Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Запис щоденника

logo
Запис щоденника
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

 x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 2
Пошук

Перевірка розміру




 Щоденники Авторів | Щоденник dominic | на сторінку автора dominic
(06.05.2016 )
dominic - Англійці - це французи

книга по французько-англійській війні -виток нападок французів ,що доказують ,що англійської нації не існує .Англійська мова -це діалект французької ,флауер і фльор -це одне те саме слово в діалектах різних сказано .
Ця війна була жорстокою ,перемішана з брехнею.На англійців нападали ,або їх окуповували ,або ж приносили благодать - римляни .Приносили латину .Також були війни із французами . Із території Франції і нападали римляни ,мабуть.
Казка про створення жесту -показуванння середнього пальця - з'явилася ніби як раз із французько-англійської війни .Англійці показували французам ,що у них є середні пальці ,щоби стріляти з лука .Французи відрубвали середні пальці англійцям ,щоб ті не стріляли з лука.Правда чи не правда це не знаю.
Англійці -як колонізатори ,так і ті .хто приносять цивілізацію - приносять будування мостів і таке інше .При колонізації Індії - індуси воювали фантаично між собою .Індія -була роздроблена на князівства .Лише ворог такий ,як Англія могла їх об'єднати .Ворог вона чи союзник?
Всі люди до сих пір розділені на касти ,масті, професії і ворогують за життя,за роботу ,за іжнок ,просто ця війна пішла на іфнший виток .
Якщо дивитися очами жінки мир -це не війна . Але чоловік бачить ,що люди воюють,крадуть.Та і була би цікавою гра ,якби не розділення на два боки людей?Життя як гра ,з елементами гри .З одного боку пішаки одної масті , з іншого- іншої .
Французи вели велику компанію і писали книги ,в яких в палкості шовінізму(шовен- фрацузький діяч ,відрізнівся крайностями націоналізму) писали ,що французи і англійці - це один народ,доводили і генетичними аналізами і всякими нісенітницями .



- не існує англійського народу - казав шовініст по телебаченню - раніше англійці писали французькою .
не намагайся вдуплити англійцю ,що він француз -це віра ,а віру складно подолати .
(слова батька)
- Як їсти французам .так вони комуністи і все у нас спільне .а як пахать ,то англієць має пахати вдвоє більше француза .
Праця - відрізняє людину від людини.Все одно людина відрізняється одне від одного .
Розкажу про персонажа моєї історії Миколу . Він виріс в селі . Село звалося Apple Sword , Це такий вид яблук. Французький поміщик Сворд привіз купивши англійських кріпаків в Англії і заснував там село .Річка Темза там текла .Але як прийшли французькі комуністи вони затопили ту річку і зробили велику ріку .Раніше були маленькі тоненькі річечки .Але бажання зробити велику гідролектростанцію губила жадібнстю французів .
Як називатись французькими комуністами,як святкувати,бухати вино -так всі ми однакові ,всі ми комуністи,але як працювати -то йшла боротьба за відклигування від праці .Ми не рівні .Ми ненавидимо одне одного .І ми любимо .
Як на те пішло -думав Микола - краще любити себе ,аніж любити інших .Але ж французи пропагандували любов до ближніх ,дружбу всіх народів. Але всім відомо ,що між народами завжди виникають суперечки .
Розповім як Микола зустрів свою жінку .Його відправили на Далекий Схід Франції і там він зустрів француженку Антоніну .Це були часи ,коли до сих пір люди могли вірити і не заангажовані атеїзмом .Це добре і не добре .
Антоніна ворожила на криниці .Питала :
- хто мій сужений ?
Прицшов Микола і попросив її дати йому води .
Антоніна боялася ,бо може то чорт був і під плащем там копита .
Не зрозуміло до кінця це забобон чи справді було .Чи може насправді то був не чорт ,а Микола був біля криниці і прохав у неї води .
Історія із містики Англії .


(все це сублімація франція -англія ,росія -україна)


Умный правитель в народе видит созидателей, а их много не бывает.
Тупой правитель в народе видит бунтовщиков, а потому боится.
Розумний правитель в народі бачить творців ,а їх багато не буває .
Тупий правитель в народі бачить бінтівників ,а тому боїться .
питання атеїзму ,податку на бездітних Франціїї
(https://otvet.mail.ru/question/91636190)



Додати коментар можна тільки після реєстрації
Зареєструватися може будь-який відвідувач сайта.
Нові твори