Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Запис щоденника

logo
Запис щоденника
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

 x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 1
Немає нікого ;(...
Пошук

Перевірка розміру




 Щоденники Авторів | Щоденник dominic | на сторінку автора dominic
(14.05.2016 )
dominic - війна

війна в душі нашій
Війна між жінкою і чоловіком .

епіграф і вступна музика
,,мурка ти мій котьоночек ,
Мурка - ти самий миленький,,
сюжет
Вхід рекрута в солдати до психіатричного кабінету і слова до психіатра ,,я хочу в зону АТО служити,,
Псих. вибігає з своєї хати і піклується тільки про одне :
- Ти ж гляди ,щоб відказу не було .
У воєнкоматі кишіло лікарями і терапевт жартував:
- Нічого після залпу граду всі будуть глухими ,так шо нічого можна і глухих служити відправляти .
Сюжет переповнений жартами політичними .
Сумніви політичні .
Порівняння політичних відносин із відносинами поміж жінкою і чоловіком .

І знову поринаю в уяву .
Сон ,що Петро знаходиться у психологічному кабінеті і розмовляє с психом :
- Знаєте я мабуть не то ,щоби ненавиджу всіх жінок ,я всіх не ненавиджу ,хоч деяких точно варто ненавидіти ,просто не розумію їх.
Можливо вони хочуть теж саме - траху і кохання ,можливо більше траху ,аніж кохання . Що таке порозуміння ?Зрозуміти ,що вона хоче?Зрозуміти ,що хочу я?
Герой книги потрапляє на службу в АТО ,знаходить дівчину і закохується в неї . Звичайний брехливий сюжет художника - збрехати ,а може не збрехати про відносини ,про можливість кохання посеред божевілля.
Чи існує взагалі кохання?Можливо існує вподобання .
-

Гра брехло чи великий член - грається як правда чи зробити щось . Але навпаки . Не кажи правду ,а бреши .І зроби те ,що

Путіна можна порівняти із котом із Буратіно : ми брешемо - нехай Буратіно закопає гроші на полі чудес . Поміж грошей туди потрапляє насінина буряка ,а буряк не простий -генетичнообработаний! І там виростає дерево ,що плодоносить буряками)


Жартів точно багато з'явилося на інтернет просторі . Війна,служба не може бути без жартів . Багато хто порівнює СУкраїну ,Білосрусь і СРосію із трьома богатирями на конях і в залізних трусах -незайманих . Щоб їх ніхто не займав їм надягли такі труси .
Вони навічно брати так, якщо не враховувати той факт ,що і брати ті іще бешкетники і сваряться один з одним .
Ой і Ірландія і Шотладнія і Англія і Уельс - це брати навіки ,але толку від того.
А може Польща , Уркаїна , і Білорусь це сестри навіки?
Я фанат серіалу ,,ВСі жінки відьми,, і тут зрозумів ,що розуміють під трьома відьмами люди . Три жінки - це ті ж самі країни Ірландія і Шотладнія і Англія і Уельс; СУкраїна ,Білосрусь і СРосія ; Польща , Уркаїна , і Білосрусь - всі вони відьми і так відьмують! І боряться із демонами . Що підрозумівають фошистів під демонами? Сросія так точно підрозуміває . Чим би шиза не підсилювалася)
Вони мають бути разом - в Совєтському Союзі Трьох Жінок ,щоб здолати закляттям сили трьох всіх демонів . Так іноді і вони по одинці можуть здолати деякого демона -країну ,що випирає і хизується на них і воює торговою війною із ними . Але без союзу відьмування - ніяк не здолати самих сильних демонів -конкурентів . От Джерело всього Козла не можна здолати однією відьмою ,треба додавати статуетку відьми ,що насилає на демонів голод .

Як там служиться людям в АТО ? Чув багато малосруських(регіон запорізької дніпр. області) хлопців привезено із АТО в цинкових домовинах . Не можна довіряти тим ,хто вбиває наших .
Ми малосруси відрізняємося дуже від великосруса дуже! Ми сремо мало ,вони сруть більше .У них член аж 50 см ,а у нас нормальний .
Так дійсно багато є понаїхавших в Україну - але для чого? Із Сросії .(С Уралу ,наприклад)Для того ,щоб працювати . Так нехай працюють . Хто їм не дає ? Затягування цього зашморгу із мовним питанням нічого не дає . Яка різниця на якій мові працювати ? - так ні скорочують робочі місця і ми приїхали куди?
Багато людей із сел приїхали . Вони вважають себе українцями ,а не росіянами . Точно малосруси - в них мало російського . Чого росіяни намагаються загіпнотизувати українців і впихнути те ,що вони і так знають - ,,Вони росіяни,,
Так ми за руських.
- Тобто ?
- Замість руських маю на увазі .
Замість руських думаємо . Замість руських серемо . Замість руських їмо . Замість руських пашимо .
Росіяни схожі на відьм середньовічних . Хоча можливо взагалі те ,що люди такі недовговічні і кволі - це із-за зробленого вірусу в Давні часи .І цей вірус зробив людей недовговічними . Раніше люди жили 900 років .
Сподобалась байка? Можливо так ... відвічна війна . Як перемогти ворога?Створити вірус і не паритись.
Що таке людина ?Це загадка відвічна і її розгадати може не кожен. Розумна людина лише . Людина - це набір хіміко-біологічної субстанції,біоробот .Я би писав комікси дешеві заради одного запитання і відповіді - знайти відповідь дуже цікаву - що таке людина . От ніби-то уже і так є відголоски наукового прогресу і є підступи до вирішення цього питання . Але ж це потрібно читати книжки )

І може інколи цей комікс прочитає розумник і надихнеться на розгадування цього питання . Що таке людина ?

Бій .АТО . Біля окопу сира земля пашить запахом .
Минулі роки . Друга світова . Далекий родич Петра . Дядько Павло Фоменко воює під Смоленськом і рядах Зрадянської армії . Був також в окопах . Був поранений і комісований .
А тепер така біда ,що воюють одне проти одного . Та хоча це не новина . Люди ніколи не могли поділити шматок землі,шматок хлібу . Можливо це із-за перенаселення?Можливо дійсно потрібно створювати зореліти ,щоби переселитися на Марс ,Знайти іншу домівку . Як кажуть - менше народу -більше кислороду .
В чому ж проблема із сучасними війнами ? - та ж сама . Люди схожі на дітей . Вони грають в ігри . Неправильно було назвати людину хомо сапіенс ,бо деякі люди точно не сапіенс ,та і не сапають вони траву ,і не люблять сапати)) Хомо геймерус -так треба було назвати людину . Зараз із застосуванням пк ігр так точно люди грають ,грають в гонки,шутери ,і інше ...
Але найбільше звісно виділяється місце створенню людини хомо совєтекус . Без роду ,без племені . Головне ,щоб підчинявся совєтським законам - паши і мовчи . Совєтський націоналіст - найулюбленіший позитивний герой коміксів комуняцьких дітей . Він ніколи не п'є ,не бухає ,і здоровеньким помирає. Совєтський нацист виріс на добрих фільмах радянського кінематографу . Так тільки добрі фільми можуть із злого людини хоч трохи зробити добрішого. Як була людина злою - так і лишиться . Ніякі фільми -казки його не перероблять . Звісно фільми гарні . Занадто добрі .А якщо занадто добрі - а не фальш це?

Бій при Слов'янську . Місто Слов'янськ звільнили від цих російських нацистів . Українці і росіяни займали місто . Витягували прапор ,піднімали стяг . Все як у ролику ,що я бачив .


Війна закінчиться ,але буде війна ,що завжди іде поміж жінкою і чоловіком - тільки поміж нами .
Чоловічий шовінізм - це нацизм ,любов до чоловіків ,і ненависть до жінок,шовінізм від фр .- націоналізм .

...Прогулювався до музею Квітополя в дніпровської області . Один чоловік розпивав пиво ,алкоголь і вигукував ,,слава україни,, А як ця слава кривава . Багато хлопців Квітополя склали голови із-за великосруського шовінізму .
Там же стояв монумет Леніну(членіну). Його пофарбували в колір жовто-синій . Він фонив радіацією ,бо зробили із радіоактивного матеріалу . І все ж згодом його демонтували . Та ну і пофіг . Головне самому живим лишитися .
Краще б замість Леніна зробили пам'ятник Висоцькому .



Додати коментар можна тільки після реєстрації
Зареєструватися може будь-який відвідувач сайта.
Нові твори