Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Ірина Лівобережна: Про ГРОШІ та ЗАНГА - ВІРШ

logo
Ірина Лівобережна: Про ГРОШІ та ЗАНГА - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 2
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Про ГРОШІ та ЗАНГА

Шановне товариство!

Я хочу всіх вас попередити та застерегти.

Не піддавайтеся на затію ЗБИРАННЯ ГРОШЕЙ будь-кому!

Ніякий адміністратор ні на якому сайті цього не допустить.
Я знаю сайт Український Портал Поезії, там жіночка хотіла, щоб власним коштом видали книжку дитячих віршів, і хотіла збирати на те гроші. Адмін сайту її заблокував.

Бо ніхто не хоче ніяких фінансових пірамід типу МММ Мавроді, і не хоче особисто за це відповідати.

Гроші можна збирати в колективі однодумців, де люди добре знають одне одного. Нехай той же ЗАНГ у своїй Баришивці організує клуб поетів, і там збирає кошти.

ПОДУМАЙТЕ!!! У самого ЗАНГа - Baidarama - це вже ЧЕТВЕРТИЙ (!!!!!!) профайл!!! Четвертий!!! Так кожен користувач може завести безліч профайлів, і тягнути з довірливих людей гроші. Так серйозні справи не робляться!!!

Не вплітайтеся у фінансові піраміди! Майте свою голову на плечах! Краще допомогайте рідним та близьким, нашим бійцям - через волонтерів і т.і.

Не піддавайтеся сумнівним аферам!!!


З повагою, Ірина



ID:  717802
ТИП: Поезія
СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний
ВИД ТВОРУ: Вірш
ТЕМАТИКА: Філософська лірика
дата надходження: 12.02.2017 16:25:14
© дата внесення змiн: 12.07.2023 13:00:28
автор: Ірина Лівобережна

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (951)
В тому числі авторами сайту (55) показати авторів
Середня оцінка поета: 1.00 Середня оцінка читача: 1.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Юхниця Євген відповів на коментар grower, 16.02.2017 - 05:34
Шановне громадство, якщо хто буде продовжувати поширювати ідеї про сбори грошей, ми звернемося у правоохоронні органи. І повірте, душе швидко всіх знайдуть - і тих, хто закликає, і тих, чиї рахунки, і тих, хто перераховуватиме гроші. Маю надію, що ви це повідомлення моє прочитали і почули! Дякую. з пов. ваш Є.Ю.

grower відповів на коментар dashavsky, 08.12.2016 - 14:42
підтримайте, будь ласка, ще й мою ідею: вона трохи нижче, датована 08.11.16. йдеться про те, що читачі ( гості сайту ) мають право винагороджувати авторів грошима за їхню працю

grower відповів на коментар Валентин Бут, 27.11.2016 - 15:45
хех, не там). прокоментуйте ще й мій допис від 08.11.16: там, як підписи під петицією, знаки схвалення від багатьох авторів вже

Ось бачите, все дуже просто вирішилося. Навіть без мого (нашого) втручання, бо п.Євген знайшов час, перечитав коменти, і написав своє пряме відношення до збирання будь-яких грошей на сайті.

І той допис, що був від grower, видалив разом з усіма «голосуючими»
Отже, ті, що з надією чекали грошей, заспокойтеся. Грошей не буде. Я, звичайно, романтик в душі. Але там, де це стосується грошей, можу реально оцінити ситуацію.

З повагою, Ірина
 
Стас Крівда, 13.02.2017 - 08:38
Дякую шановні співклубники poetryclub. com. ua Хочу подякувати сайту. За те головне, що знайшов людей від слів яких маю і горячку і ступор і розуміння і спорідненість відчуттів… Десь в 2012 спитав в Київському кіоску газету на Мові, а мені кажуть: «Эко вас торкнуло!». Дякую сайту і всім Вам Мої дорогенькі в білому списку і просто так, що мене кожен день ТОРКАЄ. Що я можу? Дарую вам всім квіточку, маленьку жовту , віртуальну як відзнаку Вашої душевної праці. А за Вашу увагу Всім вдячний безмежно. То взагалі до чого тут гроші? Вважаю,що на сайті дуже багато справних талантів яким не те що б не завадило, а навіть рекомендовано (лікарем прописано) видати щось надруковане. Щоб не лопатою шукати десь заглиблене, а написати для всіх на заборі і в кожні газеті, як було колись, щоб кожен міг прочитати, навіть той хто вже і забув як ще воно, коли торкає. І грошей на це не шкода. Та навіть якщо ніхто не "лайкає", все одно робить, пишіть як що маєте потребу для себе, це дуже важливо. То ж ще раз всім дякую. До зустрічі 13
 
Ірина Лівобережна відповів на коментар Стас Крівда, 13.02.2017 - 22:53
friends
 
Серго Сокольник, 12.02.2017 - 21:15
далі
"тут кома", "тут не так". У них немає власного розуму? Підвищувати свою освіту ім хтось забороняє?) Це ж ГАНЬБА)
Я, звичайно, не розкрию тут усього зміста грошової афери, на те воно й афера ( що це саме АФЕРА у мене сумніву нема), та однозначно виступаю КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ ЦЬОГО.
3. Щодо існування ЧАТу. Він АБСОЛЮТНО НЕ ПОТРІБЕН. Автори пишуть, у них є сторінки, є читачі. Це нормальний шлях і нормальна літ. "розкрутка". В чаті звили кубло тролі, аутсайдери, люди, що не розуміють, з ким саме зв"язались і хто саме ними маніпулює. І це надає сайту НЕГАТИВНУ КАРТИНУ. Нова людина, яка зайшла на сайт, впадає в залежність саме від отих "завсігдатаїв чату". Вона втрачає нормальний творчий орієнтир і підпадає під поганий вплив. І там вже, як то кажуть, "вхід руб., вихід два" Бо "цмака-цмака", "свої-свої", "дружим свої проти чужих", тощо. Тобто- ЙДЕ ОБРОБКА. Це НЕ ЛІТЕРАТУРА. Це мають зрозуміти всі нормальні люди, які бажають бодай-що досягти в літературі.
Щодо ж спілкування на сайті створені всі можливості. Є пошта і є коменти.
 
Ірина Лівобережна відповів на коментар Серго Сокольник, 13.02.2017 - 05:48
friends
 
Ірина Лівобережна відповів на коментар Серго Сокольник, 13.02.2017 - 22:55
Треба, Сергію, напевне знову звернутися до адміністатора. Якщо по хорошому не розуміють
 
Серго Сокольник, 12.02.2017 - 21:14
Іро. Якось трохи несподівано...
Моя думка з приводу того, що Ви написали.
1- безликий профітроль-провокатор дозволяє собі безкарно обкладати "по матері" будь кого, хто йому (їй) не до вподоби (або на кого є ЗАМОВЛЕННЯ. Це ще треба перевірити, бо з дуба нічого ж не робиться, самі ж розумієте)
Такі дії (тупі матюки, а кожне таке слово має свій зміст в ПЕВНОМУ СЕРЕДОВИЩІ) роблять того, хто так чинить апріорі ОПУЩЕНИМ. По всім, людським і іншим понятіям)
Будь-хто, хто обрав собі за друга чи постійний об"єкт дружби і спілкування ОПУЩЕНОГО, сам (сама) автоматично стає ТИМ ЖЕ. Це також однозначно ПО ВСІХ понятіях.
Це мають усі зрозуміти (бо повно недалеких, чи тих, хто з цим ніколи не стикався. Та "не стикання" не є виправданням, і робиться це один раз і назавжди)
2. З приводу клянчення грошей. По-перше, для справжнього літератора це ПРОСТО СОРОМНО і жодна порядна людина так не робить. Майте це на увазі. Бо є пойняття ЛЮДСЬКОЇ І ЛІТЕРАТУРНОЇ ГІДНОСТІ. Далі. Тим, хто хоче таким чином підправити фінансові справи (тільки не називайте при цьому себе поетами, письменниками, авторами. Вас в літ. колах не поважатимуть. Манюпулюватимуть- може. Та це буде ваш МАКСИМУМ. Бо літератор пише ДЛЯ ДУШІ. Або ЗА ГОНОРАР. Все. Клянчать гроші убогі на паперті) Кожен автор має свою власну авторську сторінку. Читачі (якщо такі є, звісно) можуть перерахувати на особистий рахунок будь-якого автора кошти, якщо такий "автор" забажає і розмістить свій рахунок. Не обов"язково тут, будь-де, де адміністрація хоче дозволити це (бо будь-які грошові операції роблять цей сайт ЦІКАВИМ певним КОНТРОЛЮЮЧИМ ОРГАНАМ) Підкреслюю- це справа адміністрації.
Тепер найцікавіше.
До чого тут Занги-шманги? Скажу до чого. Постійною істерією в чаті він робить свою персону скандальновідомою і матиме шанси на грошові прибутки превентивно перед будь-яким автором, який ТВОРИТЬ. Майте на увазі це "нєдоразумєніє", як і його "друзів" (треба оцінити певних людей, що узяли у "друзі" фейк за якісь примітивні месиджі "тут
 
Ірина Лівобережна відповів на коментар Серго Сокольник, 13.02.2017 - 05:48
Так, мене "підірвало", Сергію. Все правильно ви пишете. Цілком підтримую
friends
 
Feniks, 12.02.2017 - 20:29
А мені не залежить на "занговій" мотиваціі. "Коли на мене нападають я звичайно відбиваюсь. Може я і не зрозумію ніколи причин нападу, але принаймні навчусь відстоювати своіі погляди!"

Я і до вас нічого не маю, але з ваших пояснеь, то виглядяє так, якби сказати, що дурень дурноватий , або що масло чомусь масляне!

Не судіть людей, лише сприймайте іх, які вони є, або ж не сприймайте взагалі, але тихенько, просебе...
 
Ірина Лівобережна відповів на коментар Feniks, 13.02.2017 - 05:45
Я не суджу, Феніксе. Я лише намагаюся добитися, щоб ЗАНГ не дозволяв собі засуджувати інших
friends
 
Feniks відповів на коментар Ірина Лівобережна, 13.02.2017 - 21:55
Ну тоді є два варіанти:
1 вбийте йому кіл осиновий у серце;
2 змініть своє ставлення до ситуаціі.

Я за варіант - 2
 
Ірина Лівобережна відповів на коментар Feniks, 13.02.2017 - 22:50
Є ще й 3й варіант: звернутися до адміністратора. wink tongue smile
 
Feniks відповів на коментар Ірина Лівобережна, 13.02.2017 - 23:13
Чудова думка, хочу бачити результат...
 
Ірина Лівобережна відповів на коментар Feniks, 14.02.2017 - 00:15
Прийшов адмін, зайшов у чат...
Чи буде з того результат? wink
 
a.dankiv відповів на коментар Ірина Лівобережна, 15.02.2017 - 00:16
привіт. а чим собствєнно занг завинив? з'явилось місце для ідей - занг підкинув ідею. хтось плюсує хтось ні (я плюсанув, капелюшок суб'єктивно не є поганою ідеєю). він, занг, нікого не заставляє. я навіть раз написав йому "агітуй в листах, нашо чат" він відповів "що не хоче нав'язуватись"

а тепер в мене виникла така думка. знаєте лілію стасюк? вона і подібні їй присилають запрошення в альманахи. ви знаєте які там розцінки? а зелені автори клюють бо це "єдиний спосіб видатись". так от ці альманахи не мають ніякої вартості, стасюк і ко наживаються, штампуючи альманах за альманахом. створила кобіта бізнес. а чому б і ні.

так от - чим відрізняється занг від стасюк зрозуміли, так? то давайте організуєм хрестовий похід проти таких маніпуляцій, це попахує не те що шахрайством а безсовістністю.

особисто я вважаю занга активним членом клубу і живемо ми не в кндр, хай пише що душа забажає в чаті 22 щиро, андрій. чекаю відповіді
 
Ірина Лівобережна відповів на коментар a.dankiv, 15.02.2017 - 07:32
Мені здається, що ви - справді щирий. Тому я вам відповім. В особистому листі. friends
 
a.dankiv відповів на коментар Ірина Лівобережна, 15.02.2017 - 09:45
22
 
Ірина Лівобережна відповів на коментар a.dankiv, 16.02.2017 - 17:42
Юхниця Євген відповів на коментар grower, 16.02.2017 - 05:34
Шановне громадство, якщо хто буде продовжувати поширювати ідеї про сбори грошей, ми звернемося у правоохоронні органи. І повірте, душе швидко всіх знайдуть - і тих, хто закликає, і тих, чиї рахунки, і тих, хто перераховуватиме гроші. Маю надію, що ви це повідомлення моє прочитали і почули! Дякую. з пов. ваш Є.Ю.

grower відповів на коментар dashavsky, 08.12.2016 - 14:42
підтримайте, будь ласка, ще й мою ідею: вона трохи нижче, датована 08.11.16. йдеться про те, що читачі ( гості сайту ) мають право винагороджувати авторів грошима за їхню працю

grower відповів на коментар Валентин Бут, 27.11.2016 - 15:45
хех, не там). прокоментуйте ще й мій допис від 08.11.16: там, як підписи під петицією, знаки схвалення від багатьох авторів вже

Ось бачите, все дуже просто вирішилося. Навіть без мого (нашого) втручання, бо п.Євген знайшов час, перечитав коменти, і написав своє пряме відношення до збирання будь-яких грошей на сайті.

І той допис, що був від grower, видалив разом з усіма «голосуючими»
Отже, ті, що з надією чекали грошей, заспокойтеся. Грошей не буде. Я, звичайно, романтик в душі. Але там, де це стосується грошей, можу реально оцінити ситуацію.

З повагою, Ірина
 
a.dankiv відповів на коментар Ірина Лівобережна, 16.02.2017 - 20:27
ну це не той розвиток якого я чекав, але якшо Юхниця сказав - значить, вирішено
 
baidarama, 12.02.2017 - 16:32
ірино, які піраміди? йдеться про те лиш, що читачі – не автори, а гості сайту – мають право підтримати вітчизняну культуру безпосередньо
 
Ірина Лівобережна відповів на коментар baidarama, 12.02.2017 - 16:58
Вікторе, я вже написала свою думку. Створіть свій ГУРТОК поетів, і допомагайте конкретним людям. Не дуріть голови. І запам"ятайте: я більше НІ ДНЯ не дозволю вам безкарно тролити поетів, що своїми теплими словами гріють добру половину жінок цього сайту. Ви необережно проголосили себе цензором, суддею, катом, містечковим Понтієм Пілатом.
Та жінкам не потрібні ваші читання моралей. Їм потрібні слова про кохання, хай ілюзорні, хай миттєві, але такі близькі їх серцю. Я підніму жіночий бунт (повірте, я на це здатна).
Припиніть свої "наїзди у чаті". Прошу поки що по-доброму
 
Олександр Жилко, 12.02.2017 - 16:31
Мені здається, що ви не зрозуміли ідею. І тепер через особисту образу намагаєтесь очорнити цього пана. Ні про які піраміди тут не йдеться. Ідея в тому, щоб на сайті АДМІНІСТРАТОРИ ввели кнопку "підтримати". І у ДОБРОВІЛЬНОМУ порядку у людей з'явиться можливість підтримати улюблених поетів. Це абсолютно нормальна практика, яка використовують у різноманітних сферах інтернету. От вам, наприклад, подобається пан Сокольник. То ви зможете його на певну суму підтримати.

Яка піраміда, яке МММ, про що ви говорите. Так, кожен зможе створити по 100 профайлів. Але підтримання коштами ДОБРОВІЛЬНЕ. Це ніяке не виманювання. Якщо на кожному з тих профайлів будуть якісні вірші, то що поганого в тому, що хтось захоче поета підтримати.

Дивні ви.
 
Ірина Лівобережна відповів на коментар Олександр Жилко, 12.02.2017 - 16:51
Пану ZANGу, який дозволяє собі безкарно тролити інших, я НЕ ВІРЮ. І не повірю ніколи. У мене все
 
Ірина Лівобережна відповів на коментар Олександр Жилко, 16.02.2017 - 17:42
Юхниця Євген відповів на коментар grower, 16.02.2017 - 05:34
Шановне громадство, якщо хто буде продовжувати поширювати ідеї про сбори грошей, ми звернемося у правоохоронні органи. І повірте, душе швидко всіх знайдуть - і тих, хто закликає, і тих, чиї рахунки, і тих, хто перераховуватиме гроші. Маю надію, що ви це повідомлення моє прочитали і почули! Дякую. з пов. ваш Є.Ю.

grower відповів на коментар dashavsky, 08.12.2016 - 14:42
підтримайте, будь ласка, ще й мою ідею: вона трохи нижче, датована 08.11.16. йдеться про те, що читачі ( гості сайту ) мають право винагороджувати авторів грошима за їхню працю

grower відповів на коментар Валентин Бут, 27.11.2016 - 15:45
хех, не там). прокоментуйте ще й мій допис від 08.11.16: там, як підписи під петицією, знаки схвалення від багатьох авторів вже

Ось бачите, все дуже просто вирішилося. Навіть без мого (нашого) втручання, бо п.Євген знайшов час, перечитав коменти, і написав своє пряме відношення до збирання будь-яких грошей на сайті.

І той допис, що був від grower, видалив разом з усіма «голосуючими»
Отже, ті, що з надією чекали грошей, заспокойтеся. Грошей не буде. Я, звичайно, романтик в душі. Але там, де це стосується грошей, можу реально оцінити ситуацію.

З повагою, Ірина
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: