Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Промінь2: Ситуація в Україні, і Карма - ВІРШ

logo
Промінь2: Ситуація в Україні, і Карма - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 28
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Ситуація в Україні, і Карма

Промінь2 :: Ситуація в Україні, і Карма
" Все, кто хотел бы следовать по моим стопам, 
должны понять, что, если они не сумеют установить
связь с великим Истоком жизни и постоянно обновлять
свои силы,их миссия не будет выполнена, 
как того желает Бог" 
Иисус


В "Учениях Вознесенных Владык" дається роз'яснення, що Карма, це струнка і дуже чутлива система, яка змінюється в залежності від порушень чи дотримання космічних законів. Саме цим пояснюються раптова смерть молодих людей, нещасні випадки, невиліковні хвороби. З точки зору кармічних законів все стає зрозуміло. Через усвідомлення себе як дієвої одиниці Всесвіту з'являється можливість встати на вірний шлях, що веде до еволюційного розвитку свого Я і навколишнього світу. Якраз це і є наслідком раптового позбавлення від невиліковних хвороб, і такі випадки відомі. Очистити свою карму людина може тільки сама. Для цього не варто звертатися до екстрасенсів _ це буде великою помилкою і безглуздою тратою грошей и т.д. 

В даний момент, торкнемося питання смерті фізичного тіла людини. Існують дві причини: 1-а _ заповнення карми на 100%, і 2-а причина _ це виконання певного кармічного завдання, поставленого перед конкретною людиною. Якщо людина виконує її, то карма очищується, і вона йде з цього світу. Індивідуальні карми померлих немовлят та молодих людей несли на собі єдину програму _ зруйнувати ідеалізацію, створену оточуючими їх людьми: божевільна любов батьків до дітей або любов жінки до чоловіка. Завдання, поставлені перед нами Вищими Силами, у всіх різні.
Карма існує не тільки в окремої людини, а й у роду, національності, міста, країни і т.д. Людина з обтяженою кармою ніколи не зможе народитися в забезпеченій сім'ї, в розвиненій країні, та ще з гарним здоров'ям. Вихідні точки відліку дуже важливі, бо існує карма у релігій, громадських рухів і політичних партій. Розглянемо комуністичний рух, як найбільш відоме для нас. В нього вливалися здебільшого люди з обтяженими кармою - бідні, неосвічені, озлоблені, які збунтувалися й утворили один смертоносний ураган величезної сили. Ідея комунізму спочатку є утопію _ невірний підхід до життя. Ми всі різні, у всіх різні стартові потенціали, а значить, і не може бути ніякої рівності між людьми. Звичайно, ми всі рівні, але перед Богом.
Як комуністичний лад вчинив з релігією? Руйнування церков, гоніння віруючих і т.д. Накопичення негативної енергії сталося так швидко, що карма цього ладу переповнилася і режим повалено. Сімдесят років для такої потужної і важкої карми _ це мінімальний термін. Люди, які до цих пір ходять на демонстрації, беруть участь в мітингах і бурливих пікетах протесту, ще більше погіршують власну карму і карму суспільства. Енергетика ненависті, невдоволення, осуду посилюється в кілька разів. Внаслідок цього суспільство набуває цілий ряд захворювань і тим самим вкорочує своє життя. Звичайний громадянин має властивість надмірно цікавитися політикою. Розуміти її є потреба, але, політика _ це специфічна область, і нею повинні займатися обдаровані цим талантом люди. Якщо ми емоційно болісно сприймаємо політичну ситуацію в країні, світі, - це явний показник кармічного заповнення на 60-70%. Підвищений інтерес до політики визначається бажанням знайти винного, відповідального за свої власні невдачі _ недолік грошей, втрата роботи, відсутність житла і т. д. Подібні завантаження свідомості призводять до ілюзорного сприйняття себе і, внаслідок цього, до неможливості побачити свої проблеми. Духовна сліпота призводить до нових спалахів агресії. Звернімося до Нового Завіту: «Залиште їх - СЛІПІ ВОЖДІ СЛІПИХ. А коли сліпий водить сліпого, обидва впадуть в яму "(Матвій 15:14). Цей текст розкриває небезпеку помилкових рухів і навчань. А для того щоб не бути сліпими, нам потрібно знати, що від нас хочуть Вищі сили та яких Космічних законів нам слід дотримуватися.
Першим і основним законом є закон Дії та Протидії енергій -закон Гармонії всесвіту. Сама всесвіт створений Богом за цим принципом, а так як людина є частинкою Всесвіту, то вона теж створена за її подобою. Ті ж енергії, ті ж стихії, ті ж процеси трансформації працюють в нас. Людина _ це мікрокосмос. Саме цей закон змушує прагнути людини до досягнення Гармонії.
".., будьте досконалі, як досконалий ваш Отець Небесний" (Матвій 5:48).
У цих рядках вказана основна мета людського розвитку.

Отже, одних любити, а інших ненавидіти є недосконалістью. Досконалість же полягає в тому, щоб любити всіх. Небесний Батько любить всіх і всіх закликає до спасіння, тож нам повинно вподібнюватися Йому.

Додатком таке:
Настоящий погром устроили активисты движения «Свобода» в одном из киевских храмов. Националисты под предводительством Олега Ляшко сорвали богослужение в храме Московского патриархата и напали на священника. Радикалы угрожают ему расправой, если отец Владимир не уедет в Россию.

Националисты Ляшко устроили погром в киевском храме и облили соком священника
Активисты националистических организаций сорвали богослужение в одном из храмов Украинской православной церкви Московского патриархата (УПЦ МП) в Киевской области Украины, сообщает РИА "Новости".

«Только 13 августа было избрание митрополита Онуфрия (главой УПЦ - ред.), а уже 14 августа экстремисты с символикой партии «Свободы» и партии Ляшко (лидера Радикальной партии) ворвались в храм Московского патриархата в Фастовском районе, сорвали богослужение, попирали руками престол, облили священника томатным соком, оскорбляли и угрожали ему расправой — дали неделю, чтобы уехать в Москву», — сообщил директор правозащитного центра Всемирного русского народного собора (ВРНС) религиовед Роман Силантьев.

По его словам, речь идет о настоятеле Свято-Покровского-Тихоновского прихода в селе Червона Мотовиловка священнике Владимире Навозенко. Ранее видеоролик с записью указанного инцидента появился также на сайте «YouTube». Нападавшие обвиняли священника в пророссийской позиции и «поддержке террористов».
Источник: http://www.mk.ru/incident/2014/08/15/nacionalisty-lyashko-zastavlyayut-kievskogo-svyashhennika-uekhat-v-rossiyu.html
 Майбутнє, це ми, сьогодняшні 
Є 5-та Божа заповідь: "Не вбивай!"(Живи без шкоди),: Людське життя — цінний дар, даний нам Богом. Воно належить Йому, тому ніхто не має права ані собі, ані іншим його відбирати. Кожна людина зобов’язана дбати про своє життя і здоров’я та уникати всього, що шкодило б нашому здоров’ю або здоров’ю наших ближніх. Кармічно Божі заповіді точно й ясно окреслюють наше ставлення до Бога, нас самих і наших ближніх. Вони торкаються всіх важливих справ нашого особистого, родинного, суспільного життя. 
Для кожної людини є право вибору життя свого, і відповідати за нього прийде час...

ID:  662384
Рубрика: Проза
дата надходження: 27.04.2016 03:41:49
© дата внесення змiн: 27.04.2016 06:05:26
автор: Промінь2

Мені подобається 1 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали: Гор2
Прочитаний усіма відвідувачами (690)
В тому числі авторами сайту (11) показати авторів
Середня оцінка поета: 1.00 Середня оцінка читача: 1.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Гор2, 11.06.2016 - 09:49
Істиною є "Майбутнє, це ми, сьогодняшні.
Є 5-та Божа заповідь: "Не вбивай!"(Живи без шкоди),: Людське життя — цінний дар, даний нам Богом. Воно належить Йому, тому ніхто не має права ані собі, ані іншим його відбирати. Кожна людина зобов’язана дбати про своє життя і здоров’я та уникати всього, що шкодило б нашому здоров’ю або здоров’ю наших ближніх. Кармічно Божі заповіді точно й ясно окреслюють наше ставлення до Бога, нас самих і наших ближніх. Вони торкаються всіх важливих справ нашого особистого, родинного, суспільного життя.
Для кожної людини є право вибору життя свого, і відповідати за нього прийде час..." 16 16 16 32
 
Гор2, 11.06.2016 - 09:41
"...отже, ти - брехун і дитя диявола."?
...из «Писем к провинциалу»: «Странная эта и продолжительная война, когда насилие пытается подавить истину. Все старания насилия не могут ослабить истины, а только служат к ее возвышению. Весь свет истины бессилен остановить насилие, он лишь усиливает его ярость. Когда сила борется против силы, более могущественная побеждает более слабую; когда рассуждение противопоставляется рассуждению, истинное и убедительное уничтожает и опровергает пустое и ложное; однако насилие и истина не в состоянии победить друг друга. Но пусть из этого не заключат, будто это — две равные силы. Ибо между ними существует то величайшее различие, что насилие имеет лишь ограниченную продолжительность по воле Божией, которая все его действия направляет к славе гонимой им истины. Между тем истина пребывает вечно и в конце концов торжествует над врагами своими, потому что она вечна и могущественна, как сам Бог».

Притча «Свобода воли»
— Господи, убери этого человека с моего жизненного пути, ибо он делает меня несчастным, — молил человек.
— Не он в этом виноват, а твои чувства, — ответил Господь. — Я каждому дал свободу воли. Он свободен выбирать, как поступать, впрочем, как и ты. А ты свободен выбирать, как относиться к происходящему. Ты можешь отказаться от гнева и осуждения, и, отдав их мне, взамен получить любовь, прощение и счастье. Но знай, если вдруг тебе надоест твое счастье и тебе вновь захочется осуждать, обвинять, обижаться и страдать, то ты всегда можешь вернуть свои обиды, но при этом мои мир, любовь и счастье покинут тебя. Тебе выбирать, что для тебя важнее.
https://www.youtube.com/watch?v=tcw0D_RilGg
https://www.youtube.com/watch?v=43LAqV2qQm0&index=10&list=RDgQX_Aze_j1o
 
Кроссинговер, 12.05.2016 - 08:07
Нічого мені з тобою шануватися, бо ти слуга Антихриста. Про таких попереджав Ісус: "4 Ісус же промовив у відповідь їм: Стережіться, щоб вас хто не звів!
5 Бо багато хто прийде в Ім'я Моє, кажучи: Я Христос. І зведуть багатьох". Матв.24:4,5

Брехню пишете, щоб задурити читачів: не всі люди - діти Божі. Є Його діти, а є діти дияволові. Наведу всього дві цитати:
"7 Діточки, хай ніхто вас не зводить! Хто чинить правду, той праведний, як праведний Він!
8 Хто чинить гріх, той від диявола, бо диявол грішить від початку. Тому то з'явився Син Божий, щоб знищити справи диявола.
9 Кожен, хто родився від Бога, не чинить гріха, бо в нім пробуває насіння Його. І не може грішити, бо від Бога народжений він.
10 Цим пізнаються діти Божі та діти дияволові: Кожен, хто праведности не чинить, той не від Бога, як і той, хто брата свого не любить!" - 1Івана 3:7-10
"8 Цебто, не тілесні діти то діти Божі, але діти обітниці признаються за насіння". Рим.9:8.

Отже, ти - брехун і дитя диявола. А що виспівуєш дифірамби Христу - щоб звабити навіть обраних.
Я вже не кажу, з якою метою ти це робиш: у твоїй нісенітниці все сказано. Молодці свободівці, що таке зробили: Ісус також вчиняв погром у храмі, котрий нечестивці обернули у вертеп розбійників.
А давно всім відомо, що МП - вертеп розбійників. Тож досить уже верзти казна що, лукавий слуга антихриста.
 
Вика Мигиден, 28.04.2016 - 16:49
12 Щойно читала вірші Дід Миколая. Він також любить Україну і вірить в Бога... у вас з ним багато спільного. А ще раніше читала Абд-ру-шин... він те саме пише про карму... Мабуть так воно і є.
 
Промінь2 відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую за відвідини. Кармічні цикли або Закон карми встановлюють, що все, що ми зробили, повинно пройти повне коло і повернутися до нашого порогу для дозволу відповідності здобутого ("що посієш, те й пожнеш"). Так закон карми робить необхідним реінкарнацію (перевтілення) душі в планах матерії до тих пір, поки всі кармічні борги не будуть врівноважені. Фіолетове Полум'я - високочастотна енергія, що виходить від Бога, яка здатна трансмутувати і поглинати карму. Всі люди Землі разом з усією планетою в даний час переживають сходження карми, що накопичилися за останні 25800 років. Трансмутація цієї карми - необхідна умова для входження в нову епоху, як окремих людей, так і всієї планети. Детальніше про карму буду публікувати. Якщо кому буде цікаво мої пізнання - заходьте, гостинно прошу. smile 23
 
Кроссинговер, 27.04.2016 - 11:08
15 15 15 18 Свідкую я кожному, хто чує слова пророцтва цієї книги: Коли хто до цього додасть що, то накладе на нього Бог кари, що написані в книзі оцій.
19 А коли хто що відійме від слів книги пророцтва цього, то відійме Бог частку його від дерева життя, і від міста святого, що написане в книзі оцій.
Об`явлення, 22розділ.

Ти, брехуне і лукавий слуга антихриста, спотворюєш Святе Письмо, використовуєш Ім'я Господнє надаремно, змішуючи Його з буддистськими кармами та язичницькими ведами. Тебе стосується це Боже попередження, дане нам через святого Івана Богослова. Ти - ольгінський троль, лукавством та лестощами зваблюючий українців, пізнавших любов до істини та свого народу.

Підлими релігійними брехнями плетеш дурню про погіршення карми мітингами та протестами злодіям та нечестивцям. Цілуй у дупу свого недоімператора путьку, а українці - вільний народ і ніколи не будуть більше рабами. А Рашистські орки - приречені бути рабами аж до повного знищення Мордора.
Ісус не приніс на землю релігію, але істину, бо Він і Сам є Істина. Тому всі твої заяви про нього є дешева брехня задля задурення простачків в рабство.
 
Промінь2 відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Шануймося
Істинно кажу вам: Великий Майстер Ісус, якого ми всі любимо і шануємо, прийшов показати нам, що Христос перебуває в кожній людині. Весь Його життєвий шлях — приклад досконалого шляху до Господа. Як можна не любити цей досконалий ідеальний шлях? Сіяти зерно, створювати хліб, надавати тисячу і одну послугу людству — все це лише уроки, які наближають нас до нашого повного розкриття. Настане день, і люди усвідомлять, що вони не раби, а справжні Сини Божі. Тим людям, котрі живуть Його законами мають можливість володіти тією ж силою, що і Отець всіх світів. І ми можемо безперешкодно користуватися нею.

Зрозуміло, що для цього потрібно володіти сильною вірою, необхідно накопичувати її крок за кроком і самозабутньо вправлятися в ній, подібно до музиканта чи математика. І коли ми, нарешті, доберемося до місця знання, ми матимемо чудову, сліпучу свободу. Чи можливо підібрати кращий і більш вірний приклад такого життя, ніж життя Ісуса? Чи ви усвідомлюєте силу, закладену в Його імені, імені Ісуса, воплоченого Христа, Бога, явлену в людську подобу? Ісус прийшов туди, де Він міг покластися лише на Своє глибоке знання та розуміння Бога. Завдяки цьому Він здійснив Свої величні діяння. Він ніколи не покладався на Свою силу волі і логічне мислення. Не слід і нам покладатися тільки на свою силу волі та логічне мислення. Будемо ж сподіватися на волю Божу. "Не як я хочу, але як Ти". Прагнемо виконати волю Божу. Невже ви не вірите, що Ісус завжди і у всьому хотів виконати волю Божу і виконував тільки те, що Господь хотів від Нього?

Ви не раз зустрічали опис того, як Ісус підіймався на гору високу. Підіймався на гору високу, у фізичному сенсі, це не настільки важливо. Важливо інше: щоб знайти просвітлення Боже, всім нам необхідно піднятися на саму вершину свідомості. Ця вершина — маківка голови, якщо є її нерозвинені здібності, нам необхідно розвинути їх духовними вправами. Любов, виливаючись із серця, свого осередку, приведе все в рівновагу, і ми пізнаємо Христа.
 
Віктор Варварич, 27.04.2016 - 04:14
Навіжений карлик...

Моррозні вечори, стривожені війною, знову солдатам заснути не дають. Смертельні осколки жалять, скаженою осою. І чинять свою вбивчу суть. Й надалі, гумкомвої скеровані Москвою, шматують мою землю й невинною кров'ю зрошують. Коли, навіжений карлику, наситишся війною. І вгамуєш свою сатанинську лють

автор: Віктор Варварич
 
Промінь2 відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую Вікторе 23 23 23
На терезах життя

"Те, що віддаєш світові, те і до тебе повертає, зростаючи."

Образ твору Правда і брехня не можуть бути однаковими ніколи,
також, як добро і зло.
Найменший шматочок добра - є непідкупна правда,
в мільйон разів важче найбільшого Зла
або неправди - невігластва думки, брехні.
Тому що у злі, неправді і брехні
нема єднання в чистій Любові,
немає того, що створило Всесвіт і тримає його ,
тому воно завжди руйнівне і на "терезах" таке легке.
Найменша ж частка добра не може бути зруйнована,
бо в ній любов чиста міститься і те, що створило Всесвіт,
а найбільше зло неминуче буде зруйновано і розпадеться,
бо це і є мета його.
Зло є прах і воно тлінне
 
Віктор Варварич, 27.04.2016 - 03:53
Свій до свого по своє...і не потрібно нам чуже!!! Хіба ви забули, як і московська церква поруйнувала наші храми УГКЦ. Чужа ця московська церква, для мого народу. І їй не місце в Київській і Почаївській лаврі!!!!! Ми все добре пам'ятаємо!!! Ніякого стосунку немає москаль до нас...це злобний ворог мого народу!!! Геть нечестивці з моєї землі!!!

І хто підтримує добірні легіони слугів сатани являється слугою сатани. Ненаситний карлик..втопиться у власній крові власного ро
Все, що робиться у світі на все воля Божа...кожен волос на голові тобі пораховано...і не впаде, як небуде на те воля Божа!!!
 
Промінь2 відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую 23
Актуальне: http://maysterni.com/publication.php?id=116398
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: