Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Левчишин Віктор: ЧОЛОВІЧА ЛЮБОВ. 60. Моя Місія. ПОРАЗКА - ВІРШ

logo
Левчишин Віктор: ЧОЛОВІЧА ЛЮБОВ. 60. Моя Місія. ПОРАЗКА - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 6
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

ЧОЛОВІЧА ЛЮБОВ. 60. Моя Місія. ПОРАЗКА

							60. Моя Місія. ПОРАЗКА
31.08.2016* 17:20

Спочатку це було як цікава гра: береш повний перелік країн Європи і починаєш Читати головні характеристики цих країн.
Спочатку це були достатньо примітивні аналітичні моделі, які так і хотілося опрацьовувати далі, ускладнювати. Такі наміри достатньо просто реалізовувалися, бо інформація немов випливала з мене із середини, немов треба було тільки мати намір, як все ставало на свої місця. І не було вже ніякого Голосу, я знав, що це тільки я. Більше того: якщо раніше Звернення до мене у Спілкуваннях як до ВіктОро коробило мене, то тепер я знав, що все нормально, бо тепер дійсно існую немов у двох іпостасях – цей нещасний та нереалізований в таланті архітектор Віктор і оцей ВіктОро, який має могутність, яка дає йому можливість отримувати насолоду від того, що Читанню піддається така інформація, про яку ніхто з людей і не здогадується.

Перша підозра про те, що все не таке просте, промайнула десь на межі 1991-92 років, коли були події у Придністров’ї. Але це немов легенький вітерець промайнув.

Я продовжував упиватися моделюванням країн Європи – була неймовірна насолода від такої роботи, від неочікуваних результатів. До того ж я не цікавився новинами і тим, що відбувається у світі. А навіщо? Адже я знав більше!  А коли треба було із реальності отримати підтвердження того, що я Читав, то воно немов тільки і чекало, щоб я його отримав - на очі потрапляла газетна публікація, уривок випадково підслуханої розмови чи уривок телевізійної передачі тощо.
З’явилася витончена віртуальна модель, за допомогою якої я почав Читати прогнози по країнам Європи  аж до 2015 року. Це було неймовірно цікаво.
Але в цей час я через достатньо відомого баламута від Езотерики пана Шнейдермана познайомився із працівником СБУ (пан С.), який активно цікавився суто практичним застосуванням людей із Розширеними Сенсорними Здібностями. І у мене немов флер з’явився у вигляді необхідності Читати інформацію по Україні, а те, що я робив по Європі, стало немов фоном, і не більше.

Йшов 1996 рік. 
Я працював по контракту в одному із дрібних банків, хоча фактично виконував там Сенсорний супровід, так би мовити Езотеричну безпеку. (Коли банк луснув через два роки, то я сказав пану С., який привів мене туди, що мої зусилля були марні. На що він розсміявся і сказав: «То ви не маєте повну інформацію. Це один із небагатьох банків, де нікого не вбили, а те що він лусне, було зрозумілим зразу. Треба було людей зберегти!»).
В той рік, мало хто про це здогадується, декілька разів були реальні загрози комуністичного заколоту. І я регулярно Читав інформацію по цьому питанню, а пан С. приїздив до мене на роботу і брав її. В критичні дні навіть по декілька разів на день.
Цікаві у нас були стосунки.
Молодший за мене, але вже давно полковник, розумний, має технічну вищу освіту і неймовірно обережний. З одного боку у нас були відверті стосунки, але з іншого – він ніколи нічого особливого мені не казав. Але якщо я питав, то чи відповідав відверто правду, чи казав що не знає, чи казав, що не має права про це говорити. Це від нього я почув, що 95% секретної інформації збирається з відкритих джерел – просто треба вміти аналізувати ці джерела.
Як ілюстрацію наших стосунків наводжу такий випадок.
Один раз я дивися якусь телевізійну передачу дома і там були показані бойові загони УНА/УНСО у повному військовому спорядженні, які завзято марширували в колоні. Вигляд мали загрозливий, агресивний. І раптом мені пішла інформація, що це під маркою УНА/УНСО комуністичні сили формують загони заколотників. На другий день ми зустрічалися із паном С. і я розказав про те, що отримав таку інформацію. Він промовчав. А коли через чотири дні ми знову зустрілися, то він сказав мені; «Ви були праві. Дякую.»

