Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Левчишин Віктор: ХВАЛА ЗЕЛЕНСЬКОМУ - 3 - ВІРШ

logo
Левчишин Віктор: ХВАЛА ЗЕЛЕНСЬКОМУ - 3 - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 1
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

ХВАЛА ЗЕЛЕНСЬКОМУ - 3

	Дивно, що я ніколи не думав раніше про те, що моє Сенсорне Розкриття і Підключення збіглося початком активної фази із становленням України як самостійної держави. Багато тоді було неочікуваного і цікавого. Моїми паранормальними послугами користувався діючий контррозвідник високого рівня. Наші стосунки були дуже коректні і тільки на товариських засадах. Типовим було, що я Читав інформацію, як правило нічого не розумів, він мовчки брав її, а через декілька днів міг сказати: «Ви були праві. Сто відсотків підтвердження». Бувало, що він приїздив до мене за інформацією декілька разів через півтори чи дві години. Але це – лірика.
	Головне те, що він навчив мене простому правилу: «Будь-яка контррозвідна інформація на 95,5% береться із абсолютно відкритих джерел. Аналіз. І звертайте увагу на дрібниці!» Цим правилом керуюсь досі, хоча більше 20 років не маю ніяких контактів з цією людиною і навіть не дозволяю собі Читати чи живий він.
То продовжимо про Зеленського. Знову повторюю: я не агітую за нього, а розглядаю його як феномен.

	1. Якщо керуватися наведеним вище правилом, то, аналізуючи наше реальне життя, всі перипетії, які розгорнулися після 1991 року у світі, системно аналізуючи інформацію із Мережі, то, володіючи активно тільки рідною українською та колись службовою російською мовами, я давно прийшов до висновку, що Третя Світова війна давно вже точиться, тільки тепер вона має вигляд Гібридної війни (приймемо цей термін як робочий). Фактично війна точиться між двома крилами сучасної Людської Цивілізації – між Західним крилом (Демократія) та Центрально-Азійським (Автократія).
	2. Плацдармом цієї війни є майже вся територія Землі, в ній беруть участь майже всі країни, часто-густо навіть світлі розуми в яких і не здогадуються про це. Але є території, де ця війна має явний характер. Україна якраз і є такою територією.
	3. «Підготовча робота» стосовно України з боку Московії почалася ще до розвалу СРСР, коли мої колеги отримали інформацію про невідворотність розвалу Советікусу. Далі – планомірний та наполегливий перехід до активної фази, в якій ми зараз і живемо. Але слід враховувати, що всі події, які можна Читати із Прийдешнього, по-перше: розкладаються на три корзини – які можна змінювати, які можна частково корегувати дуже дорогою ціною і які неможливо змінити; по-друге: всі ці події вписуються у власні футурмобілі (так футурологи називають «тіло вірогідних існувань прогнозів», яке має вигляд лійки з точкою початку в сьогоденні, яке є тільки миттю переходу Прийдешнього у Минуле); у третіх: стосовно того/тих, хто починає певні маніпуляції по корекції цих подій без відповідного Дозволу, діє Закон бумерангу.
	4. Кожна людина, нація, нарід, країна – всі мають так звані Кармінні точки, коли вони стоять перед вибором напрямку свого подальшого існування. Україна могла у свій час піти легшим шляхом становлення, але вона пішла іншим, тяжким. Це сталося не тоді, коли Чорновіл програв президентство Кравчуку, навіть не тоді, коли Чорновола вбили, а тоді, коли він, якому було призначення бути Духовним лідером України, вирішив стати Офіційним лідером. З того часу Україна не має навіть кандидатів на роль Духовного лідера.
	5. Третя Світова війна точиться вже більше 25 років і на протязі цього часу Світлі Сили (умовна назва) на теренах України програють Темним Силам (умовна назва). Але це є вершина айсбергу, тому що паралельно іде схована, таємна частина цієї війни, яка мимоволі так чи інакше проявляється в різних суто реальних подіях, у ситуаціях, в людях. З цієї точки зору весь шлейф наших можновладців, президентів та таке інше гарно ілюструє це твердження. Як і хакерська атака на вибори президента в США чи бунт «жовтих жилетів» у Франції. Список прояву цього прошарку війни з обох сторін можна довго писати і за цей термін вже відбулось устаканення воєнних дій, які при всьому трагізмі їх мають в’яло текучий характер.
І раптом: бац – феномен Зеленського.
	6. Коли я зараз перебираю подумки перипетії  прояву цього феномену, то мимоволі задаю питання: «Зеленський – геній чи він є гострій дії великої схованої Сили?» Чому так питаю? По-перше: на його місці міг би бути Вакарчук чи хтось інших із українців із світовим іменем при умові чистоти їх минулого, а це, як не парадоксальне, просто: не крав, не брехав, хабарів не брав і не давав, патріот. Але!
	1). Вибір пав на Зеленського, бо СМІХ є неймовірна сила (рекомендую читати Вебера) і на базі сміху та свободи слова почалась відкрита, але ніким не усвідомлена, стратегічна Гра. Вся творчість Зеленського та його колективу в красивій різноманітності (концерти, скетчі, мультики, «Слуга народу» - особливо) мали на меті показати дійсне обличчя Влади, що відповідає дійсності і сприймається негативно народом, та показати послідовність та відкритість пана Зеленського. І це вдалося на всі 90%!
Таким чином, стратегічний план, який почав активно реалізовуватися у 2015 році, спрацював зараз. Міг бути Зеленський автором такого геніального плану? Міг. Але мені здається, що це є ретельна розробка високого рівня професіоналів і такий колектив зовсім не колеги Зеленського по шоу.
	2). А які геніальні далі відбулися суто тактичні дії пана Зеленського!
 	Його виступ по ТіВі за хвилину до Нового року дійсно зламав сакральність новорічних виступів Президента. Всі побачили: король голий! Адже із Советікусу прийшла ця традиція разом із салатом Олів’є під Новий рік.
	Новорічний «Вечірній квартал» мені не сподобався, бо насичений пошлістю, навіть певним чином рашізмом, вставлені старі номери – таке враження, що все робилося поспіхом. Але я думаю, що все це теж мало певну мету, яку я ще не зрозумів. Та от що цікаво: у першій частині концерту є пародія на Новорічну промову Президента України. Жорстока і сатирична. А тепер порівняйте промову, яку проголосив Порошенко в цьому році і в минулому, коли ми зустрічали 2018 рік. Явно сатира Зеленського врахована.
	Буквально із 01.01.2018 на Зеленського з усіх партій, рухів, діячів, різноманітних ботів пішов Дев’ятий вал бруду, нечистот і найфантастичніших припущень т а домислів. Обережну підтримку отримав від Руху прихильників Саакашвілі (тепер бачу що вони використовують два прізвища). І, безумовно, він став шавкою Коломойського. Зараз не буду це аналізувати, хоча в цьому є багато цікавого і системного. Зроблю це завтра.
Як відповів Зеленський? Неочікуване і неординарне: він звернувся до людей через Інтернет. В результаті через добу отримав 120 000 прихильників, а ще через добу – вже 240 000. Всі інші кандидати зашлакували простір біг-бордами, викинули великі гроші на політичну рекламу, а тут – все в дусі 21 століття, в межах можливостей Інформаційної війни. Адже іде війна.
	Влада нанесла хакерський удар і сайт Зеленського впав. І що він? Знову
відверто розказав про це всім у Фейсбуці. І число його прибічників знову зросло.
Тільки що я побачив новий хід Зеленського: «Чи може Зеленський зібрати Третій Майдан? – Може, якщо влаштує там концерт!»
Все це є красиві і відкриті тактичні ходи.

	І останнє
	Зараз зареєстровано 6 кандидатів на посаду Президента, очікується, що їх буде більше 30! По нашій Конституції всі кандидати повинні бути мільйонерами, бо треба зробити внесок у 2 500 000 грн. При цьому гроші повинні бути чистими. (Скільки грошей викидається на вітер! Якщо цих кандидатів буде 20, то тільки внесок буде складати 50 000 000 грн. А ще є  інші витрати!) Таким чином, наш Президент може бути тільки багатою людиною, а його прагнення захищати Україну і український нарід лежить повністю на його совісті. Тому, коли я читаю виступи ура-патріотів про те, що Зеленський буде захищати багатих (наприклад: таке стверджує Лариса Ніцой на ЗІК), то мимоволі думаю про фарисейство. До речі: Зеленський, як і Вакарчук, давно багаті люди, вони давно про це сказали, і це дуже добре, що хоч частина нашої культури не є бідною.
04.01.2018

ID:  820361
Рубрика: Проза
дата надходження: 06.01.2019 19:03:21
© дата внесення змiн: 06.01.2019 19:03:21
автор: Левчишин Віктор

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (380)
В тому числі авторами сайту (23) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Олекса Удайко, 08.01.2019 - 22:48
wink Пане Вікторе, маю нахабність ще додати до свого коментаря, що нижче... Це теж мій коментар, але на репліку Зеленського (начебто "знахідку"передвибочої компанії "президентиків") стосовно його передвиборної програми:

https://ukranews.com/news/606301-zelenskii-poprosil-ukraincev-pridumat-predvybornuyu-programmu-za-nego

Щоб не ритись у коментах, я свій коментар подаю дослівно:

Клоун Зеленський не оригінальний. Вже було: 'скажітьмені, яку державу мені будувати - я буду це робити" (Леонід Кучма). А потім один строк "учився", а ще строк - довідувався, чи Україна раптом не Росія! І що з цього вийшло, ми вже бачимо: війна, влада жуликів, колапс економіки, МВФ-удавка! Фсьо! Тепер - спитаємо у "общипаної курки" - знедоленого, простого українця, що робити президенту? Якщо політик не має вланої концепції побудови, могутньї, квітучої, незалежної європейської держави, найліпше залишатись на відомій йому роботі - залишатись клоуном!
 
Дмитро Кiбич відповів на коментар Олекса Удайко, 09.01.2019 - 12:17
Олексо, тож, до речi, Леонiд Кучма казав, що з написанням цiеi книги "Украiна - не Росiя" йому допомогли iсторики, але бiльшiсть роботи над нею - це його заслуга. Але, швидше за все, що колектив icторикiв повнiстю ту книгу за нього i написав, а вiн лише заплатив iм грошi, аби книга вийшла саме пiд його авторством. Ось, дивiться, як вiн ще казав тодi:
https://ua.korrespondent.net/ukraine/244284-kuchma-pishe-knigu-ukrayina-ne-rosiya

А ось яке фото, погляньте:

 
Олекса Удайко відповів на коментар Дмитро Кiбич, 09.01.2019 - 12:35
А то на фотці Герої цього роману? apple Скарби Украъни! biggrin biggrin biggrin Переконаний, що Кучма був кращим президентом! І його міністри (Кузьмук, наприклад). Але потім все пішло на пропасть з тим зеком))) А комік - московський (а то й більше) прихвостень... biggrin
 
Дмитро Кiбич відповів на коментар Олекса Удайко, 09.01.2019 - 16:02
Та якось нам з Президентами, взагалi, не щастить. meeting Але ж, як кажуть, все пiзнаеться у порiвняннi. wink Кучма хоч, звичайно, i несправедливо дiяв, коли чув вiд когось критику на свою адресу, але вчинкiв на межi маразму за ним все-таки не спостерiгалося. А енакiевський зек - то вiн пiд час Помаранчевоi революцii 2004 року поiхав у Северодонецьк Луганськоi областi, зiбрав там з'iзд i став заявляти, що з Донецькоi i Луганськоi областей треба створити Пiвденно-Схiдну Украiнську автономну республiку, то через 10 рокiв у 2014 роцi ще "краще" - утiк до Ростова-на-Дону i заявив там, що вiн продовжуе залишатися легiтимним Президентом, але правити буде Украiною поки що з Росii. Абсурд якийсь. Хоч би видав указ про входження Ростова-на-Дону до складу Украiни i то вже якесь обгрунтування тодi б можна було знайти. Але проблискiв здорового глузду там, мабуть, не трапляеться.
 
Олекса Удайко відповів на коментар Дмитро Кiбич, 09.01.2019 - 17:59
wink Це так! І Кубані теж, бо то ж наша Тмутаракань! Разом з поетом Чеховим, що з Таганрогу і "Кубанським народним хором", який виспівує українські народны пісні ))) 17 17 biggrin biggrin
 
Левчишин Віктор відповів на коментар Олекса Удайко, 10.01.2019 - 21:48
Панове! Я радий що дав вам можливість творчо поспілкуватися і проявити свою обізщнаність. Хоча вона і дуже дивна. Я значнго старший за вас роками, але живу сьогоденням та Прийдешнім. То може і вам вже пора так жити?
 
Олекса Удайко відповів на коментар Левчишин Віктор, 10.01.2019 - 21:53
Є таки три добрі хлопчики - Парик, Геймик і Марик! Ними й живемо! Але, певен, що до Вас, Вікторе, вони теж інколи заходять погостювати! Хоча Ви ще відносно молодий чоловік! apple biggrin
 
Левчишин Віктор відповів на коментар Олекса Удайко, 12.01.2019 - 09:38
Дякую за комплемент, бо мені скоро 83
 
Олекса Удайко відповів на коментар Левчишин Віктор, 12.01.2019 - 18:39
...ще можна в президенти biggrin biggrin biggrin
 
Левчишин Віктор відповів на коментар Світла(Світлана Імашева), 10.01.2019 - 21:48
І що?
 
геометрія, 08.01.2019 - 18:58
Дякую,і Вам,Вікторе,і всім хто писав коментарі, мені було і цікаво, і пізнавально... 12 16 smile hi girl_sigh flo31 06
 
Левчишин Віктор відповів на коментар геометрія, 10.01.2019 - 21:50
Я дійсно радий щось корисне розказати, бо Знання/Вміння інколи давлять. give_rose give_rose give_rose
 
Катерина Собова, 07.01.2019 - 09:44
12 12 12 Матеріал дуже цікавий, адже він спонукає кожного із нас замислитись, співставити, зважити і зробити правильний вибір!
 
Левчишин Віктор відповів на коментар Катерина Собова, 07.01.2019 - 12:32
Дякую, стараюсь. Продовження буде.
 
Олекса Удайко, 07.01.2019 - 00:24
Вже всі, хто здатний мислити, давно переконалися,що новий маскарад, що зветься чомусь "НАШИМ ВИБОРОМ, це черговий переділ влади олігархату, що нічим не відрізняється від султанату, паханату чи петініади! Та ота "конячка", яку б кланову групу вона не уособлювала, може зіграти злий жарт з майбутнім України як держави... Чужинцям - компрадорській буржуазії - не потрібна сильна Україна! Потрібна "дійна корова",з якої їм треба тільки біле, густе молоко... у вигляді дешевої робочої сили, сировини та корпції як придатку "дохлої" держави! Відтак в другому турі (на перший ПП, як і ЮТ годі й розраховувати) чесним громадянам, свідомим українцям не буде вибору! Одне щастя стрибнуло... з бульдозера,інше - зі щедрого рукава Дніпровського "губернатора"! ВСІ - НА ВИБОРИ (без вибору), ошукані УКРАХІНЦІ! 08
 
Левчишин Віктор відповів на коментар Олекса Удайко, 07.01.2019 - 12:34
Тобто ВСЕ ПРОПАЛО? Що ж, буду далі говорити. Але в моїй розповіді є початок і , напевно , буде закінчення.
 
Олекса Удайко відповів на коментар Левчишин Віктор, 07.01.2019 - 12:45
Не все... Але цього разу "свого" президента нам вибрати не вдасться! Клоунаду ми вже проходили)))
 
Дмитро Кiбич, 06.01.2019 - 22:25
А чому б не згадати, що витворяе Зеленський у якостi сценариста? fright Починаючи вiд фальшивого украiнця - Свата Iвана Будька i закiнчуючи глузуванням з трьох козакiв у мюзиклi "Як козаки". Це ж вiдверте знущання, плювок просто на творчiсть режисера-мультиплiкатора Володимира Дахна. nono
 
Левчишин Віктор відповів на коментар Дмитро Кiбич, 07.01.2019 - 12:39
У Фейсбуці зявилось сповіщення, що Генпрокуратура України розпочинає кримінальне преслідування пана Зеленського, інкремінуючи йому заколот, агітацію за провалення влади, відрубання рук депутатам і так далі, з прерахуванням статей УКУ та все на основі достовірної інформації у фільмі "Слуга народу". Ви є одним із авторів цього позову?
 
Олекса Удайко відповів на коментар Левчишин Віктор, 07.01.2019 - 12:50
15 фільм - як і клоун - на простака-любителя! 15
 
Дмитро Кiбич відповів на коментар Левчишин Віктор, 07.01.2019 - 15:29
Тiльки залишаеться уточнити одну важливу деталь, що автором цього фейкового сповiщення у Фейсбуцi сам Зеленський i е - для власного самопiару. fright 15
 
Дружня рука, 06.01.2019 - 19:51
президентом може бути громадянин, з чистим серцем, з знаннями, як змінити систему ... усі інші - це іграшки ... хоч іграшка теж може стати президентом ... але тоді іграшкою стає цілий народ ... як зараз наприклад frown
 
Левчишин Віктор відповів на коментар Дружня рука, 07.01.2019 - 12:40
Явно за допомогою Дружньої руки!!!
 
Володимир Кепич, 06.01.2019 - 19:04
Зеленський 17 15
 
Левчишин Віктор відповів на коментар Володимир Кепич, 07.01.2019 - 12:41
Порохобот? Чи Юлябот?
 
Дмитро Кiбич відповів на коментар Левчишин Віктор, 07.01.2019 - 17:11
Вiкторе, вам кращих друзiв Зеленського нагадати чи ви самi спробуете освiжити пам'ять? Кого вiн запрошував в передачу власного виробництва "Розсмiши комiка" у якостi членiв журi i ведучих? Що один, що iнший - завзятi шанувальники Путiна.




Дмитро Шепелев зараз веде на росiйському телеканалi "Первый канал" передачу "На самом деле", куди запроошуе громадян Украiни, якi втекли до Москви i розхвалюють там дiяльнiсть Путiна або чиновникiв так званоi ДНР запрошуе:



Або Михайло Галустян, який пiд час останнiх виборiв Президента Росii був довiреною особою Путiна i бiгав усюди у футболцi з написом "Команда Путiна":



А, як кажуть у народi: "Скажи менi - хто твiй другi я скажу - хто ти".
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: