Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Запис щоденника

logo
Запис щоденника
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

 x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 1
Пошук

Перевірка розміру




 Щоденники Авторів | Щоденник dominic | на сторінку автора dominic
(09.03.2016 )
dominic - шутучний (штучний)дупутат(депутат)

Хоча штучного депутата поки що не винайшли, нема сумнівів, що в скорому часу то трапиться. Спільний експеримент дослідників із Університета штату Московія в Роз'єднаних Штатів Росії і Йебьского університету показав, наскілько велика потенціальна небезпека депутатів-ледащ.
Щоби лучче зрозумі'яти шизофренію, група учёних построїла комп'ютерну нейромережу, здатну імітувати переізбуток дофаміну в головному мозку Жириновського. Гіпотеза складалась у тому, що переізбуток дофаміну робить мозок чрезмірно активним. Звичайні люди міркують коротко і по существу, що дозволяє зберегти розсудок. В мозку шизофреніка дофаміну за багато— то породжує брехливі ассоціації, і в мозок поступає так багато інформації зразу, що неможливо розрізнити важливе од неістотного.Дослідники назвали свою мережу «Розрізнителем» і навчили систему сприймати мову, як чоловік, тобто не як біти данних, але як зв'язну інформацію з перехресними посиланнями(в ,на). «Розрізником» «згодували» серію розповідей, і в кінцевому ітозі він навчився їх «розуміти». Тоді, щоби імітувати ізбуток дофаміну в чоловіцькому мозку, вчёні підняли швидкість навчання( машини)(дупутата(депутат)). Вскорі «Розрізник» став шизофреніком — створив свій власний набір скажених аССоціацій.(Він казав :,,Ми повернемо русло Дніпра,,і т.і.)
Він не відповідав за свої слова.Він відповідав на запити безв'язними строками, взятими із дивних ситуацій, котрі «підглядав» в розповідях — точно так же страждающий від шизоїдних заблужденій чоловік скажає элементи реального житія. В одному випадку кум взяв на себе відповідальність за терористичний акт.

Результати, звісно, інтригують, але на їх основі доказати зв'язок між переізбутком дофаміну і шизофренією неможна. З психічними захворюваннями пов'язані і інші речовини, наприклад,ВОДКА, глутамінова амінокислота. Організм выробляє забагато глупоамата, коли люди приймають препарати на подібність фенціклідина (його пов'язують з багаточисленними випадками времінного психозу). Якщо і можна щось винести із експерименту з «Розрізнителем», так це то, що дупутати мають знаходитися під контролем людини.


пародія на

https://vk.com/wall-90325903_23858 Я знаю: что, где, когда и почему! Компьютер можно сделать шизофреником Хотя искусственный интеллект пока не изобрели, нет сомнений, что в скором времени это случится. Совместный эксперимент исследователей из Университета штата Техас в Остине и Йельского университета показал, насколько велика потенциальная опасность компьютеров. Чтобы лучше понять шизофрению, группа учёных построила компьютерную нейросеть, способную имитировать переизбыток дофамина в головном мозге человека. Гипотеза состояла в том, что переизбыток дофамина делает мозг чрезмерно активным. Обычно люди мыслят кратко и по существу, что позволяет сохранять рассудок. В мозге шизофреника дофамина слишком много — это порождает ложные ассоциации, и в мозг поступает так много информации сразу, что невозможно отличить важное от несущественного. Исследователи назвали свою сеть «Различителем» и научили систему воспринимать язык, как человек, то есть не как биты данных, но как связную информацию с перекрёстными ссылками. «Различителю» «скормили» серию рассказов, и в конечном итоге он научился их «понимать». Тогда, чтобы имитировать избыток дофамина в человеческом мозге, учёные подняли скорость обучения машины. Вскоре «Различитель» стал шизофреником — создал свой собственный набор искажённых ассоциаций. Он отвечал на запросы бессвязными строками, взятыми из странных ситуаций, которые «подсмотрел» в рассказах — точно так же страдающий от шизоидных заблуждений человек искажает элементы реальной жизни. В одном случае компьютер взял на себя ответственность за террористический акт. Результаты, конечно, интригуют, но на их основании доказать связь между переизбытком дофамина и шизофренией нельзя. С психическими заболеваниями связаны и другие вещества, например, глутаминовая аминокислота. Организм вырабатывает слишком много глутамата, когда люди принимают препараты вроде фенциклидина (его связывают с многочисленными случаями временного психоза). Если и можно что-то вынести из эксперимента с «Различителем», так это то, что машины должны находиться под контролем человека.



Додати коментар можна тільки після реєстрації
Зареєструватися може будь-який відвідувач сайта.
Нові твори