Раптом та модель, яку я розроблював по Європі, мені стала не цікава, була якась пауза, а потім з’явилася в усій красі інша модель, неймовірно складна своєю простотою, витончена і красива. І я кинувся упиватися нею. До того ж, я почав опрацьовувати свої моделі на компі, хоча до того все було у звичних твердих виглядах - малюнки, креслення, матриці і тексти на папері.

Щось мене весь час муляло. І повільно проявилося два моменти:
-	По-перше: я жодного разу не використовував термін «Югославія», а використовував назви республік, які входили в її склад, хоча остаточний розпад Югославії і відбувся тільки у 2006 році;
-	Перипетії  Югославської трагедії немов відбувалися із запізненням на якійсь час по відношенню до мого моделювання.
Припинив Моделювання і почав шукати нестиковки цього. Не знаходив їх. Але пішла ретельна інформація про суть та функції Кодувальника. Та в мені почав проявлятися протест, бо з’являлося все сильніше і сильніше переконання, що я будую Коридори  подій, по який і відбуваються ці події в Європі.

Тоді мені Показали остаточно, що таке Рада Землі. Більше того, один раз, коли я лягав спати, то не встиг закрити очі, як думкою полетів уверх, пронизуючі якісь немов мембрани одну за одною. І нарешті вискочив у неокреслений простір неокресленої зали.

Великий витягнутий овальний стіл. Я немов присів в торці його і здивований, що я тут. Відчуваю могутність цього місця і тих, то сидить за столом. Біля мене стоїть стілець, який приготовлений мені. Я вважаю, що не маю права тут бути, що це якась помилка, але одноразово знаю, що повинен сісти на стілець за цим столом. Дуже нерішуче кладу пальці правої руки на край кришки столу і підтягую себе уверх. Моя голова повільно висовується, а от і все тіло вже боязко висовується над поверхнею столу, а мій зад теж боязко вмощується на стілець. Нарешті я всівся і боязко роздивляюсь навколо себе.
Ліворуч і праворуч від мене сидять якісь постаті, у кожного замість голови і обличчя яйцеподібне утворення яскраво срібного кольору. Всі вони повернуті до мене. Відчуваю суто людські погляди на собі.
Посеред столу, приблизно на висоті півметра від його поверхні, у повітрі висить яскраво золота із сяйвом сонця куля. І вона телепатичне говорить: «Поздоровляємо один одного: у нас новий член Ради з’явився!»
А я не знаю куди подітися від сорому – невже це про мене?

До Моделювання не повернувся.

Тоді мені дають можливість мати віртуальний контакт з двома колегами по Раді – зустріч в Менталі, окремі розмови телепатичні (єдиний засіб спілкування всіх і вся), він – норвежець, вона – з Уганди.

До Моделювання не повернувся.

І ніби пауза. Все якесь в’яле, але з’являється переконання, що треба почати знову працювати як архітектор. Та як отримати роботу? Всі професійні зв’язки відрубані. 

І тоді мені Дають таку можливість, яка стає одноразово нагородою і Покаранням.

ID:  686865
Рубрика: Проза
дата надходження: 31.08.2016 20:59:47
© дата внесення змiн: 31.08.2016 20:59:47
автор: Левчишин Віктор

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (280)
В тому числі авторами сайту (6) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

flo12 smile В України все буде добре.
 
Левчишин Віктор відповів на коментар Крилата (Любов Пікас), 01.09.2016 - 22:07
ТАК! give_rose give_rose give_rose
 
Дід Миколай, 31.08.2016 - 22:09
friends friends
 
Левчишин Віктор відповів на коментар Дід Миколай, 31.08.2016 - 22:10
apple friends friends friends
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: