Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Woody Paul Grey: ТАНЮША - ВІРШ

logo
Woody Paul Grey: ТАНЮША - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 4
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

ТАНЮША

Woody Paul Grey :: ТАНЮША
       ВУДИ ПОЛ ҐРЕЙ

            РОМАН
                       
   Присвячую цей твір єдиному  справжньому коханню свого життя

      Ви хотіли прочитати правдиву історію?  

       ЧАСТИНА 1 НЕВИПАДКОВЕ ЗНАЙОМСТВО

   Я закохався у неї з першого погляду. Вона виглядала саме так, як я її  завжди уявляв. Я на усе життя запам’ятаю нашу першу зустріч.
Вітер нетерпляче куйовдив її непослушне, русяве, довге волосся, яке виблискувало золотом у променях полуденного сонця. Біле, прозоре плаття, безсоромно відкривало її принадне тіло, що так і рвалося у мої обійми. Вона була такою худорлявою, що видавалось вітер ось зараз, у цю саме хвилину, підніме її, наче пір’їнку, і понесе… Маленькі груди, осина талія, і, хода, така легка і граційна. Здавалось вона не йде, а летить. Вона тільки один раз, на мить, глянула на мене своїми блакитними очима, наче вогнем обпалила, але й цього було цілком достатньо, щоб я закохався. 
   -« Володю! Поїдь на зустріч молодих спеціалістів, розвійся, там буде багато молодих, красивих дівчат. Хтозна, а може якраз закохаєшся у золотоволосу білявку.» - запропонував добродушний директор школи. Тільки безпосередньо перед поїздкою я дізнався, що до нашої школи, цього річ, направили трьох молодих учителів-дівчат, і, Таня була однією з них. Вона майбутній учитель молодших класів, як і моя матуся. Невже це випадковий збіг обставин? 
   -«Не поспішай. Ти ж не перемовився з нею й словом.» -підказував внутрішній голос.
  Святкування розпочалося у кафе. Не знаю, хто, кого розсаджував за столами, але я опинився тільки за сусіднім. Таня жваво спілкувалася з учителями-хлопцями за своїм столом, і, виглядало, що була у центрі їхньої уваги. Я ж вимушено старався робити вигляд, що мені теж весело. Здавалось, що мої шанси бути з Танею разом того вечора були нульові. Поряд сиділа Оленка – молода, вродлива коротко-волоса брюнетка, майбутній український філолог. П’янке вино, згодом, зробило свою справу. Ми з Оленкою опинилися надворі разом, за найближчим деревом почали гаряче цілуватись. Не згадаю, чи то її губи були медові, чи шоколадні цукерки долучилися, а чи то те, що називають, іскра пролетіла, або ж, хімія тіл. Аж раптом Оленка згадала, що перед танцями планувала переодягнутися. Чи варто було її те робити, чи то доля про нас подбала? Ми домовились зустрітися на танцювальній площадці. Я теж зайшов у готель, де ми, молоді учителі зупинились. Там якраз велася гаряча суперечка.
  -«Тут немає про що говорити. Цієї ночі вона буде моєю. Ви звернули увагу, як вона на мене дивилася?» - мова йшла про Таню.
  -«Послухай друже, не будь надто впевнений у собі. Перед тобою молода, красива дівчина. А ти зразу у ліжко. Не поспішай. У тебе все життя попереду.» - спробував на правах старшого вмішатися у бесіду.
   -«Та що ви розумієте? У мене стільки тих дівчат було. Вони мені самі на шию кидаються. Ось побачите. А давайте закладаємось на те, що цієї ночі вона буде моєю.» - самовпевнено, наче молодий півник продовжував молодик.
   -«Нічого у тебе не вийде, ось що я тобі скажу» - завершив я і першим вибіг за двері.
   Мене переповнювала жахлива лють. Як, з моєю Танею, і,…?
  -« А ти друже, не менш самовпевнений, ніж той гарячий когутик» - підсміювався наді мною внутрішній голос.
  -«А пішов би ти зі своєю критикою знаєш куди…» Ось і танцпол. Лине повільна музика у стилі блюз. Серед купки дівчат стоїть вона, Танюша. Оленки не видно, ще не прийшла. Якась внутрішня сила штовхає мене у напрямку до Тані.
  -« Чи можна Вас запросити до танцю?» - запитую і простягаю руку до її тонкої талії. Таня відповідає мовчки притиснувшись до мене усім тілом. Саме з того моменту усе відбувалося наче у мареві. Наші тіла, ніби тільки того й чекали - злились в одне ціле. Ми не говорили, ми насолоджувались тим несамовитим збудженням, яке огорнуло нас обидвох, неначе могутня морська хвиля, що враз накриває з головою. Танець закінчився, музика зупинилась, а наші тіла продовжували коливатись під свою власну мелодію. Кутиком очей помічаю, що підійшла Оленка. Деякий час постояла у здивуванні споглядаючи  нас, а тоді, коли зрозуміла, що ми, наче у стані клінчу, не можемо відірватися одне від одного, розвернулася, і, в сльозах побігла геть. Поряд помітив того хвалька, який обіцяв, що вона буде його в ту ніч. Його пихата впевненість раптом кудись розвіялась. Та мені це зараз  було байдуже. Згодом ми з Танею ходили по сонному містечку до пізнього ранку. Говорили, і, не могли наговоритись,  ніжно тримались за руки, п’янко заглядали одне одному в очі. Ми ще не цілувались, але уже були одним цілим. Це був той випадок, коли з першого погляду ми щиро закохались одне в одного. І потрібний був тільки перший дотик тіл, щоб зрозуміти – це саме вона, моя половинка.
   Ми поверталися назад додому на старенькому ГАЗі, і, влаштувались на першій лавці. Оглянувшись, побачив хвалька з опущеним носом. До речі, перед від’їздом, забіг у готель забрати речі. Так вийшло, що у кімнаті ми зібрались у тому самому складі, що й у попередній день.
   -«Є такий вислів, друже," - це я до хвалька -"Не можна випите усе шампанське світу, яким вишуканим воно б не було, так само, як не можна зайнятись любо дійством  з усім жінками, якими б красивими вони не були.» - роби висновки хлопче, допоки не пізно.
   Повернувшись додому, я поспішив на приватний урок англійської мови з іншою красунею, Леночкою, про глибокі почуття котрої до себе я й не здогадувався. Чорнява, гаряча красуня, ще взимку співала разом зі мною у вокальній групі дівчат, у якій я, був єдиним музикантом-гітаристом, й одночасно керівником нашого гурту з романтичною назвою «Лілея». Тоді, як мені видалося, на мої спроби залицяння, вона відреагувала досить холодно. На цей раз я вирішив обмежити наші стосунки виключно навчальним процесом. У двері постукали.
Це прийшла Таня. Дівчата привітались, як добрі знайомі, все ж якимось шостим почуттям, Леночка зрозуміла, що ми вже пара. Таня влаштувалася  за іншим столом, і, терпляче очікувала завершення заняття. Враз Леночка зривається зі свого місця, одним рухом змітає зі столу свої речі у сумочку, і, ледве гамуючи сльози вимовляє:
  -« Мені видається, що нам краще припинити наше навчання з іноземної мови. Дякую! До побачення!» - і вже не стримуючи сліз вибігає з кімнати.
  -« А я й не здогадувався, що вона у мене закохана!» - промовив я.
Таня промовчала. Нарешті ми опинилась у приміщенні разом. Перший поцілунок миттю штовхає нас на ліжко. Відчайдушно зриваємо одне з одного одежу і віддаємось у руки його величності Еросу. Це була наша перша ніч шаленого кохання. 
                                          - II-

     Продовження буде...

ID:  769066
Рубрика: Проза
дата надходження: 01.01.2018 01:05:38
© дата внесення змiн: 01.01.2018 03:52:45
автор: Woody Paul Grey

Мені подобається 2 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (529)
В тому числі авторами сайту (7) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

smile 12 give_rose Интересно и чувственно...жду продолжения... friends 22 22 19
 
Woody Paul Grey відповів на коментар Малиновская Марина, 01.01.2018 - 18:05
Благодарю! Сам сгораю от нетерпения! 12 17 19 21 22 23 31 friends ny4
 
Лилея, 01.01.2018 - 01:21
С Новым годом!!!
Всех благ!!!
ny3 ny4 ny5 flo36
 
Woody Paul Grey відповів на коментар Лилея, 01.01.2018 - 01:47
С Новым Годом! Любви, счастья и радости! ny4 ny3
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: