Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Левчишин Віктор: Рашизм. 3 Світова війна. - ВІРШ

logo
Левчишин Віктор: Рашизм. 3 Світова війна. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 5
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Рашизм. 3 Світова війна.

								ПЕРЕДМОВА
	Спочатку я вважав себе контактором, потім сенситивом і, нарешті, враховуючи всілякі різноманітності сенсорної роботи, почав вважати себе езотериком.
	В різні часи я Читав Прийдешнє. По різному. Колись 20 грудня записувався прогноз на наступний рік і ховався в шухляду для того, щоб 20 грудня витягнути його та перевірити із дійсним перебігом подій. Підраховувався коефіцієнт достовірності, він був 80-85%. Досі не знаю чи це високий показник. Пам'ятаю, що найбільше враження на мене справив прогноз про те, що Бразилія стане космічною державою та про те, що фільм України прокотиться по світу і набере багато нагород. І це підтвердилося. Бразилія дійсно зробила тоді свою космічну програму, а "Голодомор" дійсно прокотився по світу.

	Ще у минулому столітті, коли я працював короткий час в навпіл відкритій організації оборонного типу, я зчитував багато інформації про нетрадиційні війни. В газеті "Час" ми разом із Герасименко О.В. подали класифікацію таких війн і почали розповідь про них. Але це був писк миші у вируванні життя Біосфери.

	Багато років я Зчитував інформацію про 3 Світову війну. Він осідав в моїх зошитах і нікуди не йшов. Напевно, так треба було.

	Колись у мене була закономірність: мене Піднімали в 4:00 - 4:20 і Диктували інформацію. Поступово це перетворилося на потребу просто записувати те, що в мене вже було Завантажене. А пізніше, вже традиційно, мені стало не цікаво це виконувати і тому це немов завмерло.

	От вже місяців 10, як мені приходиться боротися із хворобами, що пішли, природно, навалою на мене. Ночі тяжкі - стрибає тиск, давить стенокардія, а дві ночі назад мене теліпало як коров'ячий хвіст. І раптом з'явилося відчуття, що треба записати певний Текст, що мене Спонукають це зробити. Що я і зробив.

	Не знаю, можливо я і подам далі матеріал по 3-й Світовій війні, який приходив до мене раніше, але поки що подаю той, що прийшов до мене останнім.
29.07.2014

27.07.2014* 03:25							
							РАШИЗМ. ТРЕТЯ СВІТОВА ВІЙНА

	Цей Запис виконується як Кодування подальших подій в Україні та Європі.

	Третя Світова війна в традиційному вигляді недопустима, але задача, яку вона повинна була б вирішити - знищення Росії як жандармської/поліцейської/імперської держави не тільки не знята, а і набула своєї актуальності ще більше. Тому 3 Світова війна почалася і вона іде не в традиційному вигляді - її дійсно слід назвати Гібридною.
	Її гібридність є значно ширшою та глибшою, ніж уявляють її апологети, а також і всі держави/учасники, що вже втягнути в її орбіту. Можна сказати, що фактично тільки США давно вже почали це усвідомлювати, але їх Демократичність, як це не дивно, заважає їм стати активним керівником протиборства з цим Новоявом.

	Ця війна почалася з боку Росії проти своїх сусідів.
	Прихід Путина до влади є закономірним, бо це завершує послідовність розвитку Російської імперії: імперія царату - радянська імперія - путинська імперія. Можна сказати інакше: імперський шовінізм - більшовистський шовінізм - російський шовінізм. Можна дати і третє визначення, яке буде основополагаючим: російсько/ординська ідеологія - більшовистсько/комуністична ідеологія - рашизм. 
	Таким чином, ми маємо соціально-політичний розвиток/відхилення від програми Розвитку Людства по логічній схемі: фашизм/нацизм, комунізм/рашизм.

	Історики/теоретики будуть багато досліджувати це, але головне зараз інше: Росія і Рашизм розв'язали Третю Світову війну. Вона формально почалася з Грузії, Чечні. Україна - це тільки наступний етап її розвитку.

	На жаль, так звана світова спільнота ніяк не здатна усвідомити, що Історія іде по спіралі, все більше і більше закручуючи цю спіраль - адже, якщо розглядати джерела світових війн, то їх першоосновою завжди була/є Росія. І мова іде не про те, хто перший натиснув на курок, яка держава перша розпочала бойові дії, бо ці дійства завжди обумовлювалися Росією.
	При всіх ізуверствах Британської чи Іспанської імперій, вони, по великому рахунку, базувалися на Прогресі, в той час, як Рашизм, як історичне явище, базувався/базується на примітивізмі Золото-Ординського панування. Фактично Рашизм народився в Московії, а Петро Перший тільки почав його оформлювати в сучасні псевдоєвропейські одяги/строї. Тому Рашизм значно старший за Фашизм та Комунізм.

	Ця новітня навала на сучасну Людську Цивілізацію теж закономірна, бо на цьому етапі її розвитку, на переході від 5-ї до 6-ї Вертикальної Раси і відповідного переходу від 5-ї Цивілізації до 6-ї, повинна бути знищена інституція Війни.

	Україна не випадково стала ареною, з якої почалася широкомасштабна Третя Світова війна. До речі: Перша Світова війна дала сумарно масове вбивство людей, Друга Світова до цього додала одноразове тотальне знищення великих мас людей, третя Світова увела в дію тотальну гібридність воєнних дій, коли домінантою є констеляція нетрадиційних війн.

	Україна. Форпост Європи по відношенню до Рашизму, фактично зразу після Богдана Хмельницького стала ареною цієї боротьби. А хіба якась інша територія/країна/нація могла бути кращою ареною? Польща? Прибалтика? Кавказ? Історичний екскурс говорить, що "Ні!". Саме на Україні, як  на полігоні, на дослідницькому майданчику, відпрацьовував Рашизм свої дії. З цієї точки зору дуже цікаво зробити аналіз цих дій, але це - дисертація якогось видатного історика.

	Цікавим є те, що формування України як самостійної держави теж унікальне і не випадкове. Обумовлене. Простіше за все це показати через її Президентів.
	Перший, Кравчук, - мирно оформив їх самостійність, перевівши/трансформавши український рашизм у псевдонаціональну гідність. Фактично національна ідея і націоналізм були мирно ́обезглавлені.
	Другий/третій, Кучма, - ретельно зруйнував внутрішню державність України і довів національну суть до абсурду. Викликав/обумовив підйом національного протесту. Помаранчева революція.
	Четвертий, Ющенко, - на хвилі національного руху прийшов до влади і свідомо/несвідомо довів країну до бандитської основи  широкого та всебічного проникнення рашизму в суть держави. Обумовив перевід Рашизму в Україну на рівень держави. Зрадив Національну ідею.
	П'ятий, Янукович, - відвертий ставленик Рашизму, логічно/послідовно/систематично довів державу до стану краху і розпочав війну Росії/Рашизму проти України, як території/країни/народу. Обумовив виникнення Революції Гідності.
	Шостий, Порошенко, - прийшов до влади на хвилі народного обурення  як носій Революції Гідності.
	Прізвища Президентів могли бути іншими, але суть їх та їх дій обумовлена Коригуваннями Програми Розвитку Людства та необхідністю знищення Рашизму.

	Нема необхідності говорити про те, що Україна, багатостраждальна спадкоємиця Київської Русі, платить дорогу вартість за виправлення Програми Розвитку Людства, за становлення Людства як Мироносної системи Носіїв Життя/Розуму.
	Багато з того, що буде нижче сказане, було фіксоване тобою 20, 15 та 10 років тому назад, але це не має значення, бо, як завжди, Історію, дійсну Історію Людства, пишуть не вкарбовані в неї діячі, а невідомі Людству Координатори та Кодувальники, члени Ради Землі.

	Отже, Говоримо стисло:
	1. Третя Світова війна закінчиться повним крахом Росії та її розпадом.
	2. Рашизм, як система розвитку Людства, буде засуджена та знищена на корені, але за це неймовірно дорого заплатить не тільки Росія, а і Україна та Європейська спільнота.
	3. США ще більше виграють від розвалу Росії і не тому, що вони це обумовили, бо всі їх санкції - дрібниця стосовно Монстра Рашизму, а тому, що мимоволі є невразливими для Рашизму, що не можна сказати про Європейську спільноту.
	4. Порошенко, вірогідно, увійде в Історію Людства як людина, яка стане першим загальноєвропейським лідером, яка свідомо та послідовно, часто абсолютно в сфері нерозуміння іншими, нанесе основного та глибинного удару Рашизму.
	Він, вірогідно, увійде в Історію Людства як дійсно видатна особистість, яка закладе першооснови формування України як ведучої у Світі європейської держави принципово нового устрою/укладу/суті.
	5. Україна, як держава, буде переможцем Рашизму, але це відбудеться при умові, що її Президент, Порошенко, витримає Навантаження і буде жити, бо Рашизм вже відкрив полювання на нього. Необхідно підкреслити, що зараз в українському національному естаблішменті є достатня кількість тих, хто здатний підхопити у нього прапор з рук.
	6. Україна буде цілісною державою. Більше того: є дуже висока вірогідність, про що було Сказано тобі в минулому столітті, що навколо України може виникнути своєрідне міжнародне утворення, своєрідна буферна зона по відношенню до Рашизму, бо він буде давати відрижку десь років 100 після свого розвалу. Це, вірогідно, будуть країни від Болгарії та аж до Прибалтики включно. Своєрідне новоявлене федеративне об'єднання, але основи цього будуть унікальні і навіть неочікувані.
	7. Рада Землі дозволяє/рекомендує опублікувати це.
04:37

08:20
	РАШИЗМ - від англонізованої вимови Раша (Rusia). Термін тут визначає особливе соціально-етичне переконання широких верств нації, не залежно від інтелектуально-етичного та соціально-економічного розвитку окремих особистостей, у своїй величі і праві визначати долю інших націй, народів, країн. Основою цього явища є:
	1). низький етично-культурний рівень розвитку основної популяційної маси;
	2). різке розшарування популяції по інтелекту, де тільки окремі групи мають високий статус;
	3). імперський погляд всіх і вся;
	4). ідеологія щасливого рабства, яка покоїться на переконанні про богообраності "царя/батюшки" не залежно від форми організації Влади;
	5). агресивність та нетерпимість не тільки до інших націй, народів, популяційних груп, а і до власних іншомислячих;
	6). повне зрощування Релігії та Влади по принципу бізнесового партнерства;
	7). різке розшарування населення по багатству (узагальнений термін), де більшість є бідні;
	8). комплексне гноблення, як основа зовнішніх стосунків;
	9). вседозволеність по принципу "я - це інша справа;
	10). переконання в богообраності всього свого - Влади, країни, нації, території;
	11). нагла брехня, як основа ведення будь-яких справ як зовнішніх, так і внутрішніх, фарисейство;
	12). повне презирство до життя особистості та Життя як Домінанти.

	РАШИЗМ - явище всеосяжне і окремими проявами характерне для окремих країн, народів, націй, популяційних груп, але в повному/завершеному обсязі найбільш яскраво реалізоване в Росії.
08:43

ID:  514213
Рубрика: Проза
дата надходження: 29.07.2014 10:51:39
© дата внесення змiн: 29.07.2014 10:51:39
автор: Левчишин Віктор

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали: Плискас Нина
Прочитаний усіма відвідувачами (421)
В тому числі авторами сайту (21) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

вчитель, 03.08.2014 - 23:00
Мені до вподоби, як обмежили себе члени клубу від прибічників рашизму: чого метати бісер перед...знаємо ким... Вони у налаштуваннях творів дозволяють коментувати тільки членам білого списку. Тому збільшуйте білий список і не давайте псувати сайт злочинцям...Думки твору підтримую повністю, вони перегукуються з думками Алексея Мелешева. 12 12 12
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую! Так і зробив, навіть ще не прочитавши Ваші слова! biggrin give_rose give_rose give_rose
 
"Братський" російський народ уже нам так наробив, що буде покараний Богом за свої діяння.
Україні слава!
 
Плискас Нина, 29.07.2014 - 12:30
Імперія зла,неминуче від історіїї людства,але і в нього є кінець.Рада Землі дає також свої обмеження.
Сил Вам на повну...
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
ТАК!
 
Дай Бог добра Україні! І всім добрим людям. Імперіалізм має бути засуджений!
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Можна і так сказати.
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: