Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Тома: 12 кращих замків для відвідування в Шотландії: - ВІРШ

logo
Тома: 12 кращих замків для відвідування в Шотландії: - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 10
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

12 кращих замків для відвідування в Шотландії:

Тома :: 12 кращих замків для відвідування в Шотландії:
Известно, что в Шотландии одни из самых красивых пейзажей во всем мире, что делает его отличным местом для поездок и прогулок. Более того, замки для посещения в Шотландии практически бесконечны! Этот широкий спектр красивых замков и руин замка по всей стране только добавляет очарования Шотландии.

Хотите знать, сколько в Шотландии замков? Оценки варьируются от 2000 до 4000 , но вот 12 лучших шотландских замков!

12 лучших замков для посещения в Шотландии:
Замок Слейнс
Замок Данноттар
Эдинбургский замок
Дунробинский замок
Fyvie Castle
Замок Килчурн
Замок Фрейзер
Замок Черноты
Замок Дуарт
Замок Стерлинг
Эйлин Донан Замок
Замок Сталкер
1. Замок Слейнс
Расположенные в заливе Круден, руины замка Слейнс можно посещать круглый год. Находясь на вершине скалы, замок предлагает живописные виды и прекрасную прогулку.
 С точки зрения доступности, в заливе Круден есть автостоянка, которая позволяет вам дойти до замка, или вы можете довезти свою машину до замка - хотя я не рекомендую этого, поскольку там ограниченное пространство.

2. Замок Данноттар
  Второй по значимости замок TripAdvisor в Шотландии на 2017 год, замок Данноттар, находится примерно в 3 км к югу от портового города Стонхейвен. Часто описываемый как разрушенная средневековая крепость, замок находится на скалистом мысе, и, хотя за его посещение взимается небольшая плата, он того стоит.
3. Эдинбургский замок
  Он довольно центральный в Эдинбурге, и вы можете исследовать территорию с помощью экскурсий или самостоятельно. Эдинбургский замок великолепен, потому что в нем есть музей, который научит вас истории замка и Эдинбурга. Это один из замков, в котором есть встроенный ресторан. Отлично подходит для детей и взрослых.
4. Дунробинский замок
   Величественный дом, базирующийся в Сазерленде, он был домом для графов и герцогов Сазерлендских островов с 13- го века, что делает его старейшим непрерывно заселенным домом в Британии, поэтому здесь много истории. Сам замок напоминает французский замок со шпилями и башнями.
   Вы можете посетить все внутри замка, чайную комнату, магазин и сады. т.
5. Замок Фиви
Одна из известных историй заключается в том, что еще в 1920 году, когда проводился ремонт замка, за одной из стен спальни были найдены останки женщины. В тот же день жители замков начали страдать от странных шумов и необъяснимых событий. После этого лорд из замка положил скелет обратно, и преследование прекратилось.
6. Замок Килчурн
Разрушенная структура на скалистом полуострове Аргайл и Бьют. Замок Килчурн открыт для публики с 1 апреля по 30 сентября с 9:30 до 17:30 каждый день. Это бесплатно для посещения и имеет много интересной истории, основанной на нем, потому что он изначально был построен в 1400-х годах.
Это была крепость, резиденция и гарнизонная крепость, и в настоящее время она содержит старейшие из сохранившихся казарм на материковой части Великобритании. 
7. Замок Фрейзер
Замок Фрейзер, один из самых больших башенных домов в Шотландии, находится в 4 милях к северу от Дюнехта и всего в 16 милях от Абердина. Замок Фрейзер предлагает широкий выбор развлечений, включая экскурсии с гидом, наблюдение за природой, прогулки и игровые площадки для детей, и даже есть кафе, где можно перекусить .
8. Замок Черноты
     Расположенный недалеко от деревни Чернота в Линлитгоу, замок Черноты является замком 15- го века, который когда-то был тюрьмой и в какой-то момент гарнизонной крепостью. Построенный одним из самых влиятельных семейств, Crichtons, его часто называют «кораблем, который никогда не плавал» из-за своего внешнего вида каменного корабля.
Замок использовался во многих телевизионных шоу и фильмах, включая «Айвенго», «Судный день» и «Аутлендер».
9. Замок Дуарт
В острове Малл сидит DUART замок, он восходит с  13   века и является местом Маклина Клана. В замке вы можете найти выставку, посвященную истории вождей клана Маклин на протяжении веков.
  Этот замок также снимался во многих телешоу и фильмах, включая «Захват», «Когда звонят восемь колоколов» и «Я знаю, куда я иду». Замок Дуарта даже предлагает возможность провести там свадьбу, что звучит как абсолютная сказка.
10. Замок Стерлинг
   Расположенный в Стерлинге, это один из самых больших и важных замков для посещения в Шотландии, как в архитектурном, так и в историческом плане. Многие основные здания в замке датируются 15- м и 16- м веками, но есть также несколько сооружений, оставшихся с 14- го века. Там было по крайней мере 8 осад  замка Стерлинг, многие во время войн за независимость Шотландии.
11. Эйлин Донан Замок
Этот полностью отреставрированный замок 13- го века, один из самых живописных замков для посещения в Шотландии, расположен на острове недалеко от Дорни, где встречаются три озера, и окружен величественными и великолепными пейзажами. Он участвовал во многих фильмах, включая «Горец», «Джеймс Бонд - мира не достаточно» и «Бонни Принц Чарли».
Там вы можете воспользоваться центром для посетителей, который включает в себя кафе и сувенирный магазин.
12. Замок Сталкер
  Известный фанатам Монти Пайтона как «Замок Aaaaarrrrrrggghhh», Castle Stalker - это четырехэтажный замок на озере Лох-Лайч, расположенный примерно в 1,5 милях от Аппина на северо-западе Шотландии.
  Живописный и красивый, этот замок был построен сэром Джоном Стюартом где-то в середине 15- го века. 
Но только когда в 1975-х годах были показаны «Монти Пайтон» и Святой Грааль, «Замок Сталкер» стал настолько известным и узнаваемым.
https://moderntrekker.com/castles-to-visit-in-scotland/
Перевела на украинский язык 11.03.20    16.02

Відомо, що в Шотландії одні з найкрасивіших пейзажів у всьому світі, що робить його відмінним місцем для поїздок і прогулянок. Більш того, замки для відвідування в Шотландії практично нескінченні! Цей широкий спектр красивих замків і руїн замку по всій країні тільки додає чарівності Шотландії.

Хочете знати, скільки у Шотландії замків? Оцінки варіюються від 2000 до 4000 , але от 12 кращих шотландських замків!

12 кращих замків для відвідування в Шотландії:
Замок Слейнс
Замок Данноттар
Единбурзький замок
Дунробинский замок
Fyvie Castle
Замок Килчурн
Замок Фрейзер
Замок Чорноти
Замок Дуарт
Замок Стерлінг
Ейлін Донан Замок
Замок Сталкер
1. Замок Слейнс
Розташовані в затоці Круден, руїни замку Слейнс можна відвідувати цілий рік. Перебуваючи на вершині скелі, замок пропонує мальовничі краєвиди і чудову прогулянку.
З точки зору доступності, в затоці Круден є автостоянка, яка дозволяє вам дійти до замку, або ви можете довезти свою машину до замку - хоча я не рекомендую цього, оскільки там обмежений простір.

2. Замок Данноттар
Другий за значимістю замок TripAdvisor в Шотландії на 2017 рік, замок Данноттар, знаходиться приблизно в 3 км на південь від портового міста Стонхейвен. Часто описуваний як зруйнована середньовічна фортеця, замок знаходиться на скелястому мисі, і, хоча за його відвідини стягується невелика плата, він того вартий.
3. Единбурзький замок
Він досить центральний в Единбурзі, і ви можете досліджувати територію з допомогою екскурсій або самостійно. Единбурзький замок прекрасний, тому що в ньому є музей, який навчить вас історії замку та Единбурга. Це один із замків, в якому є вбудований ресторан. Відмінно підходить для дітей і дорослих.
4. Дунробинский замок
Величний будинок, який базується в Сазерленде, він був домом для графів і герцогів Сазерлендских островів з 13 - го століття, що робить його найстарішим безперервно заселеним будинком у Британії, тому тут багато історії. Сам замок нагадує французький замок зі шпилями і баштами.
Ви можете відвідати всі всередині замку, чайну кімнату, магазин і сади. т.
5. Замок Фіві
Одна з відомих історій полягає в тому, що ще в 1920 році, коли проводився ремонт замку, за однією зі стін спальні були знайдені останки жінки. У той же день жителі замків почали страждати від дивних шумів і непояснених подій. Після цього лорд із замку поклав скелет назад, і переслідування припинилося.
6. Замок Килчурн
Зруйнована структура на скелястому півострові Аргайл і Б'ють. Замок Килчурн відкритий для публіки з 1 квітня по 30 вересня з 9:30 до 17:30 щодня. Це безкоштовно для відвідування і має багато цікавої історії, заснованої на ньому, тому що він спочатку був побудований у 1400-х роках.
Це була фортеця, резиденція і гарнізонна фортеця, і в даний час вона містить найдавніші зі збережених казарм на материковій частині Великобританії. 
7. Замок Фрейзер
Замок Фрейзер, один з найбільших баштових будинків в Шотландії, що знаходиться в 4 милях на північ від Дюнехта і всього в 16 милях від Абердіна. Замок Фрейзер пропонує широкий вибір розваг, включаючи екскурсії з гідом, спостереження за природою, прогулянки та ігрові майданчики для дітей, і навіть є кафе, де можна перекусити .
8. Замок Чорноти
Розташований недалеко від села Чорнота в Linlithgow, замок Чорноти є замком 15 - го століття, який колись був в'язницею і в якийсь момент гарнізонної фортецею. Побудований одним з найвпливовіших родин, Crichtons, його часто називають «кораблем, який ніколи не плавав» з-за свого зовнішнього вигляду кам'яного корабля.
Замок використовувався у багатьох телевізійних шоу та фільмах, включаючи «Айвенго», «Судний день» і «Аутлендер».
9. Замок Дуарт
В острові Малл сидить DUART замок, він походить з 13 століття і є місцем Макліна Клану. У замку ви можете знайти виставку, присвячену історії вождів клану Маклін протягом століть.
Цей замок також знімався у багатьох телешоу і фільмах, включаючи «Захоплення», «Коли дзвонять вісім дзвонів» і «Я знаю, куди я йду». Замок Дуарта навіть пропонує можливість провести там весілля, що звучить як абсолютна казка.
10. Замок Стерлінг
Розташований у Стерлінгу, це один з найбільших і важливих замків для відвідування в Шотландії, як в архітектурному, так і в історичному плані. Багато основні будівлі у замку датуються 15 - м і 16 - м століттями, але є також кілька споруд, що залишилися з 14 - го століття. Там було принаймні 8 облог замку Стерлінг, багато хто під час воєн за незалежність Шотландії.
11. Ейлін Донан Замок
Цей повністю відреставрований замок 13 - го століття, один із самих мальовничих замків для відвідування в Шотландії, розташований на острові недалеко від Дорн, де зустрічаються три озера, і оточений величними і прекрасними пейзажами. Він брав участь у багатьох фільмах, включаючи «Горець», «Джеймс Бонд - світу не досить» і «Бонні Принц Чарлі».
Там ви можете скористатися центром для відвідувачів, який включає в себе кафе і сувенірний магазин.
12. Замок Сталкер
Відомий фанатам Монті Пайтона «Замок Aaaaarrrrrrggghhh», Castle Stalker - це чотириповерховий замок на озері Лох-Лайч, розташований приблизно в 1,5 милі від Аппина на північно-заході Шотландії.
Мальовничий і красивий, цей замок був побудований сером Джоном Стюартом десь в середині 15 - го століття. 
Але тільки коли в 1975-х роках були показані «Монті Пайтон» і Святий Грааль, «Замок Сталкер» став настільки відомим і пізнаваним.https://moderntrekker.com/castles-to-visit-in-scotland/
 Переклала на  українську  мову  11.03.20 16.02

ID:  867650
Рубрика: Проза
дата надходження: 11.03.2020 16:05:17
© дата внесення змiн: 11.03.2020 16:05:17
автор: Тома

Мені подобається 1 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (400)
В тому числі авторами сайту (5) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

геометрія, 11.03.2020 - 21:31
Дякую,Томо, за таку цікаву інформацію...побувать ми там не зможем, а знати не на плечах носити... 12 12 16 16 16 girl_sigh 9 ros
 
Тома відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
give_rose Щиро дякую за підтримку!
 
Катерина Собова, 11.03.2020 - 18:55
12 12 12 12 12
 
Тома відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
give_rose Щиро дякую за підтримку!
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: