Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Тома: Найзнаменитіші покорительки чоловічих сердець - ВІРШ

logo
Тома: Найзнаменитіші покорительки чоловічих сердець - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 9
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Найзнаменитіші покорительки чоловічих сердець

Тома :: Найзнаменитіші покорительки чоловічих сердець
Найзнаменитіші покорительки чоловічих сердець, яких складно назвати красунями
        Однією з найбільш фатальних спокусниць в історії вважають Клеопатру.  Однак вчені, змоделювавши її можливий вигляд за кількома прижиттєвими  зображеннями, прийшли в жах - жінка вийшла зовсім негарною, та ще й з досить великим носом.  Цей випадок далеко не поодинокий.  Часто, розглядаючи фотографії «красунь», заради яких чоловіки жертвували коронами або до ніг яких вони кидали свій талант, дивуєшся цілком рядовій зовнішності цих завойовниць.
 Гала (Олена Дьяконова)  Сальвадор Далі і його муза Гала
      Олена Дьяконова, дочка скромного чиновника, яка народилася в Казані, навряд чи на початку життя мріяла бути музою знаменитого художника.  Однак вона спіймала свою зірку, познайомившись в 1929 році з молодим каталонським художником.  Через три роки вона стала його дружиною.  У Гали (це звучне ім'я вона вибрала собі сама) до цього часу за плечима був шлюб, безліч коханців і дикий темперамент, який, ймовірно, і підкорив Сальвадора Далі.  Художник був на 10 років молодший за неї і дозволяв дружині вести свої справи.  До речі, Гала виявилася непоганим дільцем, і мистецтво іспанського генія стало під її керівництвом приносити дохід.  Якщо ж говорити про творчість, то тут також не можна заперечувати її благотворний вплив.  Саме Гала була єдиною жіночої моделлю Сальвадора Далі, його музою і натхненницею.  Вона навіть наводила порядок в його майстерні і керувала геніальним, але незібраним художником.  Її смерть назавжди змінила Далі, вона так і залишилася головною жінкою в його житті.
Уолліс Сімпсон  Весільне фото: Едуард VIII і Уолліс Сімпсон, 3 червня 1937 р
    Звичайно, краса людини - це дуже специфічне поняття, воно занадто пов'язано з його особистістю.  Однак, дивлячись на фотографії жінки, заради якої король Англії Едуард VIII зрікся трону, розумієш, що класична гармонія рис - ймовірно, повна нісенітниця.  Цей скандальний роман почався в 1934 році, коли майбутній король був ще принцом Уельським.  Уолліс на той час вже була заміжня другим шлюбом, з першим чоловіком вона розлучилася.  І для возз'єднання закоханих знадобилося б друге  розлучення.
   Весь  британський уряд і Архієпископ Кентерберійський були рішуче проти цього  зв'язку.  У початку 1936 року Едуард VIII зійшов на престол після смерті свого батька, а в кінці цього ж року він підписав зречення за себе і своїх нащадків.  В подальшому за цим  в радіозверненні до підданих колишній король сказав, що  знаходить неможливим виконувати обов'язки короля без допомоги і підтримки жінки, яку він любить.  Звістка про зречення стала  світовою сенсацією, Уолліс Сімпсон була названа «Людиною року» за версією журналу «Тайм».  Одружившись в 1937 році, пара прожила довге і щасливе життя, правда, більшу її частину вони провели у Франції.
Жаклін Кеннеді  
    На більшості фотографій перша леді США виглядає дуже миловидною.  Однак її маленький секрет дуже добре відомий: насправді в зовнішності цієї жінки було стільки недоліків, що вона була змушена ретельно створювати свій образ, формуючи його, буквально, по шматочках.  З дитинства дуже далеко посаджені очі навіть приносили їй незручність - було складно підібрати окуляри, на додаток до цього - широкий рот, приплюснутий ніс, плоскі груди і взуття 41 розміру.
    Ось з цього «матеріалу» була створена законодавиця моди, краси і вишуканості в Америці і Європі.  Прекрасний приклад того, що для жінки немає нічого неможливого.  Шарль де Голль, вперше побачивши її, сказав знамениту фразу: «Місіс Кеннеді - занадто велика коштовність навіть для президента США!».  Незважаючи на те, що їхнє сімейне життя постійно затьмарювалося зрадами чоловіка і закінчилася його трагічною смертю, Жаклін Кеннеді залишається для Америки символом жінки - дружини, подруги і матері, здатної підкорити, напевно, будь-яку вершину.
   Ікона стилю Жаклін Кеннеді зовсім не була красунею в класичному стилі.На деяких, менш вдалих, фотографіях видно недоліки її зовнішності, які вона ретельно вміла приховувати.
 Марлен Дітріх   Марлен Дітріх - визнаний секс-символ XX століття
    Рівень популярності цієї актриси і співачки початку і середини XX століття сьогодні важко собі уявити.  Вона стала легендою ще за життя Вважається, що вона мала великий вплив на моду, стиль і жіночу  свідомість, тому Марлен Дітріх з повним правом офіційно входить в десятку найвидатніших актрис голлівудського кіно.  Однак її своєрідна краса також є плодом важкої багаторічної праці.  Вихідні дані майбутньої зірки були набагато нижче середнього.  Навіть після всіх зусиль своєрідність рис їй доводилося компенсувати харизмою, тому сьогодні її також по праву вносять в списки «не самих красивих актрис».  А в молодості, коли її вперше побачив голлівудський режисер Джозеф фон Штернберг, він висловився цілком однозначно, сказавши, що вона «виглядає як бегемот».
   Правда, молода актриса вже, ймовірно, зуміла його чимось підкорити, так як на роль у фільмі «Блакитний ангел» він її взяв і почав працювати над перетворенням «бегемота» в «ангела».  Марлен посадили на найжорстокішу дієту, формували силует грудей за допомогою липкої стрічки, а на довершення всього видалили корінні зуби для додання  виразності.  Ось так в Голлівуді «запалюють зірки».  Однак зусилля виправдалися, і в результаті з'явився образ, який звів з розуму чоловіків всього світу.
Едіт Піаф
     Для відомих музикантів зазвичай важко сказати, що саме підкорює протилежну стать - неймовірна краса або сила таланту.  Зрозуміло, що відсутність першої цілком компенсується другим.  Однак в разі знаменитої французької співачки пояснити лише музичним талантом той приголомшливий успіх, який вона мала у чоловіків, все-таки важко.  Крім двох заміжжь  і лавини шанувальників, вона примудрялася мати неймовірну кількість романів.  Попередня «некрасавиця» нашого огляду Марлен Дітріх, яка була близькою подругою Едіт Піаф, визнавалася в своїх спогадах:

 «У мене голова йшла обертом від її коханців, яких я повинна була перепроваджувати у неї в будинку з одної  схованки в іншу».
   І це при тому, що навіть найпалкіші шанувальники люблячи називали свою зірку «горобчиком», «ящіркою» і особливо ласкаво - «страхіттям».  Причому все це з кращих спонукань, бажаючи підкреслити те, як перетворює велику співачку її творчість.  Напевно, все-таки головне для краси, як співається в відомій пісні , «повинна бути в жінці якась загадка».  Едіт Піаф навіть шанувальники не називали красунею
Переклала на українську мову    25.02.19      10.52
На фото Жаклін Кеннеді з чоловіком




Самые знаменитые покорительницы мужских сердец, которых сложно назвать красавицами
Одной из самых роковых обольстительниц в истории считают Клеопатру. Однако ученые, смоделировав ее возможный облик по нескольким прижизненным изображениям, пришли в ужас – женщина получилась совсем некрасивой, да еще и с достаточно крупным носом. Этот случай далеко не единичный. Часто, рассматривая фотографии «красоток», ради которых мужчины жертвовали коронами или к ногам которых они бросали свой талант, удивляешься вполне рядовой внешности этих покорительниц. 
Гала (Елена Дьяконова)
Сальвадор Дали и его муза Гала
Елена Дьяконова, дочь скромного чиновника, родившаяся в Казани, вряд ли в начале жизни мечтала быть музой знаменитого художника. Однако она поймала свою звезду, познакомившись в 1929 году с молодым каталонским художником. Через три года она стала его женой. У Галы (это звучное имя она выбрала себе сама) к этому времени за плечами был брак, множество любовников и дикий темперамент, который, вероятно, и покорил Сальвадора Дали. Художник был на 10 лет младше ее и позволял жене вести свои дела. Кстати, Гала оказалась неплохим дельцом, и искусство испанского гения стало под ее руководством приносить доход. Если же говорить о творчестве, то здесь также нельзя отрицать ее благотворное влияние. Именно Гала была единственной женской моделью Сальвадора Дали, его музой и вдохновительницей. Она даже наводила порядок в его мастерской и руководила гениальным, но несобранным художником. Ее смерть навсегда изменила Дали, она так и осталась главной женщиной в его жизни. 
Уоллис Симпсон Свадебное фото: Эдуард VIII и Уоллис Симпсон, 3 июня 1937 г.
Конечно, красота человека – это очень специфичное понятие, оно слишком связано с его личностью. Однако, глядя на фотографии женщины, ради которой король Англии Эдуард VIII отрекся от трона, понимаешь, что классическая гармония черт – вероятно, полная ерунда. Этот скандальный роман начался в 1934 году, когда будущий король был еще принцем Уэльским. Уоллис к тому времени уже была замужем вторым браком, с первым мужем она развелась. И для воссоединения влюбленных понадобился бы второй развод. 
Все британское правительство и Архиепископ Кентерберийский были решительно против этой связи. В начале 1936 года Эдуард VIII взошел на престол после смерти своего отца, а в конце этого же года он подписал отречение за себя и своих потомков. В последующем за этим в радиообращении к подданным бывший король сказал, что что находит невозможным исполнять обязанности короля без помощи и поддержки женщины, которую он любит. Известие об отречении стало мировой сенсацией, Уоллис Симпсон была названа «Человеком года» по версии журнала «Тайм». Поженившись в 1937 году, пара прожила долгую и счастливую жизнь, правда, большую ее часть они провели во Франции. 
Жаклин Кеннеди   
На большинстве фотографий первая леди США выглядит очень миловидной. Однако ее маленький секрет очень хорошо известен: на самом деле во внешности этой женщины было столько недостатков, что она была вынуждена тщательно создавать свой образ, формируя его, буквально, по кусочкам. С детства слишком далеко посаженные глаза даже приносили ей неудобство – было сложно подобрать очки, в дополнение к этому - широкий рот, приплюснутый нос, плоская грудь и обувь 41 размера. 
Вот из этого «материала» была создана законодательница моды, красоты и изящества в Америке и Европе. Прекрасный пример того, что для женщины нет ничего невозможного. Шарль де Голль, впервые увидев ее, сказал знаменитую фразу: «Миссис Кеннеди – слишком большая драгоценность даже для президента США!». Несмотря на то, что их семейная жизнь постоянно омрачалась изменами мужа и закончилась его трагической смертью, Жаклин Кеннеди остается для Америки символом женщины – жены, подруги и матери, способной покорить, наверное, любую вершину.
Икона стиля Жаклин Кеннеди вовсе не была красавицей в классическом стиле. На некоторых, менее удачных, фотографиях видны недостатки ее внешности, которые она тщательно умела скрывать.
Марлен Дитрих Марлен Дитрих – признанный секс-символ XX века
Уровень популярности этой актрисы и певицы начала и середины XX века сегодня трудно себе представить. Она стала легендой еще при жизни. Считается, что она оказала большое влияние на моду, стиль и женское сознание, поэтому Марлен Дитрих с полным правом официально входит в десятку величайших актрис голливудского кино. Однако ее своеобразная красота также является плодом тяжелейшего многолетнего труда. Исходные данные будущей звезды были гораздо ниже среднего. Даже после всех усилий своеобразие черт ей приходилось компенсировать харизмой и обаянием, поэтому сегодня ее также по праву вносят в списки «не самых красивых актрис». А в молодости, когда ее впервые увидел голливудский режиссер Джозеф фон Штернберг, он выразился вполне однозначно, сказав, что она «выглядит как бегемот». 
Правда, молодая актриса уже, вероятно, сумела его чем-то покорить, так как на роль в фильме «Голубой ангел» он ее взял и начал работать над превращением «бегемота» в «ангела». Марлен посадили на жесточайшую диету, формировали силуэт груди с помощью липкой ленты, а в довершение всего удалили коренные зубы для придания  выразительности. Вот так в Голливуде «зажигают звезды». Однако усилия оправдались, и в результате появился образ, который свел с ума мужчин всего мира.
Эдит Пиаф
Для известных музыкантов обычно трудно сказать, что именно покоряет противоположный пол – невероятная красота или сила таланта. Понятно, что отсутствие первой вполне компенсируется вторым. Однако в случае знаменитой французской певицы объяснить лишь музыкальным талантом тот ошеломляющий успех, который она имела у мужчин, все-таки трудно. Кроме двух замужеств и лавины поклонников, она умудрялась иметь невероятное количество романов. Предыдущая «некрасавица» нашего обзора Марлен Дитрих, которая была близкой подругой Эдит Пиаф, признавалась в своих воспоминаниях:
«У меня голова шла кругом от ее любовников, которых я должна была препровождать у нее в доме из одного тайника в другой».
И это при том, что даже самые горячие поклонники любя называли свою звезду «воробышком», «ящеркой» и особенно ласково - «страшилищем». Причем все это из лучших побуждений, желая подчеркнуть то, как преображает великую певицу ее творчество. Наверное, все-таки главное для красоты, как поется в  известной песне , «должна быть в женщине какая-то загадка». 
Эдит Пиаф даже поклонники не называли красавицей

ID:  827119
Рубрика: Проза
дата надходження: 28.02.2019 06:54:33
© дата внесення змiн: 28.02.2019 06:54:33
автор: Тома

Мені подобається 2 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали: Лилея
Прочитаний усіма відвідувачами (451)
В тому числі авторами сайту (6) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Лилея, 28.02.2019 - 14:02
12 12 Спасибо огромное, Томачка, за информацию!!!
16 16 39 39 39 flo36
 
Тома відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
give_rose Дякую!
 
Ніна Незламна, 28.02.2019 - 12:56
12 12 16 friends flo26 flo36 21 22 22
 
Тома відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
give_rose Дякую!
 
Чайківчанка, 28.02.2019 - 11:18
💖❤🌘🌸🎈👍
 
Тома відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
give_rose Дякую!
 
Катерина Собова, 28.02.2019 - 08:54
12 12 12 Дуже цікавий матеріал, Томочко!
 
Тома відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
give_rose Дякую!
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: