Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Левчишин Віктор: ДЕЩО ПРО ТЕЛЕГОНІЮ - ВІРШ

logo
Левчишин Віктор: ДЕЩО ПРО ТЕЛЕГОНІЮ - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 4
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

ДЕЩО ПРО ТЕЛЕГОНІЮ

						ДЕЩО ПРО ТЕЛЕГОНІЮ
15.04.2018
	Мій колега Тарас Григорович Шейко, «просунутий» (езотерик) від народження Тарас Шейко, мій гарний товариш Тарас, Царство йому Небесне (!), часто казав мені: «Чому ти не питаєш? Я весь час питаю і Голос мені відповідає. От, наприклад, я зараз розкажу тобі нове про тебе». І він говорив, я уважно слухав, дивувався точності та логічності його слів… І дійсно: чому я не люблю питати?
Напевно причина в тому, що я став «просунутим» аж в 54 роки і досі не звик, що маю постійний Контакт чи, як кажуть англійці, я є Каналізований.
Можливо тому, що мій досвід показує, що Знання та правда завжди несуть біль і часто густо він нестерпний. Саме тому я люблю повторювати максиму: «Два англійці визначили суть існування Людства – Бекон сказав: «Знання – сила!», а Оруел: «Незнання- сила!»?
Але час від часу в мені немов із глибини ПідСвідомості, а може і НадСвідомості, випливають питання, які починають крутитися в думках, натякаючи на необхідність попрацювати з ними. При цьому я немов бачу/відчуваю/розумію, як на мене мовчки і насмішкувато дивиться Носій Голосу в мені. Саме так прорізалась тема, яку і показую тут.

Телегонія.
Ті, хто читає цю мою розповідь, мають можливість отримати достатньо розгорнуту інформацію про це явище в Гуглі, тому не буду розказувати що це таке. Але необхідно розуміти як це стосується людини. Виявляється, що безпосередньо. Суть: перший чоловік, з яким жінка має перший сексуальний контакт, немов накладає свою печатку на її репродуктивну систему і тому її діти від інших чоловіків автоматично так чи інакше мають наслідування не тільки від свого батька, а і від першого сексуального партнера своєї мами. Далі з’ясувалося, що всі чоловіки, з якими жінка має інтимну справу, записують себе на її ДНК і, таким чином, дитина, яку народжує жінка від останнього партнера, має певні спадковості від усіх чоловіків, з якими була її мати до зачаття дитини.
Якщо прояв Телегонії визначається фактично на генетичному рівні і це, як то кажуть, можна побачити своїми очима, то інші аспекти цього явища знаходяться за межами розуміння, хоча стосовно запису чоловіків на ДНК жінки і виявила офіційна, так би мовити, ортодоксальна наука.
Але в кожному із нас реалізується 5 програм, які обумовлюють Програму нашого життя, а саме:
-	Програма розвитку Душі;
-	Кармінна програма – це програма Реінкарнаційного шляху Душі, з якою кожний з нас знаходиться у Симбіозі;
-	Доля – це персональна програма реального життя кожного із нас;
-	Програма Тонких Тіл, через які Душа реалізує в нас Домінанту Життя;
-	Програма Реального Тіла – генетична програма, той генетичний спадок, який ми отримуємо від своїх батьків і всієї вервечки наших пращурів як по лінії мами, так і по лінії тата. 
При цьому всі частини нашого Реального Тіла, наша Сома і навіть Психо, є своєрідними стержнями, на яких як голограма зафіксовані всі ці 5 програм. Це означає, що і наша ДНК має Тонкий супровід. Висновок: якщо чоловіки в якості сексуальних партнерів записують себе на ДНК жінок генетично, то це означає, що там повинні бути записи і кармінні. Отже, таким чином дитина має повний спектр спадковості від таких неявних батьків. А на скільки це проявляється в дитині, а потім і в людині?

 	І тоді я наважився взяти для сенсорного дослідження самого себе.
	Є певні моральні аспекти в цьому, але я думаю, що мені, людині, яка вже існує за межами 80 років, яка майже повністю втратила вже всіх своїх товаришів, можна дозволити подивитися в очі правді. А я є гарний об’єкт для такого аналізу: був 5 разів одружений, маю 8 дітей, з яких старша дитина наближається до 60 років, а молодша тільки перейшла 20. Юридично я був першим чоловіком у 4 дружин, другим – у 1, контакти із чоловіками до мене мали 4 дружини. У мене талановиті діти, я ними пишаюсь, достатньо сказати, що 2 доньки та 2 сина є художники.
.	Отже, при зачатті дитина отримує «комплексний матеріал» від батька (1) та матері (2), а якщо мама мала раніше справи з іншими чоловіками, то тоді дитина у неявній формі отримує генетичне (3) і кармінне (4)   навантаження. Використовуючи традиційну для мене систему безрозмірних коефіцієнтів  0,00 – 1,00, я і виконав Читання своїх дітей. Отримав такі результати (номер дитини, а далі ідуть значення по номерам, що показані вище у дужках):
1 = 1,00; 1,00; 0;      0.
2 = 1.00; 1,00; 0;      0.
3 = 1,00; 0,60; 0,70; 0,30.
4 = 0,50; 1,00; 0,70; 0,30.
5 = 0,90; 0,90; 1,00; 0,90.
6 = 0,70; 0,80; 0,50; 0,30.
7 = 0,80; 0,80; 0;      0,20.
8 = 0,80; 0,80; 0;      0,30.
З моєї точки зору ці показники ілюструють достатньо красномовно прояв телегонії там, де вона має місце. Вона не діє для 1 та 2 дитини, а для 7 і 8 тільки на генетичному рівні, що має просте пояснення, яке я не маю права наводити тут. Думаю, що найбільш яскраво проявилася телегонія в усій своїй красі для моєї 5 дитини. По-перше, ця дитина має негативний резус в той час, як у мене та у її матері резус позитивний і в наших родах негативний резус не зустрічався. По-друге: вона народилася із тяжкими порушеннями мозкової діяльності і мені довелося 4 роки витягувати її в нормальний стан – зараз, як я знаю, вона не має ніяких вад.
	Є один цікавий момент в моїх стосунках з дітьми – у мене майже повне порозуміння та повага із 6 дитиною, яка має чуже навантаження найменше із усіх, хто має його, але воно достатньо вагоме. 
	Справа в тому, що всі мутації відбуваються на чоловіках, а жінки закріплюють ці «надбання» народжуючи дитину. Вважається, що мутації мають тільки негативний характер. Але, якби це було так, то тоді Людство давно би складалося із ідіотів. Мутації явно лягають на чоловіків в усій красі як Добра, так і Зла. Це означає, що коли чоловік має сексуальний контакт із жінкою, то він викарбовує на її ДНК (я зараз кажу тільки про Тонке нашарування на ДНК) всі свої мутаційні надбання – як негативні, так і позитивні. Але ми всі різні. Тому у когось превалюють позитивні, а у когось негативні мутації. То яке телегенічне навантаження мають мої діти? Показую результат Читання (для (3) та (4)):
	3 = 0,40 /-0,5; 0,20/0.
	4 = 0,50 /-0,40; 0,80 /-0,70.
	5 = 0 / -0,80; 0 /-0,70;
	6 = 0,90 / 0; 0/-0,60.
	7 = 0,40 /-0,40; 0 / 0.
	8 = 0,70 /0; 0 / 0.

	Отже, тепер я розумію чому у мене із дитиною 6 є порозуміння і чому нема із дітьми 4 і 5.

	Загальний висновок трохи несподіваний: телегенічне навантаження може бути як негативним, так і позитивним. Хоча зрозумілим є і те, що кількість сексуальних контактів жінки до народження дитини впевнено визначає превалювання негативного знаку. То-то християнська релігія підкреслює, що Антихрист буде дитиною повії!

	І остання репліка. Кожна людина є унікальною – ніколи не була народжена така людина, як саме ця, і ніколи не буде народжена повторно. Досягається це різними засобами – як реальними, так і езотеричними. Телегонія є тільки одним із засобів збільшення різноманітності особистості людини.
	Це просто треба знати.

ID:  787574
Рубрика: Проза
дата надходження: 15.04.2018 20:25:05
© дата внесення змiн: 15.04.2018 20:25:05
автор: Левчишин Віктор

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (362)
В тому числі авторами сайту (4) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: