіХТО НЕ БАЧЕ й навіть НЕ НАМАГАєТЬСЯ ПОБАЧИТИ - /ПРИЧЕПіТЬСЯ ПАСКАМИ БЕЗПЕКИ, ШОП НЕ ЗВАЛИТИСЬ У ПРіРВУ маразму!/ - СРСР - це був Альянс НЕЗАЛЕЖНИХ РЕСПУБЛІК /Республіка - це ОКРЕМА незалежна країна!/ й ПРОГОЛОШУВАТИ НЕЗАЛЕЖНіСТЬ ВЖЕ НЕЗАЛЕЖНОI країни - БЕЗГЛУЗДО, як, наприклад, проголосити вас - украінців по факту народження, знову украінцями, та ще й поіменно!
У 1990 роках, перед цим державним заколотом, Верховною Радою УРСР ВЖЕ БУЛА ПРИЙНЯТА низка законів, підтверджуючих НЕЗАЛЕЖНіСТЬ Української РСР від Радянського Союзу /підкреслюю - НЕ України, а Української РСР!/.

Наприклад можете ткнути свого пятака у Закон УРСР Про економічну самостійність Української РСР!!! вiд 03.08.1990 пiдшкрябаний Головою Верховної Ради Української РСР бiльшовистьсько-комунякiвською мордою Л.КРАВЧУКом N142-XII
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/142-12

Цей Закон на основі ДпДСУ (55-12) визначає  зміст, мету і основні принципи економічної самостійності України як суверенної держави, механізм господарювання, регулювання   економіки і соціальної сфери,
організації фінансово-бюджетної,  кредитної та грошової системи
Української РСР.
/доречи тут пiдступно обеднуюцця два НЕЗАЛЕЖНИХ поняття - "ЛТД Уркаiна" та УРСР!/

Тоб-то уся а-ля-ШПЕКТАКЛЯ про проголошення НЕЗАЛЕЖНОI країни НЕЗАЛЕЖНОЮ була необхідна банді злодіїв для державного заколоту, перевороту та встановлення ХУНТИ, керованої ХАБАДОМ - G-дівським штабом з США, з метою поневолення Українського НаРоду й перетворення його у отару рабів...
Це те саме, що нині Европейська Співдружність! Й проголошувати нині незалежність Iталії, чи Німеччини - БЕЗГЛУЗДО! - вони й так незалежні!, хоча й знаходяться у союзі інших незалежних держав, бо саме слово ДЕРЖАВА та слово Республіка /смійтеся-несмійтеся, а дивуйтеся своєму невігластву!/ є НЕЗАЛЕЖНА АПРіОРі, бо залежних держав та залежних Республік ПО ОЗНАЧЕННЮ НЕ БУВАЄ!
Та й ви САМі поміркуйте - УРСР - це не Нікарагуа, й НіКОЛИ НЕ БУЛА КОЛОНієЮ ані СРСР, ані будь-якоi іншої країни, щоб проголошувати свою незалежність ВіД когось! УРСР ЗАВЖДИ БУЛА НЕЗАЛЕЖНА! /доказ - у ООН УРСР представлена ОКРЕМО та НЕЗАЛЕЖНО від СРСР, як незалежна країна!/. А СРСР - добровільний союз НЕЗАЛЕЖНИХ ДЕРЖАВ-РЕСПУБЛІК, й наприклад до 1954 року у складі СРСР було ШіСТНАДЦЯТЬ таких НЕЗАЛЕЖНИХ членів, один добровільно вийшов з складу СРСР без державних заколотів та БЕЗ будь-якого ПРОГОЛОШЕННЯ СЕБЕ НЕЗАЛЕЖНОЮ країною!...
Та й зрозуміло - колоніі Конго чи-то Нікарагуа ніколи не були вільними членами ООН, а Україна - вільний діючий член ООН, як незалежна країна ДОНИНі!

В дійсності юридично Українська Республіка ПЕРША отримала незалежність документально у 1918 році, ЩЕ ДО створення СРСР! Тому ми повинні святкувати незалежність УРСР не 24 серпня, а 22-го січня!
У Вікіпедії - Украинская Советская Социалистическая Республика (УССР; укр. Українська Радянська Соціалістична Республіка, УРСР) - социалистическое украинское государство, провозглашённое на части территории бывшей Российской империи 22 января 1918 года; одно из государств-основателей СССР, союзная республика в его составе с 30.12.1922 – коли було проголошено утворення Союзу Радянських Соціалістичних Республік – СРСР.
Доречі,  для особливо сліпих та ледачих, яким воблом зазирнути у Вікіпедію, де чорним по білому засвідчено:
"УССР - Суверенное государство (1919—1922) /наголошую - Українська Республіка незалежна суверенна країна з з 1918 року!!!/ Союзная республика в составе СССР (1922—1991)."
Тобто, це додаткове свідчення того, що Декларація про державний суверенітет України від 90-го року безглузда, тофтологічна, юридично нікчемна та ще й БРЕХЛИВА!
Безумовно, це - профанація, але документально юридично це факт.
Тобто, факт незалежності Української Республіки з 1918 року усім загальновідомий, але попри цьому факту купка шахраїв створила фальшиву Декларацію з фіктивною недійсною датою, і замість 22 січня 1918 року ввела в оману народ Української Республіки й записала недійсну дату отримання суверенітету та незалежності Української Республіки - фальшиву дату 24-го серпня 1991 року. Це нахабство та ганьба, яку неможливо простити, й Український Народ повинен призвати шахраїв  до відповіді /постфактум, навіть якщо вони вже в іншому світі./

Але самим цікавим та шокуючим моментом є зовсім інше!! - ТРИМАЙТЕСЯ ЗА ПОРУЧНI!!!Декларація про державний суверенітет хоч і фіктивна, але була написана та підписана 16 липня 1991 року, а 24 серпня 1991 року  була нашкрябана безглузда фіктивна  юридично нікчемна інша бамяжка - Постанова про незалежність та Акт! Тобто ми святкуємо НЕ 16 липня НАЧЕБТО НЕЗАЛЕЖНIСТЬ, а 24 серпня щорічно День Ошуканого Дурня, якому втюхали липову Постанову та фіктивний фейковий Акт з фальшивими датами та ганебною фальсифікацією факту проголошення  суверенітету та незалежності Української Республіки! 24 серпня - День Ошуканого Дурня, бо у цей день анічогісеньки НЕ ВіДБУЛОСЯ окрім ВСЕНАРОДНОГО Українського лоходрому!

ДпДСУ1990 правильно повинна називатися не Декларація незалежності, а Декларація ПіДТВЕРДЖЕННЯ 4-го Унівесалу Михайла Грушевського та ЦР УНР й виходу 70 років незалежної /з 1918 року/ УРСР з складу СРСР!

Доречі. У той самий день, коли була нашкрябіна ПОВТОРНА Декларація про Незалежність 16 липня 1990 року,   яка начхала на проголошення Незалежності Української Республіки 22 січня 1918 року 4-м Універсалом Центральної Ради Української Народної Республіки,  була зроблена ще одна Постанова, підписана замісником злодія-комуніста-Gда-сіоніста Кравчука таким самим злодієм Плющом, у якій зобов'язано Постановою Український Народ святкувати День Незалежності України 16 липня, але всі начхали на це, й святкують день Ошуканого Дурня 24 серпня!, коли був нашкрябаний інший безглуздий папірець Акт про незалежність приватної торгівельної корпорації Україна.
То як вам СЕ?
Дак що ж ми святкуємо 24 серпня коли нічого ніде не відбувалося??? День фіктивного папірця Акт, чи День Ошуканого Дурника??? /фотокопію  постанови плюща від 16-го липня можна знайти в інтернеті/

А тепер КОНТРОЛЬНИЙ ШЛЬОП ПИЛЬНИМ ПУСТИМ ЛАНТУХОМ ПО ТУПИХ ГОЛОВАХ:
=====
Універсал Директорії УНР про злуку ЗУНР з Наддніпрянською Народньою Республікою за підписами Голови Директорії Володимира Винниченка та її членів. 22 січня 1919 р.

Витяг з Вісника Державних Законів за 1919 рік. Випуск 6-й. ч. 82.
ІМЕНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ НАРОДНЬОЇ РЕСПУБЛІКИ затверджуємо:
ГОЛОВА ДИРЕКТОРІЇ: В.Винниченко в.р.
ЧЛЕНИ: Андрієвський в.р. А.Макаренко в.р.
ЧЛЕН-СЕКРЕТАРЬ: Ф.Швець в.р.
24 січня 1919 р. Київ
Посвідчив: В.о. Державного Секретаря Михайло Корчинський в.р.
УХВАЛЕНИЙ РАДОЮ НАРОДНІХ МІНІСТРІВ
З А К О Н
про встановлення святкування 22 січня, як дня проголошення самостійності України
На доповнення відповідних законів встановити щорічне святкування 22 січня, як дня проголошення Українською Центральною Радою самостійности України. ГОЛОВА РАДИ НАРОДНИХ МІНІСТРІВ В. Чеховський
МІНІСТР НАРОДНОЇ ОСВІТИ Проф. Огієнко
З оригіналом згідно
Секретарь Р.Н.М [підпис>
======
Цей офіційний документ зберігається у електронній бібліотеці НБУВ - http://nbuviap.gov.ua/asambleya/dok_pro_zluku_1919.php
Цей Закон про святкування Дня Незалежності Української Республіки легітимний, створений уповноваженими особами, делеговані ми українським народом, дійсний донині його ніхто не скасовував й він дійсний донині!

Висновки.
1. Декларація про державний суверенітет України написана ТА ЗАТВЕРДЖЕНА ВОЛЕЮ ВСЬОГО Украiнського РЕСПУБЛIКАНСЬКОГО НаРоду для Української Радянської Соціалістичної Республіки, а термін "Україна" зустрічається впротирiч семидесяти семи юридичних термінiв "УРСР" майже завжди, як ознака народу або території - Український народ та інші, й лише тільки декілька разів, повторюю та наголошую - декілька разів, як скорочене поняття УРСР, бо у текстi ДпДСУ1990 завжди йдеться про юридичне поняття Української Радянської Соціалістичної Республіки, а для понять народ та нацiя ознаку Української Радянської Соціалістичної Республіки додати неможливо й тому цi поняття завжди фiгурують, як Український Народ, або Українська Нацiя, або Український Нацiональний банк. Проте ЦЕ НЕ є ПIДСТАВОЮ ПЕРЕЙМУВАННЯ Української Радянської Соціалістичної Республіки, заявленої у ДпДСУ1990, у Украiну, як IНШУ, нереспублiканську, КРАIНУ! Тим паче, як приватну КОМЕРЦIЙНУ корпорацiю-фiрму.
Тобто ми маємо очевидний факт захоплення юридичної ініціативи та привласнення й узурпацiю державноi влади шахраями-словоблудами-узурпаторами, які, спекулюючи словами та юридичними термінами, обдурили й ошукали Український народ - громадян Української Радянської Соціалістичної РЕСПУБЛІКИ, яка була затверджена волею усього Українського НаРоду на Всеукраiнському референдумi у 1991 році, що засвідчено у Декларації про державний суверенітет Української Радянської Соціалістичної Республіки. Тому ДпДСУ - документ, який ТIЛЬКИ ЗАСВIЧУЕ ПIДТВЕРДЖЕННЯ ВОЛI УКРАIНСЬКОГО НАРОДУ ПРО НЕЗАЛЕЖНIСТЬ, яка була проголошена У 1918 роцi у 4-му Унiверсалi Михайла Грушевського та Центральною Радою УНР!

Тоб-то. Всi люди, які проживають на території ДIЮЧОI ДОНИНI Української Радянської Соціалістичної Республіки є громадянами УРСР.
Повторю великими буквами -  усi українці є громадянами УРСР!!! ДОНИНI!!!
Й те, що у них відібрали паспорти УРСР - це є особистим лоходромом кожного!
Всі, у кого залишилися радянські паспорти, тi дiйсно мають дійсні документи, й будь-якi виправлення в них, виконані іншими, аніж органами Радянського Союзу та УРСР, є недійсними та незаконними.

Друге. Використання слова "мігрант" для Українця, який живе в Український Радянськiй Соціалістичній Республіці, згідно ДпДСУ1990 року, - НЕДОПУСТИМО! Й коли виникають  суперечки з цього питання, вимагайте показати - де написано поняття означення мігранта!

Третє - завжди в руках тримайте 4-й Унiверсал ЦР УНР 1918 та Декларацію про державний суверенітет України 1990. Наголошуйте на повну назву нашої країни - Українська Радянська Соціалістична Республіка. Або просто - РЕСПУБЛІКА! При цьому Українська, Радянська, Соціалістична - є ДОДАТКОВИМ означенням! Повторюю для нетямущіх - державний устрій у Нас - РЕСПУБЛІКА! А для уточнення /ЯКА?/- Соціалістична, Українська та до того ж ще й - Радянська! Згідно Декларації про державний суверенітет України, за яку ми та ВИ ПЕРСОНАЛЬНО ПРОГОЛОСУВАЛИ!

Четверте - негайно створюйте ТерГромаду "УРСР"! Згiдно нинiшньоi Конституцii 1996, щоб не створювати прецедент для протидiї нинiшньої влади-узурпатора.
Цим ви В-I-Д-Н-О-В-Л-Ю-Е-Т-Е НАШУ РIДНУ країну УРСР, у якiй ми народилися, В ЯКIЙ МИ ЖИВЕМО ДОНИНI /але нiяк це НЕ ВТОРОПАЕМО!/, й яку у Нас намагаються вкрасти!

ЗАВЖДИ використовуйте ПОВНУ НАЗВУ НАШОI країни - згiдно ДпДСУ1990 - Українська Радянська Соціалістична РЕСПУБЛІКА!

Я, як правозахисник, вже пройшов усi болота та юридичнi багнюки, й бачу тiльки один шлях - СТВОРЕННЯ ВЛАСНОi ЛЕГИТИМНОi НАРОДНОi СТРУКТУРИ ВЛАДИ! згiдно ст 142 КУ1996. Й тодi НАЧХАТЬ на їхнi вигадки-папери, бо ТерГромада МАє ПРАВО МАТИ СУД, МiЛiЦiЮ, та всю iншу структуру ЗГiДНО ПРОТОКОЛУ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРiВ НАРОДУ - жителiв даноi територii. Цi вимоги ПЕРЕГУКУЮТЬСЯ З ВИМОГАМИ iНОПЛАНЕТНИХ ЦИВiЛiЗАЦiЙ, якi у такому випадку ДОПОМОЖУТЬ!
Шукайте та об'єднуйте юридично освiчених активiстiв з НОВИМ стандартом мишлення!
Влада не захоче реєструвати й тре зареєструватися подiбним iмям та статутом, а потiм НА ПiДСТАВi загальних зборiв змiнити на вiрну назву та статутом зробити КонституцiЮ СРСР 1978...

А зараз я вас усiх розсмішу!  Самих з себе! Взахльоб, як кажуть деякі!  Що ми святкуємо на День Незалежності України? - НЕВIРНО!  День святого дурня!  Довести? Лєхко!
Скажіть-но, чи Бiлорусь - вільна країна? Але БЯЛОРУСИ НIКОЛИ НЕ ПРОГОЛОШУВАЛИ СВОЮ НЕЗАЛЕЖНIСТЬ!!! А Казахстан? ТАКОЖ! Й так - усi iншi 14 Республiк Радянського Союзу! Однi самi УКРАIНЦI проголосили те, що й так мали! Для того, щоб щорiчно святкувати День ОШУКАНОГО дурня-УКРАIНЦЯ! Й цiлувати в дупу Декларацiю незалежностi - того, що ми й так до того мали! А iншi РЕСПУБЛІКИ свою незалежнiсть НЕ СВЯТКУЮТЬ! Вони її ПРОСТО МАЮТЬ!

Най буде Ваша свiдомiсть Ясна й Свiтла! Волi Вам и Мудростi!

P/S. САМЕ ГОЛОВНЕ! - НЕ ВIДВОЛIКАЙТЕСЯ вiд головноi мети - Н-Е Т-Р-Е-Б-А В-И-Т-Р-А-Ч-А-Т-И ЧАС НА БОРОТЬБУ З ПРИМАРАМИ, треба, НЕ ЗВЕРТАЮЧИ УВАГИ НА ФЕЙКОВУ нинiшню ВЛАДУ корпорацii Україна, - будувати та ВIДНОВЛЮВАТИ своi УРСР-ровськi РЕСПУБЛІКАНСЬКI  народнi органи та засади влади!!! I все!

P/S2. А взагалі процес поступового тихенького, непомітного переходу з юридичного поняття "УРСР-РЕСПУБЛІКА" до поняття "приватна корпорація Україна" розпочався трошки раніше - після прийняття Конституції УРСР у 1978 році, де у первісному тексті Конституції Української Радянської Соціалістичної Республіки завжди та всюди фігурувала "УРСР", але в процесі введення поступових змін до Конституції поступово поняття УРСР замінювали невизначеним "Україна". Ці мої дослідження я викладу в іншій окремій статті.
Ви тільки второпайте! НАВIЩО??? Я наголошую - Н-А-В-I-Щ-О у 1991  державні зрадники знищили у Конституції УРСР свою власну назву "УРСР"!!!???
Той, хто аргументовано відповість на це запитання буде Людиною Року!!!
Це те саме, що у законах США замiнити слово США на ШТАТИ, або АМЕРИКА!!!
Безумовно, раніше ніхто навіть уявити не міг, що поняття Україна може бути не тим самим, що Українська Радянська Соціалістична РЕСПУБЛІКА, і що це зовсім інший юридичний термін, але життя усе поставила на свої місця, й це з'ясувалося зовсім недавно, коли спливли факти реєстрації органів влади та держави Україна у закордонних реєстрах приватних комерційних фірм.

P/S.3. На історичному відеозапису ВР УРСР 1990 року
https://m.youtube.com/watch?v=xm2mYyua9fA
"Назва держави Українського Народу - САМОСТІЙНА УКРАЇНСЬКА ДЕРЖАВА УКРАЇНИ!!!"

ми бачимо вiдеодоказ - факт заколоту та державного перевороту у УРСР, де банда злочинців шляхом шахрайскої підміни юридичних понять, прикриваючись уявною панікою та якоюсь містичною загрозою вiд банди якихось там заколотників у Москві та їхнього перевороту у Москві 19 серпня 1991 року, шляхом нагнітання маревом страху, ввела у оману Народ Української РЕСПУБЛіКИ, та проголосила нову державу Україну, не знищивши попередню - Українську Радянську Соціалістичну Республіку!!!
Ви тільки уважно ВТОРОПайтЕ слова -  "Верховна Рада УРСР проголошує створення держави Україна!", яку потім внесли в реєстр  приватних торгівельних корпорацій, як  "просто Україна!" Це ЯК???
Проте треба бути дуже уважним та ясно міркувати -  Верховній Раді УРСР не надавалося право утворення інших держав або країн!!!  наголошую великими літерами - ВР УРСР привселюдно здійснили заколот та державний переворот бандою  сіоністських злодіїв!  й  шахрайським словоблудством  перейменували Українську Народну Республіку БЕЗ ВОЛI на те Українського Народу!!! - в  Україну! ТАКОГО НА РЕФЕРЕНДУМI НЕ ПРОГОЛОШУВАЛОСЬ - ПЕРЕЙМУВАННЯ "УРСР" в "Україна"!!! Й не треба їздити праскою по вухах - вони й так рiвнi!

Доказом заколоту та державного перевороту є той факт, що Українська Радянська Соціалістична Республіка, як такова, нікуди не зникла не була знищена й до нині юридично існує, Верховна Рада УРСР її н-е з-н-и-щ-и-л-а! Проте заколотники організували іншу державу всередині  існуючої  держави - УРСР! Двi держави одночасно не можуть бути!
У всьому світі під час створення нових держав попередню знищують шляхом нізвердження попереднього уряду!  Уряд УРСР ніхто не знищував, а це означає, що УРСР існувала та існує, діяла та діє! А те, що скоїла банда заколотників -  є фактом захоплення та узурпації влади хунтою!

Пояснюю на долонi, як правозахисник! У юриспруденції існують терміни, які спираються на законодавчі акти. Кожне слово, його склад має своє означення та свою функцію. Якщо у слові-означенні замінити хоча б одну букову, юридичне значення слова стає іншим і відповідно його юридичні функції змінюються -  попередні функції знищуються і термін набуває нові юридичні функції. Це основа всього юриспруденства!
Коли  банда жидомасонських сіоністів перейменували себе з старої назви Верховна Рада РЕСПУБЛІКИ УРСР, у нову назву Верховна Рада України, вони перейшли в інше правове поле, й усі закони РЕСПУБЛІКИ УРСР для них перестали діяти, проте закони РЕСПУБЛІКИ УРСР діють ДОНИНI ДЛЯ УСIХ, окрім Верховної Ради України! Для того щоб закони РЕСПУБЛІКИ УРСР перестали діяти ДЛЯ УСIХ, для цього треба фiзично нізвергнути уряд РЕСПУБЛІКИ УРСР шляхом революції, коли влада новоi країни знищує фізично представників попереднього уряду! Другим варіантом знищення законів РЕСПУБЛІКИ УРСР є легітимне прийняття закону про знищення усіх попередніх законів країни ВИКЛЮЧНО ТIЛЬКИ уповноваженими відповідальними персонами, тобто повним складом Верховної Ради РЕСПУБЛІКИ УРСР!  Цього нічого не було зроблено! Але уряд іншої країни /у тому рахунку і України/ не має НIЯКОГО ЮРИДИЧНОГО права та повноважень знищувати або змінювати закони іншої країни - РЕСПУБЛІКИ УРСР!  доказом того, що Україна та РЕСПУБЛІКА УРСР це різні країни, є наявність у них різних урядів та різних конституцій!
Загострюю вашу увагу! -  наявність тієї самої території та того самого народу НЕ Є ознакою чи умовою НАЯВНОСТI ПОВНОВАЖЕНЬ Верховної Ради нової країни, а точніше приватної торгівельної корпорації "Україна" - ДОСТУПУ ДО ЗАКОНОТВОРЧИХ ФУНКЦIЙ попередніх країн, як то Київської Русі, /створеної тисячi рокiв тому/,
Тартарії, Української Народної Республіки, створеної у 1918 році, РЕСПУБЛІКИ УРСР /створеної у 1922 роцi/!
Тобто народ України ошукала банда шахраїв, яка спекулюючи юридичними термінами та поняттями, замінила всю законодавчу базу та узурпували владу на теренах Республіки УРСР, що є злочином - державної зради уряду РЕСПУБЛІКИ УРСР, державним заколотом та переворотом, узурпацією влади у Республіці УРСР.
Я не пропагую та не призиваю повернутися назад у СССР, чи то у УРСР! , а просто юридично констатую де-юро та де-факто існування далі, як і донині Республики УРСР -  її ніхто не ЮРИДИЧНОВIРНО та УПОВНОВАЖЕННИМИ ПЕРСОНАМИ НЕскасовував та НЕзнищував!
Загострою увагу неосвічених -  проголошення України - це не є факт знищення Республіки УРСР! Повторю великими літерами - навчиться читати документи!  проголошення України не є фактом знищення Республіки УРСР!!!
Й неважливо, з якої букви чи літери написати назву країни, головне Республіка УРСР та Україна це зовсім різні країни!
Й будь ласка Зрозумійте та ВТОРОПАЙТЕ врештi-решт - створення нового законодавства на території попередньої країни не знищує законодавство попередньої!  повторюю -  законодавство України не знищує та юридично не може знищити законодавство Республіки УРСР, бо уряд новоi країни Україна не уповноважений створювати чи змінювати закони іншої країни Республіка УРСР!!!
Верховна Рада України НЕ МАЄ ніякого відношення до Верховної Ради Республіка УРСР та до законів Республіки УРСР!!! І коли вам кажуть що Верховна Рада України ШОСЬ, чи то якось замінила у законах Республики УРСР - НЕ ВIРЬТЕ!!! - ЦЕ ЛОХОДРОМ ТА ШАХРАЙСТВО!
І ще один факт злочинного обдурювання та ошукування  Українського народу - це фіктивний липовий начебто документ про начебто передання повноважень Верховної Ради Республіки УРСР новій Верховній Раді Україна!
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1543-12 Закон України «Про правонаступництво України».
Ця процедура АПРIОРI не може бути виконана одноособово!!!  Розуйте очі врешті-решт! - як юридична процедура передання майна чи повноважень, чи то функцій - чогось від однієї особи до іншої може відбуватись без присутності однієї з цих двох осіб! Передання самому собі? ви тільки ВТОРОПАЙТЕ! Чи можна юридично передати самому собі????
А Верховна Рада приватної торгівельної корпорації Україна ПЕРЕДАЛА САМА СОБI функції та повноваження  іншої юридичної особи - Верховної Ради Республіки УРСР!!!  Ганьба!
Тоб-то, якщо пояснити для неосвічених селян, це злодії-заколотники так красиво  назвали державний переворот та узурпацію влади бандою заколотників - ХУНТОЮ, як вони себе називали - новим, але в дійсності нелегітимним начебто урядом нової країни України - ПЕРЕДАННЯ ПОВНОВАЖЕНЬ!!!  Вiд сміху можна вмерти!
Ми як жили у Республіці УРСР, так і живемо далi, от тiльки уряд Республiки УРСР дизертирував та відрікся від своєї країни Республіка УРСР, тому що вони всі були запроданці! А ще точніше - всі були комуністами, яких об'явили у 1990 роцi злодіями та злочинцями, й тому вони швиденько позбулися своїх партбілетів, перефарбувались, перевзулися нальоту й навішали всім лапшу на вуха, об'явивши себе новим урядом нової країни! Бо згідно законів тих часів вони повинні були відповідати за кримiнадьним законодавством за усi злочини комуністичної партії!
Далі. Вони не живуть за конституцією Республіки УРСР 1978 року!! Для них вона не існує ВЗАГАЛI, бо вони є службовцями - урядом іншої  уявної фіктивної містичної країни -  під назвою " приватна торгівельна корпорація Україна" яка користується своїм корпоративним законодавством!!! Й той, хто згоден з їхнім корпоративним законодавством, в основі якого лежить КУ1996, той є їхнім суб'єктом та їхнім рабом! А той, хто розуміє та дотримується діючої донині Конституції Республіка УРСР 1978 року, той не є їхнім суб'єктом! Це справа добровільна, тому вони примушують силою кожного добровільно це визнати!
===
Ще один доказ безглуздості Декларації про державний суверенітет України 1990 року: http://stihi.ru/2020/11/23/2676
Кравчук /тодішній голова ВР УРСР/ поправ пам'ять Михайла Грушевського й відмовився визнати, що незалежність Української Республіки вже була проголошена 73 роки тому у 1918 році у Четвертому Універсалі Центральною Радою Української Народної Республіки за варіантом Михайла Грушевського! Кравчуковська нахабна морда разом з поплічниками навіть не пригадав цього факту і ганебно приховав Грушевського й ЦР УНР в своїй Декларації про державний суверенітет України 1990 року!
Як би ви ж вони були дійсними гідними синами нашої коханої неньки України, то вони б написали б такий вступ:
ПРОДОВЖУЮЧИ ВЕЛИКУ СПРАВУ ВИБОРЮВАННЯ своєю кровью та мозолями на долонях ДОРОГОЦIННОї
ВОЛI, розпочату видатними нашими пращурами, такими, як Iоан Сєрко, Богдан Хмельницький, Тарас Шевченко, та ПIДТВЕРДЖУЮЧИ Четвертий Унiверсал Михайла Грушевського, прийнятий Центральною Радою Української Народної РЕСПУБЛІКИ, та ЧЕСНО ДИВЛЯЧИСЬ у очи своїх землякiв...
Це було ВИПРОБУВАННЯ верховнiй зрадi на УКРАїНIСТЬ! /=GrafBorisfen=/, яке на превеликий жаль вони не пройшли, й довели усiм, шо вони жиди порхатi, та злодiї ганебнi! ГАНЬБА iм на вiки! Фу!

Ось ГОЛОВНI СЛОВА Нашої РЕСПУБЛIКИ - "ОДНИНІ УКРАЇНСЬКА НАРОДНА РЕСПУБЛІКА СТАЄ САМОСТІЙНОЮ, НІ ВІД КОГО НЕ ЗАЛЕЖНОЮ, ВІЛЬНОЮ, СУВЕРЕННОЮ ДЕРЖАВОЮ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ" - Михайло Грушевський та Центральна Рада УНР : 100 РОКІВ ВІД ПРОГОЛОШЕННЯ IV УНІВЕРСАЛУ УКРАЇНСЬКОЇ ЦЕНТРАЛЬНОЇ РАДИ
У ці січневі дні /2018/ українство відзначає 100-річний ювілей доленосної події в історії вітчизняного державотворення – урочисте проголошення 9 (22) січня 1918 р. IV Універсалу Української Центральної Ради. Документ декларував незалежність Української Народної Республіки, заявляв про її прагнення до мирного співіснування з усіма сусідніми державами, і, таким чином, ознаменував завершення складного національно-визвольного змагання українців за утвердження державного суверенітету.
Зміст IV Універсалу одразу був доведений до широкого загалу – його опублікували в газетах та афішах, а значення, яке для українського народу навряд чи можна переоцінити, визначили ще провідні державні діячі того часу у своїх щоденниках та мемуарах. Універсал як основний державоформуючий документ впродовж 1918–1921 рр. був розтиражований різними друкарнями. Текст Універсалу публікувався окрім української російською, польською і єврейською мовами.

Зібрання всіх чотирьох Універсалів Української Центральної Ради у листівках (вони ж аркушівки, летючки, метелики) зберігається у спеціалізованій колекції відділу стародруків та рідкісних видань НБУ ім В І Вернадського. Всього в її складі нараховується 11 варіантів аркушівок з текстами всіх універсалів: 4 варіанти друку І Універсалу, 1 – ІІ Універсалу, по 3 – ІІІ і IV Універсалів.
Офіційний текст документу у такому виді друкованої продукції передавався без змін (збережені назва, структура та зміст, дата ухвалення), натомість їм притаманні значні розбіжності в аркушевій формулі, наборі, а також у художньому оздобленні. Жоден наявний у відділі примірник не позбавлений художніх друкарських засобів: застосування різних шрифтів, виділень жирним шрифтом і курсивом, відступами, виокремлення ключових положень документу, тому подібне.
У друкарні Міністерстві внутрішніх справ Української Центральної Ради були надруковані у вигляді летючок всі Універсали Української Центральної Ради. У колекції листівок відділу стародруків та рідкісних видань зберігаються такі видання друкарні Міністерства внутрішніх справ з текстами ІІІ і IV Універсалів. Це листівки, з характерними притаманними їм рисами оздоблення – одноаркушеві, розміром 42 на 26 см, текст в два стовпчики. Під лінійною рамкою дрібним шрифтом вміщено друкарські відомості «Видання Інформаційного бюро при Мін. Вн. Справ Друк. Мініст. Внутр. Сп., Хрещатик № 31. Телефон 17-22».

Інше представлене в колекції видання ІV Універсалу – російськомовна аркушівка розміром 54 на 22,5 см, без зазначення місця друку й видавництва. У тексті в два стовпчики, виділено основні ідеї документу.
Видання тексту Четвертого Універсалу здійснила редакція «Робітничої газети» у друкарні С. В. Кульженка в Києві. Щоденна «Робітнича газета» була друкованим органом Центрального Комітету Української Соціал-Демократичної Робітничої Партії – однієї з найвпливовіших політичних партій доби Української революції, члени якої брали участь у підготовці універсалів УЦР. У колекції зберігаються декілька примірників. Листівка являє собою двостороннє двомовне видання (з лицьового боку українською, зі зворотного – російською мовами), має видовжену форму.
Великі розміри листівок свідчать про те, що вини були орієнтовані на масового читача та для вивішування, перш за все, в людних місцях. Листівкова форма була також зручною для розповсюдження документів центральної влади серед регіонів країни, як найбільш оперативний спосіб доведення офіційної інформації до населення. Аркушівки з текстами універсалів могли використовуватися агітаторами, направленими на місця інформаційним бюро при Міністерстві внутрішніх справ УНР, а також політичними і громадськими організаціями, що підтримували владу Української Народної Республіки. Водночас, відсутність вихідних даних на деяких аркушевих виданнях може свідчити про те, що наявна листівка друкувалася нашвидкуруч за напівлегальних обставин.
Листівки як вид друкованого продукту набули особливого поширення під час революційних подій 1917–1921 рр. Вони засвідчили остаточне політичне та державотворче пробудження України, адже стали друкованим продуктом різноманітних центральних та місцевих органів влади та управління, політичних сил, громадських організацій, професійних груп, а подекуди й окремих осіб. Аркушівки зафіксували початки національного будівництва та відобразили законодавчі тенденції Української Центральної Ради, Гетьманату, Директорії УНР.

Відділ стародруків та рідкісних видань.
http://www.nbuv.gov.ua/node/3868
========
1918, 22 січня – відбулося проголошення незалежності Української Народної Республіки.
Копія ІV Універсалу УЦР. 22 січня 1918 року. Фото: cn.archives.gov.ua
Саме цього дня Мала Рада почала розгляд тексту ІV Універсалу. Декілька днів знадобилося членам Ради аби дійти згоди з більшості позицій. Пізно вночі з 24 на 25 січня 1918 року, після відкритого поіменного голосування, Універсал таки було ухвалено. У голосуванні брали участь 49 присутніх. З них 39 людей  підтримали текст документа, решта – були проти або утрималися.
 З трьох запропонованих проєктів документа, за основу взяли найкоротший за змістом, розроблений Михайлом Грушевським.
«Секретар Центральної ради Михайло Єреміїв називав прізвище кожного з членів Малої ради, й кожен відкрито говорив – чи він «за», чи «проти». – розповідає про події тієї ночі Світлана Панькова директор Історико-меморіального музею Михайла Грушевського. - Філософ Дмитро Чижевський представляв Російську соціал-демократичну партію, її крило меншовиків. Він проголосував «проти». Він був людиною, яка належала до українського руху, але він проголосував «проти», адже вважав, що це тоді було не на часі. Хтось тоді його у залі назвав «запроданцем». Пізніше Чижевський у своїх спогадах писав, що це була найприкріша помилка особисто для нього».
Документ окреслив чотири головні напрями: проголошення самостійності Української Народної Республіки; доручення Раді Народних Міністрів укласти мир з Центральними державами; оповіщення оборонної війни з більшовицькою Росією; декларування основ внутрішнього соціально-економічного будівництва й окреслення заходів для припинення війни з Центральними державами.
Зовнішні обставини мали значний вплив на прийняття рішення про проголошення незалежності. У цей час точилися бої між підрозділами української армії та більшовицькими військами, які сунули на Київ. Українська Центральна Рада шукала  союзників для протистояння збройній агресії більшовицької Росії. Відтак, проголосивши незалежність, Україна могла легітимізуватися на міжнародній арені та укладати міжнародні договори. Переговори в Брест-Литовську про мир між УНР та країнами Четвертного союзу завершилися визнанням України самостійною державою та підписанням мирного договору.

Ось така фігня, малятки, любі хопчики й дівчатки!
=GrafBorisfen=03.11.2020 =Юрий Андреевич Сафроненко - живорождённый сынСловянского Рода Арийского НаРода Великой Белой Расы= /страна ПРОЗРЕВШИХ Русов - РУСЬ - это Наша ВСЯ ПЛАНЕТА Мидгард-земля/

Проголошення Волi на референдумi - а що саме ПIДТВЕРДИВ, а не проголосив Народ УРСР у 1990 - ЧИТАЕМО ПО БУКВАХ!!! ПРОГОЛОШЕНО БУЛО у 1918... Й сприйнято усiма країнами... Й прийнято до складу ООН, як НЕЗАЛЕЖНУ РЕСПУБЛIКУ! Так ЧОМУ НЕЗАЛЕЖНИЙ ЧЛЕН ООН з 1947 р
, повинен знову проголошувати ся незалежним та суверенним??? Та ще й ТIЛЬКИ НА УКРАIНСЬКIЙ МОВI???? а бо ця шпектакля ПРИЗНАЧАЛАСЯ тiльки для украiнських простакiв!
====
Коли Верховна Рада УРСР проголосила нову державу з новою назвою Україна, ця банда злодіїв здійснили цілу купу злодійств: - 1, - ДЕЗЕРТИРУВАЛИ з уряду УРСР; 2 -  ошукали народ Української Республіки  створенням фейкової країни, не маючи ніяких повноважень для цього!; 3 -  скоїли державний переворот,  захоплення й узурпацію влади бандою злочинців, які перестали бути урядом після відмови своїх повноважень у якості Верховної Ради УРСР після чого їх ніхто не обирав представниками Верховної Ради України!
Повторю великими літерами - після дезертирства Верховної Ради Української Радянської Соціалістичної Республіки, усі злочинці ВР УРСР - припинили свої повноваження як уряду,
Їх повинні були знову на загальних підставах бути обрані у Верховну Раду нової країни - України, яка не є УРСР!
А тому дезертири УРСР не мають ніякого права керувати від імені українського народу!!!
Невже це незрозуміло!!!!
Верховну Раду України ніхто не обирав!!! Ганьба!!! Це самозванці й дезертири, бо у їхніх мандатах записано чорним по білому:  народний депутат УРСР який не має права самоперевизначитися у народного депутата Німеччини або Італії або України!
Тому усі їхні фейкові закони, постанови, акти це усе лапша телепнів!!!
Уявляєте собі таку картину -  Бундестаг  Федеративної Республіки Німеччини у 1991 році, наляканий переворотом у Москві збирається та проголошує себе новим урядом Пруссії, а ФРН перейменовує у нову країну Пруссія!!!  проголошує Декларацію про державний суверенітет Прусії!
====
Без історичного аспекту роздивлятися наше нинішнє становище безглуздо!!! Повторюю головними літерами та ЗАГЛАВНИМИ буквами - усі наші Права Нашого Українського Народу треба роздивлятися, ПОЧИНАЮЧИ не з 1937 року, а з джерел Великої Київської Русі та Центральної Ради Української Народної Республіки!
Безумовно, головний тягар правової документальної бази лежить на двадцятому столітті!
Так от - для відома Андрія та всіх юристів України!!! - початок НАРОДНОГО ПРАВА лежить у ПЕРШИХ офіційних законодавчих актах Центральної Ради Української Народної Республіки -  це загальновідомі Універсали Центральної Ради.
До цього моменту, не приймаючи до уваги дрібні правозастосовчої документи /такі як листи з листування між царями та королями/, це був один-однісінький установчий документ Конституція Пилипа Орлика.
Тоб-то, основним нашим правовим документом Українського Народу, який живе на території та у соціальній спільноті РЕСПУБЛIКА!!!, є головний наш документ, у якому проголошений наш суверенітет та незалежність на всесвітньому рівні - це 4-й Універсал ЦР УНР, проголошений 22 січня 1918 року!
Другим документом головного нашого Права Суверенності та Незалежності Українського Народу є Декларація про державний суверенітет України 1990, але тільки у аспекті підтвердження четвертого Універсалу, бо він ТIЛЬКИ повторює засади та принципи Суверенності і Незалежності Українського Народу! Наголошую повторно - ДпДСУ1990 ТiЛЬКИ ПIДТВЕРДЖУЄ 4-й універсал ЦР УНР!
Третій раз повторити для особливо тупих не потрібно???  - ДпДСУ1990 ТiЛЬКИ ПIДТВЕРДЖУЄ 4-й універсал ЦР УНР!
Тому незалежність та суверенітет народу проголошений 22 січня 1918 року, А на референдумі у 1991 році ми оці принципи незалежності та суверенітету ТiЛЬКИ ПIДТВЕРДИЛИ загальною Волею усього Українського Народу! І більш нічого!!! Повторюю - на референдумі нічого більше, окрім підтвердження незалежності та суверенітету, заявленою у четвертому Універсалі ЦР УНР не проголошувалася!!! Тому, кожному, хто скаже що на референдумі ми щось утворювали чи проголошували, треба плюнути між очі, та ткнути йому у пику бюлетень голосування на референдумі, Де написано тільки одне: - чи схвалює ви ДIЮ - проголошення незалежності та суверенітету українського народу! Й більш нічого іншого!

Тому перед тим як роздивлятися Конституцію 1937 року, треба спочатку роздивитись 4-й Універсал Центральної Ради Української Народної Республіки!!! Хто його ігнорує, той або телепень, або провокатор!
====
Щодо Закону про ПРАВОНАСТУПНИЦТВО!
Ну от скiльки я повинен розтлумачувати??? Коли Ви вже ввiмкнете розум??? Га?
Е  Велика різниця між поняттям правонаступництво /у передачі владних повноважень/ та узурпація /влади/!!!
Головною умовою правонаступництва є добровільна передача одного покоління іншому, а узурпація влади це силове захоплення без будь-якої добровільної згоди!
Якщо ми подивимось на відео докази, за відсутністю письмових документів, то побачимо конклюдивну /мовчазну/ згоду, а якщо точніше, відверту відмову уряду УРСР від подальшого виконання своїх обов'язків!
Гіпотетично будемо вважати це добровольною згодою у передачi своїх повноважень - АЛЕ КОМУ!
Й отут криється головна підстава, головний капкан, на який ніхто не звертає увагу!!!
А уряд, який повинен був прийняти повноваження на той час був ВЗАГАЛI відсутній!
Ота купка злодіїв, які відмовилися від виконання своїх обов'язків по керуванню урядом УРСР, стали державними зрадниками! Тому злодії, які проголосили себе новим урядом, без будь-яких на те повноважень від народу Української Республіки, є відвертими злодіями та узурпаторами, з усіма вiдповiдними ознаками згідно міжнародного Кримінального Права!
далі не вміщаєцця....
продовження у наступній статті
Повна версія ОТУТЕЧКИ: -  https://stihi.ru/2020/11/02/583



ID:  944898
ТИП: Поезія
СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний
ВИД ТВОРУ: Вірш
ТЕМАТИКА: Філософська лірика
дата надходження: 13.04.2022 14:42:21
© дата внесення змiн: 16.10.2022 08:45:14
автор: GoldKing

Мені подобається 1 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (592)
В тому числі авторами сайту (3) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: