Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Тінь Сонця: Щоб «любовний човен» протримався на плаву якомога довше - ВІРШ

logo
Тінь Сонця: Щоб «любовний човен» протримався на плаву якомога довше - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 8
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Щоб «любовний човен» протримався на плаву якомога довше

Зустріти людину, з якою хотілося б провести решту життя, важко, проте можливо, а от зберегти стосунки близькими, теплими, міцними упродовж років вдається не завжди. Що потрібно робити жінці, яка хоче вберегти любовний човен від аварії? Ми вирішили дати кілька порад.

1.       Говоріть теплі слова вашому партнерові щодня. Хай там як, якою б неромантичною була ваша половинка, намагайтеся почати ранок із привітання та зізнання в коханні.

2.       Обійми й поцілунки. Дуже зближують людей. Якщо ви хочете зберегти свої стосунки, робіть приємне і вам, і вашій половинці – цілуйте коханого хоча б вранці й перед сном. Обіймайте щодня по декілька разів. Поцілунки, до того ж, покращують імунітет, а обійми – це колосальний обмін енергіями.

3.       Не намагайтеся образити коханого. Звісно, в житті бувають різні ситуації. Деякі пари не можуть і дня прожити без сварки, проте, якщо ви цінуєте те, що маєте, краще уникати взаємних образ та принижень. Тут перш за все треба пам’ятати: що б не сталося, ні за яких обставин не називайте чоловіка «дебілом», «кретином», «ідіотом» і все таке. Не ставте діагнози, після яких вам самим доведеться себе лікувати.

4.       Критикуйте вчинок, а не людину. Це, по суті, продовження попереднього пункту. Якщо ваш чоловік чи хлопець провинився або зробив щось не так, осуджуйте вчинок, а не намагайтеся зробити все можливе, щоб ваш партнер відчував себе нікчемою.

5.       Робіть приємні сюрпризи без будь-якої причини. Приготуйте улюблену страву, запросіть на концерт улюбленого гурту, подаруйте якусь дрібничку, зроблену власноруч. Нехай це буде щось тепле й несподіване.

6.       Намагайтеся їсти разом. Якщо не виходить це робити упродовж дня, то хоча б увечері. А під час вечері поговоріть про те, як минув цей день для кожного з вас. Спробуйте пригадати щось із попередніх розповідей чоловіка й запитайте, як склалася ситуація на цю мить. Нехай ваш партнер відчує, що вам цікаве його життя, цікава його робота й емоційний стан.

7.       Не наказуйте – просіть про допомогу. Якщо виникла якась проблема, і самі ви її вирішити не в змозі, то не ставте коханого перед фактом «тобі треба зробити»/«йди зроби»/«підеш зробиш». Вам приємно виконувати чиїсь накази? Краще попросіть чоловіка, щоб він вам допоміг або запитайте,  чи допоможе.

8.       Надайте людині особистий простір. Іноді навіть безмежно закоханим потрібно відпочивати одне від одного, тож не намагайтеся обмежити коло спілкування вашого чоловіка лише собою й вашою родиною. Заборона на щось лише породжує бажання цього, тож нехай чоловік ліпше піде з друзями на пиво раз у тиждень, ніж щодня, ховаючись від ваших докорів і заборон, п’є наодинці щось значно міцніше.

9.       Спільні обов’язки. Якщо ви живете разом зі своєю коханою людиною, не варто ділити побутові справи на «чоловічі» й «жіночі» обов’язки. Намагайтеся, в міру можливого, допомагати одне одному в усьому: від приготування сніданку до будування помешкання.

10.   Не докоряйте. За жодних обставин. Докір – це одне з найнеприємніших явищ, про які надзвичайно важко забути. Якщо ви зробили щось хороше, це дуже добре, тільки не варто вважати це подвигом і тикати коханому в обличчя за будь-якої нагоди.

11.   Не шкодуйте похвали. Якщо ваша половинка досягла чогось, неодмінно це відзначте. Сходіть куди-небудь або влаштуйте святкову вечерю. Зрештою, просто обійміть, поцілуйте й скажіть кілька хороших слів.

12.   Пробачайте одне одному. Всі ми іноді робимо дурниці. Якщо ваш партнер чимось провинився, не ставте на ньому одразу хрест, проте й не виношуйте в собі образи. Розкажіть про все, що відчуваєте, тільки дайте людині шанс висловити свою точку зору чи виправити ситуацію. Іноді це буває непросто, але якщо ви не хочете втратити кохану людину, навчіться пробачати, особливо коли мова йде про дрібниці.

13.   Ідіть на компроміси. Вирішувати, хто в сім’ї голова в ХХІ столітті дещо неперспективно. Отож, якщо ви мрієте про здорові стосунки, нехай вашим пріоритетом буде рівність. Не нав’язуйте свою думку. Якщо виникають проблеми чи питання, вирішуйте їх разом або зверніться до спеціаліста, який вам допоможе.

Людина створена не для самотності. Хочете прожити щасливе життя, йдучи пліч-о-пліч із кимось дорогим вам – дотримуйтеся простих правил, які допоможуть порозумітися та сприятимуть збереженню міцних стосунків.

ID:  574154
Рубрика: Інше
дата надходження: 13.04.2015 21:06:50
© дата внесення змiн: 13.04.2015 21:06:50
автор: Тінь Сонця

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (319)
В тому числі авторами сайту (3) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Андрій Хрущ, 14.04.2015 - 00:21
12 12 12 give_rose
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
Синонім до слова:  Прибулець
dashavsky: - Пришилепинець.
x
Нові твори
Обрати твори за період: