Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: 5Елемент: Другий день знайомства (18+) (2 частина) - ВІРШ

logo
5Елемент: Другий день знайомства (18+) (2 частина) - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 4
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Другий день знайомства (18+) (2 частина)

Не дивлячись на завантаженість роботою, день здавався Тарасу легким і гарним. Думки весь час повертали його до вчорашнього вечора. Співробітники, засмучені поразкою збірної, мовчали навіть під час тенісних матчів, куди зазвичай збиралися під час перерв. Десь після обіду, в хлопця задзвонив мобільний. Номер визначився і Тарас побачив, що дзвонить Іван.
-	Тут така справа, я домовився з хазяїном квартири, що ми поставимо кондішн, а він зарахує його у нашу платню… Так інсталятори можуть або сьогодні після роботи або через тиждень..  а тут така спека, що не хотів би відтягувати….
-	Так треба сьогодні ставити, можу допомогти…
-	Допомога потрібна, але в іншому… мені треба буде слідкувати за встановленням, перевіряти, платити… а ти не зміг би сходити у кіно з Яною… бо вона засмутиться, якщо пропустимо… 
-	Я можу послідкувати за робітниками, а ви йдіть у кіно, - переборюючи радість від такої пропозиції запропонував хлопець.
-	Та ні, я маю слідкувати сам, та й з Розеткою домовився на вечір про доставку кавоварки, а вони ж віддають по посвідченню…
-	Домовились, о котрій мені потрібно бути вдома? 
-	Якщо на метро їхати то о двадцятій, якщо на таксі, то раніше бо затори.
-	Добре я буду дома раніше.  
Іван поклав слухавку, а Тарас не знаючи як втамувати радість, вийшов з офісу і вирішив прогулятися по свіжому повітрі. На дворі була спека, тож ідея з прогулянкою була не дуже. Одягнувши маску, хлопець зайшов до найближчого кафе і почав рахувати. 
18 година він виходить з роботи
18-15 сідає в метро. 
18-45 він біля гаража (добре що ключі в нього завжди з собою
19-00 він дома 
А ще треба в душ… Трохи не вспіваю…
Добре – все зміщаємо на пів години.
Калькулятор в голові програміста працював правильно, тож о пів на сьому він вже був дома. Прослизнувши через відкритий тамбур до себе він прийняв душ і роздумуючи що одягти шорти чи джинси стояв посеред кімнати.
В цей час в двері постукали і не встигнувши відповісти запрошенням, хлопець побачив Яну, яка при повному параді ввійшла до кімнати. 
-	Шорти не катять,- оцінивши супутницю вирішив господар.
-	Я за п’ять хвилин буду готовий
-	Тоді можно я зроблю собі каву?  бо нашу кавоварку Іван ще не підключив.
-	Звичайно, -посміхнувся юнак
За пару хвилин хлопець був одягнений, тож навіть чекав поки дівчина доп’є свій напій.
Закривши квартиру вони зайшли до сусідів. Поговорити там не було можливості , бо робітники саме зараз величезним буром свердлили стіну. Проводжаючи до ліфта, Іван заставив перевірити дружину, що взяла квитки, окинувши пару поглядом сказав
-	А ви дивитись нічогісенько, до речі є гроші на таксі?- Чи у дружини чи у сусіда запитав він.
-	Я взяв машину товариша, та й гроші є, - відповів Тарас
-	Ну то с богом, ПАРАСЮ, - засміявся чоловік і натиснув на кнопку першого поверху.
-	І яка в нас буде машина? –щурячи очі запитала дівчина, коли вони проїхали декілька поверхів униз
-	За хвильку побачиш, це мого найкращого друга, він зараз працює в Італії
-	І возить тобі каву, пам’ятаю…
-	Так і живе в мене коли буває наїздами, іноді я ночує в кухні на кріслі, коли до нього приходить дівчина… бо в нього проблеми з її батьками…
А через карантин не може отримати візу для неї…. Щоб забрати в Італію…
В цей час вони підійшли на парковку і у відповідь на кнопку сигналізації, привітно заблимав форд мустанг.
-	Окуєть, - не втрималася дівчина, а молила Бога щоб то були не жигули з відсутнім кондиціонером, а тут чистокровний жеребець.
-	Так машина старенька, але на ній майже не їздили тож в хорошому стані.
-	Зараз побачимо, в якому стані і чи вправний ти водій.
-	Сьогодні не будемо ганяти… бо по перше наша ціль кіно, а по друге штраф прийде на Сашка (якщо десь прогавимо камеру)
-	Я не про перегони, я про кількість заторів у Києві…Т а час ще є, сеанс о 22… просто я б хотіла до фільму посидіти десь у кафешці. 
-	А я як би хотів… подумав Тарас натискаючи на важіль газу.
Машина вирішивши показати, що в неї дійсно 4 літровий двигун гримнула і прокрутивши в повітрі колесами вискочила на дорогу. Сонця вже майже не було, кондиціонер працював чудово, але щоб потішити супутницю Тарас з’їхав на обочину і опустив кришу. 
-	Я приголомшена, - сказала дівчина використовуючи нецензурну лексику. 
З її вуст навіть лайка звучала як вальс, чи краще сказати сальса... весело і еротично. Вискочивши на магістраль машина додала потужності. Спереду їхала фура, намагаючись обігнати іншу, що ледве пленталася. Водій зрозумівши, що заважає, додав газу  і як тільки зміг узяв вправо звільняючи полосу маслкару. Тарас вдавив акселератор і машина стрімко прискорилася. Хлопець моргнув аварійкою, в цей час дівчина розвернулася і послала водієві повітряного поцілунку. Повернувшись до супутника вона запитала
-	Ти ж не ревнуєш? Бо зазвичай я б показала йому цицьки, як в американських фільмах… та то якби була б у футболці чи светрі…
-	Ревнувати королеву.. безглуздо… ,- філосовські підсумував хлопець.
Треба було розвертатись бо вони проїхали кінотеатр у погоні за відчуттям.
Їхали в зворотньому напрямку повільно, працював радар. І  супутники насолоджувалися один одним. 
Припаркувавшись біля кінотеатру, вони пішли до кафешки. Вона була під дахом тож у пригоді стали маски, що Тарас завбачливо взяв з дому. 
Взявши собі каву, а дівчині якийсь слабо алкогольний коктейль Тарас вибрав столик у кутку. Йому хотілося побалакати з глазу на глаз.
Але першою почала дівчина. 
-	Розкажи про свій перший раз.
Тарас був готовий до відвертостей, тож почав без затримки.
-	Мені було чотирнадцять чи десь біля цього, а вона була красунею медичкою в дитячому таборі…
-	Ну ти і звиздюк, - весело лайнулася дівчина.
-	Ні чиста правда… Ми з хлопцями часто обсмаковували її та ще одну вожату з іншого загону. Їм було на вигляд 25-27 років, але ж різниця у десять в тому віці це прірва… В нас була таємниця, будинок нашого загону примикав до будинку лазарету. Вони були на сваях, підлога дощата. Між дошками були щілини. Ми коли знали що всі рушають на пляж і лікар буде перевдягатися – підглядали за нею… Там був і екстрім, що помітить і збудження… Але все трапилося наприкінці зміни. Я зловив клєща і вранці побачив його. Він впився посередені мого стовбура. Злякавшись я побіг і почав тарабанити у двері лікарні. Вона відкрила як спала – в футболці, що ледь прикривала красиві мережеві трусики. 
-	В мене щось сидить, - майже прохрипів я.
-	Де в мене ? що сидить? – також тремтячим голосом запитала вона. 
Я скинув плавки, вона зойкнула, гадаю не від виду мого прутня, а від несподіванки.  Бо що робити вона також не знала. Спершу вона приклала вату зі спиртом. Мабуть почало пекти, але я не відчував, від її дотиків член почав збільшуватися у розмірі. Аліна Володимирівна відійшла і закрила двері. Потім взяла якусь приспособу і почала його викручувати. Коли це вдалося, вона поклала кліща на білий папер а мені стала протирати ватою зі спиртом. Увесь час я не дивився на її маніпуляції, а розглядав груди, що з’являлися коли вона нахилялася наді мною. Коли їх не було видно мій бойовий дух підіймав вид  мережевих трусиків і чорнявого волосся. Мій прутень стояв як олов’яний солдат. Коли ж вона почала протирати спиртом, він вибухнув я знітився, а вона промовила
-	Все добре, зараз закінчимо з кліщем і я тобі все розповім.
Потім вона під збільшувальним склом переглядала кліща і задоволена сказала – всі ножки цілі, тож вийшов весь. Мене вже це не турбувало, я розумів, що перший секс відбувся і я тепер чоловік, а не хлопчик.
Згодом вона сказала мені підійти до рукомийника, зливала воду, а я милив прутня. Закінчивши процедуру очищення вона знову приклала вату зі спиртом. І знову стовбур почав збільшуватися. 
-	Думай про щось інше, - весело сказала жінка.
-	Ви дуже красива, і у Вас гарні груди і це всі бачили
-	Що красива   я і так знаю, що ти не відводив очей від моїх грудей я бачила, але гадала, що то буде як анестезія, а чого всі бачили?
І тут Остапа понесло.. Я розповів їй про дірки у дошках.
-	Збочинці, - а я думала то миші….
-	Так от,- розпочала лікар. 
-	Це був кліщ, ми його витягли, але по перше ти кожен день будеш приходити на огляд до мене. Коли зміна закінчиться я дам направлення до твого терапевта, далі вона буде слідкувати…
Не хочу лякати тебе, але хвороба Лайма ще та погана штука.
-	По друге, в тебе була еякуляція, яка буває під час сексу. Чи від моїх дотиків чи від твоїх думок, це нормально. А от розглядати жінку ховаючись під  підлогою – не нормально. І розпатякати друзям, що ти дивився на полуголу жінку, яка тобі робила операцію і при цьому не вспіла одягтися – також не нормально і …. Правильний чоловік так би не зробив….
-	Я про це не розповідав жодній людині… Тільки тобі, ти ж не чоловік, та й за плином часу вже можно…
Я ще три дні ходив до неї, вона мазала спиртом але робила швидко, мій товариш не вспівав привстати. Я більше не лазив підглядати, а хлопці поверталися ні з чим, вона перевдягалася в кабінці на пляжі. А дірки так і залишилися, мабудь не хотіла підставити мене перед хлопцями. Яким я збрехав про занозу в нозі.
-	А як в тебе було вперше? – запитав хлопець
Та в цей час пролунав дзвінок і парочка попрямувала до залу.


to be continued...

ID:  919510
ТИП: Поезія
СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний
ВИД ТВОРУ: Вірш
ТЕМАТИКА: Філософська лірика
дата надходження: 14.07.2021 14:00:39
© дата внесення змiн: 30.07.2021 22:25:16
автор: 5Елемент

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (222)
В тому числі авторами сайту (8) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: