Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: А.Б.В.Гість: Відкритий лист : Шановний пане Юхниця! - ВІРШ

logo
А.Б.В.Гість: Відкритий лист :   Шановний пане Юхниця! - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 3
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Відкритий лист : Шановний пане Юхниця!

Як член керованого Вами Клубу поезії, вважаю за потрібне внести глибше порозуміння щодо недавної просьби з Вашого боку: «Юхниця Євген: Все это конечно хорошо, однако Сайт, Клуб Поэзии - не поле Вашего религиозного поиска и напоминания всем - религиозных идей будь каких конфессий!!!..Надеемся тоже и на Ваше понимание!»
	Ваше зауваження примусило мене задуматись глибше про відповідальність кожного з нас за свої переконання і висловлювання які завдяки Сайту можуть читати численні відвідувачі.
 	Хочу пояснити Вам причину внесення багатьох цитат у мотивацію своїх думок і висловів: У 1960 р. закінчив середню школу, у 1965 р.Інститут , строкова служба в Армії і решту життя присвятив практично науці: електронна мікроскопія, біофізика, біохімія, спектральний аналіз, екологія. У 1989р. захистив кандидатську дисертацію  --          ( біологічних наук). Останні 15 років приймав участь у вивченні екологічного стану техногенних  зон Львівської області. Для підвищення наук. рівня курси підвищ. наук. кваліф. по спец. біофізика  при Московському Д.У.: інститут М.– Л. – конкретна соціологія та  Держ. курси наук. працівн. з патентування і винахідн. Опублікував більше 30 праць.
Тому я вважаю, що кожен, хто хоче представити свої міркування  в творах повинен посилатися на попередні джерела, бо за ними стоять численні авторитетні і визнані автори, на яких базуються наші знання. В іншому разі, як слушно звертають увагу шановні члени Клубу поезії, ми будемо толерантні до плагіату і низько моральних принизливих виразів деяких осіб.
Мене, як кожну нормальну людину, цікавили питання буття і тому будучи у сфері науки мав можливість досліджувати праці багатьох вчених. Не потрібно було особливого вміння читати поміж рядками щоби отримати певну уяву про дійсність. Великою допомогою у пізнанні були праці ак. В.Вернадського, Л.Толстого, Е.Ціолоковського, О. Чижевського ,Й. Шкловського , М. Козирева і ін.  У віці 33 років я вперше тримав у руках Біблію. Все моє свідоме життя до того часу проходило під впливом інституцій, котрі повинні були виховати мене в дусі дрімучого атеїзму. Проте, я до того часу не зустрів ані одного переконаного атеїста. Більше того, «Довідник атеїста» містив так багато правди, що став книгою для роздумів. На сьогодні «Католицька енциклопедія» є не менш повчальною для ортодоксальних католиків, та і православних, котрі нічого не навчились крім обрядів і нехристиянських традицій.
	Ми отримуємо обовۥязкову середню освіту і хтось сміє дуже пишатись високим її рівнем. Торгівля сексуальними послугами, зараження СНІДом, масові безумства на дискотеках, наркотична залежність, пияцтво, продажа голосів виборців, зростаюча ненависть, що перероджується у бандитизм самі свідчать про якість нашої освіти.
Як формується світогляд нашого сучасника. Про науковий підхід до виховання світогляду нашого підростаючого покоління годі і говорити. В молодших класах діти вивчають «основи християнської етики». Сюди вкладено всі усні знання і традиції багатьох поколінь і народів. Діти навіть взнають про існування Бога,    « Його звати Ісус Христос». Вони не задумуючись колядують «Бог предвічний народився» і «Син Божий народився». Для них є великою радістю побачити у м. Львові різдвۥۥянний вертеп біля російського посольства (2009 р.), де поряд з козою, чортом і іншою нечистю вирядили воїна УПА. Хто надоумив організаторів дійства насміхатися над героями, що віддавали життя за Україну?
 З другого боку, у старших класах поряд з відбуванням безконечних традиційних свят, котрі беруть початок від  дохристиянських часів – міфів і байок на зразок древньої Греції молоді допитливі розуми запрограмовуються «науковою» інформацією про те, що Дарвін вирішив всі наші сумніви і проблеми, а марксистсько- ленінська філософія разом із одним покійним папою поставила печатку: наша бабця - мавпа, і виживає лише найсильніша мавпа, типу ортодокса, де нема навіть натяку на зміни способу мислення чи поведінки.
Десятки, сотні наукових та паранаукових програм і видань на всі лади переконують довірливих знатоків про те, що існують прибульці, котрі «читають наші думки і втручаються у наші справи»(Е.Ціолоковський). Навіть високі військові чини відстоюючи цю позицію не переживають за свою репутацію, бо явище, на їхню думку, очевидне.
А яку думку мають вчені астрофізики? У своїй книзі «Вселенная, Жизнь, Разум»,(1980) академік Йосип Шкловський, котрий напротязі пۥяти років керував Всесвітньою програмою пошуку Життя і Розуму у Всесвіті підвів підсумок на основі сучасних наукових досліджень. Він зауважив : «Лише у наш час вперше відкрилась можливість дійсно наукового аналізу проблеми множини населених світів. Тепер вже стало очевидним, що ця проблема є комплексною і вимагає найбільш серйозної уваги надзвичайно широкого спектру наукових професій – кібернетиків, астрономів, радіофізиків, біологів, соціологів і навіть економістів» Всупереч наївним уявленням основної кількості древніх вчених і філософів (серед них: і Ломоносов, і Кант, і Лаплас, і Гершель) академік заявив: «Отже, як нам представ-ляється, висновок про те, що ми одинокі якщо не у всьому Всесвіті, то у всякому разі в нашій Галактиці або навіть в Місцевій системі галактик, на даний час обгрунтовується не г і р ш е, а значно к р а щ е, ніж традиційна концепція множини населених світів. Ми визначаємо, що цей висновок (або навіть можливість такого висновку!) має винятково велике значення для філософії. До речі, зауважимо, що навіть згідно розповсюджених тепер «оптимістичних» уявлень, згідно яких найближчі позаземні цивілізації віддалені від нас на 200 – 300 пс, ми повинні рахувати себе  п р а к т и ч н о  о д и н о к и м и. Бо в районі Галактики з радіусом у 300 пс знаходиться біля 10 міліонів зірок, що наочно демонструє рідкість феномену розумного життя у Всесвіті.
Тому я ще раз уважно ознайомився із зверненням до відвідувачів клубу.
Відтак, відчуваючи відповідальність за дотримання прав і обов’язків як громадянин, звернувся до правил, які визначають рамки наших стосунків.
 	Смію Вас запевнити, що вони мене особливо надихнули, бо, виявляється, наша Конституція написана на тих самих засадах, цитую: «Верховна Рада України від імені Українського народу - громадян України всіх національностей,  виражаючи        суверенну волю народу, спираючись на багатовікову історію українського державотворення і на основі здійсненого українською нацією, усім Українським народом права на самовизначення,
 дбаючи про забезпечення прав і свобод людини та гідних умов її життя, піклуючись    про зміцнення громадянської злагоди на землі України,  прагнучи розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу, усвідомлюючи відповідальність перед Богом, власною совістю, попередніми, нинішнім та прийдешніми поколіннями,…»
	Документ, на якому урочисто приносить клятву президент перед цілим народом потрібно знати досконало. Я особливо задоволений тим, що мій «релігійний пошук»   спрямований не на міфологію і деструктивні вчення, а на глибоке, всебічне   дослідження Біблії.  До речі, Л.М. Толстой затратив 20 років на дослідження чотирьох Євангелій, привертаючи до цієї праці багатьох дослідників.   
                            З повагою і надією на порозуміння, Гість.

ID:  322084
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 15.03.2012 12:57:30
© дата внесення змiн: 15.03.2012 12:57:30
автор: А.Б.В.Гість

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали: Калиновий
Прочитаний усіма відвідувачами (1042)
В тому числі авторами сайту (48) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Калиновий, 01.04.2012 - 10:47
Мені до душі всі Ваші твори!
Напишете їх тут (чи навіть на паркані міського парку) - читатиму залюбки!
 
А.Б.В.Гість відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Щиро вдячний Вам за розуміння!
 
Леся Геник, 15.03.2012 - 23:58
Не буду даватися в коментування, тому, що то - вже асправді дискусійний момент... Та прийміть моє щире шанування!
 
А.Б.В.Гість відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
щиро дякую!
 
Дід Миколай, 15.03.2012 - 14:12
і де тебе нема ? В якому ж ти кабінеті сидиш і кому служиш , що кругом тебе хватає ...- А с блогов гостю , черепку ...мерси куку .
...Ну де ви цуцики , ну де ? А україна все іде ! Що суржиком для "нєпонятних" , ну що візьмеш з вас сурогатних ...
Дід Миколай .
 
А.Б.В.Гість відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Хрустально чистою цнотою , То кришталевою цнотою,
де думка ледве мерехтить.
То Ви сказав і мов печать поставив: відмінний суржик навіть на кришталь!
 
Василенко, 15.03.2012 - 13:28
writer punish А как же любовь к ближнему своему? smile
 
А.Б.В.Гість відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
....Останнє попередження...ньо,ньо!
 
Юхниця Євген, 15.03.2012 - 13:27
Все це добре, але Сайт Клуба Поезії - не поле релігійним та політичним текстам. Для цього існують інші, спеціалізовані виданяя по конфесіям, література у обрядових центрах і т.і.

Дякую за небайдужість і Ваш лист!

З пов.Євгеній Юхниця
 
А.Б.В.Гість відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
СОТВОРЕННЯ! http://www.gorodnaneve.de/nauka/nash-mir-sozdan-iz-nichego.html
Наш мир создан из ничего - Архив - Наука Ученые доказали, что сознание первично, а материя вторична . Извечный спор о том, что же первично - сознание или материя, наконец разрешился, увы, не в пользу материалистов. Каскад новейших научных открытий нобелевских лауреатов Пола Дэвиса, Дэвида Бома и Ильи Пригожина показал, что, углубляясь в материю, сталкиваешься с фактами полного ее исчезновения. Швейцарские ученые из Европейского центра ядерных исследований (CERN) пошли еще дальше: им удалось смоделировать "момент творения" материи из нематериального мира. Специалисты экспериментально доказали, что порция (квант) виртуальных волн при определенных условиях образует некие частицы, а при другом взаимодействии этих же волн частицы полностью исчезают. Таким образом, ученые смогли создать мини-вселенную практически из ничего. Это открытие доказывает, что наш мир действительно был сотворен из пустоты неким высшим космическим разумом, или попросту Богом. Кстати, с помощью ретроспективного моделирования удалось вычислить и возраст материальной Вселенной с точностью до сотой доли секунды. Он составил всего лишь 18 миллиардов лет. До этого в бескрайних просторах Космоса материи не было вообще!
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: