Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: ПОЗОВНА ЗАЯВА Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів- лі - ВІРШ

logo
РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: ПОЗОВНА ЗАЯВА Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів-                                   лі - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 12
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

ПОЗОВНА ЗАЯВА Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів- лі

                                             До Старосамбірського районного суду
                                             Львівської області 
                                             82000, м. Старий Самбір, вул. Шевченка Бічна, 1    
                                                                                                                                     
                        Позивач:       Мойсевич (Карпінська) Людмила Василівна 
                                             82092 Львівська область, Старосамбірський р-н,
                                             cмт. Стрілки вул. Т. Шевченка, 65. т. м. 067/769-47-51 

                    Відповідач:        Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів- 
                                             ліцей с. Стрілки Старосамбірського району                       
                                             Львівської області                                                                               
                                             82092, Львівська обл., Старосамбірський р-н,    
                                             с. Стрілки.вул. Сагайдачного, бу. 21  

                   Ціна позову:       1189740 гривень (один мільйон сто вісімдесят   
                                             дев’ять тисяч сімсот сорок гривень.)
                                                                               
       На підставі ст. 5 Закону України “Про судовий збір”, позивач – звільнений від сплати судового збору за подання позовної заяви про стягнення заробітної плати, поновлення на роботі та за іншими вимогами що випливають із трудових правовідносин.

                                     ПОЗОВНА ЗАЯВА

       Про стягнення недоплаченої заробітної плати, невиплачених коштів на оздоровлення (посадовий оклад) за 2017 – 2018 рр., невиплачених гірських  коштів – це 25% від суми посадового окладу з грудня 2016 р. по 2019 р.,  не невиплаченої індексації  заробітної плати за грудень 2018 р і моральну шкоду

       Я Мойсевич (Карпінська) Людмила Василівна 01.04.1996 р. була прийнята на робуту в Стрілківську школу-інтернат директором Досяком Степаном Григоровичем, де і працюю по даний час.  
       За цей період у даному закладі працювало чотири людини на посаді директора.  За роки моє праці усі керівники ставили мене за приклад іншим, бо виконувала і виконую посадові обов’язки згідно Законів України, норм і правил людяності в школі.
       Але з останнім “директором” Цибом Ярославом Івановичем не дійду згоди, бо у нього свої неписані правила, хоча я цьому нелюду найбільше допомогла та посадила полову у не його крісло. 
       Зараз  знаю і всі знають, що – це не директор, а нуль в будь якому розумінні, але владі у районні такий нуль – для вигоди у розкраданні державних коштів… 
       Але, як в народі говорять,  якщо хочеш нажити ворога, зроби людині добро, так і сталося у моєму випадку.  
       Попередній керівник Левченко (Голубко) Тетяна Володимирівна все придбала в школі, підняла школу з руїни, працювала не покладаючи рук, а мурло прийшло на все готове і натомість, щоб добавляти майном до блага школи-інтернату, він її розкрадаючи руйнує й добиває…

       Я не знаю, чим я не вгодила йому..?  Хоча на початках приходив до мене кожен день на моє робоче місце й щоденно цікавився моїм здоров’ям, справами моїми, а тепер я – ніхто, організовує моє пробиття та напади на мене, щоб мене ліквідувати…

       Невже в Божій країні – Україні можна за правду бити, переслідувати та вбивати людей…???

       За січень місяць 2018 року у навчальному закладі не було виплаченої  заробітної плати техпрацівникам.  Коли я звернулася за поясненням в бухгалтерію школи, мене приголомшила відповідь головного бухгалтера Пліш Марії Миколаївни, що їй нічого не відомо і звертайся куди хочеш.

       “Директор” Циб Я. І.  на моє звернення відповів мені образливими словами. 

       Я зверненулася до голови Старосамбірської райдержадміністрації Бонка Ореста Едуардовича і розповіла, як “директор” відноситься до        техпрацівників та особисто до мене, Бонк О. Є. мене запевнив, що все буде добре й ми отримаємо зарплату, але 22 січня аванс отримав педколектив, а не техпрацівники. Тоді я звернулася на гарячу урядову лінію і 29 січня після втручання я і всі техпрацівники отримали аванс. 

       ( Я неодноразово роками зверталася письмово й усно до голови Старосамбірської райдержадміністрації Бонка Ореста Едуардовича і розказувала про злочини злочинного угрупування, які відбуваються в Стрілківській школі-інтернаті, але... … … )

       Це звернення  мені дорого коштувало тому, що почалися на роботі образи і переслідування, скандали “директором” школи Ярославом Цибом.  

       Під його керівництвом і ним організований кримінальний злочин, де на моєму робочому місце бібліотекар школи Тимчак Люба, дружина голови казначейства Старосабірського району підло ззаду напала на мене з заду і почала жорстоко бити головою об стіну, а потім розмахувала ножем викрикуючи:  я тебе вб’ю.       
   
       Я викликали поліцю, де я є потерпіла у кримінального провадження, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру за №12018140320000214 від 23.04.2018 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України. 
    
       Та навіть після цього, “директор”не зупинився, щоб обстежити свій стан, я змушена була  пред’явити довідку від лікаря, але після цього мені за цей день не нарахували зарплату, а підла шістка директора – завгосп Буцяк Микола Миколайович не поставив години, хоча в цей день мала працювати по графіку нічна няня  Шостак Ганна Ільківна, (Гурич – баба  рура) яка без пояснення була відсутня на роботі, але їй все було оплачено і ні довідки та пояснень не потрібно було від неї….

       Щоб далі обходити обстеження у Львові та лікування, я змушена була взяти відпустку з 21.05. по 05.05.2018 р., оскільки себе погано почувала так, як на правдиве мед обстеження  мені було в Старосамбірському районі перекрито братами Люби Тимак – Гагаловичами і Тимчак Романом.

       Мені в очі лікарі говорили, що вони не бояться, але з цим людьми, що зараз при владі нічого не хочуть мати…   

       До тепер і від вересня  2018 року “директор” школи ніяк  не може розібратися з нормами прибирання площі у навчальному закладі, бо звик  брати гроші за сміття собі (– це поведінка директора школи… – це поведінка останнього сміття, яке бере в школі гроші за сміття…) й не забезпечувати школу потрібним інструментом.

       Щоб вгодити тітці завгоспа Ждянскій Марії Іванівні площу якої відповідає на  пів ставки їй множать на два і так вже 6 років, хоча прибирається один раз в день. 

       “Директор” заборонив учням першого класу приходити на денний сон, щоб не перевищувати норми прибирання, але мені площу ніхто не множив на два, хоча діти спали й щоденно прибиралося два рази. 

       А від вересня 2018 року по даний час першокласники не відпочивають, хоча їм сон необхідний, бо сон – це найкращий лік…. 

       Тому й я не довіряю дирекції школи, яка разом з кухнею і лікарем Яричківською Уляною дурить й обкрадає державу, школу, дітей і їх батьків.    

       Я, Мойсевич (Карпінська) Людмила Василівна, ПРОШУ:  приїхати до ліцею  КРУ, для встановлення усіх державних норм в закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ст. - ліцей с. Стрілки.

       Я проживаю та працюю у гірській зоні, але чомусь гірські не нараховуються і не виплачуються. А гол. бухгалтер з “директором” пояснює, що нібито все входить у ставку… 

       Але чому педколективу нараховують гірські, а з техпрацівників отримує гірські лишень одна улюблена техпрацівниця – це Тимчак Люба…

       Також за грудень місяць 2018 р. повинна індексуватися зарплата, але під керівництвом антипка знову входить усе в ставку – це новий закон куцого Циба.

       На оздоровлення пишу завжди заяву, але 2017-2018 р. р. я чомусь не отримала, а його особиста “бібліотекарка”, яка годинами читає йому в його кабінеті казки – (яка має читати дітям і розказувати школярам у бібліотеці, а не закривати її) це Тимчак Люба, отримує і в тому числі отримує доплату за ненормований робочий день…  Звісно, що ненормований робочий  день у кабінеті директора і там вони його нормують, а бібліотека закрита…      


       НОРМАТИВНА ПЛОЩА МОГО ПРИБИРАННЯ, ЯКА Є… ТА, ЯКА МАЄ БУТИ –
             ЦЕ ВСЯ ПЛОЩА ПРИБИРАННЯ, А НЕ ЛИШЕНЬ – ПІДЛОГА.

   – АКТОВА ЗАЛА:
1.	Підлога –                     119 м²
2.	Крісла – 107 шт =       107м²  
3.	Столи – 2шт =              4м²
4.	Вікна – 10 =                25,50м²
5.	Підвіконники – 10 = 11,4м²
6.	Батареї – 10 =             5м²
7.	Світильники – 8 =      0,6м²
8.	Картина – 1 =              2 м²
9.	Прилади опалення – 10 шт. = 8м²
10.	Панелі                             = 25, 06 м²
    ВСЬОГО = 306,75м²

   – Спальне приміщення № 21
1.	Підлога =                         66,6м²
2.	Вікна – 6 шт =                 15, 3м²
3.	Підвіконники – 6 шт =  6,84м²
4.	Ліжка – 16 шт =               25,76м²
5.	Тумбочки – 10 =             26,3 м²
6.	Світильники – 4 шт =     0,5 м²
7.	Батареї –6 шт =               3м²
8.	Шафа – 1шт =                  3м²
9.	Двері – 2 шт =                 6м²
          ВЬОГО = 127,54м²

   – СПАЛЬНЕ ПРИМІЩЕННЯ № 22 

1.	Підлога =                 53,5 м²
2.	Ліжка –14 =             22,54м²
3.	Шафа – 1 =              3м²
4.	Тумбочки – 5 =       13,15м²
5.	Стіл – 1 =                  2м²
6.	Вікна – 4 =                10,2м²   
7.	Підвіконники – 4 = 4,56м²
8.	Двері – 4 =                12м²
9.	Батареї – 4 =             2м²
    ВСЬОГО = 118,43м²

   Коридори –        6 = 13,75² x 3 = 41,10² +  панель – 108,36м² = 149,46²
   Туалети –            3 = 6,56²  x 3  =19,68²   +  панель – 45,00м²    = 64,68м²
   Умивальники – 3 = 9,84²  x3  = 29,52     + панель – 45,09м²     = 74,61м²
   Двері –                18 шт  х 2 = 36м²    + панель – 3,24м²       = 39,24м²    
       ВСЬОГО = 327,99 м²

        РАЗОМ – 306,75м² + 127,54м² + 118,43м² + 327,99м² = 880,71м²    

Сходова клітка  = 34м² + Панелі на сходовій клітині – 37м² х 17м²= 62,9 м² 
                                   ВСЬОГО = 96,9м²

       ВСЬОГО РАЗОМ ПАЛОЩА ТЕРЕТОРІЇ ПРИБИРАННЯ СТАНОВИТЬ = 880,71м² + 96,9м² = 977,61м².

       ЩОДЕННА ЗАГАЛЬНА ПЛОЩА ПРИБИРАННЯ СТАНОВИТЬ – 977,61м² – ЦЕ ЗА ЩОДЕННОЮ НОРМОЮ 500 м²  = ЛИШНЯ ПЛОЩА – 477,61м²  – ЦЕ ОДНА СТАВКА. 

       Висновок:  Нагло, підло й цинічно директор-нелюд користуючись моєю простотою і, що за мене не було кому замовити слово та відстояти мої законні права гарантовані мені Конституцією України, нелюд 7 років заставляв мене прибирати перевищене на 477, 61м² (а іншим дописує по ставці, півтора) і ці квадратні метри – пораховано поверхнево, а якщо скрупульозно перерахувати квадратні метри, то буде набагато більше, але я не така, як пацюк, так його правдиво назвав Андрій Йосифович Рогуля, де “директор-антипко”, як останній щур, брав і бере в школі гроші за відходи в їдальні.  
  
 ЧЕРЕЗ ПОЗОВНУ ЗАЯВУ  ( бо інакше до горе керівника не дійде)  Про стягнення недоплаченої заробітної плати, невиплачених коштів на оздоровлення (посадовий оклад) за 2017 – 2018 рр., невиплачених гірських  коштів – це 25% від суми посадового окладу з грудня 2016 р. по 2019 р.,  не невиплаченої індексації  заробітної плати за грудень 2018 р і моральну шкоду ДОВОЖУ ДО “ДИРЕКТОРА” ЦИБА Я. І.

       З дня подання позовної заяви я зупиняю семирічне  прибирання незаконно нарахованої мені площі “директором” Цибом Я. І. ( який під час свого перебування на посаді директора школи-інтернату розкрадав державу, школу і дітей, які не доїдали норми для свого повноцінного розвитку й нехтував Конституцію України, Закони України та усіма нормативами…) в ЗЗСО І-ІІІ ст – ліцею с. Стрілки, а за відпрацьовану площу, яка недорахована у двох моїх ставках, ПРОШУ: мені за сім років дорахувати  заробітну платню та оплатити…

       НОРМАТИВНА ПЛОЩА ПРИБИРАННЯ  – 500 м²

ЗА СОБОЮ ДЛЯ РОБОТИ ЗАЛИШАЮ ЗАКОННЕ ПРАВО ПЛОЩУ ПРИБИРАННЯ  509,32м² –  
                       ЦЕ :

   – СПАЛЬНЕ ПРИМІЩЕННЯ № 22 

1.	Підлога =                 53,5 м²
2.	Ліжка –14 =             22,54м²
3.	Шафа – 1 =              3м²
4.	Тумбочки – 5 =       13,15м²
5.	Стіл – 1 =                  2м²
6.	Вікна – 4 =                10,2м²   
7.	Підвіконники – 4 = 4,56м²
8.	Двері – 4 =                12м²
9.	Батареї – 4 =             2м²
    ВСЬОГО = 118,43м²

–	Це коридори –        6 = 13,75² x 3 = 41,10² +  панель – 108,36м² = 149,46²
–	      Туалети –            3 = 6,56²  x 3  =19,68²   +  панель – 45,00м²    = 64,68м²
–	      Умивальники – 3 = 9,84²  x3  = 29,52     + панель – 45,09м²     = 74,61м²
–	      Двері –                18 шт  х 2 = 36м²    + панель – 3,24м²       = 39,24м²    
                                                 ВСЬОГО = 327,99 м²

–	 Сходова клітка  = 34м² + Панелі на сходовій клітині – 37м² х 1,7м²= 62,9 м² 

                                   ВСЬОГО =  327,99 м² + 118,43м² + 62,9м² = 509,32м²

       А ЗА ПЕРЕРОБЛЕНУ СЕМИРІЧНУ ПЛОЩУ ПРИБИРАННЯ – ЦЕ 477,61м² І – ЦЕ ЩЕ ОДНА СТАВКА І Я ПРОШУ: ЗГІДНО КОНСТИТКЦІЇ УКРАЇНИ ТА ЗАКОНАМИ УКРАЇНИ  ВИПЛАТИТИ МЕНІ В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ ЗІ ВСІМА ДОРАХУВАНЯМ, А – ЦЕ ЗА СІМ РОКІВ…  

       А горе директора Циба Ярослава Івановича ( мені соромно, але вимушена таку істоту називати людським ім’ям) потрібно Ухвалою (рішенням) зобов’язати керівництво ЗЗСО І-ІІІ ст – ліцею с. Стрілки дорахувати мені до залишеної для роботи нормативну площу прибирання – одну ставки і в подальшому нараховувати мені за мою виконану нормативну роботу згідно Законами України.


      
        МІНІМАЛЬНА ЗАРПЛАТА – з 1 січня 2012 р. становить – 1074 гривні
– З 1 січня 2013 р. становить – 1147 гивні, а з 1 грудня становить –
1218 гривні.
–	2014 р. і 2015 р. мінімальна зарплата становить – 1218 гривні. 
       Мінімальна зарплата з 1 січня 2016 р. становить – 1378 гривні, з 1 травня 2016 р. становить – 1450 гривні, з 1 грудня – 1550 гривні. 
       Мінімальна заробітна плата у погодинному розмірі:
з 1 січня 2016 року - 8,29 грн.,
з 1 травня 2016 року - 8,69 грн.,
з 1 грудня 2016 року - 9,29 грн.

       Мінімальна зарплата з 1 січня 2017 р. становить – 3200 гривні.
У погодинному - 19,34 гривні.

       Мінімальна зарплата з 1 січня 2018 р. становить – 3723 гривні.                          У погодинному - 22,41 гривні.

       Мінімальна зарплата з 1 січня 2019 р. становить 4173 гривні. Таку суму передбачено в законі № 2629 – VIII про державний бюджет України на поточний рік.
У погодинному розмірі з 1 січня – 25.13 гривні, – написано в законі.       
                   
       ОТЖЕ, ЗА НЕЗАКОННУ ПЕРЕРОБЛЕНУ НОРМАТИВНУ ПЛОЩУ ПРИБИРАННЯ ПРОШУ МЕНІ ДОРАХУВАТИ ТА ОПЛАТИТИ,  А – ЦЕ: 

       1. Червень-грудень 2012р. –  1074 грн. х на 7 міс = 7518 грн. ( сім тисяч п’ятсот вісімнадцять гривень.)
       2. Січень-грудень 2013 р. –  1147  грн. х 12 = 13746 грн. ( тринадцять тисяч сімсот шістдесят чотири гривень. )
       3. Січень-грудень 2014 р. – 1218 грн. х 12 = 14616 грн. ( чотирнадцять тисяч шістсот шістнадцять тисяч гривень.)
       4. Січень-грудень 2015 р. – 1218 грн. х 12 = 14616 грн. ( чотирнадцять тисяч шістсот шістнадцять тисяч гривень.)
       5. Січень-квітень 2016 р. –1378 х 4 = 5512 грн., + травень-листопад – 1450 х 7 = 10150 грн., + грудень = 1550 грн. всього за рік = 17212 грн. ( сімнадцять тисяч двісті дванадцять гривень)
       6. січень- грудень 2017 р. – 3200 х 12 = 38400 грн. ( тридцять вісім тисяч чотириста гривень.)
       7. Січень-грудень 2018 р. – 3723 грн. х 12 = 44676 грн. ( Сорок чотири тисячі шістсот сімдесят шість гривень.)
       8. Січень-лютий 2019 р. – 4173 грн. х 2 = 8346 грн. ( вісім тисяч триста сорок шість гривень.)

       Отже, всього разом за незаконну площу прибирання по вині недолугого “директора” школи-ліцею-інтернату Циба Ярослава Івановича, дирекція ЗЗСО І-ІІІ ст – ліцею с. Стрілки має доплатити мені законно зароблені мною 159131 грн. ( сто п’ятдесят дев’ять тисяч сто тридцять гивень.)  і – це чиста моя – зарплатня і в позові  непорахована індексація та інфляція за усі роки керування школою антипком…     
                                                                                                         
        Статтею 6 Закону України "Про статус гірських населених пунктів в Україні" визнано, що працівникам дораховується до посадового окладу 25 відсотків. 

       ОТЖЕ, мені не було виплачено гірських 25 відсотків від окладу , а – ЦЕ:
       Січень-грудень 2017 року 38400 грн. х 25 відсотків = 9600 грн. (дев’ять тисяч шістсот гривень.)
       Січень-грудень 2018 року – 44676 грн. х 25 відсотків = 12000 грн. (дванадцять тисяч гривень.)
       Січеннь-лютий 2019 року – 8346 грн. х 25 відсотків =2086, 5 грн ( дві тисячі вісімдесят шість гривень.)  
       Отже, всього разом “директором” не було мені нараховано і виплачено 25 відсотків гірських передбачено  статтею 6 Закону України "Про статус гірських населених пунктів в Україні" – Це 23686,5 грн. ( двадцять три тисячі шістсот вісімдесят шість гривень.)

       ЧОМУ НЕ ВИПЛАЧУЄТЬСЯ МЕНІ ТА ТЕХПРАЦІВНИКАМ НА ОЗДОРОВЛЕННЯ, А УЛЮБЛЕНІЙ БІБЛІОТЕКАРЦІ ТИМЧАК ЛЮБІ ВСЕ Й БІЛЬШ ВИПЛАЧУЄТЬСЯ…???

       “ДИРЕКТОР” Я. ЦИБ ПОРУШУЄ НЕ ЛИШЕНЬ КОНСТИТУЦІЮ УКРАЇНИ, НАВЕДЕНІ СТАТТІ, АЛЕ Й СТАТТІ КРИМІНАЛЬНОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ, ДЕ – ТАК ЗВАНА ВЛАДА, ПРОКУРАТУРА Й ПОЛІЦІЯ …???

      Статтею 57 Закону України “Про освіту" передбачено виплату педагогічним працівникам надбавок за вислугу років, щорічної грошової винагороди за сумлінну працю і зразкове виконання службових обов'язків, а також виплату допомоги на оздоровлення під час надання щорічної відпустки. Ці виплати є обов'язковими, кошти на них передбачаються в кошторисах доходів та видатків закладів (установ).
       Крім того, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 07.02.2000 р. №134 керівникам бюджетних закладів надано право в межах фонду заробітної плати, затвердженого кошторисами, виплачувати працівникам матеріальну допомогу, в тому числі на оздоровлення, не більшу від посадового окладу.  
       Керівникам бюджетних закладів також надано право преміювати працівників за зразкове виконання обов'язків, виходячи із особистого внеску працівника в загальні результати роботи (п.4 постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2000 р. №134), згідно з положенням про преміювання закладу за рахунок бюджетних коштів, до складу яких уходять кошти спеціального фонду та джерела надходження позабюджетних коштів.

       Але кримінальний нелюд, який займає не свою посаду, бо його місце в тюрмі так, як і продажної поліції та прокуратури виплачує на оздоровлення і преміює тих, з яких має зиск…

       МЕНІ НЕ ВИПЛАЧЕНО НА ОЗДОРОВЛЕННЯ ЗА 2017-2018 рр. 

                                     А – ЦЕ:

1.	За 2017 рік – це 3200 грн. (три тисячі двісті гривень.)

2.	За 2018 рік – це 3723 грн. (Три тисячі сімсот двадцять три гривень.)  

       ВСЬОГО – це 6923 грн. ( шість тисяч дев’ятсот двадцять три гривень.)

       ВСЬОГО РАЗОМ МЕНІ НЕ ВИПЛАЧЕНО ДИРЕКЦІЄЮ В ОСОБІ НЕЛЮДА ЦИБА Я, І. ЗЗСО І-ІІІ ст – ЛІЦЕЮ с. СТРІЛКИ ЗА МОЮ ПРАЦЮ, ДЕ Я ПРАЦЮЮ – ЦЕ  159131 грн. + 23686 грн. + 6923 грн = 189740 грн. ( сто вісімдесят дев’ять тисяч сімсот сорок гривень.)

       Відповідно до статті 95 Кодексу законів про працю України із змінами і доповненнями (далі – КЗпП України) мінімальна заробітна плата – це встановлений законом мінімальний розмір оплати праці за виконану працівником місячну (годинну) норму праці. 
       Схема посадових окладів (тарифних ставок) працівників установ, закладів та організацій, що фінансуються з бюджету, згідно ст. 96 КЗпП України  формується на основі:

       – мінімального посадового окладу (тарифної ставки), встановленого Кабінетом Міністрів України;
       – міжпосадових (міжкваліфікаційних) співвідношень розмірів посадових окладів (тарифних ставок) і тарифних коефіцієнтів.
       Мінімальний посадовий оклад (тарифна ставка) встановлюється у розмірі, не меншому за прожитковий мінімум, встановлений для працездатних осіб на 1 січня календарного року.

       Оплата праці працівників установ і організацій, що фінансуються з бюджету, здійснюється на підставі законів та інших нормативно-правових актів України, генеральної, галузевих, регіональних угод, колективних договорів, у межах бюджетних асигнувань та позабюджетних доходів (ст. 98 КЗпП України).
       Працівникам установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери оплату праці з врахуванням міжгалузевих та міжпосадових співвідношень визначено в постанові Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери».

       Посадові оклади (тарифні ставки) за розрядами Єдиної тарифної сітки визначаються шляхом множення окладу (ставки) працівника 1 тарифного розряду на відповідний тарифний коефіцієнт. Посадові оклади (тарифні ставки, ставки заробітної плати) з 1 січня 2019 року розраховуються виходячи з розміру посадового окладу (тарифної ставки) працівника 1 тарифного розряду, встановленого у розмірі прожиткового мінімуму для працездатних осіб на 1 січня календарного року.

       На важких роботах, на роботах з особливими природними географічними і геологічними умовами та умовами підвищеного ризику для здоров’я згідно ст. 100 КЗпП України встановлюється підвищена оплата праці.
Перелік населених пунктів, яким відповідно до Закону України "Про статус гірських населених пунктів в Україні" надається статус гірських, визначено у постанові Кабінету Міністрів України від 11.08.1995 року № 647.

       Постановою Кабінету Міністрів України від 11 серпня 1995 року №648 «Про умови оплати праці осіб, які працюють в гірських районах»
 установлено, що на підприємствах, в установах, організаціях, територіальних органах, територіальних підрозділах та військових частинах, розташованих на території населених пунктів, яким надано статус гірських, тарифні ставки і посадові оклади працівників підвищуються на 25 відсотків.
       Підвищення тарифних ставок і посадових окладів працівникам бюджетних установ і організацій, військовослужбовцям та особам рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ та Державної кримінально-виконавчої служби здійснити в межах асигнувань відповідних бюджетів.
       Статтею 3-1 Закону України “Про оплату праці” визначено, що розмір заробітної плати працівника за повністю виконану місячну (годинну) норму праці не може бути нижчим за розмір мінімальної заробітної плати.
       При обчисленні розміру заробітної плати працівника для забезпечення її мінімального розміру не враховуються доплати за роботу в несприятливих умовах праці та підвищеного ризику для здоров’я, за роботу в нічний та надурочний час, роз’їзний характер робіт, премії до святкових і ювілейних дат.
       Якщо нарахована заробітна плата працівника, який виконав місячну норму праці, є нижчою за законодавчо встановлений розмір мінімальної заробітної плати, роботодавець проводить доплату до рівня мінімальної заробітної плати, яка виплачується щомісячно одночасно з виплатою заробітної плати.
       Якщо розмір заробітної плати у зв’язку з періодичністю виплати її складових є нижчим за розмір мінімальної заробітної плати, проводиться доплата до рівня мінімальної заробітної плати.


       Враховуючи вищезазначене, посадовий оклад працівника 1 тарифного розряду повинен становити не менше  4173 грн., а працівника, що працює у гірському населеному пункті - не менше  5216,25 грн., тобто підвищеним на 25 відсотків.
       Відповідно з підвищеного посадового окладу проводяться доплати, надбавки та інші заохочувальні виплати, що передбачені чинним законодавствам, з дотриманням вимог, визначених ст.3-1 Закону України «Про оплату праці».

       Щодо нарахування доплати до мінімальної заробітної плати та її врахування при розрахунку виплат працівникам Згідно зі статтею 1 Закону України "Про оплату праці" (далі - Закон) заробітна плата - це винагорода, обчислена, як правило, у грошовому виразі, яку за трудовим договором роботодавець виплачує працівникові за виконану ним роботу. 
       Відповідно до статті 3-1 Закону розмір заробітної плати працівника за повністю виконану місячну (годинну) норму праці не може бути нижчим за розмір мінімальної заробітної плати.                                                                                Тобто якщо працівником виконана місячна норма праці, йому мають нарахувати заробітну плату не нижче розміру мінімальної заробітної плати. Якщо нарахована заробітна плата працівника, який виконав місячну норму праці, є нижчою за законодавчо встановлений розмір мінімальної заробітної плати, роботодавець проводить доплату до рівня мінімальної заробітної плати, яка виплачується щомісячно одночасно з виплатою заробітної плати. кщо розмір заробітної плати у зв'язку з періодичністю виплати її складових є нижчим за розмір мінімальної заробітної плати, проводиться доплата до рівня мінімальної заробітної плати. 
       Частиною другою статті 3-1 Закону визначений вичерпний перелік виплат, які не враховуються при обчисленні розміру заробітної плати працівника для забезпечення її мінімального розміру. Це доплати за роботу в несприятливих умовах праці та підвищеного ризику для здоров'я, за роботу в нічний та надурочний час, роз'їзний характер робіт, премії до святкових і ювілейних дат.   
   
       До доплат за роботу в несприятливих умовах праці, які не враховуються при забезпеченні мінімального розміру заробітної плати, відноситься доплата за роботу у важких і шкідливих та особливо важких і особливо шкідливих умовах праці, яка виплачується за результатами атестації робочих місць; доплата за використання дезінфікуючих засобів та прибирання туалетів; доплата за роботу в певних типах закладів, підрозділах та посадах тощо. 
       Зазначені доплати не враховуються при обчисленні розміру заробітної плати працівника для забезпечення її мінімального розміру, а нараховуються понад розмір мінімальної заробітної плати (4173 гривень).                                    Всі інші складові заробітної плати, які не перелічені в частині другій статті 3-1 Закону, мають враховуватись до мінімальної заробітної плати.     
                    
       Статтею 6 Закону України "Про статус гірських населених пунктів в Україні" визначено, що умови оплати праці осіб, які працюють у гірських районах, встановлюються Кабінетом Міністрів України. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.08.95 р. N 648 "Про умови оплати праці осіб, які працюють у гірських районах" на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території населених пунктів, яким надано статус гірських, тарифні ставки та посадові оклади працівників, визначені генеральною, галузевими та регіональними угодами як мінімальні гарантії в оплаті праці, а також встановлені за рішеннями Кабінету Міністрів України або за його дорученням, підвищуються на 25 відсотків. Тобто працівникам, які працюють на територіях населених пунктів, яким надано статус гірських, встановлюється не доплата за роботу в несприятливих умовах праці, а підвищений посадовий оклад (підвищена тарифна ставка) за роботу в таких умовах, на який нараховуються надбавки, премії тощо.

       Отже, підвищений посадовий оклад (тарифна ставка) за роботу в гірських населених пунктах враховується при обчисленні розміру нарахованої заробітної плати працівника для забезпечення її мінімального розміру, встановленого законом (4173 грн.). 

       Частиною п'ятою статті 3-1 Закону встановлено, що у разі укладення трудового договору про роботу на умовах неповного робочого часу, а також при невиконанні працівником у повному обсязі місячної (годинної) норми праці мінімальна заробітна плата виплачується пропорційно до виконаної норми праці. 

       Отже, у випадку коли працівником не виконано норму праці (перебував у відпустці, на лікарняному, у простої тощо), оплата праці проводиться пропорційно виконаній нормі праці. Що стосується сум середнього заробітку, які зберігаються за працівниками за час відпусток, виконання державних або громадських обов'язків, підвищення кваліфікації, службового відрядження, тимчасової непрацездатності, вихідної допомоги та компенсації за невикористані відпустки, то зазначені виплати не є заробітною платою працівника, яку роботодавець виплачує йому за виконану роботу, а є виплатами, які розраховуються згідно з положеннями Порядку обчислення середньої заробітної плати, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.02.95 р. N 100 (далі - Постанова N 100), та Порядку обчислення середньої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення) для розрахунку виплат за загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.09.2001 р. N 1266 (далі - Постанова N 1266). Суми середнього заробітку не враховуються до заробітної плати для забезпечення її мінімального рівня.    
    
       Водночас якщо працівникові за час службового відрядження виплачується заробітна плата згідно із статтею 121 Кодексу законів про працю України, то нарахована заробітна плата працівника за місяць не може бути нижчою від розміру мінімальної заробітної плати.    
                                                                     
       Щодо врахування доплати до мінімальної заробітної плати у випадках її збереження, коли обчислення середньої заробітної плати провадиться з урахуванням положень Постанови N 100, то виплати, які враховуються при обчисленні середньої заробітної плати у всіх випадках її збереження, встановлені пунктом 3 Постанови N 100. До таких виплат відносяться: тарифна ставка (оклад), доплати і надбавки, премії, які мають постійний характер, одноразова винагорода за підсумками роботи за рік та за вислугу років, індексація тощо.                                                                                                         Вичерпний перелік виплат, які не включаються при обчисленні середньої заробітної плати у всіх випадках її збереження, визначений пунктом 4 Постанови N 100. До таких виплат відносяться, як правило, одноразові виплати.           

       Доплата до розміру мінімальної заробітної плати є обов'язковою виплатою, яка здійснюється згідно із законодавством і відноситься до додаткової заробітної плати.                                                                                                         Зазначена доплата враховується при обчисленні середньої заробітної плати у всіх випадках її збереження згідно з Постановою N 100. 
       Щодо врахування доплати до мінімальної заробітної плати у випадках її збереження, коли обчислення середньої заробітної плати провадиться з урахуванням положень  Постанови N 1266, то статтею 22 Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування" (далі - Закон) передбачено, що допомога по тимчасовій непрацездатності надається застрахованій особі у формі матеріального забезпечення, яке повністю або частково компенсує втрату заробітної плати (доходу) у разі настання в неї страхових випадків, зокрема, тимчасової непрацездатності внаслідок захворювання або травми, не пов'язаної з нещасним випадком на виробництві. 
       Пунктом 3 Постанови N 1266 передбачено, що середньоденна заробітна плата, в тому числі для розрахунку допомоги по тимчасовій непрацездатності, обчислюється виходячи з нарахованої за розрахунковий період заробітної плати, на яку нарахований єдиний внесок та/або страхові внески на відповідні види соціального страхування.     
       Відповідно до статті 7 Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" єдиний внесок нараховується на суму нарахованої кожній застрахованій особі заробітної плати за видами виплат, які включають основну та додаткову заробітну плату, інші заохочувальні та компенсаційні виплати, утому числі в натуральній формі, що визначаються відповідно до Закону України "Про оплату праці". Оскільки доплата до мінімальної заробітної плати включається до фонду оплати праці і на неї нараховують єдиний внесок, така виплата враховується при розрахунку допомоги по тимчасовій непрацездатності, вагітності та пологах.
       Міністерства культури України від 18.10.2005 № 745, передбачена доплата працівникам за використання в роботі дезінфікувальних засобів, а також працівникам, які зайняті прибиранням туалетів, - у розмірі 10 відсотків посадового (місячного) окладу.                                                                                 
       Вказана доплата відноситься до виплат за роботу в несприятливих умовах праці, і відповідно до вимог статті 3/1 Закону України «Про оплату праці» при обчисленні розміру заробітної плати працівника для забезпечення її мінімального розміру не враховуються, та має нараховуватись понад встановлений розмір мінімальної заробітної плати з 1 січня 2019 р. – 4173 грн.  
       Частиною другою пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 р. № 1037 «Про оплату праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» зобов’язано керівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери забезпечити диференціацію заробітної плати працівників, які отримують заробітну плату на рівні мінімальної у межах фонду оплати праці, шляхом встановлення доплат, надбавок, премій з урахуванням складності, відповідальності та умов виконуваної роботи, кваліфікації працівника, результатів його роботи.

       Згідно зі статтею 115 Кодексу законів про працю України (далі – КЗпП України) заробітна плата виплачується працівникам регулярно в робочі дні у строки, встановлені колективним договором або нормативним актом роботодавця, погодженим з виборним органом первинної профспілкової організації, чи іншим уповноваженим на представництво трудовим колективом органом (а в разі відсутності таких органів – представниками, обраними і уповноваженими трудовим колективом), але не рідше двох разів на місяць через проміжок часу, що не перевищує шістнадцяти календарних днів, та не пізніше семи днів після закінчення періоду, за який здійснюється виплата.

       Отже, у разі виникнення затримки виплати заробітної плати працівник має право звертатися до суду за захистом своїх прав з позовною заявою.

       Відповідно до частини першої статті 16 Цивільного кодексу України, статті 3 Цивільного процесуального кодексу України (далі – ЦПК України) кожна особа має право звернутися до суду за захистом своїх порушених, невизнаних або оспорюваних прав, свобод чи інтересів.

       Трудові спори підлягають безпосередньому розглядові в районних, районних у місті, міських чи міськрайонних судах (статті 231, 232 КЗпП України).

       За загальними правилами підсудності, визначеними у статті 109 ЦПК України, позови до фізичної особи пред'являються до суду за зареєстрованим 
у встановленому законом порядку місцем її проживання або за зареєстрованим у встановленому законом порядку місцем її перебування. Позови до юридичних осіб пред'являються до суду за їхнім місцезнаходженням.

       Водночас, статтею 110 ЦПК України передбачена можливість пред'явлення позовів, що виникають з трудових відносин також і за зареєстрованим місцем проживання чи перебування позивача.       
    
       Я є потерпіла не тільки – у кримінального провадження, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру за №12018140320000214 від 23.04.2018 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України.       23 квітня 2018 р . в 9:30 на робочому місці на мене було вчинено підлий ззаду напад нелюда, великих габаритів – Любою Тимчак із застосуванням насильства, небезпечного для мого життя та здоров’я, але від розпорядження Циба Я. І.
                                                        ДЕ –                                        
       Люба Тимчак зі змовою Я. Цибом з нелюдською жорстокістю, головою била мене об стіну лежачу, побиту копала ногами і виривала жмутами волосся з голови.                                               
       Сьогодні подаю цивільний позов на заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів-ліцей с. Стрілки Старосамбірського району Львівської області, де керівником – злодій, ганьба і сором української освіти, Циб Ярослав Іванович, Через і з вини його подається позов, але на нього самого потрібно відкривати кримінальне провадження і на тих, які разом з ним, які захищають його фабрикуючи і фальсифікуючи справи КК України і подібних йому вчиняють злочини проти народу України та Божої держави – УКРАЇНИ…     
       
        А – ЦЕ колишній нач. Старосамбірського відділу поліції Чекас Р. О,  колишній нач. слідчого відділу Старосамбірського ВП Голубець В.В. і працюючої до сьогоднішнього дня слідчої ст. лейтенанта поліції Павліш М. В., де фабрикуються та фальсифікуються кримінальні справи і безпідставно закриваються. 
                                                                                                                                                            
       Павліш М. В вдруге виносить постанову про закриття кримінального провадження справи   №12018140320000214 від 23.04.2018 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України.  

       А “чесна і справедлива” прокуратура Cамбірського району Львівської області двократно дає добро поліції на закриття сфабрикованої та сфальсифікованої справи і двократно на суді по моїй скарзі своєю постановою  свої схвалені та обмірковані постанови скасовує…    
                                                                                                         
               –  ЦЕ НЕ ВЛАДА!     

             – ЦЕ ДУРДОМ!  – ЦЕ ШУТИ!

	   Крім зазначеного, внаслідок вищезазначених протиправних дій мені була спричинена велика моральна шкода.     
                                                                             
                         Наявність моральної шкоди обґрунтовую: 

       1)  Велика моральна шкоду та душевні страждання заподіяли наведені вище “директом” школи-ліцей-інтернатом Цибом Я. І, який нехтує Богом вибраною одвічною й святою Україною та Божими мирянами.
       Сердечний й душевний сильний біль за Боже зерно, яке зневажає наведений вище керівник і всі людці до нього, що його підтримують і вихваляють.. 
       Мені важко морально за підлі та цинічні вчинки, які зробила по відношенню до мене наведена “людина”, яка з моєї допомоги ( про це знає Старосамбірський район і не тільки…) сіла в не своє крісло, що ця “людина” 
під час війни, яка йде шостий рік в Україні, де наші діти обороняють кордони Божої Держави, щоб ми могли спокійно жити, працювати й спати, а вонО розкрадає державу, школу й дітей, тощо…  

       Де Я. Циб просить людей, щоб не спілкувалися зі мною та ігнорували мене… 
       Для чого усі ці жертви – тисячні й мільйонні…?
       Для чого кладуть наші дочки та сини своє життя на сході України…?
       Для чого мати проливає сльози за своїх вбитих єдиних сина та дочку …?
       Для чого дружина розказує своїм діткам-сиріткам, що ії татко віддав життя за наш добробут…?
       Для чого Божа країна – Україна у сльозах…?  
       Для чого одні віддають своє життя в холоді та в голоді…?
       Чому інша полова така, як Циб Я. І. та на нього подібна жирує й процвітає…?
       Чому не відповідають Законам України – поліція, суди й прокуратура…?
       Чому в Божій країні – багато полови і так мало зерна…?
       Чому Боже зерно віддає своє життя за ближнього свого, а полова забирає життя у ближнього свого…?   

       Для того, щоб НЕЛЮДИ нехтували усіма Законами України, Конституцію України,  Конвенцію про захист прав людини і основоположних свобод, Міжнародними пактами про громадянські права,  Загальною декларацію прав людини та Конвенцію про захист прав людини і основоположних свобод…?      
       Для того, щоб принижувала полова зерно…?
       Для того, що один бідний, а другий багатий…?
       Для того, що один вищою освітою і з гарною роботою, де можна розкрадати державу і народ…? 
       Будь, де і будь ким, чи на будь якій посаді, де б людина не була і, де б і ким не працювала, вона зараз має дотримуватися усіх законів, які є у дідьковій державі, бо скоро буде одна БОЖА держава з БОЖИМИ ЗАКОНАМИ. 
       З ХРИСТИЯНСЬКОЮ ВІРОЮ! 
       З ЄДИНОЮ, СВЯТОЮ, СОБОРНОЮ Й АПОСТОЛЬСЬКОЮ ЦЕРКВОЮ! 

       2)  У стражданнях, приниження прилюдному і на очах працівників середньої школи-ліцею-інтернату с. Стрілки, де нелюд Циб Ярослав, ходить і просить людей, щоб збирали підписи проти мене, щоб визнати мене не адекватною так, як його усі друзі – це Люба Тимчак, (бібліотекар школи-інтернату) Михайло Гагалови, ( депутат Старосамбірської районної ради) Микола Гагалович, ( нач. Старосамбірського МРЕО) та Тимчак Роман ( Голова Казначейства Старосамбірщини) намагалися визнати неадекваним Андрія Рогулю, а Гагалович Михайло разом з братом Гагалович Миколою приїхали до Львова під підїзд, де проживає Андрій Рогуля і там кричали ображаючи його нецензурними  словами і погрожували його вбити…   

       3)  Душевними стражданнями у зв’язку протиправною поведінкою, щодо мене коли під час побиття мене Любою Тимчак, Циб сказав діільничому, що це ще треба довести моє побиття… Тим самим видав себе своє замовлення і знаючи, що в районі у них все схвачено і буде так, як він і Люба Тимчак скаже…

        До сьогоднішнього дня маю душевний біль від Я. Циба та нашої  оновленої та доблесної поліції, яка все робить, що скаже Циб і Люба Тимчак… 

       4)  Душевними стражданнями, бо Я. Циб знає, що я Старосамбірському відділу поліції в особі начальника Чекас Р. О., як і Любі Тимчак , а їй я не одну книжку подарувала з особистим підписом і побажаннями Андрія Рогулі “Святий Вогонь“ і розказала їм про Нього, що – це Месія і вибраний Божий слуга Людина подарована нам Господом для нашого спасіння, щоб полову (зло) відсіяти від зерна (добра) і об’єднати  Боже зерно в одну міцну державу.           
                                                  
       Вони щиро дякували мені за такий подарунок, а зараз знаючи, що виробляє Ярослав Циб і його поліція в мене постійно ниє серце та душа…

       5)  Моральна шкода полягає і в дуже сильному душевному болю та стражданнями, які нанесли мені своїми діями, бездіяльністю, адміністрація ліцею-інтернату 
       І я не розумію, як може Старосамбірщина – мій люблячий край і мої земляки терпіти таких “людей”, як Цибів, Тимчаків,  Гагаловичів та всіх тих, хто їм допомагає і, як пише Андрій Рогуля, що хто допомагаючи злу діями, словом і думками – це набагато гірше зло, а все зло з волі Божої буде Ним знищено, бо для цього Його послав на землю Небесний Отець-Творець землі і неба.     

       Наведені вище мною люди своєю поведінкою і діями всі мої намагання зводять нанівець…   

       6)  Душевний біль від “директора” школи-ліцею-інтернату Я. Циба, бо він добре знає, що я зробила для Старосамбірщини, скільки книжок Рогулі Андрія я передела бійцям  АТО Старосамбірського району через колишнього голову Старосамбірської районної держадміністрації  Бонка О. Є.   І скільки книжок я передала у церкви, школи й бібліотеки Старосамбірського району…

      7)  У приниженні честі, гідності та ділової репутації. 
       Осягнути  в повній мірі рівень моральних страждань пов’язаних з нелюдськи ставлення Я. Циба до мене.
       Все зло, що робить Я. Циб проти мене і ті, що йому допомагають, все робиться не проти мене, не проти Андрія Рогулі, а проти вибраних слуг Всевишнього і піднята рука, голос та думки на Небесного Отця-Творця неба і землі.   
       Андрію вже вірять сотні мільйонів мирян світу, але й мільярди не вірять, але коли будуть бачити Його інавгурацію й омивання Святим Вогнем у Верховній Раді України, тоді повірять усі, але буде пізно…

       І, як Андрій Рогуля пише так все і буде, бо прийде час і буде відсіяна полова від зерна…

                Тому моральна шкода заподіяна мені – безцінна.

       ОДНАК, враховуючи те, що ми живемо у завершальній чортовій ері та в Богом вибраній Україні, а я – Місіонерка,  Богом вибраної людини,  Месії, намісника Бога на землі та майбутнього Володаря світу коронованого Господом Богом,  враховуючи всі перелічені вище фактори, заподіяну моральну шкоду я оцінюю у розмірі 1 000 000 гривень (один мільйон  гривень.)

       Людина, її права і свободи, честь і гідність недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю (ст. 3 Конституції України). Права і свободи людини і громадянина є змістом і спрямованістю діяльності держави. Держава, згідно з Конституцією, відповідає перед 
людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов’язком держави. 
       Статтею 56 Конституції України встановлено, що кожен має право на відшкодування за рахунок держави матеріальної та моральної шкоди, завданої незаконними рішеннями, діями чи бездіяльністю органів державної влади, їх посадових і службових осіб при здійсненні ними своїх повноважень. Це конституційне положення конкретизоване в ст. 130 КПК України.         
                                                                                                                
       Пункт 5 статті 5 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод покладає на державу обов’язок визначити в національному праві ефективну можливість компенсації шкоди потерпілим.                                    
              Статтею 1166 Цивільного кодексу України передбачено, що майнова шкода, завдана неправомірними рішеннями, діями чи бездіяльністю особистим немайновим правам фізичної або юридичної особи, а також шкода, завдана майну фізичної або юридичної особи, відшкодовується в повному обсязі особою, яка її завдала.
       Стаття 1177 Цивільного кодексу України шкода, завдана фізичній особі, яка потерпіла від кримінального правопорушення, відшкодовується відповідно до закону. Шкода, завдана потерпілому внаслідок кримінального правопорушення, компенсується йому за рахунок Державного бюджету України у випадках та порядку, передбачених законом.                               
       
       На підставі викладеного, керуючись ч.5 ст.5 Конвенції про захист прав і основних свобод людини, ст. ст. 3, 21, 22, 23, 34, 28, 34, 35, 55, 56 Конституції України, ст.ст. 3, 15, 24, 93, 95, 98, 100, 115, 121, 123, 169, 231, 232, 233, 237-1, Кодекс законів про працю в Україні, ст.ст. 1, 2, 3, 3-1, 4, 5, 6, 7, 12, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 33, 34,35, 36, Закону України "Про оплату праці",  статтею 6, Закону України "Про статус гірських населених пунктів в Україні", cт. ст. ст. 3, 15, 16, 23, 1166, 1167, 1177, Цивільного кодексу України, cт. ст. 3, 4, 27, 28, 109, 110, 119, 120 Циільного процесуального кодексу України,  ст. 5 Закону Украни “Про судовий збір”.
                                                   ПРОШУ СУД: 

       1. Прийняти мою позовну заяву до розгляду. 

       2.  Визнати мене, Мойсевич (Карпінська) Людмилу Василівну, 1965 р. н. цивільним позивачем.   

       3.  Визнати цивільним відповідачем  заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів- ліцей с. Стрілки Старосамбірського району Львівської області                                                                               
у Львівській області в особі директора ЗЗСО І-ІІІ ступенів- ліцей с. Стрілки.

       4.  Прошу викликати усіх колишніх директорів школи-інтернату для підтвердження правдивості написаних моїх слів і долучених до позовної заяви моїх та характеристик, а саме: – це Досяк Степан Григорович і Левченко Тетяна Володимирівна. 

       5. При потребі витребувати в слідчого СВ Старосамбірського ВП Самбірського відділу поліції ГУ НП у Львівській області, ст. лейтенанта поліції Павліш М. В.    матеріали кримінальної справи кримінального провадження №12018140320000214 від 23.04.2018 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України.

       6. При потребі викликати працівники ліцею-інтернату – це Дубравська Марія і Пинько Леся, а також Дум’як Марія…        
                                                                                                        
        7. Стягнути з цивільного відповіідача за семирічне прибирання – 159131 грн. ( сто п’ятдесят дев’ять тисяч сто тридцять гривень.)  і – це чиста моя – зарплатня і в позові  непорахована індексація та інфляція за усі роки керування школою антипком…   

        8.  Стягнути згідно статті 6 Закону України "Про статус гірських населених пунктів в Україні" –  23686,5 грн. ( двадцять три тисячі шістсот вісімдесят шість гривень.)   
         
        9. Стягнути з відповідача на оздоровлення 6923 грн. ( шість тисяч дев’ятсот  двадцять три гривень.)   
                                                                                                         
       10. Зобов’язати ліцей-школу с. Стрілки, зробити перерахунок усіх років індексації, інфляцію – дорахувати та виплатити мені…      
                                                  
       11. Стягнути з цивільного відповідача на мою користь майнову шкоду у сумі 189740 грн. ( сто вісімдесят дев’ять тисяч сімсот сорок гривень.) та моральну шкоду в сумі 1 000 000 гривень (один мільйон гривень.)     
                                        
       12.  Вжити заходів для забезпечення цього цивільного позову.

                 1 000 000 ГРИВЕН ( ОДИН МІЛЬЙОН ГРИВЕН)

       – ДЛЯ ДІТЕЙ ЗАГИБЛИХ БІЙЦІВ АТО ЗА БОГОМ ВИБРАНУ КРАЇНУ – УКРАЇНУ.

       Додаток: 

1)	Копія паспорта позивача
2)	Копія Ідентифікаційного коду  
3)	Копія позовної зави
4)	Копія лист МСП України 04.06.2018 р.№932/0/102-18 від 26.05.2018 р.
5)	Копія лист ГУД у Л/обл. від 20.12.18.№ 1657/4/15-04
6)	Копія лист ГУД у Л/обл. Від 01.08.2018 р. № 7279/4/14-04
7)	Копія лист ГУД у Л/обл. від 23.10.2018 р.№ 1028/4/14-04
8)	Копія лист ГУД у Л/обл. Від08.06.2018 р. №5345/2/14-04
9)	Лист Старосамбірської РДА від 24 червня 2018 р. №03-22/625
10)	 Лист ЛОДА від 29.05.2018 р. №47-2367
11)	 Лист ДОіН Л/обл.  Від 20.06.2018 р. №21-44/0/2-18 
12)	 Л. ЛОР№К03-24 від 20.08.18 р. і ДОіН ЛОДА №21-163/02/-18 від 17.07.18р.
13)	 Лист ГУД у Л/обл.. 23.10.2018 р. №10296/4/14-04
14)	 Лист Мінсоцполітики України від 04.06.2018 р. № 932/0/102-18
15)	Площа прибирання Мойсевич (Карпінської) Л. В ЗЗСО І-ІІІ ст. ліцею.
16)	Площа прибирання Мойсевич (Карпінської) Л. В і Ждянської М. І…
17)	 Доповідна Цибу Я. І. від Буцяка М. М. від 15.05.2018 р.   
18) Копія характеристик – Досяка С. Г. та Левченко Т. В.    

   ПОЗОВНА ЗАЯВА подана 2 березня 2019 р. рекомендованим листом


         НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ


2 березня 2019 р. 


Позивач                                                                        Мойсевич (Карпінська)   
                                                                                          Людмиа Василівна           
                                           
                                                  

ID:  827377
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 01.03.2019 23:41:55
© дата внесення змiн: 03.03.2019 01:22:42
автор: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (527)
В тому числі авторами сайту (2) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: