Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Тома: Справжній успіх означає… - ВІРШ

logo
Тома: Справжній успіх означає… - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 5
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Справжній успіх означає…

Тома :: Справжній успіх означає…
"Справжній успіх означає незадоволеність однією малою метою" Сейід Хуссейн Наср
     У словнику «успіх» визначається, як сприятливий або задовільний результат і як придбання багатства, слави і високого становища.  Можливості успіху можуть приходити по-різному: наприклад, це може бути закінчення навчального закладу, перемога у футбольному матчі, хороший результат тестування або побачення з людиною, яка  вам приємна.  Це - прості і піддаються вимірюванню показники того, що зовнішній світ називає успіхом.
      Однак існують і більш витончені способи досягнення успіху, який може бути не менш великим, хоча і не буде помічений суспільством.  Ви можете вважати, що домоглися успіху, коли допомогли другу, потребувавшого  вашої підтримки, стримали слово і не розбовтали чужого секрету, не кинули дієту або програму фізичної підготовки або не піддалися на думку оточуючих, не дивлячись на те, що хотіли б домогтися гарного до себе ставлення  з боку людини, яка  намагалася вас переконати.  Насправді, виконуючи слово, дане собі самому, ви, можливо, домоглися набагато більш серйозного успіху, тому що саме це було для вас важливим життєвим досвідом.
 Автор книг і лектор Уейн Дайер зауважив: «Успіх - це подорож, а не мета: половина задоволення полягає в русі туди».  Так як ми «рухаємося туди», в чому різниця між життям, повної боротьби, і життям, повної заслужених задоволень?  Це питання може стати більш зрозумілим завдяки двом основним законам всесвіту: закону тяжіння і закону інерції.
 Закон інерції говорить: «Тому, що рухається, легше продовжувати рухатися.  І навпаки, якщо об'єкт (або людина) перебуває в стані спокою, йому простіше залишатися в спокої ».  Таким чином, можна сказати, що п'ятдесят відсотків виконання справи полягає в тому, щоб його розпочати!  Як  скоро справа розпочата, закон інерції допоможе вам її  закінчити.  По правді кажучи, часто буває важко не закінчити якусь справу, перервати її  на середині.  З іншого боку, коли ви перебуваєте в стані спокою - у вас немає мотивації, ви спокійні або відсторонені, - то легше залишитися в такому стані, ніж зробити над собою зусилля і піти вперед.
 Як тільки ви подолали первісну інерцію, яка прагнула змусити вас спочивати, ви можете скористатися енергією інерційного руху, щоб здійснити поставлену вами з самого початку мету.  Таким чином, закон «Успіх породжує успіх» може виразитися в наступному: ви будете продовжувати робити те, що створювали в минулому або що створюєте в сьогоденні.
 Закон тяжіння, який також примножує успіх, говорить: «Подібне притягується подібним».  Це закон, який пояснює наш  потяг до людей, місць, умов і речей.  Втілення цього закону відбувається через наші думки і переконання.  Згідно із законом тяжіння вони призводять до нас людей, які складають частину нашого всесвіту, - родичів, друзів, ворогів, колег по роботі і інших людей, з якими ми стикаємося.  Наші думки і переконання за законом тяжіння також призводять до нас ситуації, які відіграють важливу роль у створенні нашого власного світу.  Цей закон діє як бумеранг: він повертає до нас те, що ми випромінюємо на інших, і хороше, і погане.
 Таким чином, у вас є вибір з трьох видів речей, які можуть притягатися до вас у вашому всесвіту.  Два з них дуже прості: це те, що подобається вам, і те, що на вас схоже.  Стаючи такою  людиною, яка  вам подобається найбільше - людиною чесною, порядною і жалісливою, - ви можете привернути до себе людей з тими ж переконаннями.  Ваш «внутрішній успіх» визначить ваш «зовнішній успіх».  Дуже важливо виконувати дані собі обіцянки, тому що вірність і чесність, які позначилися в такій поведінці, можуть повернутися до вас.
 Однак час від часу ви можете мати справу з такими речами, які вам не подобаються.  Очевидно, що нікому не хочеться притягувати до себе небажані якості, людей, ситуації або речі.  Проте, вибравши непротивлення і неосуд, ви можете нейтралізувати негативні події. Коли ми намагаємося чогось чинити опір, це щось не відступає.  Утримавшись від засудження і опору, ви можете розсіяти енергію, яка привернула до вас щось небажане.
 Сконцентрувавшись на тому хорошому, що є в вас і в навколишніх, ви досягнете того, що іншим буде приємно перебувати у вашому суспільстві.  З вами будуть звертатися, як з людиною, що відбулася, тому що поруч з вами буде добре іншим.  Якщо ви підете по життєвому шляху, шукаючи внутрішнє керівництво і розвиваючи і застосовуючи в справі свої ідеали, право вибору і мети, маючи на увазі найбільше благо, ваша впевненість в собі зросте, як і ваша здатність висловлювати істину і віру.  Це допоможе вам ще ясніше зрозуміти, що процес позитивного мислення діє, і ви зможете перетворити своє життя в дивовижну подорож.  Успіх - це дійсно подорож, а не мета, бо досягнення мети означає, що шлях закінчено.  А життя триває!
 «Всі, хто домігся успіху, згодні в одному: вони - переможці.  Вони вірили в те, що все відбувається не випадково, а згідно із законом, що в ланцюзі, сполучною події, не існує слабких або лопнутих  ланок ».  / Ральф Уолдо Емерсон «Влада» /
 «Закон тяжіння - це закон про те, що їхні капітали і умови в справах і тілі залучаються до нас відповідно до тих думок, які постійно присутні в нашій свідомості».  / Чарльз Філлмор «Відкриває слово» /
 «Люди помиляються, коли говорять, що успіх псує людей, роблячи їх пихатими, себелюбними і самовдоволеними.  Навпаки, здебільшого він робить їх смиренними, терпимими і добрими.  Невдачі роблять людей жорстокими і озлобленими ».  / Сомерсет Моем /
 «Весь успіх полягає ось у чому: ви щось комусь робите, приносячи користь людству, і відчуття успіху породжується свідомістю цього».  / Етель Джейкобсон /
 «Повинна зізнатися, що особисто я вимірюю успіх тим, яку користь людина принесла своїм побратимам».  / Маргарет Мід /
 Джон Темплтон.  Всесвітні закони життя. 
Переклала на українську мову 14.12.18   12.24

ID:  818237
Рубрика: Проза
дата надходження: 20.12.2018 05:45:40
© дата внесення змiн: 20.12.2018 05:50:00
автор: Тома

Мені подобається 1 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали: Лилея
Прочитаний усіма відвідувачами (238)
В тому числі авторами сайту (5) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Лилея, 20.12.2018 - 20:21
12 12 Спасибо огромное, Томачка, за информацию!!!
16 16 39 39 39 flo36
 
Тома відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
give_rose Дякую!
 
Катерина Собова, 20.12.2018 - 11:16
12 12 12 12 12 12 12
 
Тома відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
give_rose Дякую!
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: