Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Запис щоденника

logo
Запис щоденника
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

 x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 3
Пошук

Перевірка розміру




 Щоденники Авторів | Щоденник Лілія Мандзюк | на сторінку автора Лілія Мандзюк
(07.06.2020 )
Лілія Мандзюк - Добра Новина!

Друже, хочу поділитися з Вами Доброю Новиною! Одного разу її розповіла мені незнайома мені людина. Та історія змінила моє життя!!! Я не мала сенсу в житті — життя набуло сенсу! Мені не хотілося жити — а тепер я знаю для чого живу! Мені було боляче від зради — а тепер у мене поліковане і співаюче серце! Мені здавався світ злим — а тепер я розумію, що його змінює любов! Мені було страшно помирати — а тепер в моїй душі мир!Я не раз сумувала — а тепер я радію! Було одиноко — а тепер я ніколи не є однією!

ВСЕ НОВЕ подарував мені Ісус! А головне — спасіння і вічне життя!

Про Нього хочу розповісти Вам! Бо що може бути кращим, ніж стати з Ним друзями від молодих років! Ви самі переконаєтеся в цьому, якщо відкриєте для Нього своє серце.

У Біблії написано: “... бо всі згрішили, і позбавлені Божої слави”. Якщо будете щирі, то принаймні хоч один свій гріх пригадаєте. А гріх є гріх, йому немає місце перед святим Богом, за нього чекає кара на кожного грішника. Але Бог нікого не хоче карати! Він любить людину, Він любить Вас! Для того, щоб людина могла мати з Ним спілкування, Він віддав Свого Єдиного Сина — Ісуса Христа, як жертву за гріх. Написано: “Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне”. О, яка велика милість Божа!

Причиною всіх моїх смутків (і кожної людини, яка не покаялася перед Богом) був гріх, мій власний гріх. І тут в мої вуха долинула звістка про Спасителя, який Сам хотів і чекав, щоб стати мені Другом! Найкращим! Я повірила в Його любов!!! Від всього серця! Я була така втомлена, а мені тоді було тільки 16. Його свята любов підкорила моє серце. Я зрозуміла, що Він любить мене і хоче зробити щасливою. Не вагаючись я почала розмову з Ним, з Господом, якого ще не знала. Це було просто як розмова з людиною. Я сказала приблизно так: “Ісус, якщо Ти любиш дійсно мене і якщо це все дійсно правда, то зроби, будь-ласка, мене щасливою. Я визнаю, що є дуже-дуже грішною,прости мої гріхи. Ввійди в моє життя, зміни моє серце і стань моїм особистим Спасителем.” Пам’ятаю, що поруч нікого не було. Я говорила з Богом і згадувала детально різні гріхи, за них просила у Бога вибачення.

КОЛИ я закінчила цю розмову-молитву, я відчула не знайому мені до того радість і спокій. В ту мить я зрозуміла, що не боюся помирати. Ісус простив мене, я не мала сумніву!!! Він спас мене даром, без добрих діл! З того часу я щаслива дякую своєму Господу за Його любов!


Можливо Ви вже колись чули про Христа, а можливо і ні. Я не бажаю, щоб Ви були обкрадені не почувши Доброї Новини про Спасителя. Запросіть Його в своє життя і Господь благословить вас.

Щиро бажаю Вам пізнати Ісуса. Біблія розповість Вам про Бога більше.



Додати коментар можна тільки після реєстрації
Зареєструватися може будь-який відвідувач сайта.
Нові твори