Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Тома: 20 випробувань… - ВІРШ

logo
Тома: 20 випробувань… - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 2
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

20 випробувань…

Тома :: 20 випробувань…
20 випробувань, які за 30 днів змінять ваше життя
Вчені давно з'ясували, що для того, щоб сформувати нову звичку, потрібно 30 днів часу. Природно, коли людина чогось хоче, вона  обов'язково цього доб'ється. Бажання - це вже 80%. . .
Вчені давно з'ясували, що для того, щоб сформувати нову звичку, потрібно 30 днів часу. Природно, коли людина чогось хоче, він обов'язково цього доб'ється. Бажання - це вже 80% зробленої справи. Але найголовніше - це почати діяти. Багатьом відома така приказка: «Натхнення приходить під час роботи». Саме тому, коли ми починаємо щось робити, це входить в нашу звичку, особливо якщо дії повторюються регулярно.
Нижче ви знайдете 20 випробувань, які можна завершити за термін в 30 днів. Ви не зобов'язані робити все відразу. Виберіть собі 2-5 випробувань на цей місяць, але робіть від щирого серця. Як тільки ви з ними повністю звикнете, то в наступному місяці можете вибрати інші випробування.
Ми - те, що постійно робимо.
І досконалість - не дія, а звичка.
1. Використовуйте слова, що сприяють щастя. - Зазвичай, коли я питаю кого-то «Як ти», мені відповідають щось на кшталт «Нормально» або «В порядку». Але одним сонним вранці понеділка мій колега відповів на таке запитання «Просто чудово»! Це змусило мене посміхнутися, а потім - задуматися. Я запитав його, що ж з ним сталося такого чудового, і він відповів: «Ну як же - я здоровий, моя сім'я в порядку, і ми живемо у вільній країні. Хіба це не чудово »? А адже різниця між його життям і моєї була в зовсім трохи - ставлення до цього самого життя. Його життя зовсім не обов'язково була краще, ніж у інших, але він виглядав в двадцять разів пощастити більше. А тому постарайтеся в наступні 30 днів використовувати більше слів, що викликають на обличчях посмішки.
2. Намагайтеся щодня пробувати щось нове. - Різноманітність додає життя гостроти. Ви можете бачити або робити щось мільйон разів, але в перший раз - лише одного разу. Наші перші враження часто залишають слід у нашій свідомості на все життя. Спробуйте в наступні 30 днів щодня дізнаватися або відчувати щось нове. Це може бути все, що завгодно, - від нового хобі до розмови з незнайомкою. І як тільки ви ввійдете в смак - повірте, ці нові враження рано чи пізно відкриють для вас двері в цілий світ нових можливостей, здатних змінити ваше життя.
3. Намагайтеся щодня здійснювати якийсь безкорисливий вчинок.
Недарма кажуть - що посієш, те й пожнеш. І коли ви позитивно впливаєте на чиєсь життя, одночасно ви міняєте і свою. Зробіть щось безкорисливе, щось таке, що зробить когось іншого щасливим, або хоча б менш нещасним. Обіцяю, це буде дуже приємним досвідом. Можливо, таким, який ви запам'ятаєте на все життя.Звичайно, ваш вибір в цьому відношенні безмежний, але якщо ви можете комусь допомогти, і це вам нічого не варто - зробіть це.
4. Кожен день вивчайте і практикуйте один новий навик. - Якщо ви можете покладатися на себе в будь-якій ситуації, то неодмінно проживете щасливе і продуктивне життя. А щоб на себе покладатися, потрібно обзавестися якомога більшою кількістю корисних навичок, ставши таким собі майстром на всі руки. І, не дивлячись на всі ті історії про те, що майстри на всі руки, мовляв, ні на що не придатні, на ділі вони куди більше пристосовані до життя, ніж фахівці в якійсь одній вузькій сфері. Крім того, вчити нові навички - це весело.
5. Кожен день вчіть когось чомусь новому.
У нас всіх є свої природні сильні сторони і таланти, які можуть істотно допомогти людям навколо нас. Те, що для вас просто, для інших може виявитися досить складним. Ми сприймаємо ці дарунки долі, як даність, часто ледь розуміючи, скільки всього ми можемо запропонувати іншим людям, і тому рідко чимось з ними ділимося. Але ж ці неоціненні дари можуть нам допомогти сіяти навколо нас щастя і волю до життя. За що люди найчастіше дякують вас? З чим вони найчастіше просять вас допомогти? Велика частина захоплень і внутрішніх талантів можуть чимось допомогти тим, хто знаходиться в їх колі спілкування. Для вас це може виявитися малюванням, навчанням математики, умінням готувати смачні обіди або і зовсім місцем викладача якихось курсів. Постарайтеся в наступні 30 днів ділитися з іншими своїми талантами і досвідом.
6. Кожен день виділяйте хоча б по годині на те, чим ви дійсно захоплені.
Не забувайте займатися своїми захопленнями. Це може бути що завгодно. Деякі люди отримують задоволення від участі в політичному житті свого міста, інші знаходять розраду у вірі, ще хтось бере участь в клубах, які об'єднують людей зі схожими захопленнями, ну а ще для когось їх хобі може виявитися важливіше за все в житті. Але кожен з цих випадків насправді схожий на інші. Всі ці люди займаються чимось таким, чим вони дійсно захоплені. І це захоплення наповнює їх життя щастям і сенсом.
7. Будьте ласкаві до всіх. Навіть до тих, хто грубий до вас.
Якщо ви по-доброму розмовляєте з тим, хто вас недолюблює, це не означає, що ви приховуєте свої почуття. Скоріше вже це означає, що ви по-справжньому доросла людина, і здатні їх контролювати. Ставтеся до всіх оточуючих з добротою і повагою, навіть до тих, хто звертається з вами не кращим чином - не тому, що вони хороші люди, а тому, що ви саме така людина. Спробуйте вести себе подібним чином наступні 30 днів, і мало-помалу ви побачите, як грубість навколо вас повільно розсіюється.
8. Постарайтеся завжди зберігати позитивний настрій. - По-справжньому успішні люди намагаються завжди бути оптимістами. Вони виростили в собі здатність самостійно створювати власне щастя і бажання творити. Неважливо, в якій ви опинитеся ситуації, пам'ятайте: будь-яка успішна співачка колись була звичайною дівчиною, завжди примудряються знаходити в своєму житті позитив. Вона знає, що будь-яка помилка - це всього лише можливість для особистісного зростання, і шанс навчитися чомусь новому. Ті, хто мислить оптимістично, бачать світ, як місце, битком забитий безмежними можливостями, особливо в нелегкі часи. Спробуйте в наступні 30 днів дивитися на світлу сторону цього світу.
9. Завжди будьте вдячні за ті уроки, які вам викладають життєві ситуації. - Важливо пам'ятати, що все, з чим би вам ні довелося зіткнутися - життєвий урок. Все, з ким ви зустрінетеся, все, з чим вам доведеться зіткнутися, ну і так далі. Все це - частина того величезного життєвого уроку, який ми як раз і називаємо життям. Постарайтеся завжди бути вдячні за нього, особливо коли все йде не так, як вам того хочеться. І якщо ви не влаштувалися на ту роботу, про яку мріяли, або особисті відносини так і не привели ні до чого серйозного, це всього лише означає, що десь попереду вас чекають куди кращі варіанти.І той урок, який ви тільки що засвоїли - лише перший крок на шляху до цього кращого варіанта. Постарайтеся в наступні 30 днів записувати в свій щоденник все уроки, яким вас навчило життя.
10. Звертайте увагу на своє життя - і насолоджуйтеся нею.
Коли кілька місяців тому я дивився церемонію вручення «Оскарів», я зрозумів, що велика частина промов, виголошених які отримали нагороди акторами і актрисами, починалися приблизно так: «Це стільки для мене значить. Все моє життя як ніби вела до цього моменту ». Але знаєте, в чому правда? Життя кожного з нас веде до цього моменту. Так-так, до цього самого моменту, в якому ми зараз знаходимося. Подумайте про це. Все, що ви зробили у своєму житті - погане, хороше і нейтральне - привело вас до того моменту, в якому ви перебуваєте зараз. Запитайте себе, наскільки ви дійсно живете своїм життям? І якщо ви схожі на більшість людей, відповіддю, швидше за все, буде: «Недостатньо». Так що постарайтеся трохи менше зосереджуватися на тому, щоб чогось досягти, і більше - на те, щоб просто жити. Пам'ятайте - ми живемо одним моментом. Життя - вона тут і зараз. Так постарайтеся ж провести наступні 30 днів, живучи по-справжньому.
11. Намагайтеся в наступні 30 днів позбавлятися в день хоча б від однієї речі.
Щомиті наших життів ми проживаємо, оточені величезною кількістю сміття і непотрібних речей - причому неважливо, де ми в цю мить знаходимося (на роботі, в машині, вдома або десь ще). Ми настільки до цього звикли, що навіть не помічаємо, як це на нас впливає. Але якщо ви розчистите зовнішній сміття, разом з ним піде і неабияка частина сміття внутрішнього. Так що постарайтеся кожен день вибирати по одному непотрібного предмету і тим або іншим способом від нього позбавлятися. Насправді це дуже просто, хоча на перших порах вам може так не здатися. Але рано чи пізно ви позбудетеся від вашого «синдрому білки», і ваш очищений від мотлоху розум скаже вам «спасибі».
12. Постарайтеся за ці 30 днів створити щось нове. - Створення чогось нового ... ах, це почуття ні з чим не зрівняється. Залучення на повну котушку власної креативності та створення чогось нового власними руками дарує вам невимовно приємне відчуття завершеності, подібного якому просто немає. Єдине «але» - ви повинні творити щось таке, що вам дійсно подобається. Якщо ви цілий день складаєте плани фінансових інвестицій для своїх клієнтів, ненавидячи кожну секунду цього процесу, то це не вважається. Але якщо ви знайдете для себе хобі, яке вам дійсно подобається, і створите щось таке, що має до нього відношення - це може змінити все ваше життя. І якщо ви останнім часом не створювали нічого своїми руками лише тому, що вам цього хочеться, спробуйте. Відпустіть свою креативність на свободу - хоча б на наступні 30 днів.
13. У наступні 30 днів не брешіть жодним словом. - Так, це може здатися складним, а то й неможливим, адже «біла», «безневинна» брехня часто ллється з нас суцільним потоком. Але ви зможете. Досить обманювати і себе, і інших, говорите, підшукуючи слова, що йдуть від самого серця, говоріть правду.
14. Намагайтеся щодня прокидатися на 30 хвилин раніше.
Постарайтеся щодня прокидатися на 30 хвилин раніше, щоб не бігати вранці, немов кролик, укушений кенгуру. Ці 30 хвилин допоможуть вам уникнути штрафів за перевищення швидкості, запізнень, і іншої непотрібного головного болю. Спробуйте - хоча б на ті ж 30 днів - і подивіться, як це вплине на ваше життя.
15. Позбавтеся за наступні 30 днів від 3 шкідливих звичок. - їсте занадто багато шкідливої їжі? Занадто багато граєте у відеоігри? Сваритеся зі своїми родичами? Загалом, ви і самі знаєте свої погані звички. Виберіть 3 з них, і постарайтеся позбутися від них в наступні 30 днів. Крапка.
16. Намагайтеся дивитися телевізор не більше півгодини в день. - Краще розважайте себе чимось з реального світу. Найкращі спогади залишаються у нас від чудових подій, що відбуваються з нами в реальному житті, і тільки в ній. Так що вимкніть свій телевізор (або комп'ютер, якщо ви дивитеся телепрограми на ньому), і вийдіть на вулицю. Погляньте на світ, насолодитеся природою, прийміть ті прості радощі, які вам може запропонувати життя, і просто дивіться, як вона розгортається перед вами
17. Встановіть для себе якусь одну варту мета, і працюйте над нею не менше години в день. - Розбийте вашу масштабну, грандіозну мету на невеликі шматочки, і зосередьтеся на виконанні одного шматочка за раз. Так, ось так, роблячи по одному кроками за раз, ви швидше за все доберетеся до мети, але зробити перший крок зазвичай буває найважче. Намагайтеся в наступні 30 днів витрачати хоча б по одній годині в день на те, чого ви завжди хотіли добитися. Візьміть свою мрію, і здійсніть її в реальність.
18. Читайте по одному розділу хорошої книги кожен день.
Зараз, коли інтернет відкриває перед нами нескінченний потік інформації, статей, діалогів і дискусій, люди проводять все більше і більше часу за читанням онлайн. І тим не менше все це не може замінити вивірену роками мудрість деяких класичних книг, які діляться (і будуть ділитися) своєю мудрістю протягом багатьох поколінь. Книги відкривають багато дверей - як у вашому розумі, так і у вашому житті. Знайдіть в інтернеті список класичних книг і відвідайте місцеву бібліотеку. А після проведіть наступні 30 днів, читаючи хоча б по одному розділу в день, поки не дочитаєте всю книгу. А потім виберіть ще одну. І ще. І ще.
19. Намагайтеся щоранку дивитися або читати щось таке, що надихне вас на нові звершення. - Часом для того, щоб наповнити себе енергією на весь наступний день, вам потрібна лише дещиця. І тому в наступні 30 днів, перш ніж 3 і вийти з дому, подивіться мотиваційний відео, або ж прочитайте щось таке (цитати, пост в блозі, коротка розповідь), що зможе вас надихнути.
20. Кожен день після обіду робіть щось таке, що змусить вас посміхнутися.- Подивіться забавний відеокліп на YouTube, почитайте ваш улюблений комікс або знайдіть в мережі парочку свіжих анекдотів. Здоровий сміх стимулює ваш розум і поповнює ваші запаси енергії. І найкраще це зробити після обіду, коли приплив енергії вам потрібен найбільше
30.08.18 17.20

ID:  817350
Рубрика: Проза
дата надходження: 13.12.2018 07:21:42
© дата внесення змiн: 13.12.2018 07:21:42
автор: Тома

Мені подобається 2 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали: геометрія
Прочитаний усіма відвідувачами (314)
В тому числі авторами сайту (6) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

геометрія, 13.12.2018 - 15:21
Ваші твори,Томо,завжди викликають зацікавленість і я знову забираю у вибране,щоб ще перечитати і дещо застосувати... 12 16 tender 43 flo31 flo36 flo12
 
Тома відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
give_rose Дякую!
 
Катерина Собова, 13.12.2018 - 10:25
12 12 12 Дуже цікаво, Томочко, дякую!
 
Тома відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
give_rose Дякую!
 
Тома відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
give_rose Дякую!
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: